Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Team Ico új játéka?

Egy érdekes videó bukkant fel a neten, amely elméletileg a Team Ico legújabb játékából való. A Project Trico munkacím alatt futó game leginkább az Icora hasonlít, de az egésznek van egyfajta Shadow of the Colossus utánérzése is. A játék egyes források szerint tavaly nyáron került először bemutatásra, méghozzá az E3-on, zárt ajtók mögött. Reméljük az idei Expo-n már hivatalosan is bejelentik.Számomra elég hihetőnek tűnik, nézzétek meg ti is:[YOUTUBE]xF3fED8EXl4[/YOUTUBE][A http://www.youtube.com/watch?v=xF3fED8EXl4]HD változat[/A][B]*UPDATE*[/B]Új, egy állítólagos körültekintő nyomozgatás után hitelesnek mondott, de mégis pletykaízű információkkal állt elő a PS3Center a TRICO projekttel kapcsolatban. Szakértsétek.- A megjelenése napján egyik legnézettebbnek számító Youtube-os TRICO “trailer” tulajdonképpen nem is trailer, csak egy prezentációs videó, amely a Sony legbelső köreinek készült annak bemutatására, körülbelül min dolgozik Ueda csapata.- Internetes források egy évesnek mondják a videót, de időközben kiderült, hogy ennél is régebbi lehet: 2007-es, Santa Monica-ban mutogatták egy Sony-s fejlesztői összeröffenésén.- A trailer eredetileg kb. 5 perces, ez tehát csak egy vágott verzió.- Ha esetleg mégis lesz Ueda projekt villantás az E3-on, az biztosan nem ezzel a trailerrel történik majd meg.- Források szerint a játék vadiúj, forradalmi irányítási rendszert használ: a lényt a Sixaxis mozgásérzékelésével, a karaktert pedig az analóg karokkal lehet vezérelni. Természetesen akár mindkettőt egyszerre is!- A trailer által mutatott grafikai minőség az eltelt 2 év alatt sokkal fejlettebb lett.- A 2009-es megjelenés majdnem kizárt: egy ilyen volumenű játékot olyankor kell kihozni, amikor kvázi “egyedül” debütál a piacon.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Naponta megnézem legalább kétszer.Már most a hatása alatt vagyok:)

 2. “””A trailer által mutatott grafikai minőség az eltelt 2 év alatt sokkal fejlettebb lett””Ennél a grafnál sokkal fejletteb lesz? Ejha,nehogy meglepődjek… ha tényleg ígyvan akkor aszem még az én kritikus szemem is meglepődik :D”

 3. Ez a videó is elég elvont lett…pont emiat rohadt jó az egész!!! Always something special from Ueda!

 4. elcsöppentem

 5. Várom sok – sok szeretettel Ueda ajándékait . PONT

 6. hát ennél a stuffnál nem is számítottam volna idei megjelenésre 🙂

 7. -TRICO-Metal Gear Solid 4 Existence-Final Fantasy XIII ( + FFXIII Versus )-God Of War III-Resident Evil 5

 8. én is várom 1000el:)/talán ebben is van valami/

 9. TRICO-NICO-ICO összefüggés elmélet vázlatpontokban kifejtve Blogomban.

 10. várjuk!

 11. Megjött a feeling rendesen ez után a videó után. Nekem baromira bejön, szóval hajrá gyerekek!Egyébként az állatka milyen állatka?

 12. Itt ez az isteni hír és azt kell látnom,hogy mozgásérzékelős irányitás:S,ha igy lesz könyörgöm opcionálisan lehessen használni:)Hideg rázást kapok a mozgásérzékeléstől!!!

  • Szerintem jól hangzik ez az irányítási elképzelés!! :O Egyszerre irányíthatod a két karaktert…. komoly lesz!

 13. Nekem mindegy hogy néz ki 🙂 csak jöjjön!

 14. “””A trailer által mutatott grafikai minőség az eltelt 2 év alatt sokkal fejlettebb lett.””Ha ez igaz, akkor el se merem képzelni most hogy nézhet ki a cucc.”

