Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Super Aguri visszatér(het)

2006-tól a 2008-as Spanyol nagydíjig volt jelen a japán Super Aguri Forma 1-es csapat. Vezetője Aguri Suzuki volt, a pilóták pedig Takuma Sato, Ide Judzsi, Franck Montagny, Jamamoto Sakon, Anthony Davidson.A motort a Hondától kapták, a kasztnija pedig a 2002-es Arrows A23-as volt.A csapat 2 legjobb eredménye egy 8. és egy 6. hely volt. Összesen 4 pontot szereztek 2007-ben.2008-ban sokáig úgy volt, hogy nem tudnak elindulni, de a szezonnyitó előtt egy támogató segítségével rajthoz tudtak állni. Mire elérkeztek a Spanyol nagydíjhoz, a támogató visszalépett és nekik ki kellett szálniuk a következő nagydíj előtt.Most viszont ismét esély látszik az indulásukra 2010-ben, köszönhetően az [A http://playstationlive.hu/note/1163]új költségvetésnek.[/A] Illetve annak, hogy az új csapatok évi 10 millát kapnak Bernitől. Aguri Suzuki a Sankei Sportsnak nyilatkozta, hogy ha lenne rá lehetősége, szívesen visszatérne a csapatával a Formula-1-be.A probléma csak az, hogy a kis költségek miatt meg fog nőni a jelentkezők száma akik be szeretnének kerülni a cirkuszba.*UPDATE*Bernie Ecclestone azt nyilatkozta, hogy szigorú rostán kell a leendő csapatoknak átesniük. Ugyanis az alacsony költségek sokakat vonzanak az F1-be. Olyanok jelezték eddig szándékukat a csatlakozásra mint az USF1, Super Aguri, Lola, iSport, Aston Martin és Mark Gallagher, az A1GP ír csapatának vezetője.De mindösszesen 3 szabad hely van! És mint Ecclestone elmondta csak 3 csapatra van szükségük. Olyanokra akik nem szállnak ki pár futam után mert elfogyott a pénzük.Kíváncsian várom kik nyerik a megmérettetést.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Aston Martin remélem bejut:)

 2. Kubica nagy esése óta nem volt semmi érdemleges baleset az F1 ben, ha Sato vissza térne ujra felélénkülnének az események. XDXD

 3. Kettot most megmondok neked tutira: US GP (nem F1 lesz, nem engedik a nevhasznalatat) es az Aston Martin (ez sem, valszeg Prodrive-kent jon, ahogy eddig is tervben volt, Dave Richards csapata ugye, akik mar a jogot is megkaptak). A harmadik az egyetlen ami kerdes, talan a Super Aguri. Kell a japan piac, a Honda mar kiszallt, a Toyota az egyetlen ami maradt.

  • “””a Toyota az egyetlen ami maradt.””Kérdés meddig. Mert amióta az F1-be léptek, komoly eredményeket nem produkáltak. Ergo eddig csak viszi a pénzt.Amúgy mi történt Zsoltival, hogy nem foglalkozik az F1 hírekkel?Viszont szívesen látom szerkesztőként wallace barátomat és Agent-et. Szaktudásukkal és hozzáértésükkel az oldal nem nyúl félre. Hajrá fiúk. :)”

 4. én örülnék ha visszajönne kedvencem volt:)Egy Brown autóval mindenkit kiütnexD

 5. Nekem Taku-ról a monacó-i nagydíj jut eszembe,mikor a rajt után átverekedte magát a félmezőnyön,félretolva az útjából Schumit,Kimit,meg aki még ott volt:) Viszont akkor pipa voltam rá,mikor szeencsétlen Heidfeld versenyét tette tönkre,hogy elengedje a gyári Hondával versenyző Buttont.

 6. Sato rendet vágna a mezőnyben.Én bírtam. Laza volt, sokszor vezetett egy kézzel.Tök úgy néz ki amúgy, mint Nakajima.

 7. Sato az nagy arc:DAz tetszet mikor schumit kilökte az meg megpaskolta:DSpa-ban volt talán!

 8. Ha lesz még egy csapat, annak csak örülni fogok.

 9. Sato?! xDDDD

 10. hiányolt sato? háááát nemtom kamikazek nem kellenek 😀

 11. Jojjon inkabb a Prodrive (Dave Richards csapata), esetleg a Lola, vagy a GP2-es Art GP. A hideg raz a japan istalloktol, olyan messze vannak az F1-tol mint Tokio Felsoracegrespusztatol.