Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Valve nem készít Playstation 3 játékot

A Valve Playstation 3-as kálváriája úgy tűnik – egyelőre – véget ér. Korábbi [A http://playstationcommunity.hu/note/1454]Playstation 3 ostorozó kommentjeik[/A] után most a cég marketingfőnöke, Doug Lombardi [A http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=218766]tett nyilatkozatot[/A] a témában a CVG.com-nak, melyben végre tisztába teszi a problémás kérdéskört.[I]Nem fogunk PS3-as “mostohagyerekeket” gyártani a jól működö PC és X360 verzióink mellé. Ott van például az Orange Box. A PC és 360 változatok 96-ot kaptak a Metacritic-en, a PS3-as verzió ennek közelébe sem ért.Addig, amíg nem tudunk összetoborozni egy PS3 kóder csapatot, vagy a már meglévő embereink nem szánják rá magukat arra, hogy PS3-on dolgozzanak, nem mozdulunk rá erre a platformra.”[/I]A dolog tehát egyértelmű: nem a Playstation 3 géppel van a baj – a Valve egyszerűen csak nem tudja, és nem is akarja programozni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Portal 2Left 4 Dead 2Half Life 3PS3-ra a többi már nem éredekel!!!

 2. Talán ez azért is van így mert a valve nagyfőnők a microsoft-nál dolgozott és talán azért fikázta a ps3 is!

 3. Jól szórakoztok? 8D

 4. “Válasz theSickness 115-ös hsz-ére!Egyszer már belementem ilyen vitába, nem lett jó vége! De képzeld tudom, hogy miről beszélek, mert nem vagyok idióta! De nézzük sorban!A Gears of War 1-et elvittem a végére, még anno mikor X360-am is volt! Nyílván Te is tudod, az utolsó pálya a vonatos! A kettővel meg haverom X-én játszottam egy kicsit! A Killzone 2-őt meg végigvittem! Szóval ismerem a gameket! Légyszíves, ne személyeskedj!Mi a fizikai szimuláció fogalma? Nézz utána, de egy kicsit segítek! Én az 576 konzol 2006 januári számában halottam egy érdekes idézetet a PS3-as cikkben! A 4-ik oldaltól a 9-ik oldalig tart a cikk, ahol Fábián István interjúját olvashatod el, aki a SCEE-nél dolgozik, mint vezető mérnök! A 7-ik oldalon tesz egy érdekes kijelentést Fábián István! “”Vegyük például a Half Life 2-őt: a PC verzió csak párszáz fizikai szimulációval felruházott objektummal dolgozik, és a játékosok többsége még így is minden idők egyik legmegkapóbb játékélményének tartja. A Playstation 3-al meg tudjuk csinálni ugyanezt, csak éppen nem párszáz, hanem több tízezer objektummal. A fizikai szimuláció egy vagy több magon fut anékül, hogy a játék sebességét kicsit is befolyásolná…””Két dolog: ez nem az én véleményem, de egyetértek vele. Aztán nem azt mondom, hogy rossz a Half Life 2, meg a Gears, csak azt mondom, hogy például a Killzone 2-ben sokkal több a fizikai szimuláció, mint bármely konkurensénél. Én a KZ2-nél, Fábián István szavait látom megvalósulni. Ennyi! Azt meg nem fogom elmagyarázni, mi a fizikai szimuláció! Nézd meg a Gears2 után a KZ2 játékmenetét. Mennyi robbanás, mennyi szimuláció!Hadd ajánljak egy linket a Cell processzorról és a videó végén a Resistance 1-nél, a narrátor elmondja, mi a szimuláció és mi nem az! Már az elején tesz rá utalást, mikor az esőt és hegyet mutatja!A link: http://www.youtube.com/watch?v=ty_xJGR9IdY&feature=relatedRemélem segíthettem!”

