Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A következő Metal Gear…

A Metal Gear Solid 4 lehetséges X360 verziójának elkészültéről szóló pletykák a klikk- és kommentszámra hajtó online hírszerkesztők nedves álmainak netovábbjai voltak egy időben. Soha annyi flame-et nem látott még a net – oké, mondjuk nem sokat -, mint akkoriban.A [A http://www.konami.jp/kojima_pro/mgst/?ref=kjp_jp]Kojima Productions[/A] hivatalos weboldalán ma a következő teaser jelent meg:[1759]Szóval talán lesz még Metal Gear… de milyen gépre/gépekre? Fura! Mi lehet ez? Egy X360-PC bekapcsgomb? Felkiáltójel az MGS Ac!dből? Nintendo DSi-ből az “i”?Bármi is, senki ne dőljön a kardjába. Benne van a pakliban, hogy Kojima nem fog a végtelenségig kizárólag PS3-ra fejleszteni. Kreatív, ötletekkel teli zseni ő, akinek szüksége van arra, hogy új területeken is kipróbálja tehetségét.Persze ez a fura felirat még bármit jelenthet…*UPDATE*A találgatás tovább folyik netszerte, a legnagyobb forgalmat generáló topikokat létrehozva. Általános irányvonalak:1 – A *urva anyátok PlayStation fanboyok, ezt beszoptátok, elbuktátok a Metal Geart! Ez egy X360 powergomb, belsős infónk van, hogy Kojima immár a miénk!2 – A *urva anyátok Xbox fanboyok, ezt beszoptátok, elbuktátok a Metal Geart! Ez minden, csak nem X360 powergomb, Kojima sosem lesz a tiétek!3 – A *urva anyátok PS/Xbox fanboyok, ezt beszoptátok, elbuktátok a Metal Geart! Ez itt a Nintendo DSi powergombja, Kojima a miénk!4 – MGST = Metal Gear Solid Touch? iPod Touch “érintős” game?[B]*UPDATE 2*[/B]Hogy is van az a bölcs öreg bikával? Nem rohan le a dombról a tehenek közé, hogy szétcsapjon közöttük, sőt, le sem ballag – inkább megvárja, amíg a nőstények feljönnek hozzá… mert előbb-utóbb mindig feljönnek.Az “Itt jön az új MGS X360-ra, belsős infónk van róla” és “Üdítőitalról szól az új MGS hír, csak egy vicc volt” árnyék- és fantompletykákra ugrás, ezek bőszen főoldalra pakolása, valamint az efféle [i]minőségi[/i] híreket elárasztó fanboyháború helyett a weboldalaknak és fórumoknak csak pár napot kellett (volna) várni, hogy végre hivatalosan is bejelentsék, mi lesz ez a bizonyos új Metal Gear.[i][B]No. 08-007December 17, 2008Konami Digital Entertainment Co., Ltd.A KONAMI letölthető tartalmakat tesz elérhetővé a METAL GEAR SOLID TOUCH, DanceDanceRevolution S Lite, SILENT HILL The Escape és Frogger, iPhone-ra és iPodra készülő “érintős” játékokon keresztül, melyek e hónap során lesznek elérhetők.A METAL GEAR SOLID TOUCH egy teljesen új játék, amely a METAL GEAR SOLID 4: GUNS OF THE PATRIOTS (MGS4) ismert karaktereinek főszereplésével készül.Az érintőképernyő használatával mindenki számára könnyen navigálható az akció, a mozgás és a ráközelítés.Minden pálya és helyszín az MGS4 sztoriján alapul. A letölthető csomag 8 pályát tartalmaz, melyekhez újabbak érkeznek a jövőben.A játék során a feladatok megoldásával pontokat lehet gyűjteni, melyekkel képek és wallpaperek nyithatók meg a METAL GEAR szériából.[/i][/B]A PlayStation.LIVE nem dőlt be a hisztériának – és milyen jól tettük!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na akkor jól tippeltem 🙂

 2. Én inkább az új rész bejelentését várom PS3-ra:)

 3. Nehogy azt mondjátok, hogy a 400 at nem fogjuk elérni :D…

 4. Úristen, ez szerintem hülye ötlet.’Apple, válaszolj! APPLE! AAAAPPPPLLEEEE!!!!!’

 5. És kijött az Apple legnagyobb húzócíme: a Metal Gear Solid 5:Donly for Apple

 6. Végre nem nyal mindenki a MS-nek 🙂

 7. Mekkora anyázás lesz itt,ha Kojimát leszerződteti az Apple.juhuhuhú:D

 8. Az Apple-nek örülök hogy beszáll a bizniszbe. Legalább mégegy ellenfele lesz az MS-nek.

 9. Még jó hogy engem teljesen hidegen hagy a Metal Gear sorozat, így teljesen kimaradtam az adok-kapokból :-)Nagyon nem jött be a MGS 3 elején az a dzsungeles rész, így hanyagoltam a 4-et is.

