Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

A Nagy PSC Szavazás – Ki a legjobb Star Wars karakter?

Nyakunkon december 18.: ezen a napon debütál világszerte minden idők minden leglegleg mindenjének, a Star Wars sagának folytatása, a [B]Star Wars – Az ébredő Erő[/B].A sorozat rengeteg ikonikus elemet adott az egyetemes emberi popkultúrának, elsősorban karaktereivel. Most arra vagyunk kíváncsiak, szerinted ki a legjobb karakter? Direkt nem a neked “legkedvesebb” vagy “legmenőbb” figurát keressük, hanem azt, aki a [I]legjobb[/I].Listánkat a főoldali szavazómodulban találod. Klikkelj. Ha a te karaktered nincs a listában, nevezd meg itt, e hírben. Ha benne van és/vagy ki is fejtenéd, tedd meg.Nos, ki a legjobb Star Wars karakter?[YOUTUBE]iFZsQ7yxBFs[/YOUTUBE][B]*FRISSÍTVE*[/B]Erre a szavazásra összesen 229 voks futott be, ami azt jelenti, a Csillagok háborúja témaköre a videojátékosok között nagyon közkedvelt. A következő eredmények születtek Top 5 tekintetében a főoldali listán:[B]1 – Darth Vader / Anakin Skywalker – 29% – 66 szavazat2 – Boba Fett – 9% – 21 szavazat3 – Chewbacca – 8% – 18 szavazat4 – Luke Skywalker – 7% – 15 szavazat5 – R2-D2 – 6% – 14 szavazat[/B]Igen ám, de itt volt egy kis csavar: például Han Solo sem került fel a listára, így a voksolók 20%-a, 45-en a hírben szavaztak, karakterük hiányában. A kommentelők között Solo kapitány alaphangon behúzott vagy 12 voksot, de Artoo 14-ét nem érte el – valahol Yodával van egy szinten. (Ha jól számoltam.) Futottak még kategóriában indult Jar Jar, de túl jó számokat nem hozott.Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a szavazásban!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. éljen a sötét oldal!

 2. jarjar…Éééédes Istenem… MIÉÉÉRT?!

  • “Azt a karaktert a “”rajongók”” kaszálták el, illetve Lucas töketlensége. Pajkos sith lett volna.”

   • hálám üldözi a rajongókat!! ez volt az egyik ok ami miatt nem nézném meg újra az első három részt. a másik ok meg, hogy kritikán aluliak.

 3. De jóóóó R2D2! 🙂 Nem hogy bekerült a top 5-be de ha hátulról nézzük akkor első helyezett! 🙂 <3

 4. jar jar 😀

 5. Naná, hogy Yoda.

 6. Természetesen én. Mindig azzal tömik a fejem, hogy a film részese vagyok, mikor nézem.

 7. Nekem az a rohamosztagos a kedvencem aki beverte a fejét, ő legalább vicces volt.

 8. A Fett család férfi tagjai. Bár az egyik elvesztette a fejét, a másik meg emészti magát. Vagy Sarlacc emészti őt…

  • “Vagy…, Boba megfingatta Sarlacc barátunkat belülről, és még pont időben kirántja magát a Sarlacc szétroncsolt gyomrából, hogy lássa a távolodó homoksiklót. Azon sem lepődnèk meg ha Kylo Ren az ő fia lenne.Továbbá, Luke azért nincs rajta Az ébredő erő poszterén, mert már halott, (talán pont Kylo keze által) és mint csak “”szellem Jedi lesz jelen a filmben.”

 9. Han Solo.Második helyezett Darth Vader.

 10. Komolyan? Hogy tudtatok elfeljteni Hant es Landot? Az en szavazatom Han Solo

 11. Amúgy az egész saga legnagyobb túlélői C3PO meg R2. Ami szaron ők ketten keresztül mentek megérne egy különdíjat!

 12. De wanna wanga, me Jabba no badda…

 13. Spock, mert segített az Asari seregnek legyőzni Lone Starr-t a Namek bolygón.

 14. Windu!Siman megfektette a rohadek kancellart de nagy kedvencem meg a delta szkvad.

 15. “Eléggé szomorú hogy Darth Bane-t senki se említette, számomra Ő a kedvenc, mivel stílus és hatalom terén mindenkit kenterbe verne.A “”kettő szabálya”” megalapítója, a sötét oldal megtestesülése, egy szóval: a Sith’ari.Mindenkinek ajánlom Drew Karpyshyn trilógiáját amit a Bioware-nél töltött munkássága alatt írt, szóval eléggé sok utalás van benne a KOTOR-ra.”

