Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Prodrive mégis indul(hat) a Forma1-ben

Sokan meglepődtek (magam is) mikor melátták a jövő évi nevezési listát, amin nem szerepelt az egyik legnagyobb esélyesnek tartott Prodrive csapat, aki egyébként már korábban is jogot szerzett , hogy bekerüljön a Forma1-be, de az akkori szabályok (nem vehettek kasztnit) meggátolták őket az indulásban.Mint azt korábban is írtuk David Richards elég komolyan készül(t), a Forma1-es szereplésre és csalódásának adott hangot, mikor az FIA nyílvánosságra hozta a 2010-es nevezési listát a Prodrive neve nélkül.Most azonban újabb reménysugár fénylett fel Richards számára. Azt beszélik, hogy a Force India súlyos anyagi nehézségekkel küzd és kétséges az indulásuk. Ezért aztán úgy hírlik Richards felvásárolja a Force Indiát, amelyik csapat már sikeresen feliratkozott a jövő évi indulók listájára és ezzel mégis csak indulhat a Forma1-ben a csapatával.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Addig nem tudhatjuk, ki mire lesz képes, míg el nem kezdődik. Lásd Brawn. Richards is azt mondta ők már évek óta készülnek. Már ez is óriási előny a másik két új csapattal szemben. Meglátjuk mi lesz.

 2. Sato a kedvencem xDaddig volt élet az F1ben:)lehetett izgulni, hogy kit fog kiütni:)

  • Hát én nem azért akarok izgulni, hogy kiütik-e a kedvencemet (vagy bárki mást, aki az élen megy), hanem azért, hogy ki nyer, ki csatázik, ki előz, stb…

 3. nem hiszem h az újonnan érkező kiscsapatok bármivel is eredményesebbek tudnának lenni az első években mint a force india..Mallya nem volt nektek elég színes? jó arc, szereti az árányát.

  • lásd: Brawn GP :))kérdés?

   • válasz:Honda évek (tapasztalat)+ súlyos milliók fejlesztésre+Ross Brawn+szerencsés szabályváltozások (többféle értelmezhetőséggel).ez volt a nyerő formula az idei évadra.az új belépőknek ezek egyike sem lesz meg.ha a dupla diff ügyet nem is vesszük, de pl a KERS nem osztja meg a csapatokat.. egészen más az év.ne felejtsük el h pl a nagycsapatok nem tehették meg azt amit a Brawn, h nem fejlesztenek KERS-re, mert tavaly még úgy nézett ki jövőre kötelező lesz. most meg….a Brawn bevállalta h csak az idei évre koncentrálnak, és építettek egy zseniális autót.

   • Ha pl a Ferrari, vagy a Mcaren, vagy a BMW, vagy bármelyik más csapat minden évben új névvel indulna, akkor akár évente nyerhetnének VB-t újoncként?

   • az teljesen más. az a honda

 4. remélem Satot felveszik xD

 5. “Az jó lenne! Ez a Force India nekem olyan “”semmilyen”” csapatnak tűntek.”

 6. azért érdekes, hogy a Force India csapat tulajdonosa milliárdos és még is 2 év alatt legatyásodik jó kis pénznyelő ez az F1

 7. Ez nem lenne egy rossz dolog.Hajrá.

 8. igeeeen!!szerintem új színt vinnének a F1-be!