Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Williams visszavág a FOTA-nak

Ugye emlékszik még mindenki, amikor a FOTA kizárta soraiból a Williams-Toyota istállót? Ha igen, akkor már mindenki számára egyértelmű a hír oka és háttere.A Williams csapat meg (akarja, a hír még nem hivatalos) vétózza a német pilóta tesztjét az idei autóval. Frank Williams ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy minden csapat betartsa a szabályokat, mely az év közbeni tesztek tilalmára vonatkozik. Schumacher a FIAT szimulátorát sem használhatja e miatt.Tehát a Williams dacból képes Schumachert odaengedni egy számára ismeretlen autóval egy ismeretlen pályára versenyezni mindezt azért, mert neki és a FOTA-nak nézeteltérése volt a múltban. (A FOTA jelezte, ők beleegyeznek, hogy mentességet kapjon a Ferrari a tesztilalom alól egy nap erejéig.)[B]*FRISSÍTVE*A Red Bull csapatai sem egyeznek bele a tesztbe! Dietrich Mateschitz azzal indokolta, hogy Jaime Alguersuari számára sem engedélyezték a tesztelést a Toro Rossóval.”Mi is kértünk tesztengedélyt Alguersuarinak a Magyar Nagydíj előtt, de elutasították. Ezek után miért biztosítanánk kivételt egy hétszeres világbajnok számára?” – mondta.[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez egy nagy fa§zság..

 2. “a red bull-nak igaza vanha őket se engedték ak ők miért?””Mi is kértünk tesztengedélyt Alguersuarinak a Magyar Nagydíj előtt, de elutasították. Ezek után miért biztosítanánk kivételt egy hétszeres világbajnok számára?”” – maximálisan egyetértek vele”

  • Itt már nem lehet tudni ki mikor mit mondott, mert Norbert Haug pont az ellenkezőjét állítja. (lásd 30-as hsz)És nem is láttam olyan hírt a magyar nagydíj előtt, amikor kérték volna és a csapatok nem engedték.

 3. Jaj bazze elolvastad az utolsó mondatom? Valszeg elkerülte a figyelmed.Abszolút nem utálom Schumit, Ő az elmúlt évtized legnagyobb pilótája. Nem vagyok egy rajongó tipus, de a kivételezettség nem tesz jót a sportágnak és ha tényleg biztonságról van szó akkor talán a ferkának kéne elgondolkodnia, hogy a harmadik számú pilóta üljön a másik versenygépbe. Csak a biztonságnál nagyobb erő a pénz…

  • Jól van béke. De elhiheted, hogy nem az volt a cikkel a célom, hogy Schumachert futtassam, vagy hogy a Williemset sározzam.Egyszerűen az van, hogy amíg a többi versenyben lévő csapatot kurv@ra nem érdekli, addig egy Williams – ahol max Rosberg odaér pontokér – szól be. És az a Williams aki régen egy genleman volt most sz@rakodik ezen. (hozzáteszem ekkor még a Red Bull nem vétózott, amikor írtam).Szóval elhiheted, hogy letojom, hogy engedik-e tesztelni, mert szerintem ha nem, akkor is alázni fog sokakat. Pl. Rosberget és Nakajimat. És igazából ez nem tetszik Williamsnek.

 4. “Ezt csak a Schumis szemellenzőm miatt: :D””A biztonság érdekében azt tanácsolom, hogy Michael egy napig tesztelhesse az új Ferrarit. Számára és a többi versenyző számára is biztonságosabb.”” – mondta Schumacher orvosa, Dr. Johannes Peil.”

 5. Ez üzlet,háború kéremszépen.Persze,hogy én is belekötnék a riválisok helyében:D

 6. Norbert Haug Schumacher tesztje mellett van és azt állítja, Alguersuari is kapott volna lehetőséget, de a Torro Rosso nem kérte…

  • Norbert Haug egy igazi német gentleman, Schumi meg egy igazi német versenyző. Add össze…Egyébként tökmindegy a vb szempontjából nem oszt nem szoroz, hogy tesztel vagy nem. Nekem csak a schumis szemellenződ tünt fel. További szép estét!

   • Úgy látom te pedig annyira utálod Schumachert, hogy képes vagy minden róla szóló mondatot a saját szád íze szerint értelmezni és az életed elleni támadásnak venni. A cím nem véletlen. Ha követnéd az eseményeket, emlékeznél milyen csúfosan kirúgták a Williams csapatot a FOTA-sok maguk közül (amikor megszegték az egyezményüket)…Mint ahogy azt sem látod, hogy ez a német genleman azt is mondta, hogy a Torro rosso nem kérte a spanyol tesztlehetőségét (tehát mire fel a Red Bull vétója)!(Ezen a sunyiban kipróbáláson meg majd szétröhögtem az agyam…hogy tudsz ilyen b@romságot írni.)

  • Valószínűleg azért nem kérték, mert tilos. Tehát továbbra is kitartok amellett, h ne engedjék tesztelni. Ha anélkül nem megy, akkor ott vannak a tesztpilóták, akik ismerik az autót, vezessenek ők.Egyébként fizikailag mehet? Nem is fiatal már és az elmúlt két évben nem versenyzett rendesen.