 16. Nyilván való, hogy a No:1 ász kicsoda az egész SW univerzumban!?Aki nem más, mint Anakin édesanyja! Hiszen tök ártatlan arccal palizta be a csúcsdzsediket, még Palpatine is az egyszem kisfijára alapozta az egész machináció sorozatát, ezzel különböző végtagszámú, természetes és kibernetikus alapú lények milliárdjainak pusztulását okozta.Még hogy nem volt apja!!! Valszeg valami, az édesanya számára is vállalhatatlan Gammoreai haramija volt. De szerencsére Anakin nem az apja szépségét örökölte, csak a roppant kedves természetét.XD

 17. Egyértelmű, hogy Luke! Még Vader-t is megtérítette.

 18. Han Solo

 19. Szerintem jók voltak még Sim Aloo, meg Janus Greejatus, igaz nem sok szöveget írtak nekik.Ők voltak a gótikus arcok a dzsediben. XDhttp://vignette2.wikia.nocookie.net/starwars/images/0/0d/GreejatusAndFriends-ROTJ.jpg/revision/latest?cb=20120113180412

  • Igen, de szerintem Dzseniszton Fészdisz a legjobb karakter, mert őt még senki sem mondta és ettől most tök exkluzív vagyok.

 20. Rohamosztagos!!Teszi amit tenni kell!!! 🙂

 21. Nekem a segítőkész Ewok maci jött be. Külön filmet is kapott a népe (Harc az Endor bolygón).

 22. hát ez igen nehéz kérdés mert sosem volt kedvenc karakterem de akkor talán han solo mert badass és rohadt jó szövegei vannak:Leia: Szeretlek!Han: Tudom!és mindez a fagyasztás előtt :D:D:D

 23. Hajszoló!

 24. Csubi.azért mert olyan jó szőrös és bele lehet túrni a hajába! talán jobb is mint egy macska!

 25. Ackbar admirális a legjobb! 😛

 26. Csubi, mert nem beszél sokat,és ha mond is vmit sz@rt se érteni belőle,így nem ő hanem Han Solo.

 27. Darth Tyranus. Méltatlanul keveset szerepelt a filmben pedig sokkal több lehetett volna a karakterben. Bezzeg az a kretén Jar Jar Binks..Ebből is látszik, hogy Lucasnak nem volt már meg a mojoja.

 28. nincs han solo szóval nem szavazok már csak azért se

 29. Palpatine. Nagy koponya/kavarógép, igazi Sith power user 🙂

 30. Mace Windu – Simán lenyomta Darth Sidious-t, ha Anakin nem árulja el akkor pár filmmel rövidebb lett volna a sztori 🙂

 31. Boba Fett – Jetpack, rakéta, lángszóró. Legmenőbb.

  • “Akkor már inkább Jango Fett. Nem értem mit esznek sokan a Bobán. Jango sokkal badassebb jeleneteket kapott, a páncélja is jobban nézett ki, ráadásul szerencsétlen Boba szánalmasabb halált nem is halhatott volna. És mégiscsak Jango az eredeti, a “”mintaegyed””.”

 32. Nekem Grievous tábornok karaktere is bejött, de őt is kaszálták hamar. Mint Dookut meg Maul. Összecsapott egy szar volt az előzmény trilógia úgy ahogy volt, egyedül a 3. rész ért valamit…

 33. Egyértelmű, hogy Solo kapitány

 34. HAN SOLO!…. és nincs a listában?! Nagy hiba!

 35. Ha már Annyakín: az előzmény trilógiából nekem soha nem jött át, hogy egy őszinte arcú, kékszemű töpszli kissrácból (Jake Lloyd) hogy lesz egy 2 méteres benga néger állat (James Earl Johnes), aki a Connanban is naggyon nyomta a gonoszt.Viszont a Diznis Rebels, meglepően jó kis animációs sorozat lett, a többi SW primitívséghez képest.