 15. Jézusom mi ez??!

 16. Hat nekem eleve nem tunt ollyannak amilyennek vartam .Ez CSAK szep volt.

 17. “””- A trailer által mutatott grafikai minőség az eltelt 2 év alatt sokkal fejlettebb lett.””Ezt ugyan honnan vették ? Talán már egy játszható demót nyomnak ? Gyanús,hogy már az irányítást is emlegetik…”

 18. Tőlem már jöhet ilyen formában is. 🙂

 19. amit régebben feszegettem, hogy a következő teamico játék az előzménye lehet majd a kolosszusnak, (ahogy az az IConak volt).http://www.gamesradar.com/f/secrets-of-the-project-trico-trailer-revealed/a-20090520125926406007/p-2Mások is eképp gondolják.:)

  • igazad lehet, bár az én feltevésem az, h Ueda egy mester( ez még nem az), és a mesterek másképp gondolkoznak.lehet, h szándékosan csinálja azt, h olyan környezetbe helyezi egyik játékát, mint a másikat, h a befogadó kérdéseket tudjon megfogalmazni a 3 rész kapcsolatáról, és a mű végigjátszása után is fenntartsa az érdeklődést.

  • Azt hiszem még a konzolban (is) írták, hogy Ueda azt mondja hogy egyik nem előzménye a másiknak. Szóval, hogy nincs köztük kapcsolat!

   • “Ez elég érdekes lenne. Ennyi “”véletlent”” tettek volna bele, ami egymásra utal? Másrészt, sztem UEDA visszafelé meséli a trilógiát.:)”

 20. Gyerköc rendben van. Hangulat szempontjából fontos, hogy a szereplö kiszolgáltatott legyen a zord helyen.

 21. Ez a videó eszméletlen. Mondjuk először mikor megjelent az az aranyos szörnyike, mondtam h WTf?,?, de aztán láttam, h a szíve aranyból van, és 3 perc alatt sikerült megszerettetnie magát a kis dögnek.

 22. Amúgy meg olyan meleg van, hogy egy szál Tricoban vagyok 🙂

 23. Épp itt volt egyik barátnőm, vele néztem meg és neki is nagyon tetszett. Na erre a játékra kiváncsi vagyok 😀

 24. Megnéztem a trailert másodszorra. HD-ban.Gyönyörű.Tök jó lesz, hogy majd elmegyünk mindig kaját szerezni a kis állatkának. Nekünk kell ezt a feladatot ellátni, mert őt kinnt megölnék, úgy ahogy a sját helyén is megpróbálják megölni. Arról nem beszélve, hogy szegény tele van sebbel, dárdák és nyílvesszők mélyen a húsába fúródva. Anyáskodnunk kell az állat felett. Vigyáznunk kell rá. És egy ekkora gyerek, hogy tud rá vigyázni? Úgy, hogy ételt visz neki, mert másra nem vagyunk képesek, nem vagyunk erősek, nincs fegyverünk, de a táplálék az amiből minden élőléy energiát nyer. Ennek cserébe az állatka is védelmet nyújt nekünk. Kölcsönösen segítik és szeretik egymást. És ez az a kapcsolat amiről Ueda beszélt anno! Ez az a kapcsolat, ami erősebb mint az ICOban vagy a SotC-ban lévő kapcsolat!Ahogy néztem a videot a vége felé én is majdnem megkönnyeztem, ez az egész olyan gyönyörű.Remélem nem hal meg az állat a végén…

  • Elfelejtettem megemlíteni, hogy az állat is még csak gyerek, ahogy mi is.

  • Igazából akkor könnyeztem meg kicsit, amikor nekem is eszembe jutott a halállal kapcsolatos dolog.

  • első gondoltam az volt, hogy – ohhh de aranyos. nah ez akkor biztos megdöglik. -de a Colossusban sem halt meg a paci, szóval szerintem itt sem kell ettől félni. :)tegnap egyik tag mondott nekem egy szépet ezzel kapcsolatban, szóval elképzelés már van a végéről. 🙂

  • Nem hal meg, kap eüpakkot.

