Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Piquet család szerződést akar bontani Briatore cégével

Az idősebb Piquet beszélt az ügyről. Elmondta, hogy ő már a tavalyi ominózus verseny után felkereste az FIA-t és elmondta mi is történt valójában. Az FIA azt mondta akkor, hogy addig nem tehet semmit, míg a fia nem megy hozzájuk és mondja el mi történt. Erre azonban várni kellett idén nyárig, amikor is a Renault kirúgta Piquet-t a Magyar nagydíj után. Ekkor ment Piquet az FIA-hoz és számolt be az esetről.Közben Briatore közölte, hogy Piquet-t és apját feljelenti, de a brazilok tisztában vannak azzal, hogy ezt ők nyerhetik csak meg. Főleg annak tükrében, hogy közben a Renault kirúgta Briatorét és Symonds-ot azonnali hatállyal.Van azonban még egy ügy, melynek a végére pontot szeretnének Piquet-ék tenni. Tudniillik, hogy Briatore a menedzsere a kis Piquet-nek. És nem is akármilyen szerződése van. 15 évig a mindenkori keresete 20%-át a menedzserének kell kifizetnie! Mivel azonban a menedzser megszegte a szerződést, minden érvényét veszti.[I]”Egyedül azt nem szabta meg, hogy Nelsinho melyik csapathoz szerződhet. Flavio azt hitte, hogy olyan nagy hatalma van, hogy bármit megtehet. Biztos volt abban, hogy senki sem fogja őt gyanúsítani, még a bizonyítékok birtokában sem.”[/I] – mondta Piquet Sr.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez teljesen érthető, a semmiért nem kell fizetni.

 2. lál az egész

 3. Ő is megéri a pénzét, szóval perkáljon csak.

 4. sz@rrágó egy család. phö.

  • Tessék?! Szerződést akarnak bontani Brióssal azok után amit tett. És nem akarnak 15 évig a semmiért fizetni. Ezen mi a szarrágóság?

   • bocs az alpári kirohanásomért, tőlem most már olyan hír is jöhet, hogy adakoznak az afrikai éhezőknek…összességében ez a véleményem róluk.

  • De miért szarrágó? Te valaki kibaszna a munkahelyedről és még 15 fizetnél neki 20% a mindenkori fizetésedből ? Mire és miért is ? Ha a menedzsment nem tudja elintézni hogy versenyezzen akkor a menedzsment rosszul végzi a dolgát. De szerintem Brios most vissza fogja tartani a jogokat , hogy ezzel is szívassa a piquet .

   • “természetesen egyetértek a véleményetekkel!attól van csupán hányingerem, ahogyan a Piquet gyerek előjött a dologgal. amíg munkaadó volt “”Brio””, addig sunyított, de miután elküldték a gagyi teljesítménye miatt, megalázotttnak érezte magát és apuci oldalán elkezdődött a bosszúhadjárat.gusztustalan amit a Renault művelt ez nem vitás, de nem kellett volna egy év múlva ezzel vagdalkozni – ezzel Alonso-t is lejáratva valamilyen szinten.tudod, mint amikor házasságkötésnél megkérdi a pap, van-e valakinek most ellenvetése, ha nincs, örökre tartsa magában!mégegyszer bocs mindenkitől.”

    • Az igaz, hogy hamarabb is elmondhatta volna, vagy meg sem kellett volna tenni, de szegényke reménykedett, hogy elér valamit vele. De ugyebár kiderült, hogy nem tartanak rá igényt tovább, és ettől kiborult a bili. Ez volt az utolsó csepp. Azt meg nem gondolom, hogy tarthatta volna a száját, ha már eddig hallgatott. Én is elmondtam volna a helyébe. Briatore ne higgye, hogy bármit megtehet a cél érdekében.

    • Te mit tettél volna Piqé helyében??