Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Activision – Guitar Hero konzolok nélkül

Bobby Kotick, az Activision sokat kritizált és gyakran [A http://playstationcommunity.hu/note/1816]botrányos kijelentéseivel[/A] gamer-idegeket borzoló főnöke egy IGN.com hír szerint konzol nélkül képzeli el a jövő Guitar Hero játékait. A San Francisco-ban tartott Deutsche Bank Securities Technology Conference rendezvényen Kotick egy újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy szerinte az lenne a legjárhatóbb – és üzletileg legkecsegtetőbb – út, ha a Guitar Hero “játékot” közvetlenül a televízióba “dugná be” a végfelhasználó. Kotick korábban sokat kritizálta a hardvergyártókat, a Sony-t pl. kvázi megzsarolta, így aztán kikerülős ötlete tulajdonképpen nem minden alap nélküli lázálom.Saját Activision GH konzol? “Egyprogramos” tévéjátékok, mint a ’80-as években? Az talán már túlzás lene…De akkor mi lehet a megoldás? Egy olyan “streamelő” készülék, melyről az idei E3 környékén is híreztünk, ahol a játékos nem veszi meg “dobozban” a szoftvert, csak anyagi ellenszolgáltatás fejében letölti és “bérli”? Esetleg egy olyan masina, amit a [A http://www.spawnlabs.com/buy/#]Spawn Lab[/A] a napokban dobott piacra 200 dollárért (HD-720), amely 360, PS3, PS2 és GameCube programokat streamel a netről?[12103]Persze az is előfordulhat, hogy Bobby Kotick az övcsatra erősíthető, kínai piacon is kapható Guitar Hero [I]léggitár szettre[/I] gondolt…[12100]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Bobby Kotick (igazán autentikus ős amerikai név) minden bizonnyal nagyon megsiratja a haszonkulcsot amit a hardvergyártóknak kell beszolgáltatni.Persze, a Sony dollármilliárdos veszteséggel bevezet egy platformot, a kicsi Kotick befuttatja rajta az IP-t,majd amikor már ismert név csak ő akar vele keresni.Remélem hamar kap az élettől egy pofont ez a nagyszerű üzletember,mert lefogadom a Blizzard megváltozott,sokak által szidott üzletpolitikájáért is ő a felelős.

 2. Mi ez a Spawn Lab cucc? Otthon rádugom a PS3-ra plusz a netre, magammal viszek egy kis kütyüt, meg a kontrollert és az ország másik felében a szállodában rákötve a netre meg a tévére tudok játszani??

 3. Egyre jobban szeretem az úriembert.

 4. én csak simán megütném az embert hátha észhez tér…de mondjuk ez nem valószínű…láccik a fején h vmi nincs renben…inkább csak kiröhögöm nemhiszem h ebből lenne is bármi…:D

 5. erről a kínai cumóról vmit bővebben?

 6. Faszsag a kobon!

 7. “Ez az ember nem normális. A Gamespoton van vele interjú. Azt akarja hogy játékfejlesztés többé ne legyen “”móka””, inkább a félelem és a depresszió uralkodjon, hogy rettegjünk a gazdasági válságtól és ez sarkalljon jobb munkavégzésre. Úgy gondolom, hogy a fejlesztéshez és új ötletek kitalálásához, sikeres megvalósításához inkább felhőtlen munkahelyi légkör és nyugodt körülmények kellenének. De hát ő tudja…..”

 8. Mintha eddig nem keresték volna ronggyá magukat a konzolos verziókon.

 9. GH teljesen kiégett, talán nem a konzolokban van a hiba hanem bennük, hogy évi 6 részt adnak ki 0 újítással, mert kapzsik.

 10. jó játék ez a GH de szerintem még mindig az a legjobb ha a konzolon játszod. Ezt szerintem azért találta ki mert már nem tudja hogy tudna csak ő jól járni.

 11. hát akkor inkább hagyja abba az egészet

 12. Szegény Bobbyt a net már jobban utálja mint az EA-t. Nem alaptanul.

 13. Hááááát… izé…. Inkább alapbó ne legyen Guitar Híró sem… xD

 14. Ez szerintem hülyeség, de nekem 8

 15. Playstation-ösöknek *

 16. Bobby Kotick dugja fel magának.. Már annyi kárt okozot nekünk Playstation-sönösöknek

 17. Gondoljàtok valaki ad pénzt ezért ha már van mondjuk ps-e vagy x-e! (Kötve hiszem) Külön erre is pénzt kiadni, na én neeeem.