 36. Luke Skywalker! Mert ő az istennek felett álló erőlény! 🙂

 37. Chewbi magabiztosan 2. helyezett, csak a sablon Vader/Skywalker páros tudja megelőzni. Hát igen, sokak megfogták a film lényegét. 🙂

 38. Szerintem Anakin. Abszolút emberi karakter. Esendő. Az egész élete vívódás…

  • Egy utálatos büdös karakter ! Lucas nagyon elkúrta, hogy semmi szeretni való sincs benne. Sosem látjuk őt jónak, leszámítva kisfiú korában. Vívódik ? Hisztizik !

   • A könyvben szerintem sokkal-sokkal jobban ki van bontva a karaktere, a tényleges vívódása, hogy mit tegyen. A film nagyon távol van ettől (nyilván más a terjedelmük), ott egyik pillanatról a másikra átáll, a könyvben nagyon jól le van írva az egész folyamat.

  • inkább baromira idegesítő volt, Lucas itt nagyon mellényúlt a szereposztásnál, mert szerintem ez a Haydensen gyerek annyira volt hiteles Anakin szerepére, mint én svéd bikini modellnek :/

 39. Sebulba mikor veszít a bonyó kijelentés haláli!

 40. Mace Windu meg Szarum… izé, Dooku gróf szóba sem kerül… Pedig azt gondoltam, hogy főleg az előbbi népszerű karakter lehet.

  • Dooku nálam egy egy pálcikás búcsúi gonosz. Kidolgozatlan ahhoz képest milyen fontos karakternek szánták, bár biztos jobban meglehet ismerni a Clone Warsban. Lehet volt valami negatív visszhangja is, hogy Lucas a 3. rész elején elintézte, igaz ott elkellett varrni a szálakat.

   • Igen, Dooku elég gyengusz lett sajnos (ezért is sajnálom, hogy Maul olyan gyorsan kukázva lett, szerintem a kettőből bőven gyúrhattak volna egy igazán jó karaktert).

    • Tudtommal a Clone Wars animációs sorozat is canon, [SPOILER] és abban visszatér Maul. Bár ne tette volna. ^^’

     • “Igen tudom, de én a filmekre gondoltam. Nekem nagyon tetszett az Ő rejtélyes karaktere, alig szól pár szót, semmit nem tudni róla, furcsa tetoválások díszítik, de elég jól harcol és kinyírja Qui-Gont is. Ehhez képest itt “”kidobták””, pedig lehet jobb ötlet lett volna bennhagyni a később “”sótlan”” Dooku helyett, és jobban “”kibontani”” a figuráját.(talán közrejátszik ebben az is, hogy épp a napokban mondtam szüleimnek, hogy milyen kár, hogy már a Baljós Árnyakban előkerül szinte mindenki az eredeti trilógiából, aki számít. Ehhez képest Maul “”titokzatossága”” szerintem üdítően hatott.)”

 41. A legnagyobb arc nálam Palpatine. Az egész Köztársaságot és a Jedi rendet vezette az orránál fogva. Bőven megérdemelne egy Spin-off könyvet Darth Sidious.

  • Valóban egy érdekes karakter, ahogy mozgatta a szálakat az ő javára. Hatalmas befolyása volt és ereje, igaz Windu majdnem elintézte. Na jó, pont akkor nem volt formában. Viszont az meglepett, hogy tetteihez képest Anakint összekaparta. Más nemigen kínlódott volna egy félholt testtel.

   • Anakin a legerősebb erőhasználó( mondjuk ez nem nagyon bizonyosodott be az eredeti trilógiában, de akkor nem is tudták, h anakinból kiválasztottat csinálnak) meg ugye sitheknek mindig 2-en kell lenniük, h át adják egymásnak a tudást szóval azért nem jó szándékból szedte össze, pl lukera is egyből lecserélte volna, amúgy szerintem palpatine nem volt vmi erős mármint tényleges erő szempontjából, neki inkább a tudás, a megtévesztés mások manipulálása volt az ereje.

   • “Palpatine-nak pont ez a csonka Darth Vader kellett, akit irányítani tud. Olvastam a 3. rész könyvét (csak azt az egyet), abban mondja is, hogy “”akinek hatalma van, az attól fél leginkább, hogy elveszíti azt””. Az ember-gép Darth Vader annyival gyengébb lett, hogy nem jelent rá igazi fenyegetést, míg egy “”csúcson”” lévő “”emberi”” Vader, aki legyilkolta Dookut és a fél Jedi templomot, az előbb-utóbb legyőzhette volna Őt.(egyébként a könyvben, mikor kiderül, hogy Padmé halott, akkor Vader rá is akar támadni Palpatine-ra, de annyival gyengébb lett, hogy csak a közelben lévő orvosdroidokat zúzza szét az erővel, a császárban nem tud kárt tenni, így mellette marad, mivel csak Ő maradt számára a régi életéből)Persze nem vagyok hc star wars fan, lehet más oka is a dolognak.”