 10. huhúú. dezsíír:D

 11. kemény….nemgondoltam volna,hogy az Apple ennyire kecsegtető platform lesz a cégeknek…Még jó hogy van itthon egy Iphone…:)

 12. Huh…..megnyugodtam! XD

 13. Háh:)

 14. LOL Ez már csak buborék a szódába. 8D

 15. így jártunk 😀

 16. remélem lesz még pár ilyen megsemmisítő vereség 🙂 mármint a szenzációhajhász weboldalak felettamúgy az ötlet elég jópofa

 17. Miért nem PSP-re?

 18. Az Apple ugy tudom le védetett már egy nextgenes kozolt is be akarnak törni ök is erre a piacra … Majd figyelni kell rájuk 😛

  • Rosszul tudod! A legutóbbi keynote-on Jobs mondta, hogy az Apple egy jó darabig nem szándékozik betörni a videojátékiparba, az iPhone-t pedig elsősorban üzleti telefonnak tartja, nem játékgépnek.

 19. hehehe………….

 20. De király! Tök jó, hogy van iPod Touchom

 21. metal gear, metal gear mindig csak a Metal Gear

 22. Sírok.

 23. majd valaki feltolti youtube-ra. en mar nem veszek iphone-t. 🙂

 24. Ez kicsit cinkes. 🙂

 25. Nem regen vettem egy iPhone az asszonynak. Lehet, hogy le kell nyulnom tole ? Nem lesz egyszeru, mert vagy a kezeben van, vagy a tolton … 🙂

 26. Eddig vidultam, hogy minden MGS-t kivittem… Most vegyek egy iPhone-t??? 😀

 27. *saját markába röhög*

 28. kell egy iphone madj kölcsönbe 😀

 29. Hát ha úgy fog kinézni mint a képeken kell venni egy iphone-t. hehe

 30. Mondtam, hogy iPhone-ra jön! :DOlyasmi lehet, mint ami az MGS4 hivatalos oldalán elérhető lövöldözős game.Asszem venni kéne egyet….

 31. Atyaég.Atyaég..

 32. 353 hsz??? bakter… :D:D

 33. Gondolom ezért biztos vesznek ,majd tripodott vagy mit…csak nemhogy ki derüljön,hogy a Drake 2 és a Kratos 3 is erre jön!!! 8D

 34. Ennél még az is jobb lett volna, ha ds-re jelentik be.

 35. 😀 helyes Kojima MÉG nem adta el magát

  • Itt nem Kojima adná el magát egyébként sem, hanem a Konami. Kojima elkészítette ps3-ra azMGS4-et és pont.( mindent megtett annak érdekében, hogy minél nehezebb legyen átportolni 360-ra. Az a rengeteg ps3-as utalás ugyebár….) A porthoz neki már nem sok köze lenne. Szóval ne őt tessék szidni ha átmenne netán az MS konzolra is az MGS4.

 36. vazze’ martin, az Indesit-et már megint kihagytad…http://www.sinksthings.co.uk/images/Indesit.gif

 37. Azért a Kojima Productions-nál értenek a figyelemfelkeltéshez rendesen. A marketinges részleg tud valamit. 🙂

 38. Hát én az acid-re tippeltem, de ez az Iphoneos cucc se rossz. X-esek megint sírhatnak, de csak a következő pletykáig.

 39. Tudtam hogy valami olyasmi lesz..ez a indito gomb messze nem a 360-é. mindegy legelább ennek a tőrténet is vége.

 40. (Én még mindig más oldalak szódás baromságán röhögök. Ennyire beszopni a GAF-es poénkodást. XDDDD)

 41. Most akkor a szóda ( is ) kamu volt vagy mi van?! 😛 😀 XD

 42. LOÁÁÁL!!!!Ezúton kérném a kedves közösséget, hogy kulturáltan nyilatkozzon eme vicces tényről 🙂

 43. Honnan jött ez a szóda?Mert az oldalra még mindig nincs semmi sem kiírva…

 44. “Valaki írta itt, hogy ez Kojima bosszúja az x-fanokon a sok hülye 360átírat hype generálás miatt. És lám, de igaza volt.Képzelem hány bot dőlt a zöld ledes gépébe, mikor kiderült a legutóbbi famitsuban hogy ez egy szóda/energiaital lesz nem mgs4 átírat a gépükre. 8D Egyébként benne van a játékban is de mindegy. A vészesen lecsökkent pszichét lehet helyrepofozni vele. (meg az x-esek arcát)Persze egyből jöttek az ilyen kommentek, hogy: ,,áááá ilyen szar játék nem is kellene a presösz gépemre”” lol”