 25. “Szerintem 100% hogy a játék folyamán a “”lénynek”” ki fognak fejlődni a szárnyai, és repülhetünk majd a hátán!!! Nagyon remélem, hogy a mostani E3-on mutatnak még valamit belőle!!!”

 26. kapunk egy saját kolosszust :)és ismét egy kisfiút. bájos. tényleg érdekes egyvelege a két előző műnek, valami ilyesmit is reméltem. a játékmenetben ez vajon hogyan fog megnyilvánulni?

 27. Csodálatosan szép játéknak tűnik, már ennyiböl is.De úgy látom, hogy sokan itt nem ismerik az anime, és a manga alapszabályait.A főhös legyen egyszerű, az arca inkább csak kezdetleges maszk, hogy a néző/ olvasó/ játékos ahogy tetszik könnyen bele tudja azonositani magát. A környezet pedig a lehető leghitelesebb, hogy egy új világba repitsen el (Ueda játékai is mindig ezeket a szabályokat követik).Szóval lehet, hogy jobb lesz a kissrác grafikája, de hogy élethű sose lesz, azt már most boritékolhatjátok.

 28. Mar ez a kis trailer is ontja magabol a hangulatot!

 29. Az ciki ha elérzékenyültem ettől a videótól ? *piruló smiley*

 30. Nagyon klassz! Nem tudom mi bajotok van a kiskolokkel…

 31. Az érdekelne miért került ki ilyen hirtelen ez a kis videóa nagyközönség elé? Mivel ez még nem 100% hogy azICO Team következő munkája az is lehet, hogy csak egy régebbi ötlet amit elvetettek ennek tükrében valakinyapvlájgra hozta eme videót. Mert ugye arról is szó volt,vagy legalábbis mintha szállingóztak volna olyan pletykák,hogy a következő részben valamilyen sárkányrepülő szerkezettellehet majd repülni!Ha pedig mégis csak ez a következő munkájuk várom szeretettel.Szép nagy bejárható terület, egy kicsit interaktívabb környezettel mint az eddigiek és több élőlényt bele ne legyen annyira üres, persze ez a hangulatának az alapjamax 2 vagy 3 főkarakter és az egyéni kis vagy nagy szörnyek lények, legyőzendő hada.Nem akció játékot akarok nehogy félre értsen valaki.Talán azon múlik mennyi újítást tud majd felmutatni, akkorfelőlem lehet egy karakteres túra is, de az ICO Team munkáitismerve megint valami gyönyörű meseszép dolgot fognakösszehozni.Ez a cicapatkánysas nagyon érdekes élőlény, és a csepp kis cigány fiú tiszta olyan mint én kis koromban =)

  • De 100%. Több újságíró alátámasztotta, hogy ezt mutatták be nekik egy évvel ezelőtt zárajtók mögött az E3-on. Hogy miért került ki? Rengeteg videó ki szokott szivárogni, ez nem egy újkeletű dolog.

 32. mondjuk a kicsit barna gyerekkel nem vok nagyon megelégedve , de az a vadállat király ico2 kell !

 33. “szerintem olyan külön, hogy gyerekjáték a videojátékok világában nincs.hisz ezeket mind “”nagy gyerekeknek”” csinálják.max az ilyen matiné rajzfilmek game adaptációjára lehet külön rámondani.”

 34. Szerintem ez Griffmadár. Macskateste van, madár szerü melsö lábai, tollas nyaka, és csöre. A szárnyai viszont nagyon aprók. Vagy fejletlenek, vagy pedig már elvesztette öket. Haragszik is a fogvatartóira, és már az elején is tele van nyilvesszökkel. Szegényke…

 35. Ez nagyon durva…még mindig a hatása alatt vagyok.Hogy-hogy ezt az információt (akármi legyen is ez) idáig őrizték?

 36. “oh én ezt a csudi hírt csak most láttam meg.behalás jó lesz. várom. ma már igazi kincs egy ilyen játék. örülök, hogy Ico + Colossus után kapunk még egy kincset.egyedül azt sajnálom, hogy megint egy “”gagyi ruhás”” kiskölökkel kell futkorászni… de az állat kárpótol. :)olyan mint a Hippogriff csak még sem.”