  • “Szörnyű, még el is hiszed, hogy nem beszélsz hülyeségeket!Olvastam a Fábián István interjút. Amiről ő beszél, pont azért beszédes, mert a HL2-ben szemmel látható nyomai vannak a “”fizikai szimulációnak””. A tárgyak elmozdulnak, felkaphatók a gravitációs fegyverrel, minden interaktív tárgynak saját súlya van, a fagerendák (nem szkriptelve!) legurulnak a lejtőn, satöbbi. Sőt, vannak olyan feladatok, ahol pont ezt kell kihasználni (egy helyen pl. úgy kell a vízben ugratót csinálni, hogy a platform alá levegővel töltött hordókkal kell felemelni).Akkor most vegyük a Killzone 2-t vagy a Gears of War 2-t! Azon kívül, hogy pár apróság elmozdulhat vagy megsemmisülhet a robbanások hatására és az ellenfelek frankón elrepülnek, ahogy kell, azon kívül hol van az a rohadt nagy “”fizikai szimuláció””? Na? De most komolyan!Azért, mert a gép elég erős lenne hozzá és ezt egy Sony-nál dolgozó ember nyilatkozta, az nem jelenti automatikusan, hogy minden PS3-as játékban tetten fogjuk érni. Sőt. És mint tudjuk, a gép tudását még nem is igazán aknázták ki. Hogy ne menjünk messzire a PS3-tól: nézd csak meg a Pain-t, abban messze több az ilyen jellegű számítás, mint a két fentebb említett szuperprodukcióban.Ez nem személyeskedés, csak a félreértelmezések és féligazságok korrigálása.”

 5. Van pár szélsőséges gondolkodású emberke, mókás olvasni.Engem kifejezetten nem érdekel, hogy a Valve programoz-e PS3-ra vagy sem. Amit eddig láttam tőlük, azok Remek játékok voltak. Tény nem a legszorgosabb banda, de inkább a minőség, mint a mennyiség. Akinek meg nem tetszik a HL, annak nem tetszik, de leszarozni már primitívség.

 6. Atyám, azért az agymenésnek is vannak határai… lehet fikázni a Valve csapatát, Lombardit vagy az M$-t, de könyörgöm, azt állítani, hogy a HL2 egy sz*r játék…?! Uraim, olvassanak már utána egy picit vagy nézzék meg a Gamerakings vagy a Metacritic összesítőit! Sok játéktudor… LOL

 7. “Pedig jó csapatnak tartottam a valve-t nem gondoltam hogy MS “”hatalmába keríti”””

 8. Aki látta a 2009-es E3-at (PS Store, Pulse, Part 1, Part2), az nem fog a Valve után sírni. Nagyon jó gamek jönnek ki PS3-ra, de ezt nyílván mindenki tudja!Amit kiemelnék, az az Uncharted 2 (Among Thieves) és a Qvantum nevezetű game. A Qvantum simán alázza a Gears of War 2-őt, és van története, nem csupán egy értelmetlen FPS! A Killzone 2 meg ha nem is grafikában, de szimulációkban többszörösen jobb game, mint a Gears 2! Szerintem grafikában is sokkal több több izgalmat nyújt a KZ2, mint a Gears 2!A 2010-es év talán legjobb játéka a God of War 3 lesz, szóval nem maradunk le semmiről! De ott van még a Final 13, a The last guardian, Heavy Rain! Ja meg ugyan erről semmit sem szólt a Sony, de Én úgy tudom lesz Resistance 3 is! Csak azt nem tudom, mikor!A Valve meg a legkönnyebb utat választotta!

 9. Itt nem arról van szó, hogy nem tudnának rá fejleszteni, egyszerűen csak nem akarnak, legalábbis addig, amíg a microsoft pénzeli őket. Az Orange Box az egyik legjobb fps ps3-on. Vétek kihagyni.

 10. SEmmi baj Valve. Sok fogyatékossággal élő fejlesztő van a világon. ti vagytok a legsúlyosabbak. Egyébként egyszerűen nem hiányoznak nekem a Valve-os játékok. Mindnek erősen PC-s szaga van, és attól a hányinger kerülget.