 45. 360 tulaj vagyok öcsém révén, de bakker, most akkor már nem utálhatom miért ezt a konzolt ha kijön rá az új Metal Gear, és nem szólhat minden hetedik álmom egy PS3-ról x)

 46. Hahahahaha!ezt bes*optátok fröcsögő pelenkások!Hahahahaha!

 47. Szerintem még idén jön xbox360-ra ez a game. csakúgy, mint a többi régi exkluzív.

 48. “””A találgatás tovább folyik netszerte, a legnagyobb forgalmat generáló topikokat létrehozva.””Úgy látom ez itt is bejött. :)”

 49. Metal gear soda??? ÁÁÁÁ milyen szar

 50. tuti indesit hűtőre jön a következő metal gear… :)http://www.electricalretailers.ie/files/indesit_logo.gif

  • 😀 Már azon sem lepődnék meg. Amúgy ez kurva vicces volt, nagyon jót röhögtem.Hihetetlen, hogy mi ment például a gamer365-ön. 😀

 51. Sárgakazettásra jön.

 52. EZ mekkora marhaság 😀

 53. Metal Gear Nintendo DS-re? 🙂

 54. Hiàba pletyiznek ròla èvek òta. Èn nemtudom elkèpzelni a mgs4-et ès a kz2-őt x360-on. De ha mègis akkor 5 lemezen, ès akkoris lebutìtva. Mellesleg megèrtem a fejlesztőket ès a kiadókat is. Hogy ekkora kőltsègvetèsü produktumból a lehetö legtöbb profitot akarjàk kiszedni.

 55. Szódával elmegy…

 56. “Így kell picsát csinálni az egész internetből, elismerésem a Gaf fórumozóinak. Kívácsi vagyok, hogy a “”marhamenő, marhafriss”” oldalak mikor fognak észbekpani és hírt törölni. Én már tegnap délután 5-től ezen szórakozok. Ha-ha-ha. xD”

 57. Egészségünkre! 😀

 58. LoL. Azóta kiderült, hogy ez egy Metal Gear Soda lesz, vagyis MGS ^^ Egy fantasztikusan új üdítő. Szóval ezt most be**opta mindenki 😀 okosak ezek a Konamisok…

 59. Én azt sejtem, hogy ennek az egésznek az volt a lényege, hogy egymásnak uszítsák a két fanboy tábort (három?) és a végén átverjék mindkettőt. Viszont amilyen kommentek ezalatt az egy nap alatt lezajlottak… Ügyes emberek ezek a Konami-sok.

 60. HÁROMSZÁÁÁÁZZ!!! :D:D

 61. szerintem le**arom:)

 62. Szerintetek Kojima tudta, hogy ekkora felfordulást fog okozni vagy ő is meglepődött?

 63. “Ez 100%:A kéttő jel – “”i””, “”!”” – azt jelenti, hogy Metal Giir. Az url-ben szereplo MGST, pedig a Metal Giir (Simulator): Train-re utal. Ebben csak vonat-Metal Gear-eket lehet majd iranyítani.Az egyenlőségjel után standby szimbólum pedig azt jelenti, hogy várjatok még 5 évet. A platformot egyelőre nem tudni, de nagy valószínűséggel az új Skynet konzol lesz.Ez egyelőre még csak egy concept logó:http://img513.imageshack.us/img513/8421/mgsiiiqe3.jpgEz a kép ingame (nyugalmi állapotban a főboss Metal Giir):http://img145.imageshack.us/img145/2600/nsb361936283nlqub4.jpg

 64. nem sokára valami meg fog nyílni a játékban, lehet, hogy azzal kapcsolatos ez a kép?

 65. “Nem tudja-e esetleg valaki, mit is jelent pontosan ez a kis “”egyenlet””?”

 66. Óóóó már értem tehát ez lehetett a törölt kommentben is…Akkor sorry de hát ha ezt láttam máshol kíváncsi voltam kinek mi a véleménye róla…Télleg sorry akkor töröljétek ki ha nagy gond!:D

 67. Azt hiszem feladom. Gyere Kryss, verjünk be egy sört.

 68. A Famitsu online kiadása szerint …DOBPERGÉS… egy január elsején debütáló, fantasztikus, mindent letaglozó ÜDÍTŐITALRÓL van szó. Metal Gear Soda, vagyis MGS. Az itóka a játékban is megjelenik majd egyébként, ingyenes DLC formájában. Sebaj, hölgyeim és uraim, az ilyen találgatós hírek a legjobbak…Na ez is érdekes:D

 69. (ÁÁÁÁÁÁ, most visítok… a sok láma oldal egyből besz*pta… ez nem igaz :))) sajnálom nem mondhatok semmit, GAF-os topic utolsó 10 oldalát olvassátok végig.)

