Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Adult Swim Games – fél tucat előzetes

A [B]PlayStation Experience[/B] alatt az Adult Swim Games bemutatott pár játékot, melyeket kiad a közeljövőben PlayStation 4-re. A címek a következők:[B]Death’s Gambit[/B][B]Ray’s the Dead[/B][B]Duck Game[/B][B]Rain World[/B] [B]Small Radios, Big Televisions[/B][B]Headlander[/B][YOUTUBE]-oOGlpY0aHg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Death’s Gambit, Rain World bejön. A Headlander-ről meg az Impossible mission ugrott be.

 2. Sorolni lehetne hogy a fejlesztő cégek innovációs téren mennyire le vannak maradva.

 3. A hozzászólásaimmal nem a játékosokat szeretném szidni , sokkal inkább a cégek mibenlétét.

  • A befektetett milliók és a fotorealisztikus látvány nem egyenlők a minőséggel. Lásd Journey.

   • Teljesen egyetértek. Nekem a híres AAA kategóriás bomba játékok , amik itt 10 pontot érnének , azok hiányoznak. Az egyértelmű innováció.

 4. A nagy cégek nem látnak semmit , csak a pénzt. Örülnek mert nem kell fölöslegesen strapálniuk magukat a minőséggel , még is dől a pénz.

 5. Nekem a PS3 konzolhoz 5 jó játék kellet hogy megvegyem , Motorstorm ,Heavenly Sword stb. Most a PS4-nél tartok kettőnél. Majd 3 év múlva ( évenként egy ) meglesz az öt. Éljen!

 6. Ez volt az a rész amikor folytattam tovább a Just Cause 3-at …

 7. Lehet mondani, hogy elégedetlen vagyok, meg menjek anyámba, hogy nekem semmi nem jó.. De ez mi a fa..om? Értem, hogy a retro újravirágzik, de akkor veszek egy ps1-et, amire 100x különb játékok voltak a maga idejében, amiknek ezek a farvizén sincsenek! Próbálkoztam párral, letöltöttem, és rájöttem, hogy nem ezért vettem 150 rongyért játékkonzolt! Szóval lehet, hogy az én hibám, és nem látom ezek szépséget, de jelenleg ezekkel nem tudok mit kezdeni!

  • Nem vagy vele egyedül.

  • Semmi probléma azzal, hogy ezek a kis fejlesztésű cuccok nem jönnek be, nem is kell, hogy bejöjjenek. Ha tripla A-s játékok miatt vetted a PS4-et, akkor játssz azokkal. De nem értem miért probléma számodra (is), hogy ilyen játékok készülnek PS4-re. Ha nem tetszik ne vedd meg, vagy ha ingyenes ne töltsd le. Ennyi.Én sem vagyok oda a rapért, vagy az R&B-ért és nem is hallgatom őket.

   • Az a gond, hogy eddig voltak a AAA/AA/A címek, meg az indie játékok mellettük 5%ban.Na már most napjainkban oda jutottunk, hogy vannak a AAA/AA/A címek 5%ban és vannak az indie játékok 95%ban.

    • Az tény, hogy kevesebb AAA-s játék jelenik meg, mint az előző generációban ilyenkor, de az indie-k akkor is jelen voltak, nagyjából ekkora számban, csak akkor PSN játékoknak hívták őket.Szerintem itt inkább masszív besértődés van, hogy a PS+ havi játékaiban már nem nagy címek vannak, hanem kis fejlesztésű játékok.

     • Leszarom mit adnak PLUS-be ez a hír nem erről szól, hogy mi jött PLUS-ba hanem arról.Ez a hír arról szól, hogy értem én, hogy jönnek ezek a kis szaros játékok, de van egy SONY rendezvény, ahol ellőttek 30 percet a AAA címekre, utána meg csak ilyen indie vackokkal szórakoztattak minket… meg VR tech demokkal. Miért jó PS játékosnak lenni nagy Sony kampány… dugják fel. azért jó annak lenni, mert ilyen vackokkal tolhatod egy 130000 forintos gépen és várhat 3 évet mire megjelenik rá egy exkluzív cím… vagy még többet. De semmi gond, mert vannak indie filléres játékok amiket addig tolhatsz… ja bocs még csak nem is filléresek.

   • “Szivesen megosztom a gondom! A problémám az ezekkel a címekkel, hogy ezek lesznek a PS plusz monthly gamejai! És ezzel mi a gondom? Ezt már korábban több alkalommal is megbeszéltük! Vagy mondják, hogy ennyi az éves előfizetés (régen röhögtünk az x-eseken, hogy fizetniük kell, hogy online játszhassanak), és tudomásul veszem, de nem mondják, hogy havi x ingyen játék is jár hozzá (amivel tulajdonképpen becsábítanak), és még egyéb konzolokra használható játékot is kapsz, addig a csúcsgépet használók “”ezeket””! Vagy mondják, hogy online játék 7890 ft, de nincs hozzá semmi! Értem én, hogy elégedetlen vagyok, de épp elég helyen zsigerelnek ki!”

 8. Akkor most láttuk a 2016-os ps plus felhozatalt fél évre előre?