    • Ez pontosan így van. Mivel gépek tartják életben, ezért nem használhat erő villámokat. A páncél méretei miatt a mozgékonyságát is elveszítette, így már nem képes arra a kaliberű harcra, mint amikor megvívott Kenobival.

    • “Palpatine-nak az erős, és harcos, elszánt Darth Vader kellett, akivel könnyen megdöntheti a Köztársaság hatalmát, bárkit térdre kényszerít, és akit természetesen kénye-kedvére irányíthat, manipulálhat. Ehhez képest kapott egy emberi roncsot, akit már csak a gépek tudnak életben tartani, ha lehet ezt életnek nevezni egyáltalán. Palpatine csalódott Vader-ben, de mégis maga mellé állította, mert az ereje így is nagy volt, meg irányítani így is tudta.Akit jobban érdekel ez a téma, az olvassa el James Luceno-tól a “”Sötét Nagyúr”” című könyvet, nem sokkal a harmadik rész után játszódik, és részletesen leírja milyen érzés Vader-nek lenni, bezárva a páncélba, milyen lelki vívódásokon megy át, ezek mellett pedig Palpatine gondolatait is tartalmazza. Érdekes olvasmány, és nagyon sokat hozzáad Vader karakteréhez.”

     • “Igen? Ok, én hiszek neked, a 3. rész könyvében ebből (a “”gép”” Vader-részből) már nem sok van, csak a végén annyi, hogy Palpatine-nak mennyire tetszik az “”új”” Vader, hogy félig gép, de félig ember.Azt gondoltam a könyv alapján, hogy neki azért egy “”gyengébb”” Skywalker is megfelelne, hiszen már a Mustafaron is megfogalmazódott Vaderben, hogy legyőzheti az uralkodót és a helyére kerülhet, biztos számított erre az öreg is, hogy előbb-utóbb a tanítvány megpróbálná a puccsot…:D”

 42. Admiral Ackbar. Mert ő megmondta a tutit 🙂

 43. Jók közül meg obi meg yoda bá a favorit

 44. Ja meg Dart Malgus is kedvencem 🙂 Kb*szott menőn nézz ki 😀

 45. Yoda a legjobb, bar azt hiszem felrenyomtam a szavazast (telefonrol konnyu mellebokni).Erdekes egyebkent, mert egy csomo tok jo karakter van a sorozatban, viszont legalabb ugyanennyit utalok is. 🙂 Szerintem nagyon jol eltalaltak Jar Jar karakteret, C3PO, Csubi, Palpatine, Han Solo, Lando is kiraly, igazi egyenisegek.Viszont en tok utalom (es nagyon laposnak tartom) Luke-ot, Qui Gonnt, Leia-t es Boba Fettet is. Mondjuk ez is izles dolga es altalaban pont ellentetes velemennyel vagyok a dolgokrol, mint a hc sw fanok. 🙂

 46. Luke Skywalker, egyértelműen.

 47. Előre bocsájtom,hogy nem vagyok Star Wars fan. De természetesen láttam az összes részt. Gyerekfejjel és mostanság is Jabba az aki tetszik. Talán azért mert a filmbéli megvalósítása nagyon profi volt. Mikor gyerekként láttam a filmet valahogy megfogott az egész jelenléte. Ahogy pöffeszkedett. Leila láncra verve az oldalán. Nem tudom. Úgy megmaradt. Akkortájt úgysem nagyon látott az ember szörnyeket és ilyen fura karaktereket.

 48. “Han Solo a legjobb ez nem kérdés! Az a kérdés, hogy maradt le a listáról?””Sorry about the mess””https://www.youtube.com/watch?v=O4CprSU375E”

 49. Obi-wan Kenobi az én favoritom.Bölcs, segítőkész van humorérzéke, nomeg gyorsan és pontosan tud végtagot amputálni.

 50. “Darth Maul, mert duplapengés fénykardja van…:D Egyébként benne szerintem sokkal több volt, mint egy ilyen “”egyrészes”” főgonosz. Objektíven azért Darth Vader ver mindenkit szerintem (főleg “”az””, amelyiket még Obi Van nem aprítja darabokra).”