 37. megakadt a sajtburger a torkomon 😮 bármi is volt ez iszonyatosan hangulatos és gyönyörű, megőrültem. több mint játék hangulata van az egésznek szóval ez simán lehetne a következő Ico (Tricskó xD).

 38. Nos ha tényleg ez az ico új játéka akkor sajna nálam elbukott… a játék maga jónak tűnik,a graf is,a játékélmény is szerintem nagyon a helyén van és tuti vagyok benne hogy remek kis story-t körítenek neki. Az egyetlen amiért mégis felejtős,hogy ez tipikusan gyerekjáték,ilyen nem érdekel,már kinőttem belőle.

  • “Pedig milyen jó “”gyereknek”” lenni… ráadásul ez az a játék amit BIZTOSAN hogy nem gyerekeknek készül!!!”

  • Ez nekem is eszembe jutott… de jobb ha kivárjuk a végét.

  • Én pont ellenkezőleg látom.Nem lesz ez mese ,se gyerekjáték,mert szerintem végén valamelyik szereplő (remélem nem) meghal… 🙁

  • Ratchet and Clank gyerekjáték, nem ez. Nem lennék meglepve, ha egy ifjabb személy kiborulna a végén. Ueada szereti a mellbevágó befejezéseket, látatlanba tuti nem adnám a gyermekeim kezébe.

  • “Szerintem meg pont hogy még nem nőttél fel hozzá…Najó, ez egy kicsit bunkó volt, ne haragudj, nem bántásból mondom, de szóval ha valami, akkor ez biztos hogy nem gyerekeknek készül. Nem csak az a “”felnőttjáték””, amiben hektoliterszámra folyik a vér és félig letépett, félig rothadó arcú zombik esnek neki a karakterednek, aki egy rőzsedarabot használ fegyver gyanánt, mert az atomdurva lángszórójába sosem talál lőszert… nem mintha ez nem lenne jó játék, csak mondom… :DDDA Super Mario, na az “”gyerekjáték””. De hála az égnek én még abból sem nőttem ki… XD”

 39. …hihetetlen hangulat árad a videóból, anno a Colossus miatt vettem PS2-öt, úgy néz ki a PS3-at is Ueda alkotása adja el nekem!!!

 40. De jó! Ez a Trico név csomó mindent sejttet: 1. Ez a 3. játékuk2. A kisrác félig néger, félig ázsiai. Az előző játékokban pedig általában kaukázusi karakterekkel voltunk. Ez így összesen 3 szín. 😛 (mielőtt bárki megpróbálni kiforgatni a szavaimból úgy, hogy az negatívan hatna rám: nem vagyok rasszista!)

 41. Hát ez kész,kérem most azonnal!!

 42. amugy grafó elégerös ps2

 43. trikó játék ..nekem már van vagy 3 trikóm:D

 44. Trikó! :DTényleg ICO+Kolosszus kombó, kíváncsi vagyok a történetre!

 45. Badass Motherfucka! :DBocs! 😀

 46. Only for Xbox 360:)

 47. Istentelenül hangulatos,kell nem kérdéses.

 48. Volt az az okosság, hogy átértékeled a játékokról alkotott képet az agyadban. Az átértékeléshez ilyen címek kellenek. Amikből igen ritkán akad. A csodagépre eddig két lemezes és egy PSN cím jött, ami hasonló emócionális töltettel bírt. Ezekből egy lett siker, a MGS. A másik kettő a nagyközönség részéről ismeretlen tartomány.Ha ezt kidobják (vagy bármi hasonló színvonalút), újból gépet veszek.

 49. Erre mit mondjak?Talán, hogy fantasztikus…?Áááá, több annál…

 50. egy kicsit nagyobb pacit kapunk.

