Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A legfrissebb Official PlayStation Magazine UK pontszámok

A múltkori EDGE értékelések után most nézzük meg, milyen pontszámokkal díjazta a legújabb PlayStation játékokat az angol [B]Official PlayStation magazin[/B].- FIFA 10 – 9 – Colin McRae Dirt 2 – 9 – Wolfenstein – 7 – SoulCalibur: Broken Destiny (PSP) – 7 – Mini Ninjas – 7 – IL-2 Sturmovik: Birds Of Prey – 9 – SuperCar Challenge – 5 – Fat Princess (PSN) – 8 – Madden NFL 10 – 9 – Wipeout HD: Fury (PSN) – 8 – Shatter (PSN) – 8 – Dissidia Final Fantasy (PSP) – 9 – Crystal Defenders (PSN) – 6 – Buzz! Brain of The UK (online mód) – 8

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Dissidia 9 míg a SC BD csak 7?:D Az érdekesnek hangzik, mind1,ettől független kitolom a Soul Caliburt mert játékélményben nálam nem tesz túl az SC-n a Dissidia.

 2. SuperCar challange 5pont.Nagyon jószívűek voltak.

 3. FIFA 10 első nap meg lesz véve : ) A DiRT 2-n még gondolkozunk. Need for Speed: Shift értékelését hiányolom, de az is be lesz szerezve.

 4. “Erre az IL-2-re nagyon kiváncsi vagyok. PC-n rongyosra játszottam. Gondolom hasonló csak le van “”árkádosítva””. Vagy nem?:S”

 5. Mija baj azzal a Dirt2 demóval?Oszt miért is nem érdemli az meg azt a 9-est?Aki hülye az irányitáshoz az ne irkáljon olyat hogy elbaszták!

 6. hátja

 7. Na ezzel a listával már tökéletesen egyetértek! 😀

 8. Szerintem a Dirt 2-t nem szabad demó alapján megítélni. Brutálisan jó játék lesz az a maga stílusában. És lesz bent rally. 🙂

 9. Örülök a Shatter 8-as pontszámának. Nagyon élvezetes játék, egyetértek.

 10. Fifa akkor hozza a szintet.

 11. Akármennyire is imádom a Crystal Defenders-t, azt kell hogy mondjam, tényleg 6 pont, nem több.Egyébként nincsen semmi gond a pontozással. Ha valaki ismeri az adott magazint (EDGE, OPSM, stb), akkor az adott pontszám alapján simán be tudja tájolni, milyen játékról is van szó.

 12. Hat erdekes pontozas az biztos.

 13. Tegnap este szedtem le a Crystal Defenders demóját az Usa Store-ról de még nem installáltam. Na hát az a 6 pont nem valami sok. 🙁 Inkább kipróbálom és megnézem én magam.

 14. Dirt 2 9 pont? Demó alapján 5-6.

 15. fifa 10 -9 majd meglátjuk. 10 ben lehetett volna 10 pont! 😀

 16. Tegnap kipróbáltam az IL-2 demót. Nagyon megtetszett. Ezek szerint tényleg jó 🙂

 17. hmmm fura, FIFA 10 még ki sem jött, és a Dirt2 9 pontja is érdekes…….

 18. Azok a játékok amik eddig is érdekeltek, most ezzel még egy megerősítést nyertek…

 19. nah Fifa 10ese biztató 🙂

 20. “Ezek a “”DIRT2″” magas pontszámok eléggé meglepnek.A demo számomra nem volt olyan meggyőző, mint azt vártam.Lehet a teljes verzió sokkal jobb, de ha valakinek az irányítás/vezethetőség nem jön be egy játéknál az nehezen dönt a vásárlás mellett és ezzel én most így vagyok.Dettó ugyanez a helyzet a “”IL-2 Sturmovik: Birds Of Prey”” esetében.”

 21. A Soul Calibur hetese, a nagygépes verziók minőségét ismerve elég keskeny eredmény.Csőlátás. Ilyen rossz lett az új Soul Calibur?Nézz már körül. Ilyen jól sikerült az IL-2 Sturmovik?

 22. Colinra én nem adtam volna ennyit. Mondjuk én csak a demoval játszottam és szerény véleményem szerint a WRC óta nem volt normális rally játék ps-en. De kár, hogy az már nincs.

  • Igen. Én is visszasírom a PS2-t ha rallyról van szó.Annyira ráálltak erre a francos offroad versenyekre, hogy már a könyökömön jön ki.Igazi WRC kellene.

   • A WRC az az EU-ban igen nepszeru,mashol kozel sem ennyire.Az Off Road,viszont aranylag jol eladhato vilagszerte.Arrol nem is beszelve,hogy meg sem kozeliti a WRC professzializmusat es licence dijait.Sokkal egyszerubben osszdobhato egy arcade Off Road,es meg jobb eladasai is lesznek vilagszerte.Talan majd a GT5 visszahoz egy kis igazi WRC-t.

   • BEZONY BEZONY jo is volt a WRC evolved

 23. jót