  • PC-s szaguk van? Mármint? Van élsimítás? 😛

   • PC szagú ,mint a F.E.A.R.brrrrrrrrrrrrrrrr…

    • A FEAR-t ne emlegessük már egy lapon a HL2-vel … képtelen voltam vele játszani úgy szaggatott + kifolyt a szemem a textúráktól (na nem az élességük és a csili-vili miatt) … HL2 ezzel szemben röccenéstelenül és gyönyörűen futott …Most azért mert a Valve már nem csinál játékot PS3-ra, miért kell leugatni a HL2-t, ami mai napig az egyik legjobb FPS és a portja is jól szuperál? (kérdezem sokadszorra)

     • Nem emlékszem ,hogy bármit is írtam volna a HL-ról.Csak a PC szagot magyaráztam neked és azt is a F.E.A.R.-rel….

     • Az utolsó kérdésem nem is konkrétan neked szántam … azoknak akik szerint a HL2 xar, de kb még nem is játszottak vele …A PC szagot értem, csak a FEAR-t azt kibaxottul xarul portolták amint írtam is, vixont a HL2nek semmi baja … ezért nem értem mi benne a PC szag?

 11. Orange Box PS3-mat ha jól emlékszem az EA valamelyik stúdiója csinálta.

 12. Gyengék.

 13. Valahogy megleszünk Left 4 dead meg, mindenfél tarka boxok nélkül.

 14. pffffffffffff orange box pffffffffffff nagy rakás tudod mi, ilyen játékokat jobb is hogy nem irnak àt.

 15. Biztos vak vagyok, de nekem amúgy semmi bajom a PS3-as narancs dobozommal. Néha laggzik, ha tömeg van és inkább csak az alap HL2. Na puff.

  • Én is így vagyok vele … a HL2 az HL2 és kibaxott jó egy játék … attól,h nem fognak több játékot csinálni PS3-ra mi a faxért kell baxogatni az Orange Box-ot ami egy tartalmas csomag?!

 16. Sajnos nincs meg bennük az akaratha más megtanult rá fejleszteni és nem csinálnak szar játékokat, akkor ne jöjjenek ezzel h nem tudnak.

 17. A Valve leszophat.

 18. “””Addig, amíg nem tudunk összetoborozni egy PS3 kóder csapatot, vagy a már meglévő embereink nem szánják rá magukat arra, hogy PS3-on dolgozzanak, nem mozdulunk rá erre a platformra.””- lusták”

 19. Lúzer senkik…..

 20. A múltkori valvés hazudozás híréhez már belinkeltem: volt micro$oft dolgozókból álló banda. A múltjukból élnek, nagyarcú senkik.

  • IGAZ

  • Hát…. ezek a senkik letettek az asztalra egy több, mint 70 évjátéka díjat bezsebelt Half Life-ot és nem mellesleg bemutatták, hogyan lehet storyorientált FPS-t készíteni. Carmackék után, tán ők adtak hozzá a legtöbbet a műfajhoz. A Valve vezette ki az FPS-ket az agyatlan hentjátékok köréből. Bírom a tesztjeidet Dzson, de szerkesztőként ilyesmit nem kéne az olvasók szájába adni.(no offense)

   • “Ezzel egyet kell, hogy értsek. Lehet a fanboyizmust is kordában tartani, annál meg egyenesen kötelező, aki a szakmában dolgozik.Amúgy most elolvastam az eredeti cikket. Szerintem itt maga a Valve ragozza túl, maguk alatt vágják a fát. Mindenki tudja, hogy P$3-ra jóval nehezebb fejleszteni. Voltak olyanok, akik elég pénzt és időt raktak abba bele, hogy legyen normális P$3-as port (már amikor oda portolnak), és olyanok is, akik csak összecsapták az egészet (ez szerencsére csak korábban volt jellemző). Ez most teljesen az ő saruk. Ha maradt volna a sz*r Orange Box port és kussolnak, akkor mindenki elkönyvelte volna annak, hogy bénák vagy lusták és most nem erről menne az újabb “”rendkívül értelmes”” vita.”

   • Lehet hogy anno letettek valamit az asztalra, de el is szálltak tőle. Azóta meg semmi értékelhetőt nem produkáltak. Szóval nincs mire nagyképűnek lenni nekik. Anno lehet nagyok voltak, de ma már nem. Ennyi.

