Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A PlatinumShop jelenti – megérkezett az Ace Combat 7

A budapesti PlatinumShop videojáték szaküzlet erre a hétre a következő videojátékos újdonságot szeretné vásárlói – és leendő vásárlói! – figyelmébe ajánlani:[B]Ace Combat 7 Skies Unknown[/B]A diadalmenetelését PlayStationön kezdő, majd multiplatformosodó, végül eredeti otthonába visszataláló Ace Combat sorozat mindig is a konzolos videojátékosok első számú kedvence volt, ha szimulációs jellegű, repülőgépes akciójátékról van szó. A most megjelent hetedik epizód, az [B]Ace Combat 7 Skies Unknown[/B] nem titkolt szándéka, hogy rendkívül magas minőségével és remek újdonságaival – példának okáért az opcionális PSVR támogatással – ismét letarolja a piacot.A szoftver PSVR-os szegmenséről nemes egyszerűséggel azt állítják az előtesztelők, hogy a legerősebb virtuális valóság élményt adja, amit valaha videojátékba építettek.A játékosok 28 repülőgép (plusz a bónusz előrendelői F-4E) pilótafülkéjében emelkedhetnek a magasba, melyeket több, mint 100 alkatrésszel és fegyverrel, valamint 300-at is meghaladó számú emblémával és becenévvel tehetnek egyedivé és igazíthatnak játékstílusukhoz.A kifejezetten élvezetesre kalibrált multiplayer részben legfeljebb nyolc fős légi ütközetekben tehetünk pontot a régóta húzódó viták végére Team Deathmatch, vagy akár Deathmatch keretében. A meccsek során a legmagasabb pontszámmal rendelkező játékos egy kiemelést és ’vérdíjat’ kap a fejére, a kiiktatásáért pedig a szokásosnál magasabb pontszámot zsebelhetnek be ellenfelei. Ebből adódóan a játékosoknak előre kell gondolkodnia és legalább két lépéssel ellenfeleik előtt járni a győzelemhez.A termék előrendelői és egy gyönyörű, különleges szoborral dúsított, gyűjtőknek szánt változatban is kapható![101939][YOUTUBE]wsH9tyeBbT4[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Én is az alapot rendeltem meg. Vr résszel is el lehet lenni, csak a dlc-ket nem találtam még meg. Jó, hogy az időjárás is befigyel.

  2. Előbb twittelték, hogy az MK11 első kiegje Aids Combat névre fog hallgatni és új karaktereket ad a játékhoz, Freddie Mercury-t és Justin Biebert.

  3. A gyűjtői nekem kicsit drága… de az alap verziót már meg is hozta a futár 😀