Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Agent – 2010-ben újra kitör a Hidegháború

Önmagában nem egy nagy hír, hisz valahol mindannyian tudtuk, hogy valamikor 2010-ben jelenik majd meg a Rockstar Playstation 3 exkluzívnak beharangozott (“várjuk ki a végét” – mondja a keleti bölcs), a Hidegháború időszakát bemutató ügynökös játéka, az [B]Agent[/B]. Az időpontot a kiadó egyik munkatársa erősítette meg egy “kérdezz-felelek” interjú során.Ami igazán érdekes, az a kérdés apropója. Az interjúban ugyanis – mint minden alkalommal – most is rákérdeztek arra, mikorra várható az X360 exkluzív GTAIV DLC-k PS3-as kiadása. A Rockstar illetékesének válasza:[I]”Megértjük a Playstation 3 tulajdonosok felfokozott érdeklődését és belénk vetett hitét, pont ezért dolgozunk több PS3-as címen is, pl. a Red Dead Redemptionön, a Max Payne 3-on, és a PS3 exkluzív Agenten.”[/I]Videojáték-biznisz = politika.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezek szerint buktuk a GTA4 DLC-ket …

 2. Max Payne 3 ide vele és az agent is érdekel 😀

 3. AGENT – várom az infókat , képeket , videókat , de azért a GTA4 DLC – k is jöhetnének 1 Blu-ray -en .

 4. birom a rockstart—jöhet bármi.ha meg exkluzív akkor főleg

 5. Én mégis a Max Payne 3-at várom innentől kezdve:P !!!!!!

 6. Max Payne 3 lehetne exkluzív,akkor nem haragudnék a rokira 🙂

 7. tehát nagyon ügyesen kitért a válaszadás alól, de ez az Agent elég érdekesnek tünik

 8. Nagyon jó lenne ha 2010-ben tényleg megjelenne ugyanis szinte a semmiből robbant be a köztudatba az idei E3-on, ugye, szóval egy vélhetően igencsak minőségi cuccról lesz szó amire -ha a fenti igaz- nem is kell annyira sokat várni.

 9. kíváncsian várom a gamet 😀

 10. engem is nagyon érdekel ez a téma. Régen volt PC-re egy hasonló műfajú játék.a no one lives forever. Na azt, de szerettem.

  • volt az mindenre,en PS2-n jatszottam vele,es szerintem hatalmas jatek.Ahhoz kepest,hogy direkt a James Bond jatekok parodiajanak szantak,meg jobb is volt.

 11. Kíváncsi vagyok rá nem egy gyenge csapat készíti úgyhogy olyan rossz nem lehet.Videó volt már róla?

 12. Nekem bejön az elgondolás. Remélem hozni fogja az elvárt minőséget.

 13. Nem a multiplatformosodás önmagában a legnagyobb gond. Hanem, hogy a PS3 és az X360 teljesítménye ilyen közel esik egymáshoz.Ebből következik, hogy a kiadók gyak ugyan azt a játékot akarják kiadni mindkét platformra, de valójában ez több feszültséget okoz, mint nem.De a cél nem is a feszültség csökkentése, hanem a fejlesztési költség csökkentése. Mert így simán mondhatják, hogy ezért kapja mindenki ugyan azt a xart, mert a gépek gyak ugyan olyan képességűek. Ha meg nagyon trágya a végeredmény, akkor simán ráhúzzák valamelyik gépre.Eddig simán a PS3 volt a feketebirka, de egy KZ2, vagy Uncharted után már nem lehet igazán szapulni a gépet anélkül, hogy nagyon ne magukat minősítenék.Most az X360 DVD-je a bűnös, de valójában ott is lenne megoldás.De mint mondom, nem is megoldás kell, hanem indok!Valójában senki nem mondta, hogy egy multiplatform címnek a két gépen tök ugyan olyannak kell lennie. Azért erőltetik csupán, mert ha az egyiken 2%-kal kevesebb fps-t tudnak kihozni, ezért cserébe nem adnak semmit extrába, mert azt a pénzt simán elrakják zsebre, amibe annak a valaminek a fejlesztése kerülne.

 14. Ez csak rizsa, mint mindig. Az MS fizetett a GTA IV DLC-kért, gondolom az Agent sem véletlenül only PS3. Az utolsó mondat (sajnos) már jó ideje igaz.

 15. Exkluzivitás manapság már baromi tág fogalom lett. 1-2 hónaptól egészen a régi értelmét jelentő véglegesig terjedhet.

 16. Max Payne 3, de kiváncsi vagyok rá

 17. GTA kieg már nem érdekel,Agent annál inkább

 18. “”” Videojáték-biznisz = politika. “”ezt a szöveget koptatni fogom ,persze csak ha martin engedi?NAGYON TETSZIK!:D”

 19. Várjuk, tuti jó lesz.

 20. Azért én nagyon örülnék a GTA kiegészítőknek!

 21. Kb ezt a valaszt vartam.Eleg nagy szegyen az,hogy uzletemberek valaszolnak a jatekosok kerdeseire,amit a fejlesztoktol kerdeznenek.Eleg sotet a jovokepem a jatekok teren.A jatekfejlesztesbol csicskamunkat csinaltak,ami epp hogy kiszolgalja a kore epitett ingyenelo,haszonleso,hazudozo uzletember bagazst

 22. Azért egy ps3-as cím ami ráadásuli exluzíve és nyílván 1platformra jobban lehet fejleszteni kötöttségek nélkül . Számomra jobb mint egy DLC…. + Rockstar northon….. tett már az asztalra pár dolgot…

 23. Szépen kikerülte azért a válaszadást 😀

 24. Boxosok a kardjukba fognak dőlni…

  • Sajnos a DVD technológia miatt elkerülhetetlen lesz lassan a bukásuk.Valahol azt olvastam ,hogy az egyik ok amiért több studió a p3 melett dönt az a Blue-ray. Lassan elérik azt a határt ahol kevés a DVD.Lásd FF 13, szerintem már rég megbánták hogy elfogadták az Ms-től a lóvét.

   • Hát nem tudom,nem vettem azt észre,hogy több studio a ps3 mellett dönt,belsös cimeken kivül alig akad külsös exkluziv