   • Erre írtam, hogy a múltjukból élnek. Mert a HL-ok óta semmit nem tettek le az asztalra.

   • “””egyszámos sztárzenekar””azóta nemigen mutattak semmit. nem a múltból kell élni…”

    • Szerintem két szám minimum az az egy és a sok alrész simán elmenne más cégek fps-hez képest teljes kiadású részként is.Egyébként szerintem is azt sugallja a cikk hogy egyenlőre nem lesz Ps3 fejlesztés. Most is tudnának csak az nem volna méltó az ő mércéjükhöz. Márpedig az ő mércéjük az ami a sok díjazást is eredményezte.Szóval nyugalom lesz itt még minőségi Valve cucc csak várni kell még vele.

    • Khm… A HL2 ugyancsak zseniális lett és az is vitt minden szakmai díjat 2004-ben a megjelenésnél.

     • “””kétszámos sztárzenekar””heheAz id-vel együtt egy letűnt kor letűnt képviselője.”

     • Hát elnézve az epizódokat, a Team Fortress 2 és Portal sikereit, nem úgy tűnik.(egyedül az ep1 az, ami nem sikerült annyira jól, de az ep2 gyorsan javított.)

 21. bénák. mártírok.

 22. Ez mekkora faxság … az Orange Box-nak semmi baja a TFT2-n kívül, de azt is lehetett volna peccselni …Tuti,h a xaros mikrofos felvásárolta őket …

 23. Microsoft-nak nagyon sok pénze van! 😀

 24. Szerintem ez igy korrekt. En sem szerelek Ferrarit. Rahagyom arra, aki ert hozza.

 25. mellesleg úgy érzem most kelletik magukat a MS-nak, mint egy rossz k*va az út szélén mikor belepucsít az arcodba.

 26. megkímélhették volna magukat már az első nyilatkozatuknál. ez így nagyon ciki.

 27. Ekkora béna tutyimutyi lusta bandát. 😀

 28. Végülis jó hogy elhatározták végre magukat. Legalább többet nem hallunk nyaf-nyafot tőlük. =D

 29. Hát, istenem. Megsem fordult a fejükben, hogy a játékuk ennyi pontot ért a ps3 felhozatal többi címéhez képest. Ezen besértődni loller. XDAzt hiszem most béreltek maguknak kizárólagos helyet a guines könybe, a világ leglustább és legostobább játékfejlesztői címszó alatt. Ezt is megéltük. 😀

 30. A Valve megsértődött mert kevés pontot kapott az orange box vagy mi van?xDNevetségesek ezzel a folytonos rinyálással, pedig a Half-Life az egyik kedvenc PC játékom, de már lassan undorodom a Valve-től…:S

 31. most akkor vehetek egy x-et f@sz@,half-life nèlkül nem èlet a gamer èlet

 32. Hidegen hagy, programozzanak csak pc-re, meg x-re életük végéig. Nem érzem hiányát a PS3-on sem egy pécés időkből ideszáradt half life univerzumnak, sem egy L4D lövöldének.

 33. Én nem tudok ilyen lazán elmenni mellette! Ezek szerint nem lesz portal 2 , és Half-Life 2: Episode Three? Az nem lenne finom.

 34. Ez számomra érthetetlen,egy olyan kaliberű cég mint a Valve nem képes összetoborozni egy normális ps brigádot EPIC FAIL !!!! szinte szánalmas

 35. Vicces látni, hogy míg egyes alakulatok -capcom, ea- sorra hozzák ki a minőségi multi címeiket, amelyeknél gyakorlatilag hiba nélkül végzik a ps3 portolást, addig mások csak sírni meg nyavajogni tudnak…Én mondjuk azt se bánnám ha a Valve teljesen eltakarodna a konzolvilágból, Orange box kb másfél óráig tudott lekötni.