 51. Hogyazajóhurtaélet az…. :DEbből egyszerre kettőt veszek!! 😀

 52. Ezt az álom hangulatot csipázom benne a legjobban!Nem rég keltem fel és álmomban egy ugyanekkora lényvolt jelen hófehér színű, de az inkább egy kutyára hasonlítottde mégse volt teljesen az, erre meg itt ez a Trailer eszméletlen.Nagyon tetszik!!!

 53. Tök mindegy hogy hívják. Ico team játéka. Kell!

 54. Meglehet ,hogy az,remélem ,miattuk várom nagyon az E3-t

 55. Annak ellenére,hogy mást vártam, tetszik (nagyon!!).

 56. Nem lesz kasszasiker és mégis kihozzák?Semmihez sem fogható hangulat?Eredetiség?Érzelmek által megkomponált műremek?Kell!!!

 57. Eldobtam az agyam, valaki szedje össze. Hangulatos, monumentális, aranyoskalandos.

 58. “Nekem meg tök mindegy lesz a neve.Akár lehetne “”un dro tresz quatró colosszusos ikó is”” én megveszem. A játék címe meg tök mindegy szerintem.”

 59. Ezért vettem gépet. Szenzációs a trailer…

 60. figy nekem mindegy mi lesz ez csak ne Trico néven fusson

 61. “Igaz az a kijelentés miszerint a ps tulajoknak “”különlegesség kell játékok terén””…”

 62. Parádes!!!!de nem vagyok meglepődve, minimum ezt vártam Ueda csapatától:)

 63. Tök ari ez a macskaveréb^^ 😀

 64. Ez a Trico ugyanolyan munkacím, mint ami a SotC-nál volt a Nico.

  • Ichi, Ni, San… akarom mondanit three… nem! Tri. Így már jó. :)Ja és a lentebbi kommentem 2. részét kiegészítve: 3 szín=tricolor 😀

 65. Meg a Project Trico kiírás is eléggé egyértelmű… ja, meg azt a láncot láttuk már korábban is képen… meg durván plágiumos lenne, ha tényleg nem Team ICO-ék játékáról lenne szó… 🙂

 66. Ez most akkor miért is nem egyértelmű hogy Uedáék új játékának traileréről van szó??? Én semmi jelét nem látom annak hogy ez egy Need for Speed trailer… XD

 67. Én csak remélni tudom hogy ez tényleg a Team Ico új játéka, szerintem elég hihetőnek tűnik, egyébként a hangulata egészen varázslatos és egyedi…

 68. Várjuk az E3-at most már rendesen.

 69. EZ GYÖNYÖRŰ ! MEGLESZ . UEDA MESTER . PONT .

 70. Most látom, hogy nyílvesszők állnak ki a kutyából. Mint a kolosszusokból.

 71. Ja igen: (ismét csak) állítólag, de az egész videó a játék motorjával fut, realtime.(Uedáékat ismerve, ezt én el tudom hinni)

 72. Megnéztem újból. Kész…… annyira gyönyörű és művészi az egész, hogy nehéz rá szavakat találni. Könyörgöm adják még ki idén!

 73. egyszerűen meseszép…a zene,az animációk,az érzelmet kifejező tekintetek…must have.A Sony viszi az idei E3-at az tuti…

 74. Ez egy nagyon bizarr lény…..

 75. ICO volt az a videojáték, amely a legnagyobb hatást gyakorolta rám. Mai napig a kedvenc játékom és hihetetlenül örülök, hogy ugyanolyan igényesre készítik az új részt, mint elődeit.

 76. Ahozképest, hogy még csak kezdeti állapotban van, nagyon jó és hangulatos játéknak igérkezik. Már ez a kevés zene is milyen jól illett a képbe. Úgyérzem, a kolosszusoknak búcsut inthetünk és visszatérnek a fejtörős részek. Viszont a szőrös, tollas macska-róka-csirke-oposzum vegyes keverék nem tecik. Jobban örülnék vmi megszelidült, teljesen fekete démonszerü lénynek , vagy vmi 17.(18.) kolosszusnak aki hátramaradt vhol 🙂

 77. Már több újságíró alátámasztotta, hogy ez a tavalyi zárt ajtók mögött mutogatott E3-as trailer. Szóval igen, ez UEDA következő csodája.(már ha bárki is kételkedett ebben, mert lerí róla.:) ) EGYÉBKÉNT MEG FANTASZTIKUS!

