Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Renault-t otthagyta az egyik szponzora

Nem elég, hogy a két legmagasabb beosztású vezetőt kirúgták a csapattól a szingapúri botrány következményeként, még az egyik szponzora a csapatnak is felmondta a szerződést velük.A Mutua Madrilena – spanyol biztosító – azonnali hatállyal szerződést bontott a francia csapattal. Közleményük szerint a társaság nem akar olyan emberekkel kapcsolatban állni, akik szándékos balesetet okoznak, szándékosan kárt okoznak és veszélyeztetik mások épségét.A biztosító egyébként Alonso szponzora is – ezt a kapcsolatot továbbra is fenntartják.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. teljesen Jógos!

 2. “Azt hiszem az új “”NISSAN”” csapat születését láthatjuk (vagy “”Dacia””?).”

 3. Hogy fog az a Ferrari kinézni jövőre ennyi új támogatóval:) a végén még nem is lesz piros:P

 4. Azaz igazság, hogy normális cég nem maradhat a renault-nál ezek után…aki Alonso-t támogatja az is csak rumlis cég lehet, mert aki tényleg elhiszi, hogy nem tudott az esetről az gyerekkorában habzsolta az esti mesét. Piquet elhúzott, Briatore, Symonds szintén egyedül maradt a kis hazudozó. Komolyan sajnálom, mert elismerem Alonso tehetségét (sőt szvsz talán Hami és Rai aki felér hozzá), de ez a sunyítás gusztustalan. Mekinél teszteléskor tök természetesen lekérte a Ferka adatait, tavaly lazán vigyorgott a dobogó tetején szóval mehet a búsba!

  • Nem unod ezt az Alonso egy szemét, mert tudott róla szöveget? Miért kellett volna tudnia róla? De még, ha tudott is róla, akkor is elég valószínűtlen, hogy valami köze lett volna hozzá (ő nem tudta volna rávenni Piquet-t erre…) Arról nem is beszélve, hogy voltak ennél durvább dolgok is pilóta szemszögből (ráadásul egyértelműek). Pl Barichello féle Schumacher elengedésben 100%-ig biztosan benne volt Schumahcer, vagy Hammilton hazugsága. Szóval ha Alonsot elküldöd a búsba, akkor küldhetsz még pár másik pilótát is, és ez a fröcsögés is felesleges.

   • “Egyetértek. Ez már régebben ki lett beszélve, hogy ki a tiszta a mai F1-ben, nem sok ilyen van. Talán Schumi kezdte el nyilvánvalóan a sunyitásokat, mindenesetre ő volt az első akinek elég hosszú a listája. Te elhiszed, hogy Alonso nem tudott a dologról? És utána sem jutott a fülébe? Hát barátom…..irigyellek, neked valszeg könnyebb az életed.Egyébként a renault meg fog bukni, kiszállt a főszponzor ING is, és mint írtam nem hiszem, hogy komoly cég betámogat egy ilyen istállót. A Renault köszönheti Briatore “”munkásságának”””

    • Ráadásul a Rönyó-góré Carlos Ghosn tudtommal már pár éve ferde szemmel nézte az F-1 részleg költségeit tartalmazó számla vég9sszegét.

    • De az is lehet, hogy most, miután kirugták a 2 főnököt, azt mondja a Renault, hogy tiszta lappal és makulátlan múltú emberekkel indulnak a következő évnek. Hidd el, ha maradnak, szereznek szponzort is. Az hogy elment az ING, egy dolog. Rengeteg spanyol óriáscég van még, akik szívesen bekerülnének az F1-be.

     • Ezért írtam, hogy komoly cég….mert a renault-hoz most fillérekért be lehet kerülni…kérdés kinek éri meg, nagy multinak tuti nem, mert a csapat híre a béka segge alatt van.Geefunk: nem mondassz hülyeséget!

    • Szerintem is benne van Alonso, csak hát ezt az ügyet könnyen kitudta kerülni.:)

  • Azé az mi durva hogy 2007-ben a lopott Ferrari adatokat használt, most meg leszerződtetik oda.:) Meglopsz egy céget és még utána felvesznek oda dolgozni. LOL!!!

 5. Ú, ez kemény! Persze jogos.