Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Activision – 2010-től PlayStation bojkott?

A [I]Times[/I] magazin online felületén adott hangot ezen véleményének az úriember, mely véleményem szerint inkább csak üres fenyegetés, mintsem valódi figyelmeztetés.[8789] Kottick erősen bírálta a Sony stratégiáját és árképzését, melyek szerinte nem tudják kielégíteni a kiadók által előirányzott elvárásokat. A kiadó-vezér szerint a gép magas ára miatt egyre csak csökken a szoftverek csatolási rátája és ez igencsak megnehezíti cégük helyzetét. Nyilatkozatában előirányozta, hogy amennyiben nem lesz belátható időn belüli árcsökkentés meg kell gondolniuk, hogy mind a Playstation 3, mind pedig a Playstation Portable platformokat támogatni fogják-e a jövőben. A Sony válaszára sem kellett sokáig várni: Patrick Seybold röviden és velősen csak annyit mondott, hogy tiszteletben tartják a kiadók véleményét, azonban ezt a nyilatkozatot – szokásukhoz híven – nem kívánják kommentálni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha meglépik, akkor pedig Activision bojkott lesz a PS userek részéről, mivel csak a játékaik miatt nem fognak venni egy X-et.

 2. Elég érdekes, hogy nyilt fenyegetésre szánta el magát ez az ürge. Lehet, hogy ő már tudja, hogy nem lesz most augusztusban sem árcsökkentés? Mindenesetre valószínű, hogy még idén valamikor csökkentik majd a PS3 árát. Az viszont eléggé valószínűtlen, hogy egy ekkora cég komolyan gondolkodna azon, hogy ezentúl nem ad ki PS3 és PSP játékot.

 3. Én vagyok apuka vonogatott válla. Nyár végén szerintem úgyis jön a PS3 árcsökkenés, aztán kereshet más indokot a MS konkurencia pocskondiázásért felelős teamje.

 4. Hát kaka játékot nem is éri meg fejleszteni, ellenben ha valami jót adsz ki úgy is megveszi a nép…Sok az a 15-17k egy játékért, de ha jó akkor úgy is eljátszogatsz vele miután kiperkáltad a zsetont érte.

 5. Kemény, csináltak mostanság valami egyedi és kiemelkedő játékot?

 6. a sony helyében egyszerűen az activisiont bojkottálnám. jó, jó a cod, de én pl meglennék nélküle.nem tudom, az AV erre mit lépne.

 7. “Persze, majd a sz*ros Activision ( nagy kiadó ugyan de a Sonyhoz képest semmi ) fogja megmondani egy mamutvállalatnak hogy mit, mikor meg hogyan csináljon… :)Egyébként meg ez a bojkott nagy butaság lenne ugyanis már most jelentős a PS3 tábor, amit ők is tudnak, szóval teljesen értelmetlen Kotick “”fenyegetőzése””.”

  • A Sony-hoz képest semmi?Az a helyzet, hogy a játékkészítést tekintve az Activision kábé ötször akkora, mint a Sony. 10-15 fejlesztőcégük van csak az USA-ban, nem is beszélve ezek európai leányvállalatairól.Egyébként meg ajánlom tanulmányozásra HUN_hatrix hozzászólását [#25], nagyjából úgy állnak a dolgok, ahogy ő leírja.

 8. Ez most nagy marhaságot mondott! Úgy se merik megcsinálni, hiszen akkor komoly eladásoktól esnek el!

 9. Gratulálok az Activisionnek. -.- Nincs egyéb komment.

 10. elvileg azt irták hogy ök az uj xboxra elkezdték már a fejlesztést egy wow szerü játékot csinálnak rá. még azt nem értem hogy ha van egy gép amiböl a piacon van kb 100milla de a játékokat máshonnan betudják rá szerezni a tulajok a másikbol pedig van kb 50 milla de nekik az eredetit kell beszerezni hogy játszanak, akkor kivel is járnak jobban?

 11. Gondolom kapott az ms-től egy kisebb nagyobb összeget ez a túró,azért vigyorog ennyire.Csak azt ne mondja,h az ms-ből megélne.

