Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Adventure Pop (PS4, PSN, F2P)

[I]Az Adventure Pop ingyenesen tölthető a PS Store-ból, a fejlesztő a legnagyobb booster csomagot biztosította a teszteléshez.[/I]Kolléganőim egy része rendszeresen játszik különféle ingyenes, szókirakó, tárgykereső, gyémánttologató, és buborék lövöldözős programokkal. Az okostelefonok és tabletek szarásig vannak ilyen címekkel. A végtelenül egyszerű, gyors szórakozást ígérő, majd a későbbiekben a nehézségeket valódi pénzért legyűrhető játékok lassacskán beszivárognak a csúcstechnológiás konzoljaink közé is. Az 505 Games [b]Adventure Pop[/b]ja is a fentebb vázolt buborékos „sportágat” erősítené.A 80 pályát számláló történetes módban pukkaszthatjuk kis a 3 egyforma színű buborékokat. A csavar annyiban merül ki, hogy megadott számú generátort kell eltalálnunk a szintek befejezéséhez. Nem lövöldözhetünk a végtelenségig, mert mindig egy adott keretből gazdálkodhatunk, ha ez elfogy próbálhatjuk újra az adott feladatot. A hiba nélküli kombózás sok-sok ponttal jutalmaz, ami a pályák végi értékelésnél fog jól jönni. Három csillagos értékelést használ a rendszer, a fel nem használt buborékok is ponttá vállnak a menet végén.[YOUTUBE]-wFxr1EWCGg[/YOUTUBE]Az első 10-15 pálya nagyjából lefedi a betanítást. Célozni szemmértékünknek megfelelően fogunk, ami nem csak elsőre lesz nehézkes. Egy adott színt megfelelő mértékben pusztítva aktiválhatjuk a speciális képességünket, így átlőhetünk akár több sornyi buborékon is. Az első világ 2/3 részénél kezd tudatosulni bennünk, hogy pontosan mekkora lehúzás a cucc. A betanító módokban kipróbálhatunk néhány boostert, ami által mondjuk normálisan célozhatunk (látjuk még a falról lepattanás utáni pozíciót is), vagy könnyedén legyűrhetjük az akadályokat (kétszeres pont, bármire lövünk kombónak számít, robbantás, stb). Ezek a boosterek drága forintokba kerülnek, mivel kristályokat máshogy nem fogunk kapni (másfél világ teljesítése után se vágtak hozzám semmit). A PS+ keretein belül letölthető egy ingyenes starter csomag, illetve nekem küldtek egy 15 ezer forintot érő gyémánt-pakkot, amivel még az unokáim is tudnak majd lövöldözni.Az online résznél sok várakozás után bedobott egy madarat, akit 3 alkalommal nem az, hogy megvertem, a gyerek saját magát nyírta ki módszeresen. Aztán egy 4. összecsapás vereséggel záródott, a gép pedig elvette az addig gyűjtött pontjaim több, mint a felét, így tovább ezt sem erőltettem (nem is találtam játékost).Az Adventure Pop bár ingyenes, sokáig érvényesülni nem lehet benne valódi pénz invesztálása nélkül. Ez nem az a F2P játék, amire naponta felnézel és ad valami bejelentkezési bónuszt, majd nyomhatsz vele néhány egészséges kört. Ő csak a pénzedet akarja; de felháborodva kérdem, mire fel?[B]505 GAMES S.R.L.2017. január 31.1 playerNetwork Players 2-214MB saveHD Video Output 720p / 1080i / 1080pMéret: 1.1GB[/B]

15 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Onikám, sokkal értelmesebb dolgora is fordíthattad volna azt az időt amit ennek a játéknak szántál. Bár ezzel gondolom nem mondam újat.

 2. Kár, hogy egy alapvetően nem rossz arcade játékon keresztül akarják ennyire lehúzni az embereket.

  • Ez egy működő üzleti modell, mely telefonon mindennapos. Vagy kivárod, míg ad kreditet, és játszol ingyen, vagy fizetsz és instant játszol.

   • Igen még fel kell dolgoznom, hogy ez már PS4-en is jelen van.

    • De az alap F2P, és ez jó.

    • Vannak különbségek, mert itt örökké játszhatsz és maximum droid módra kitalálod a megoldást, de boost nélkül nem fogod élvezni. Más F2P játékban meg van mondjuk van 5 életed, és óránként töltődik vissza, de a játék egésze rendelkezésedre áll power upokkal együtt (Frozen).

     • “Egy pár hétig telefonon játszottam munkába menet egy hasonló “”gyémántos”” játékot. Ott az volt a móka, hogy néha úgy adta be randomra a pályát, hogy abból az állásból nem lehetett megcsinálni a kért továbbjutási feladatot. Buktad, -1 kredit. Vársz 20 percet, vagy 520Ft.”

     • Megkérik az árát. Gyerkőcök a szülők telefonjával hány tízezret elverhettek már jesszus.

     • Nem csak a gyerekek, felnőttek is. Ma beszélgettem egy régi ismerősömmel mondja, hogy vett PS4-et meg FIFA 17-et és, hogy a milyen jó. Mondtam neki, hogy oké tényleg nem rossz de mivel játszol még? Azt mondja semmivel inkább a FIFA pontokat veszi mert hozzá rak a játékhoz, és már vagy 100K-ja benne van. Kissé csalódott voltam, de nem akartam megbántani, hogy azért mindennek van határa és a PS4 nem csak a fifáról szól, csak sajnálom az egészet, de ha neki jó ám legyen.

     • Jabu fia is csak Fifázik.

     • És ez a játék amúgy bullet hell?

     • Elvileg nem, gyakorlatilag igen.

  • Mondjuk ha csak a PVP része érdekel, és találsz ellenfeleket semmi negatívumod nem származik, mert ott nem lehet segítséget használni. A karakterek pedig a rangodnak megfelelően oldódnak fel.

   • Meggyőztél 😀 lehet teszek majd vele egy próbát. A Frozen az egész jó lett amúgy, főleg a local multiplayert nyomtuk rongyossá a barátnőmmel, lehet ez is tetszeni fog neki.