  • Én nagyon szeretem a játékaikat. A Half Life első része számorma mindenidők legjobb FPS-e. Ez viszont nyavalygás, amit a ps3-al művelnek. Egyébként emlékezzetek vissza, hogy most mit mondok, hamarosan felfognak állítani egy ps3-as brigádot, mert 22 milliós tábort már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ráadásul nekem az eredeti cikk inkább az sugallta, hogy lassacskán összehozzák azt a ps3-as csapatot. Ez célzás volt, hogy addig nincs Valve játék, míg nincs meg a megfelelő csapat.(amit a háttérben mostmár toboroznak. Eddig azt mondták, hogy ők ne fognak ps3-ra fejleszteni. Most az megy, hogy addig nem, míg nincs meg rá a megfelelő csapat. Ez már egy lépés előre.)

   • Számomra az Unreal minden idők legjobb fps-e, de tény, hogy nagyszerű dolgot hozott össze akko a Valve, és tény, hogy a második érsz, és zusammen az orange box egy remek anyag. Ettől függetlenül az évek során az epic messze többet tett le az asztalra, mint a V, és ha ők, MS-közeli pozíciójuk ellenére nem fakadnak sírva a ps3-ra való programozás ötletétől, akkor a valve se tegye.

    • Én az Epicet messze nem tartom annyira nívós csapatnak,(sőt) mint a Valve, de tiszteletben tartom a véleményed.:)

 36. Balf@szok. De komolyan.

 37. Én 360-on játszottam az Orange Boxot de ott nem vettem észre különösebben nagy hibát, viszont PS3-ra is meg szeretném majd venni. Ez tényleg sz*rabb? És ha így is van ez mégis miben mutatkozik meg?

  • Ez az egész fel van fújva. Biztos vagyok benne, hogy szebb/jobb a 360 verzió, de azoknak akik ezért 1-2 pontokkal kevesebbet adtak a PS3-asra (lásd interjú), azoknak komolyan el kéne gondolkozniuk, hogy más állás után nézzenek.SEMMI baja nincs a PS3-as portnak. Amiket olvastam róla hibákat, kb a felét találtam meg benne.

 38. Az eredeti interjú szerint sem a PS3-as Orange Boxot, sem a PS2-es Half-Life-ot nem ők készítették, hanem külsősökkel csináltatták.

  • Na így meg teljesen más az egész, még csak nem is ők szenvedtek a portolással de a pofájuk az elég szépen jár… 🙂

   • Szerintem elég nagy luxus 2009-ben, hogy egy fejlesztőstúdiónak nincsenek PS3 kóderei.

    • Gondolom annak idején az Orange box portolásakor xartak rá és azután is,most meg,hogy ki jött a MGS 4,Killzone 2 és Uncharted 1,(2) látják,hogy lemaradtak ,mint a borra való.

 39. Pedig ha a fél életüket (Half-Life) a PS3-ra áldoznák…

  • “Egyébként sokan fél életnek fordítjátok, ami igaz is lenne, ha valóban arról lenne szó.:) Itt a Half Life-al a fizikában megtalálható, felezési időt akarták sugallni, mivel Freeman egy tudós.:) Szóval az nem “”fél-élet””.”

 40. TRÓGER BANDA!!!!!

 41. “Szerencsétlen Valve mennyit tud szenvedni, csak ne hangoztatnák ennyire sűrűn ezt a nagyfokú “”szakértelmet””, de hát ők tudják… :)”

 42. akkor sajna az EP3 sem lesz PS3-ra 😛

 43. “Doug Lombardi nyilván jelessel végzett a marketing szakon!!! :)Valahogy így nézett ki a beszélgetés a fönökkel:- VALVE: Valamit mondani kellene, hogy miert nincs emberünk arra hogy csináljunk PS3 verziót, és hogy a mostani embereinket miert nem akarjuk továbbképezni!!! – És kilökték a függöny mögül Doug Lombardi-t :):):)- DOUG: o.O Öööööööö “”Nem fogunk PS3-as “”mostohagyerekeket”” gyártani …………………………………..””:D:D”

 44. Jaj most mi lesz?:)

 45. Amatőrök…

 46. half-life-okon kívűl nem csináltak semmit 🙂

  • Hát azért akárhogy is nézzük, szerintem a TF2 az ilyen igazán jóféle cucc lett (bár nekem PC-re van meg, az is igaz).