 12. Tény a Sonynak ideje lenne már árat csökkenteni.Nincs olyan helyzetben mint a Wii, hogy így is viszik mint a cukrot… mert nem. Viszont ne feledjük a Capcom is azért vitte át a Monster Hunter Wii-re mert a PS3 eladásai alacsonyak voltak és nem érte volna meg nekik.Jelen esetben nem hiszem, hogy a MS állna a háttérben. Egyszerűen egy játékot akkor érdemes kiadni a gépre ha van vásárlóerő mögötte. Van elég eladott gép és játékos aki megveszi.Jelen esetben az Activision-nél gondolom drágább a fejlesztés PS3ra és nem hozza azokat az eladásokat egy játék PS3on, ami megtérítené ezt az összeget. Az biztos a Sonynak lépni kell ár ügyben. Nagy a nyomás rajtuk.—————————————————————–Mondjuk a PSP hogy jön ide? Ez az igazi rejtély. Az azért nem áll olyan rosszul.

  • Annyit azért hozzátennék, hogy abban az időben debütált a PS 3 és nyilvánvaló, hogy egy olyan konzolra, amiből még csak néhány százezer talált gazdára nem adják ki a fejőstehén Monster Huntert. Ma már nyugodtan megtehetnék, hogy visszarakják PS 3 ra, főleg az idei őszi szezon után, ami még elad majd irdatlan mennyiséget a konzolból. Én is tűkön ülve várom az árcsökkentést, és szerintem is ideje lenne már mellesleg. Aztán az is lehet, hogy a sony még mindíg irdatlanul drágán tudja gyártatni és nem tudja lejjebb vinni az árat. Ezt gyanítom most még nem tudjuk meg miért nem enged. Találgatni azonban lehet.

 13. Ez agy igazi farok.

 14. mit kívánnak egyáltalán manapság kommentálni? :’D

 15. mintha a ms állna a hátérben (valve most ez)dobjátok ki ps3 starcraft,diablo3 nem kell tőletek több…..

 16. Inkább tolják ki PS-re a StarCraft 2-t emg a Diablo 3-at pofázás helyett …

 17. Vicc az egész. E kijelentés mögött valami más van. Csak mi egyszerű játékosok ezt nem tudjuk meg soha.

 18. hmm de a ps3 tulajoknak kötelezö megvenni egy játékot ha játszani akarnak vele mig más konzol esetén…. inkább ezen gondolkozzanak el

 19. tényleg ronda egy ember , hülye dumával . off

 20. Mekkora vicc,nekik ez nagyobb pénzkiesés lenne ha nem adnának ki ps-re.

 21. Ez kacsa

 22. a gyökerek majd rájönnek, egy konzolt teljesen kivonni a piacukról nagy ostobaság lenne, mert az nekik is nagy pénzkiesés lenne. főleg most 2009-2010-ben, mikor a ps3 nagyon úgy néz ki, hogy egyre dominánsabb lesz a piacon…

  • Olvasd el a forrást, az egyik fő érv az, hogy a PS3 nemhogy egyre dominánsabb lesz, hanem veszít a lendületből a konkurensekkel szemben. Ez nagyjából így is van, de a véleményem nekem is az, hogy nem fognak kihátrálni.

 23. Kimeríti ez a zsarolás fogalmát?

 24. :DLOÁL! De komolyan, ehhez nem tudok, és szerintem nem is kell kommentezni. Több szempontból is vicc! A gazdasági válság közepén ilyeneket nyilatkozni!? Ez egy hülye ember! Vagy egy megvett ember??!!

 25. “Tegnap olvastam,és rég nem szórakoztam ilyen jól a commenteken,akkora oltások vannak XD ,ha unatkoztok nézzétek meg a joystiq-on, danger !!! a legelső “” Ohh come on joystiq,it’s too early for this in morning “””

 26. mekkora egy seggfej ez a Kottick… nem jött össze a lé neki a luxusvillájára a CoD és GH sorozatokból és most rinyál?? meg akarja félemlíteni a Sony-t? :Dna majd kap egy jókis dádát a Sony-tól és jól beállítják a sarokba…

 27. perzse, azért a COD 4-5 3-4 milla fogyott, nem hülyék ezek…

 28. Na kiváncsi leszek i sűl ki ebből!De az biztos ha nem születik megegyezés csakis a gamerek veszítenek!