Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Advent Children Blu-ray – 100 ezer példány egy nap alatt!

Befutottak az első hivatalos számok a Japánban e hét elején debütáló Final Fantasy VII: Advent Children Blu-ray változatáról: a mozi egészen fantasztikus módon 100 ezer példányban fogyott egy nap alatt!A legkeresettebb változat természetesen az volt, amihez a Final Fantasy XIII demót mellékelték: ebből 70 ezer talált gazdára, pedig ez a bundle 1000 yennel drágább.A tavalyi évben a legerősebb “első napi fogyás” 30 ezer darabos volt egy anime filmből.A számok magukért beszélnek: Japánnak Final Fantasy kell! Elemzők a demo óriási sikere alapján arra következtetnek, hogy az FFXIII lehet minden idők legnagyobb példányszámban értékesített PS3 játéka Japánban, első napi és az összeladásokat tekintve is, ráadásul az eladott gépek száma is látványosan megugrik majd.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””Elemzők a demo óriási sikere alapján…””Haha, tenyleg van ilyen? :)Mit dolgozol? Senior Videojatek-eladas prognosztizalo analyst vagyok. :D”

 2. még jó hogy szeretek hányni….

 3. Rohadt durvan nezz ki sztem 🙂 Tegnap beleneztem,de mivel almos voltam nem neztem vegig…

 4. a 7 a király,FF forever!

 5. 70k egy nap alatt a demobol?szep.csak aztan jo legyen a jatek is.:)

 6. Na ez márszép eredmény… Sokat nem várok, aszem én is berendelem….. 😀 Ha PS3-on nem megy a BD film, van nekem egy usa BD lejátszóm is. Azon csak elindul….. 😀 Ha meg asse, akkor hamarosan a gépembe is beficcen egy BD író, szal azon meg már aztán télleg le kell hogy játszódjon…. 😀

 7. Ezt nevezem. Szép kis példányszám egy nap alatt. Nem csoda. A Final Fantasy eléggé feltette a mércét minden téren. Valószínű, hogy emiatt a játék miatt még több PS3 fog elkelni.

 8. szép!!!

 9. Ha japo lennék én is megvettem volna , előrendelve ,mint itthon a KZ2-t. :] Ja az meg 100% ,hogy megugrik a gépek eladàsa. Várjuk szeretettel .

 10. Fanatikusok! =D

 11. Na ezért kellett parázniuk? 😛 Fogyni fog az FFXIII …

 12. Csak én gondolom úgy, hogy üzletileg rossz lépés volt multivá tenni nyugaton a játékot?Sok boxos (vagy olyan akinek még nincs jelen gen konzolja), csak emiatt vett volna PS3-at, így azok nem csak PS3-at nem fognak venni, de legtöbben még a játékra sem fognak beruházni nyugaton (a warez miatt).

 13. Valami azt súgja h. a suqare hamarosan elkezd rászokni a fizetős demókra, a nagyobb címeknél nem is lenne hülyeség (mármint pénzügyileg).

  • Ez nem csak szimpla demó amit 10 perc alatt kijátsszol vagy egyszerűen kidob mert tovább nem enged játsszani.Ez egy extra hosszúságú cucc rengeteg cg videóval. Olyan bő lére eresztett kedvcsinálónak mondanám. De nem is ez a jó benne annyira, hanem az, hogy nagyon szép így egyben az egész.*Old_Raiden : A demó az egy teljesen külön tokban és lemezen van, nem az ff7ac bd-n.Ami olcsóbb az mellé nincs ff13 demó, meg az nem limited edition, hanem egy sima bd tokban van benne a ff7acc.

   • És az ilyen kedvcsinálóért miért ne kérhetnének pénzt (főleg ha ennyire kedvelt névről van szó)? Sokan megvennék szerintem.

 14. akkor nem mindegyik lemezen van rajta a demó? 🙁

 15. Húú bazz nekem még egy psp-t is kell vennem ez meg most itt lekoppaszt. :-)Én is hozatok egyet magamnak de csakis a limited editionból.Gyönyörűen néz ki. Ha pedig kijön a pal, biztos, hogy 4-5 körül meg lehet majd venni, csak a bd-t.

 16. Gondolom PSL Day-en megoldható lenne egy AC Complete vetítés :)Vagy ezt tiltja vmi törvény?

 17. 10 év mulva már a FF28nál fognak tartani:D

  • Helyes, sose legyen vége!

  • “Hát nézzük csak. Körülbelül 5 év lesz az XIII és az XII megjelenése között, így ha ezt az iramot tartják, tíz év múlva még “”csak”” a XV-nél fognak tartani… 🙂 De szerintem ez egyre csak lassulni fog… Most már ott tartunk, hogy generációnként egy számozott FF-et kapunk, igaz, cserébe most egy egész termékcsalád jön.”

 18. Én is hozzájárultam egy példánnyal :)Bár lehet az már nem számított bele az első napba…

 19. gondolom a demo miatt 🙂 de azért a film se rossz 😀

 20. Szép. nagyon 🙂

 21. Erős egy picit.Király.

 22. Nekem is kell, a Final Fantasy VII: Advent Children Blu-ray!

 23. Nem vagyok meglepve ezen. Azért számítani fog az, hogy Japánban exklúzív maradt a játék, nem is kicsit. 🙂

 24. Az az 50.000 AV bundle szerintem az első nap elment és akkor még plussz jönnek mellé a sima gép eladások. Jövőhéten parádés eladásai lesznek a ps3-nak.

 25. ténlyeg, nem lehet sehonnan letölteni valahogy ?vagy megoldani, hogy kipróbáljuk?Esetleg angol szövegről tud valaki a FF13 korongon?

 26. nem csak jampánnak kell FF13. NEKÜNK IS !!! És pont akkor mint nekik….

 27. jelenleg melyik az a ps3as játék, amiből a legtöbb fogyott japánban?

 28. Mondtam, hogy ez lesz.:) Az meg nem egy nagy kunszt az elemzőktől előrevetíteni, hogy egy Final Fantasy lesz japánban a legjobban értékesített ps3-as játék. Ejj…. azokért a pénzekért én is elmondom ezeket.