Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Agent – az első képek”?”

A Grand Theft Auto szériát jegyző Rockstar még valamikor 2009 magasságában jelentette be, hogy Playstation 3 exkluzív akció-kaland játék fejlesztésébe kezdett: ez volt a beszédes című [B]Agent[/B], mely nem meglepő módon egy GTA-szerű ügynökös szoftver – legalábbis annak mondták……mert azóta igen nagy a csend az Agent körül. Beszélték, hogy leállították a fejlesztést, valamint azt is, hogy már multiplatform a cím.Most előkerült egy Leigh Donoghue nevű grafikus két munkája, mely állítólag az Agentből való. A látványtervek elvileg 2009-ből származnak, amikor az úr már a szoftveren dolgozott, de állítólag részt vett a Grand Theft Auto IV fejlesztésében is. (Sőt, szakmai életrajzában az áll, a GTAV-ön is munkálkodott.) Ha ez itt valóban az Agent, és a munka továbbra sem állt le, ki tudja, hol tarthatnak most a programmal…?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ez gyönyörű 🙂

  2. Jack T. mondta az E3 alatt a GTTV-ben, hogy az Agent már nem exkluzív cím. Ha ő így tudja akkor tuti így van…kár tovább bizakodni.

  3. A R* indított ma egy új weboldalt. Minden jel arra utal ,hogy az Agentéhttp://www.citizenskywatch.com/

  4. De örülnék már neki. A R* összes (ezen generációs) játéka itt pihen a polcomon, egytől egyig remekmű mind 🙂 Félek tőle ,hogy a Max Paynre fognak ráfeküdni és a GTA V + Agent eltolódik.

  5. GTA5 es AGENT?belefer ez meg?

  6. Gamescomon igazán mondhatnának vmit róla, jó lenne már vmi trailer esetleg gameplay.

  7. “””ki tudja, hol tarthatnak most a programmal…?””Furcsa mert a Rockstar észrevételeim szerint általában félévvel a játék megjelenése előtt szokta a termékét promózni, ez meg már 2009-ben be volt jelentve.A Max Payne-t nem figyeltem.De ha a GTA 5 januárban fog megjeleni, akkor lassan jöhetnek a trailerek.”

    • Ez a fél éves dolog nem igaz. GTA IV első trailere most hirtelen nem tudom megmondtani mikor jött ki talán 2007 tavaszán-nyarán, és 2008 tavaszán jelent meg a játék. Az mellékes, hogy eredetileg 2007 októberében akarták kiadni. Egy biztos: a Rockstar Noth csak tavasszal, vagy ősszel jelentet meg játékot. Általában október illetve május (talán április??). Lassan szerintem jön egy új GTA trailer, legsanszonsabb szerintem egy 2012-es őszi megjelenés. Várom az Agentet is ha még él, de nem szeretném, hogy elvonja a munkát egy GTA-tól. Egy GTA azért mégiscsak bizonyítottt már a minőség előre borítékolható. Bár a North kezében egy Agent is biztos brutálisan jó lenne, de a szívemhez közelebb áll a jól bejáratott GTA 🙂