 47. Lehet, hogy jobban tették amúgy, mert ez a kínlódás sokkal rosszabb volt. Ennek ellenére komolyan meghökkent itt egy-két ember hozzászólása. A Valve azért jó néhány remek címet lerakott az asztalra.

 48. juuuuuuuuuuuuujjj most mi lesz? :O

 49. Eh… amég jönnek ki sorra a jobbnál jobb ps3 exkluzív címek,amik ráadásul sokkal szebbek mint amit a konkurens konzolon látni,addig nem tud érdekelni mit szenved magával a valve. PS3-ra programozni nem könnyű rá ez tény,de hogy jóval több a kakaó a gépben mint gondolnák az is tuti.

  • “Ehm, szerintem a god of war 3 megjelenéséig ne igazán hangoztasd ezt a “”sorra jönnek az exkluzív ps3 címek, amik ráadásul sokkal szebbek…”” mert egyrészről nem jönnek sorra a sony exkluzívok, vagy leghamarabb jövőre várhatóak, másrészről a legjobb esetben is fej-fej mellett haladnak kinézet ügyében (gyakorlatilag meg jelenleg a gears 2 a “”legszebb”” cucc a piacon mondom ezt úgy h láttam a kz2-t, mgs4-et és unchartedet is).Persze lehet h mindez változni fog ahogy egyre inkább megtanulják programozni a ps3at.A témához pedig: nagyon jól megy a Valvenak, hogy ennyivel elintézi a ps3 fejlesztést, náluk nagyon cégek nem engedhetik ezt meg maguknak.”

 50. Na ne is csinaljanak a Pc-bol semmi penzt nem fognak kapni mindenki warezol es az xbox-bol se sokat!Ok tudjak!

 51. Tiszta vicc.Kit izgat a szar Valve.

 52. Szánalmas egy fejlesztő cég!Mikor megvettem az Orange Box-ot (USA)Ps3-ra,fel volt tüntetve,h használ Dolby Digital-t, erre kemény Pro Logic II alatt ment a hang!Ennyit ér a Valve,kalap szar!!!!!!

 53. Tényleg nevetséges amit megenged mostanában magának a Valve. Szóval így először is ott van az a kis gigszer, hogy még PC-n, meg Xboxon is eredetileg egy kiegészítő lett volna a HL2-höz, nem ep1,2,3 (de hát így gazdaságosabb, azt meg említésre se méltó, hogy igazából már rééééég ki kellett volna jönnie mind3 epizódnak), aztán jöttek a fantasztikus TF2 újításukkal amit így kb mindenki utált (ez pc-n volt), aztán most ki akarják adni a L4D2-őt ami szinte teljesen ugyanaz mint az egy, annyi a különbség hogy világos van, vannak közelharci fegyverek, meg más karakterek (ez kb, 2 dlc tartalma, és mégis kiadják teljesárú új részként). Most meg még ez is…Oké elhiszem én, hogy ott van nekik a HL franchise ami tényleg sok fasza játék, plusz ők csinálták a steamet ami egy teljesen korrekt rendszer, de ez nem jelenti azt, hogy ennyire el kellene szállniuk maguktól. Mondjuk nem tudom, hogy egy olyan hírrel jobban jártunk-e volna, hogy lesz PS3-ra Valve játék, mert lehet, hogy amire kijönne, mi már rég a köv. generációnál tartanánk…

 54. “hú vazze, most megyek könyörögni nekik, hogy “”ne tegyétek ezt velünk”” Mi lesz velünk, atyaég?:) Asszem el is adom a gépet és veszek egy zikszet belőle.”

 55. Sehonnan jött kis csapatok hónapok alatt összedobnak egy játékot psn-re a valve meg nem tud portolni se? Ez nem túl jó reklám a cégnek…

 56. És így milyen játékokról maradunk le? Mert ha Orange Box-szerűekről, akkor engem nem zavar a dolog.

