Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ace Combat: Joint Assault – bemutatkozó videó

Korábban már közöltünk néhány screenshotot az Ace Combat széria legújabb, PlayStation Portable exkluzív verziójából, az [B]Ace Combat: Joint Assault[/B]ból. A [B]Namco Bandai [/B] a napokban végre előállt a zsebre tehető változat első videójával, amelyben igen látványos és akciódús ingame jeleneteket tekinthettek meg.[GT]62066[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PS3-raaaaaaa

 2. PS3raaaaaa…!

 3. BÁSZKI PS3 ra mié a fa….. nem jön ki!PS2őn szarrá játszottam az észkombatot:)ELÉG ZSOMORU HOGY ENNYI ESZED VAN NAMCO!

 4. PS3, adjanak ki………………

 5. Nekem bejön

 6. Mondjuk a legszebb az lenne, ha egy Hawx jellegű akciókamerát is betennének a nagygépes verzióba, ami egy PS3 és 100cm+ feletti TV esetén totálisan filmes élményt adna – és nem lenne martin nagy fogfájása, hogy csak egy pontot lő a messzeségben és semmit sem élvez a csodás grafikából ( anno AC4 cikkes beszólása alapján 🙂 )

 7. épp ezt akartam én is mondani.jöhetne egy rendes Ace Combat PS3-ra is! anno PSone-on imádtam 🙂

 8. Ps3-ra nem szándékoznak kiadni?

 9. A 360-as Ace Combat nagyon jó játék. Nem értem miért olyan nehéz egy PS3-as verziót készíteni hiszen minden adott, hogy sikeres legyen.

 10. Volt egy régi OPM-ben, hogy készítik. A NAmco meg cáfolta. Olvastam egy interjút melyben az X-es csóka kiemelte, hogy japánban a legnépszerübb soroztuk vol X360-on. Többet adtak el mint a Blue Dragonból.A Namco most elég szarban van, de ilyen psp részeset csinál. nem értem miért nem, csinálnak egy ps3-részt. HA X-en is sok ment el belőle jaőánban mennyi menne el egy Ps3 verzából???? 700-8e db szerintem simán…..

 11. egész jónak tűnt 4co-op pedig +1pontot dobb a játêkon

 12. 4 fős co-op. Kellemes.Milyen jó hogy már van Ad-hoc Party, most már lehet nyomni minden multit ezerrel.Az ilyen repülős cuccoknál ha van benne híd, az az első hogy átrepülök alatt.Blazing Angelsben a diadalív alatt való átrepülés is összejött.Azt éppen egy online fogócska alkalmával kockáztattam meg.Elsőre sikerül… másodjára nem. 😀

 13. Egy nextgen ACE Combatot adjon már ki a köcsög Namco-Bandai…..Üzletileg eléggé meggyenmgültek itt lenne az ideje, hogy végre visszavegyék a ps3 piacot is…….

  • Egyetértek!Hihietetlen, hogy nincs PS3ra egy jó vadászgépes lövölde!

   • azért azt hogy ps3ra nincs egy jó vadászgépes lövölde sem az eléggé túlzés ott van pl a már említett blazing angels ha meg modern vadászgépesdi kéne a kkor a tom clansy HAWX. Nekem csak az utóbbihoz volt szerencsém de nagyon bejött ott is van coop móka csak kevésbé epikus a storyja mint amit az ace combatoknál megszokhattunk ettől fügetlenül én is várnék egy nagygépes verziót.Mellesleg nem volt egy olyan bejelentés hogy az 1ik AC ami csak boxra jelenik meg jön ps3 ra is csak jelentősen feltuningolva?

    • BA sajna második VH, az annyira nem bejövös. Ráadásul ha II. VH akkor IL2.A HAWX egy az egyben AC koppintás. Van pár küldetés, ami tisztára AC 5. :(AC-t akarok PS3-on! KÖVETELEM!!! XD

    • Nem vadaszgepes ,de IL-2 Sturmovik aze elegge jo lett szerintem joyyal!

  • Jaja… jöhetne egy Ps3 verzió. Már mióta várom…

 14. Jók helyszínek de ha repülős cucc akkor nekem a Blazing Angels.