 51. Yoda! Nagyon jól adja a tanítómestert és az utolsók között hagyja el a süllyedő hajót.

 52. Vader, ofc!! =D

 53. Azért kíváncsi ha Anakin is Vader külön szerepelne mi lenne kettőjük közt az arány.

  • *lennék

  • Nekem anakin lenne akkor:) Persze nem cristian miatt, de igazából az új trilógia bontotta ki magát a karaktert, az eredeti 3 rész alatt egyáltalán nem jön át darth vader, h mekkora plusz lenne, látszik, h lucas nem szánta központi karakternek az elején csak később döntőtt úgy, h több van benne a 4-ben igazából csak egy sima tábornok és még tarkin is fölötte állt.

 54. Böde (azébredőerő)

 55. Jár jár (mert lökött)

 56. Boba Fet, mert 5.-ben farsangkor annak öltöztem.Ja meg Greedo, mert 6.-ban meg annak, haver meg rohamosztagos volt. De természetesen a néptánccsoport nyert, mert mi akkor nem voltunk politikailag korrektek, bár ofő azért odajött gratulálni, hogy mi voltunk a legjobbak.XD

  • Miért nem öltözött a haverod Han Solo-nak? Akkor előadhattátok volna a közös jelenetet 😀 Tuti befutók lettetek volna 😀

   • Szerintem már akkor sem mertünk volna egyértelműen állást foglalni, hogy ki lőtt először!XD

    • “Az eredeti 77-es verzióban Greedo nem is lőtt, nem volt esélye mert Han váratlanul lepuffantotta. Először a 97-es felújított változatban szerkesztették át a jelenetet, hogy úgy tűnjön Han csak “”önvédelemből”” ölt…”

 57. Ha egyet lehet írni, akkor Han Solo, de egyébként Han és Leia párosa mindent visz nálam.A listában a Vader / Anakin azért furán néz így ki egymás mellett, annak ellenére, hogy egy és ugyan az a személy.

 58. R2D2. Mert nem csinálja a feszkót, bátor, és mindig ott van, ha szükség van rá.

 59. Han Solo mert csempész.

 60. jar jar

 61. Luke!

 62. Csubi. Ofc.

 63. C-3PO Mert az Egy új remény egyik jelenetében, ahogyan ráver egyet R2-D2-ra.

 64. Nem vagyok SW rajongó, de ha választanom kellene akkor Vader Nagyúrra esne a szavazatom.

 65. Raven

  • Most látom csak, hogy nem a kérdésre válaszoltam.Akkor Obi-Wan Kenobi. Szerintem minőségben ő tett hozzá az egyik legtöbbet a sorozathoz. Valamint tapasztalt és bölcs tanítómester.

 66. Darth Vader- egyértelmű ! 🙂

 67. Martin! HOL VAN HAN SOLO? :DEzért nagy bünti jár – ide az össze Star Wars ereklyéddel :)Nekem amúgy Leia Organa. Nem csak a filmek miatt, hanem az új képregények miatt is. Elég vagány csaj.

 68. Nem azért de Maul-nak kb. 2 mondata volt a filmben és rajta van a listán, míg Han Solo, aki szinte = A Star Wars-al nincs rajta….

  • Sose értettem ezt a nagy maul imádatot, kinézetre tényleg jó, de ezen kívül semmi nincs benne jó képregényekben vagy a klónok sorozatban megpróbálták kibontani a karaktert, de szerintem nagyon semmilyen, erőben se vmi nagy durranás, mondjuk vhogy így vagyok boba-val meg jangoval is, kb 5 percet szerepelnek és akkora kedvencek lettek csak tudnám mi alapján.

   • Amúgy pont ezért örülök, h most talán kylo személyében újra ki lesz rendesen bontva egy gonosz karakter anakin/vader után.

 69. Oké, de miben legjobb? Mert legerősebb, vagy legszebb, meg ilyet tudok mondani, de miben legjobb? Mert mindenben legjobb szerintem nincs. Lehet, hogy Palpatine szórja a legjobb villámokat, de Luke mégis levágja, stb.

 70. őhttp://ak-hdl.buzzfed.com/static/2013-12/enhanced/webdr03/5/8/enhanced-buzz-13909-1386250098-15.jpg