 78. Csodálatos. Tuti bögni fogunk a végén.

 79. De milyen durva a karakteranimáció. Már vagy öccör’ megnéztem, szuper. (Mondjuk az eddig sem volt kérdés, hogy ütős játék lesz.)

 80. Ez nagyon izmos. Simán a generáció legjobb játéka lehet.

 81. Néztem, és nagyon tetszik.

 82. Miért van olyan érzésem, hogy ez az állat a végén el fog pusztulni és mi meg nagyon meg fogjuk siratni?:(

  • Ne spoilerez már így előre!! 😀

  • “hát ha valaki, akkor Ueda (és csapata) az, aki ért hozzá, hogy egy játékban hogy szoruljon össze az ember torka és szíve…SotC-ban is a vége felé…*** hátha még csak most pótolja valaki, akkor spoiler***…a pacis résznél, mikor lezuhant, szerintem hangosan mondtam, hogy “”ne máááár….””, vagy a legvégső zárásnál csak ültem és bámultam odaszögezve, annyira szomorú és mégis egyben szép volt, az egyik legzseniálisabb játék… persze az ICO-nak is megvolt az a nagyon egyedi hangulata, én most sem várok mást…”

 83. Elég valódinak tűnik, vagy ha mégsem akkor valaki nagyon ráért már megint. Az biztos már így garantált vétel lenne.

 84. A VG247 azt mondja, a videó már kb. egy éves – ez hihető – és nem fake. Azt is mondja, a game még nincs olyan állapotban, hogy be lehessen mutatni az E3-on.

 85. Jó kis játék lesz ez is.(viszont ez a kis cirkusz felesleges volt szerkesztő)

 86. Jópofa az a griff.

 87. Az az érdekes, hogy az első kép, a láncos már nagyon régen (2008.01.24.) feltűnt a neten, még akkor, amikor az SCEJ-nél új munkaerőt kerestek Ueda játékához.

  • Arra akarsz célozni, hogy ez lehet a 2008 januári verzió volt?És lehet kidobták a köztudatba, hoy ámuljon mindenki és majd az E3-mon vagy a Tgs09 megmutatják ,hogy néz ki most?Na akkor szerintem lesz pelus csere.

 88. Na ez már valami. A Griff macska is aranyos. Már az előzetes elkápráztatja az embert. Ja és szerintem is a játék motorjával készült a videó. Elképesztően gyönyörű lesz minden szempontból azt hiszem:)

 89. Ha ez igazi akkor Ueda ismét megcsinálta.

 90. “Reméljük a név azért változik.””Na jóvan, megyek kicsit jáccani a Trikómmal””.(Mivan?.. Jesszus! :)”

 91. Akkora ingame mint a ház, és überhangulatos, és mocskosjól néz ki.

 92. Azta! Idén is de szar lesz PS3 tulajnak lenni. 8DD

 93. Ez kutyámmajom! Tényleg akkor a negyedik játékukat Tradow of the Colossusnak fogják hívni. Amúgy hangulatos.

 94. Nem tudom mi lehet ez.

 95. Amúgy olyat szabad javasolni, hogy a grafikát tessék javítgatni? Mellesleg igen érdekes, hogy ez azon kevés játékok egyike, melynél a grafika milyenségétől egy az egyben el tudtam tekinteni, csak egy ilyen apró trailer-szerűség ellenére is.

 96. tetszik az a róka-csirka-oposzum izé:D

 97. Nagyon kell ez nekem:)Már 3x megnéztem,de mindig arra jutottam,hogy iszonyat hangulatot áraszt:)

 98. Hát ez édes. Nem játszottam az ICO-val mivel nem volt péeskettőm, de nagyon tetszik. Mármint, feltéve, hogy ez egyáltalán az ICO.