   • Láttad a 2006os brazil futamot? Szerinted melyik tesztpilóta tudna olyat? Különben is egy 7szeres vbajnoknál nem kell jobb tesztpilóta…

 7. “””Tehát a Williams dacból képes Schumachert odaengedni egy számára ismeretlen autóval egy ismeretlen pályára versenyezni mindezt azért, mert neki és a FOTA-nak nézeteltérése volt a múltban.””Nem azért nem engedi a williams mert nézeteltérése volt, hanem mert ez így szabálytalan. Legalábbis az idei szabályok nem engedik.”

  • Értem. És akkor a többi csapat (azóta kivéve a RB-okat) miért engedi? Ők nem ismerik a szabályokat? Vagy ők is elfogultak Schumacherrel?

   • “De bazze nem érted?Itt nem a williams a hunyó. ők csak betartanák a szabályokat jogosan. Egyébként Schumival mindenki jól jár mivel 100 hogy megugrik a nézettség, ez meg jó minden pénzéhes csapatnak. Egyébként a címed is erős: “”A Williams visszavág a FOTA-nak””Lol ezzel max a ferkának ad egy pofont, no meg Schuminak. Bár kétlem, hogy ne tudná sunyiban kipróbálni az idei gépet…””Ők nem ismerik a szabályokat?””Mint látható ők nem ismerik(egyébként sztem még nem is adtak hivatalos nyilatkozatot az ügyben).”

 8. “Milyen rendesek a csapattársak :-(Inkább örülnének, hogy Massa “”megmaradt””.”

 9. Hej hej hej emberek!!! Nem ezt mondanátok, ha azt az embert nem Michael Schumacher-nek hívnák!

 10. “Ejj a sok Schumacher fan! Kicsit sem elfogult a hír amit írtál….Egyébként meg ha van egy ilyen szabály akkor az mindenkire vonatkozik, szép is lenne ha egy “”sportversenyen”” (direkt az idézőjel, elég érdekes az a sportág amiben az egyik csapat 400millából a másik meg 40-ből gazdálkodik…), kivételeznének valakivel. Ha a ferrari Schumit akarja akkor év elején miért nem Ő lett a harmadik számú pilóta? Jah, mert az megalázó lenne egy 7-szeres bajnoknak? Azért nem kicsit sajnálom az igazi harmadik számú pilótát aki év elején tette a tesztkilométereket és most simán félretolják….korrekt dolog….”

  • Elmondanád melyik részén elfogult a hír?

  • “””sportversenyen”” (direkt az idézőjel, elég érdekes az a sportág amiben az egyik csapat 400millából a másik meg 40-ből gazdálkodik…)Miért? A többi sportban szerinted nincs ekkora különbség a költségvetésben? Ne írj már hülyeségeket…”

 11. Ez igaz… jogos.

 12. Igy van, a szabály mindenkire vonatkozik.

 13. Teljes mértékben egyetértek vele. A szabályok nem azért vannak, hogy megszegjék. A múltban épp eleget kivételeztek már Michael úrral.

  • Igen-igen , emlékszek amikor visszatolták a sóderágyból meg stb. :/A Red Bull-al pedig maximálisan egyetértek , ha Jaime nem tesztelhetett akkor Schumi mért tesztelhetne…

 14. A szabály az szabály , de akkor is érdekes hogy rajtuk kívül senkit se zavarna…

 15. Szerintem nem a FOTA-nak akarnak ők visszavágni, hanem simán csak félnek egy újabb ellenfél megjelenésétől. Tudják, hogy a mint autó a Ferka partiban van velük, a Schumacher kvalitásaihoz nem férhet kétség, és próbálnak minél kevesebb lehetőséget adni az összeszokáshoz.

 16. Utánakötném az örek Frank-et tolókocsistól Schumi Ferrarija mögé mondjuk Valencia-ban egy kör erejéig.

 17. F1 adok-kapok show must go on XD

 18. Hihetetlen mi folyik itt….akkor ellenőrizze a Fota a teszt közbe. Nem mérhetnek semmi, és semmi újat nem próbálhatnak ki……biztos fosnak Schumitól 🙂

 19. Azonkívül, hogy utálom Schumachert, ez egy köcsög húzás. Nem így kellene pontokat gyűjtögetni…

 20. Igaza van. A szabály az szabály.

 21. Végülis igaza van, használja a ferrari a tesztpilótáikat, akik már ismerik az autót.

 22. De nagy forma. Szegről-végről ismerem a múltját Williams úrnak és egy végtelenül széles látókörű és korrekt embernek tartom. Talán a legkorrektebb a Formula 1-ben. De ez a húzása enyhén szólva is gyalázatos. Ennyit tennének az évek?

  • “Szerintem inkább kisfiús dac akar lenni.””Kizártatok a klubból?Akkor most én is szembeszegülök a ti döntésetekkel.”””