 57. Kapja be a Valve…..lesz elég játék 😛

 58. Majd ha kell a PS3 tulajok pènze akkor fejlesztenek majd jàtèkot.

 59. “””…vagy a már meglévő embereink nem szánják rá magukat…””ez különösen bravúros, és a menedzsmentet dicséri, nem is kicsit.”

 60. Bújjanak el az ilyet le kéne csukni aztán majd bent jól megba***a egy 2 márszás kiéhezett állat:)Akkor elgondolkodna, hogy még is csak próbálkozzanak játékot csinálni rá:)

 61. Csak érdekesség képpen! Ők a világon az egyetlen csapat akik nem tudnak PS3-ra programozni! Még az Epic is azt nyilatkozta, h PS3-ra egyszerűbb volt elkészíteni az UT3-at, mint X-re, holott az Epic nagy MS támogatást élvez!

 62. “Nem is baj! Egy ilyen szerencsétlen bagázs aki, tőbb évig csinál 1 Half Life epizódot, amit aztán kb. 5 óra alatt le lehet tudni, az ne is csináljon “”mostoha kőlkőket”” nekűnk!!Egyébként nekem meg van az OB, és semmi probléma sincs vele! Kűlőnben is nem egyetlen honlap v újság kritikáját kell nézniűk a Valve-s szerencsétleneknek, ahol pont lehúzták a cuccot!!”

 63. Eddig sem rajongtam túlságosan értük, de ezek után bekaphatják.

 64. Érdekes hogy mindenhol tudnak programozni, bravúros programozói megoldások vannak a legtöbb játékaikban, és pont ők nem tudnának PlayStation 3-ra programozni? Persze. De legalább nem árasztják el szenny átíratokkal a platformot.

 65. Szánalmas banda

 66. Sz@r ügy de ez van…

 67. “””Ott van például az Orange Box. A PC és 360 változatok 96-ot kaptak a Metacritic-en, a PS3-as verzió ennek közelébe sem ért.””És ez természetesen nem őket minősíti, hanem a gépet.”

 68. A Valve kinyalhatja a spenótos tányérom.

 69. és most hova sz*rjunk, hát komolyan mondom??? kit érdekel, h a Valve készít-e Ps3-ra gameket vagy sem?Annyit vesztünk ezzel…hogy….várjatok….nem jut eszembe semmi… 😀

 70. Pedig Pc-n ők voltak a kedvenc csapatom. Kár értük, hogy ilyen bénák…

 71. Ez most miért is kellene, hogy ‘baj’ legyen? Milyen játékot készítenek? Half-Life(portal, team fortess) + CS. én csak ennyit ismerek tőlük. Egyik se mostani game. Most komolyan ezek fejlesztenek egyáltalán valamit?

 72. Ez most jó vagy rossz nekünk? (:D)

 73. “Mindegyik Ps gép arról volt híres, hogy nehezebb programozni. Sztem ez jó stratégia. Folyamatosan fejlődtek a játékok, volt értelme várni a következő részeket stb. Pc-n ez nem így működött, vagy legalábbis kevésbé volt érezhető új videókártya nélkül a fejlődés.A dolog nekem így egyértelmű: a Valve szenved a ps3-al és a géppel van baja. :)Valószínüleg a cégnek pénzgondjai is lehetnek, sőt szinte biztos, hogy szar helyzetben vannak.Engem különösebben nem izgat, bár a Portal roppant jó, kreatív játék volt, de a többi nekem a “”divatlövöldözősfpsakiráli””.Nem kötött le. Ez így egyébként egy erős benyalás az Ms felé, jönni fognak az only box játékok.”

 74. Lúzer banda phejj ! XD

 75. de szar ez a szöveg a ő részükről,látszik a cég ms elkötelezett .ilyen nagy hülyeséget már rég nem hallottam ebböl a szakmából,de látom volt ms-böl feltöltött valve ezt most elég komolyan gondolja .Gondolom amikor az ms nem fog fizetni nekik,akkor egyből lesz ps3-ra fejlesztő csapat,na mind bolondok ezek ..Egy újabb ms húzás

 76. Legalább nem a gépet szidják, hanem bevallják, hogy az ő tudásukkal van a baj.

 77. Amatőrök…