Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Activision Blizzard újdonságok

Egy ma – Manhattanben – lezajlott rendezvényen az Activision Blizzard néhány egészen új információkat is tartalmazó kijelenést tett. A hepening angol megnevezése “upfont”, amely egy olyan bemutatót takar, ahol a kiadói oldal résztvevői megmutatják a következő időszakra szánt újdonságaikat – esetünkben játékaikat – a hírdetői szférának.Az első játék a Guitar Hero 5 volt, amely mindössze egy in-game screenshottal volt jelen – melyen a lényeg egy Burger King hirdetőtábla volt a “hangjegysztáda” mellett.Szóba került egy teljesen friss felfogásban megálmodott új Tony Hawk game is. “Ezt a játékot nem kontrollerrel a kézben toljátok majd” – mondta rejtélyesen a cég képviselője. Új kiegészítő? Egy board a’lá Wii? A célplatform PS3.A Call of Duty széria a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel folytatódik tovább.Az utolsó két cím, amiről beszéltek, Bizarre Creations fejlesztésű – egy “James Bond verseny”, és egy “Mario Kart a Forzába öntve” -, szóval ezekről gyanítható, hogy Xbox 360 exkulzívok lesznek… bár ki tudja.Fiúk és lányok, ismerjétek meg a relatíve új üzletágat, a videojáték-hirdetést! Két GT5 futam között a kötelező PH-érték?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. pedig már reménykedtem hogy valami Blizzard cím lesz, de nem 🙁

  2. COD érdekel eléggé.Nekem a modern hadviselés jobban bejön mint a 2. vh.Ki fogja csinálni?

  3. az okosok majd úgyis kiszedik a reklámokat vhogy, így csak a ripkitek fejlődését(és új platformokon a megjelenését) segítik elő.

  4. Ezekközül csak a COD érdekel …

  5. hüvelygombát akarok

  6. Szép! Utálom a reklámokat, és erre most majd akkor is azt kell néznem, mikor kikapcsolódni akarok?Az nem zavar, mikor egy videójelenetben egy DunHill cigit elszív a főszereplő, de hogy játék közben a karakterem farzsebéből egy Coca-Cola palack virítson, már sok nekem!Lassan új fogalmat nyer a minőségi játék. Egyet fog jelenteni a minimális reklámtartalommal – legalábbis nálam.

  7. “Meg mondom öszintén hogy félek töle, hogy amin most csak jokat kacagunk – “” lényeg egy Burger King hirdetőtábla volt a “”hangjegysztáda”” mellett. “”az a közeljövöben akár aggasztó mérteket is ölthet. azaz a játékokban lévő egyre többet érő reklám lehetőség.Simán el tudom képzelni hogy a nemis olyan távoli jövőben nem kell majd sima játékhoz tartozó töltőképernyőt nézni, lesz majd helyette egy jo csaj COCA COLA-s üveggel vagy talán majd ki hangsúlyozzák hogy Snake MARLBORO-t szív nem csak úgy cigizget :D:D”

  8. COD4 isteni volt multiban,remélem a folytatás is hozza azt.

  9. Call of Duty: Modern Warfare 2.. csak érje el az első rész minőségét és már boldog leszek. :]