Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Advent Children Complete – az amerikai kiadás

A játékosok milliói által várt [B]Final Fantasy: Advent Children Complete[/B] Blu-ray [B]június 2-án[/B] fog a tengerentúli rajongókhoz megérkezni. A hangzásról Dolby TrueHD 5.1-es keverés gondoskodik, mely angol, japán és francia nyelven lesz elérhető.A lemezen elterülő extrák:- [B]Exkluzív betekintés a Final Fantasy XIII játékba[/B] – [B]Final Fantasy VII: Advent Children Complete trailerek[/B]- [B]”A mosolyhoz vezető úton” című animációs film[/B]- [B]A Final Fantasy VII hagyatéka – érdekességek[/B]- [B]Final Fantasy VII eredeti történet összefoglalás[/B]- [B]Final Fantasy VII összeállított történet kivonat[/B]Egyébként a napokban megjelent japán verzió tartalmaz egy közel egy órás játszható demót a játékból. Feltehetőleg az amerikai változat is tartalmazni fogja azt, már ha a közleményben szereplő “exkluzív betekintés” alatt azt értik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Nem tudom miért mindenki az FFXIII demóról beszél. Az AC is nagyon jó volt ráadásul ez körülbelül félórával kiegészített. Az “”On the Way to a Smile”” animációs fil is érdekel. Annó a regényt elolvastam neten. Denzel történetét meséli, hogy hogy ismerte meg Cloudékat.”

 2. Lehet 2. blu-ray film vételem lesz. Pedig láttam azt hiszem 7-szer. 😀

 3. Fúú, ez már DVD minőségben is szép CG … mien lehet BR változatban? 😀

 4. Demo-ért nem fizetek az tuti,semmi értelme(többi xtra meg nem érdekel).. majd esetleg a végleges verziót megveszem,de csak ha nem lesz nagyon összevissza-hadonászós-ugrálós a cucc.

 5. Én kivárom a játékot.Bármilyen jó is ennyi pénzt nekem nem ér meg.Pláne úgy, hogy egy kukkot se értek belőle.

 6. Ha sok pénzem lenne én is beszerezném. A filmet már láttam, de megérné azt, hogy eredetibe megvegyem. + még a FFXIII is….

 7. “Nem tudom, hoyg van-e “”hírek”” topik, úgyhogy ide teszem be: FFXIII demo az első 5 perc: http://gamevideos.1up.com/video/id/24378FF Versus XIII új cut scene: http://www.youtube.com/watch?v=41y_jIdvifMFFXIII HD képek: http://www.finalfantasyxiii.net/index.php?subaction=showcomments&id=1239768621&archive=&start_from=&ucat=&

 8. Ráadásképpen a rohadt japánok még egy ilyet is kapnak http://www.crunchgear.com/2009/01/19/cloud-black-japan-gets-a-final-fantasy-xiii-ps3-special-edition/160GB PS3 egyedi festéssel és FFXIII demóvalItt a bejelentés is : http://release.square-enix.com/news/j/2009/01/20090119_01.htmlPLAYSTATION®3『“Cloud Black”HDD 160GB』 , FINAL FANTASY XIII Trial Version Set 🙁

 9. ha tippelni kellene, akkor nem lesz benne.a japán demó is külön lemezes, csak hozzá van csomagolva, nem?

 10. Én is úgy tudom hogy CSAK A JAPÁN TARTALMAZZA A DEMO-t.Szóval szerintem kár ábrándozni.Akkor szerintem nem így fogalmaztak volna, hanem kerek perec megmondanák, hogy FFXIII demo.Szerintem csak egy kis videó összeállítás lesz oszt annyi.

 11. ja vigyázzunk a régiókódokkal!

 12. Úgy tudtam demó csak a Japán verzában lesz, USA-s lemezen max valami trailer esetleg gameplay videó. Mondjuk gáz, ha megveszed a demó miatt és a film a régiózár miatt lejátszhatatlan…

 13. keringenek olyan hírek a neten ,hogy a eu-s verzióban lehett hogy benne lesz a demo , remélem így lesz 🙂 mondjuk meglepődtem ,hogy az usa ba nincs benne ,de várjuk ki a végét mi lesz még ….)

  • Sztem az amcsiban is benne lesz, de érted betekintés alatt szinte bármit lehet érteni. Egyébként ha régiózáras lesz a BD akkor meg teljesen mindegy.