Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Tesztelő” – a Sony gamer-valóságsója”

A videojáték témájú internetes fórumok törzsközönsége általában vagy 1 éves kora óta játszik rendszeresen, vagy annyira mérhetetlen sok tapasztalat ragadt már rá gamer-élete során, hogy olyan, mintha azóta benne lenne a témában. Ebből a bölcs népi megfigyelésből kiindulva a Sony úgy gondolta, a mostanában oly divatos “Miben vagy jó?” valóságsó alkategóriában műsort indít a PlayStation Networkön, hogy végre mindenkinek lehetősége legyen megmutatni, mennyire penge.A [B]The Tester[/B] vállalkozó szellemű gémerek egy olyan csoportjáról fog szólni, akik igen komoly fődíjért versengenek: a nyertes tesztelői állást fog kapni a Sony [I]PlayStation’s Quality Assurance[/I] játékrészlegénél (ők “minőségellenőriznek” minden megjelenő PS címet), San Diego-ban, a napfényes Kaliforniában (kifejezetten európai-stílusú amerikai nagyváros, bitang jó hely).A casting most indult. Ha érzed magadban az erőt, [A http://blog.us.playstation.com/2009/09/03/open-casting-call-for-the-tester/]JELENTKEZZ ITT[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amennyire ismerem magam ez nem nekem való munka lenne… 🙂

 2. Én Ds-t, Wii-t, 360-at szeretnék tesztelni.

 3. Ez hülyén hangzik, de én meggondolnám, hogy lennék-e tesztelő. Én szeretem élvezni a játékokat, kényelmesen végigjátszani, ahogy nekem tetszik. Szinte már egy szertartás, ha berakok egy korongot, az alatt ne zavarjon semmi és senki, mert morcos leszek. Na most teszem azt, ha egy általam már nagyon várt játékot kellene végigsöpörnöm és/vagy nyúznom különböző szempontok alapján… hát, nem tudom. Ha például olyanokon kellene munkálkodni, amikért nem igazán rajongok, akkor azt mondom oké, de máskülönben többet ér nekem az az élmény, amit gamer-ként megélek, mintsem, hogy pénzt keressek vele (lehet fújogni).

 4. Ha tökéletesen beszélnék angolul, akkor jelentkeznék.Így elég kevés esélyem lenne. Itt az ideje a komoly nyelvtanulásra azt hiszem.

 5. Énis zerettnlk jéttákokat testelni merjóltudok jáccani! és a zikxbox zsar!

 6. Jó ötlet ez a verseny. De én nem vagyok egyáltalán penge és még Amerikába is rögtön elvesznék. Családommal együtt.

 7. “álom, édes álom! o.O”””

 8. A Sony nöi alkalmazotait nem lehet tesztelni?

 9. Én ere bisztos h nem jeletkezek! Ijen neveccséges szarban én nem veszekrészt! Én enél sokall töb vaok ez a dily nekem naon kevéss nem szeretnám meg nyerni amugySE!

 10. Szerintem ide nem gamer-eket keresnek, hanem olyan embert, aki a monitoron pixeleket, és azok elhelyezkedését függvényekben látja.

 11. bakker, kiürülnek a fórumok! :)))

 12. olyanokat keresnek, akiknek egyáltalán nincs ÉLETE!!! XD

 13. remélem lesz vlaki aki jelentkezik rá ,és be is jut . Jó lenne ,ha lenne ott egy magyar hátha több esély lenne egy mo store stb….

