Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Activision – 3 shooterünk jön 2 év alatt””

Jason West és Vince Zampella [A http://playstationcommunity.hu/note/3267]lefaroltak az Infinity Wardtól[/A], a csapat nagyja pedig röviddel utána követte őket. A srácok beköltöztek az Electronic Arts szárnyai alá, új stúdiót alapítottak, és ambiciózus tervekkel álltak neki egy vadiúj shooternek, ami most már nem a Call of Duty franchise trónját fenyegeti majd, hanem a Crysis 2-ét.A Modern Warfare 2-t jegyző IW-t szakmai körökben halottnak nyilvánították a [i]helyszínelők[/i]……de nem eszik azért olyan forrón a kását. Ismerjük Robert Kotickot, az Activision keménykezű, tejhatalmú (zsarnok) urát. Mindvégig ott volt a levegőben, hogy Bobby nem hagyja majd ilyen könnyedén magát, és bár hősiesen viselte a cégét érő kemény gyomrosokat meg állasokat, a minden hájjal megkent pénzember új tervet szőtt.Nos, eddig ugye az volt az ügymenet az Activisionnél, hogy páratlan évben az Infinity Ward, párosban pedig a Treyarch készít CoD játékot. A szisztéma a veszteségek ellenére továbbra is érvényben marad – tudatta a világgal Dan Amrich Activision blogger a Facebook megfelelő csoportjának felületén. A CoD-ok futószalagon jönnek majd a piacra, minden évben más-más háborús konfliktust feldolgozva…A következő bejelentés a Treyarch-é, ez lesz a vietnámos témájúnak mondott Call of Duty 7, amit az Official PlayStation Magazine UK leplez le májusi számában.Ezt követi majd a Modern Warfare 3, amit vélhetően teljesen új emberek hegesztenek az Infinity Wardnál. A szoftver fejlesztése az elvándorló stúdiófőnökök miatt “hátráltatva van”.A harmadik szoftvert a Sledgehammer csinálja. Erről [A http://playstationcommunity.hu/note/3045]voltak már pletykák[/A] itt a PSC-n is: azt beszélik, ez nem feltétlenül Call of Duty cím lesz (bár lehet, hogy a pénzszagú cím végül ráragad a játékra), de valószínűleg külső nézetes, azaz TPS háborús game várható. A stuff 2011-ben érkezik.[i]Activision – az ön mindennapi betevő háborúja![/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Gyanítom Én egyiket sem veszem meg.

 2. Én magáért az FPS-TPS műfajért vagyok oda, ezeken belül mindenevő vagyok. Legyen szép a grafika, legyenek nagy online pályák és minél több résztvevős multiplayer mód. Ugyan még nincs PS-em, de a MAG-et mindenképpen kipróbálom majd a 128vs128 mód miatt.

 3. Büszkék lehetnek erre a töménytelen shooter-re.Valami másba nem szeretnének kezdeni?

 4. A Vietnam-ra kíváncsi leszek!!!

 5. Pusztuljon a CoD!Utálom mindet.Éljen a Killzone!!!!!!!!!!!!

 6. én már csak a Treyarch COD-jában bízok a tobbi eláshatja magát….

 7. “Szappanopera lett a CoD, ez van, amúgy már jó ideje évente érkezik egy új rész ebből a “”csodából””.”

 8. az egyszer biztos ha tps csinálnak azt kívánom a fejlesztőknek hogy fuladjanak meg a a saját sz@rukba

 9. Ebben a témában jöhetne egy TPS, azt talán még ki is próbálnám.

 10. Csak 3? Miért nem 8?

 11. Jobb ötletem van kedves Bobi, adjátok ki minden pályát mint külön részt, teljes áron persze, és akkor nem csak 3 rész lehetne. A mennyiség mindenek felett!

 12. A COD 7-et várom,de nagyon!

 13. szerintem a treyarch verziós cod-ok sem voltak rosszak. tény, hogy nem volt 1ik sem olyan epikus mint az IW féle codok, de abszolúte jó játékok voltak. world at war-ral is rengeteget játszottam pc-n, és az újat is nagyon várom tőlük. a megmaradt iw meg a nagyok mellett nevelkedtek, így őket sem féltem, szerintem ők is tudjak majd tartani a megszokott minőséget. ha nem is 100%-ig, de ez után is szerintem remek játékokat fognak készíteni.persze ez csak mind reménykedés, mert hát a szar attól még beüthet…

 14. Köszönöm szépen nekem elég volt a CoD névvel fémjelzett szörnyűségekből. A CoD1+ kieg, CoD2 és a CoD4(perkeket már ott is hülyeségnek találtam) még élvezetes volt minden téren. Hála az mw2 elkönyvelhetem játékos pályafutásom végéig, hogy ezt a játékot kár volt megvenni, mert hemzseg a hibáktól és az elmúlt pár év legnagyobb vicce ez a játék.

 15. A MW2-t se vettem meg… szóval tegyék oda a játékukat ahova gondolom.Majd ha nem 5 óra lesz a sztori talán adok nekik egy kis kenyérre valót addig éljenek tartalékból… remélem csődbe mennek egyszer.

 16. Én már nem tudom lesz-e értelme ennek az újabb COD áradatnak. Activision-nek meg az IW-nek most inkább arra kéne kncentrálniuk, hogy a meglévő MW2-es szerveket vizsgálják a csíterek miatt és javítsák ki a milliónyi bugot a játékban (M16 fmj-vel nem lövi át a falemezt, de az ump átlövi a betonfalat? na neeeee.)

 17. A WAW csak azért tetszett, mert szeretem a 2. világháborús témát, nem tudom megunni. Bár tény, hogy a COD3 jobban bejött hangulatra.A Modern Warfare élvezhető volt, de ezt a másodikról már nem tudom elmondani. Épp a napokban toltam végig, de alig vártam, hogy vége legyen. Agyatlan zűrzavar az egész akció, a sztori meg finoman szólva is vicces.Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő.

 18. Kérdés?A következő rész nem az 5. lesz???? Mivel a 4. rész után kijövő 2 rész a Word at war meg a Modern Warfare nem számozott részek voltak, hanem csak mellékszálak…..

  • Szerintem ezt már ők sem tudnák megmondani.Nem is érdemes számokkal dobálózni, úgyis tuti mindegyik résznek lesz alcíme.

 19. “Én olvastam egy olyan nyiléatkozatot melyben az ázt, hogy a “” Call of Duty franshiset még szélesebb körben akarják Fogyszthatóvá tenni”” . Na ez a mondat semmit jót nem jelent. Talán lesz egy gomb amit lenyomsz és a játék kitolja magát te meg csak mozizol 😀 persze mindezt platinára……A cod sorozat a futószalagon való gyártás óta haldoklik…… de mint tudjuk amíg van rá igény addig tolni fogják évente az 1.2 verziókat…”

 20. Remélem nem cseszik el CoD -ot

 21. “””A CoD-ok futószalagon jönnek majd a piacra,…””kössz, nem kérek belőle…”

 22. Az Activision lassan ugyan azt csinálja a COD névvel, mint az EA a NFS-el…Egy idő után már csak a név miatt veszik a játékot, aztán már azért sem.

  • Azért EA nem csinálta ennyire durván. Ez már nagyon gusztustalan.Nekem már az 5 sem tetszett szóval nem most fog kezdődni a leépülés…