 18. Bobby Kotick függetlenül bekaphatja.

 19. ha már nem csinálunk semmi kézzelfoghatót (vagy nem kézzelfoghatót) beszéljünk ökörségeket….

 20. Megesküdtem volna, hogy az EA vagy a Ubusoft esetleg a Square-Enix elégeli meg elsőnek a háborút és áll elő saját rendszerrel játékainak.Ha ez most tényleg létrejön azzal egy új, kiszámíthatatlan hajnal köszönt ránk.

 21. Ez mekkora egy f@szság, már bocsánat…

 22. Hát…ez tényleg beteg, és most nagyon finoman fogalmaztam.

 23. kotlós bubi a népi zenekarával elmehet a halál retkes f@száramúlt héten vettem egy GH:WT full bundlet, és meglepő fordulat, a dob nem működött rendesen. gyors mail activision suppnak, melyben leírtam, hogy minden fellelhető módszert kipróbáltam, h működésre bírjam a dobokat (többek között a controllerek átállítását), erre visszaírnak, hogy próbáltam-e a kontrollerek átállítását. ment is a mail, hogy mint említettem volt, próbáltam, amire kaptam azt a kedves választ, h ebayen v amazonon vegyek új dobot. gyanítom, betanított majmokat foglalkoztatnak ott, a költségek minél alacsonyabban tartása végettszóval activisionlovin’ it

 24. the keyword: money!!!

 25. A tvre köhető gitáros játék már van Hanna Monta védjegyel ellátva.

 26. “Ha tényleg lesz ilyen “”számítási felhős”” cucc, azaz nem kell konzol csak net..soha többet nem fogok játszani… 🙁 Nekem kell egy PS a szobámba fizikailag + játékok is.. igy már semmi értelme…És akkor mi lenne a Sonyval vagy M$-el? nem is kell gyártani konzolt, lesz egy központ és kész. + Jelenleg atomerőmű kéne az üzemeltetéséhez + hyper gyors net!”

 27. Dugja fel magának.

 28. Hihetetlen, h manapság egy ilyen embert hagynak gondolkodni, vagy legalábbis,h engedik h hangot adjon a gondolatainak!

  • “Az hagyján hogy gondolkodhat, de ő az Activision elnöke, megmondóembere, szóval ezekből az agymenéseiből akár kézzelfogható “”csoda”” is lehet.”

 29. Esszüje!Nem 1985-ben vagyunk.Már látom, ahogy hegyekben állnak a szobám sarkában az egyjátékos PS3 konzolok!:DMonnyuk GH-val még talán meg is csinálható, de monnyuk egy MGS-sel, vagy valami brutál grafikájú FPS-sel nem igazán.

 30. Szerintem az egyprogramos tévéjáték mégsem olyan rossz ötlet.Feltéve, ha az árat is normálisan tudják tartani.De mondjuk bobi, meg az alacsony ár máris ütik egymást.

  • “Szerinted azután a megnyilvánulása után, hogy “”a játékok túl olcsók és emelni kell az árakat”” azután ennek a külön cuccnak normális lenne az ára? Eleve egy “”konzolt”” ki kell nekik fejleszteni hozzá, amin futna a cucc.Azt is meg kellene venned, meg a kiegészítőket.Tutkó, hogy egy jelenlegi teljes GH packnál 50000nél olcsóbban 1000% hogy nem adná ez a majom. Azt kívánom, hogy fejlesszék ki, adják ki. Menjen nekik el rá több millió, és ne vegye meg a kutya se.Bukjon bele a hájfejű pénzéhes majom.”

 31. Az egész lényege , ő többet keressen .

 32. Serintem úgy kéne hogy a guitárba építik bele a teljes játékot! Úgy legalábis nem lene olyan pehely könyű mű anyagos hanem igazi mértű lehetne a jó kis gitár!!4És a kábel ami mene a tévébe az pónt olyan lene mint egy elektom-os guitáré XDszabadalmi tervet kéne csinálnom ere a jó kis ötletre XD

 33. “érdekes ötlet de minek venni még egy “”dobozt”” ha ott a konzol”