 14. Réges-régen nekem is minden vágyam az volt, hogy tesztelő lehessek és megjelenjen az irományom az 576 Konzolban. Gondoltam kezdésnek egy egyszerűbb játékról fogok írni és elküldöm majd Martinnak a tesztet, hogy felfigyeljen rám. De mivel három mondatnál nem tudtam többet írni az adott játékról és azt is 1 órán keresztűl fogalmaztam, ezért hagytam az egészet a francba. A játék a pong volt. 🙂

 15. “””A videojáték témájú internetes fórumok törzsközönsége általában vagy 1 éves kora óta játszik rendszeresen, vagy olyan mérhetetlen tapasztalat ragadt már rá gamer-élete során…””Ez jó, múltkor olvastam egy srác bemutatkozó szövegét 18 éves és C=64-en óta követi a játékipart… :DDD”

 16. véleményem szerint az aki már elég régóta játszik, és üti veri a témát, nem biztos hogy jó tesztelő is volna, mert ha szegénykém közben meg sötét mint az éjszaka, nem tud irni fogalmazni, hogyan irna jó kis tesztet bármiről?

 17. A világ legnagyobb,legbetegebb kockáki,egy normális embernek sincs esélye!

 18. Simán benne lennék, álom meló és még CA a legjobb hely 😛 vége elszabadulnék innen, felmondanám a szerződésem és bemutatnék a felettesemnek xD

 19. “””Ha valaki indul majd blogoljon róla.”” xD Kicsit nehézkes lenne indulni/bejutni, lévén, hogy magyarországon vagyunk. De kitudja? Lehet, hogy van itt amcsi állampolgár is :D(majd a Vajdasági leköltözik Kanadából, csak ezmiatt)”

 20. Mekkora már az első bekezdés….:D

 21. Here-vere munkahelynek nem rossz. Jah,az itthon is van a BKV-nál.

 22. A mai játékokat látva ,olyan nagy beleszólásuk nem igazán lehet…

 23. azért én meggondolnám ezt kétszer is minden vállalkozó szellemű helyében.:Dbár a minőség ellenőrök minden bizonnyal a submission-re küldött, azaz a majdnem-aranylemezt tesztelik, ez még mindíg jobb, mint egy hétköznapi teszter.

 24. Még szerencse, hogy m.o. amerika egyik tagállama így simán tudok jelentkezni.XD

 25. Ilyet Magyarországon miért nem csinál a Sony?

 26. “Istenem már ide is “”Grammar Nazi”” tagok járkálnak? -.-“””

 27. Hmm, nekem gondolatban nem jön össze a két bekezdés közötti ok-okozat, de ez legyen az én bajom. Ha valaki indul majd blogoljon róla.

 28. kár h nem tok rendesen angolul + a valóság sohw :S Ez Partí arcoknak valóxD

 29. Húúú, de nem lennék itt tesztelő… próbálni a sok bugos szart. 🙂 Soha nem vágytam ilyen kaliberű melóra, ahol egész nap játszani KELL.

 30. Ahogy olvastam 21 év az alsó kórhatár. Remélem 2 éve múlva is meghírdetik ezt, mert akkor inkább aktuálisabb lenne…

 31. “az itteni gárda vmeik tagja nem jelentkezik ? :)én inkább az EDGE-hez mennék… 😀 lehet, h ott is ilyen “”lamantín-alapon”” megy a pontkiosztás mint a south park family guyos részében xDD”

 32. Mindenhol ez az érettségi az , hogy van 1 szakmám és 2 db okj faja tanfolyamot is elvégeztem az nem számít 🙁 . Csak kellet volna szakma után azt a 2 évet még ráhúzni……… most per pillanat teszter se lehetek.:( 😀

 33. Áááááááhhhh ilyen meló kéne nekem !!!! fizetnek azért hogy játszok!!! bármikor ellenőrizném a minőségét mondjuk egy God of War 3- nak vagy egy Uncharted 2- nek esetleg egy GT5nek 😀

 34. kéne tudni angolul meg érettségi kéne gondolom…a picsába:D

 35. Jó kis állás lenne az nem vitás… (nekünk konzolosoknak ez az álom meló) 😀

 36. Én sajnos nem érzem az erőt. Pedig zsír lenne.

 37. Ez tök frankó.

 38. Ötletes :))

 39. Először megkéne tudnom hogy kit kell megdugnom az álláshoz.

 40. melót bevállalnám de egy valóságsót már nem…ez egy baromság nagyon gyökér

 41. Ez jónak hangzik, de nem nekem való.