 70. “UPDATE””A Famitsu online kiadása szerint …DOBPERGÉS… egy január elsején debütáló, fantasztikus, mindent letaglozó ÜDÍTŐITALRÓL van szó. Metal Gear Soda, vagyis MGS. Az itóka a játékban is megjelenik majd egyébként, ingyenes DLC formájában. Sebaj, hölgyeim és uraim, az ilyen találgatós hírek a legjobbak…””gamer365”

 71. Én úgy tudom,hogy a Metal Gear Solid 5-öt a következő Xbox-ra fejlesztik,de ne legyen igazam!!!

 72. Egyébként imádom Martin híreinek a stílusát.:D

 73. Itt a megoldás!! :)http://www.youtube.com/watch?v=7fYof-KLvlYT, mint Trainer, avagy Snake, mint Pokemon Trainer. Szóval a platform DS! 10 millió eladva japánban. 🙂

 74. Gyerekek! Itt Iphone, vagy ipod-ról van szó, kár idegeskedni. És most betolom az MGS3-at a ps2-be és játszok egy jót Kojima meseterművével, mert nem az számít, hogy mire jelenik meg, hanem az, hogy mivel játszol és ez az MGS esetében a játéktörténelem egyik ékköve. (számomra a legszebben csilloogó)Ps:Elnézést, másnapos vagyok.

 75. Engem mondjuk hidegen hagy hogy kijön-e a dobozra vagy sem mert úgyis PS3-ra lesz meg és dettó így érzek az FF13-al kapcsolatban is!Én csak azt nem értem miért kell gyalázkodásról beszélni ha valami elveszti az exkuzivítását…

  • Nem kell értened, elég ha empátiával viseltetsz azok iránt akik értik.Különben egy idegenkedő arrogáns fa***opóként fognak tekinteni rád.

 76. Szerintem meg Metal Gear Solid:Troll 😀

 77. Fiúk, ma este menjetek el bulizni. Várnak a lányok, és őket nem csak virtuálisan lehet b*szogatni, mint ti most itt egymást.

 78. ez egy 360 sztemnekem már nem kell újabb metal gear

 79. 😀 :DA sok idióta…

 80. Sok olcsó seggfej. 😀

 81. Valóban sokat lehet derülni a fórumkommenteken itt-ott. Megy az erőlködés. 🙂

  • “Én tegnap egész nap ezen röhögtem 😀 Volt olyan, aki kerek perec megmondta, hogy azért jön ki az MGS 5 xbox 360-ra (nemtom, honnan vette, hogy ez az ötödik rész lesz) mert, idézem:”” A 4.-részből is alig párezer darab ment el, úgyhogy nemcsoda, hogy a Kojima egy kis pénzt is akar keresni, nem csak a szaros Sony seggét nyalni””…. 😀 Ennyi baromságot összehordani már művészet :D”

 82. vagy csak annyi h a következö Metal Gear……………..NEM lesz:Dmajd egy kis Kojima monolog h hagyatok már a p@csába ezzel:D

 83. Érdemes végiglapozni a GAF témába vágó fórumtopikját. Vannak jó ötletek és durvanagy poénok. Egészen hajanli háromig azt böngésztem és még csak a felét futottam át. Visítottam a röhögéstől, a fiúk nagyon értenek a poénokhoz. 🙂

  • Én is végigmentem rajta. Többször bekönnyeztem. XDhttp://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=344392Egyébként ez iPod lesz… tuti. 🙂

   • de jó kedvre derített:DD

   • Lehet hogy Kojima tényleg megunta a 360-as tábor felől érkező b*sztatást és most elhúzza előttük a mézesmadzagot, a végén meg bejelenti hogy iPod -ra jön, ez szvsz g*ci nagy sz*patás lenne a részéről, de ha egyszer így felidegesítették…még valahol meg is érteném a mestert…

 84. Tetszik az UPDATE!!!! 🙂

 85. Én már legelőször is az iPOD-ra tippeltem 😀

 86. 5 – A *urva anyátok PS/Xbox/Nintendo fanboyok, ezt beszoptátok, elbuktátok a Metal Geart! Az Atari Jaguar visszatér és ez lesz az első játék rá.

 87. “A “”hülye”” marketinges pedig megint beszopatott sokezer embert … Ügyes. :P”

 88. MGST = MGS teaser. Szerintem …De amúgy nem nagyon érdekel 🙂

 89. Mindenesetre kiváncsi leszek hogy valóban kiadnak egy új részt ha igen miről fog szólni.

 90. Hát egy kipofozott 1-3 résznek örülnék PS3on is! Amúgy a 4 motorját nem kifejezetten PS3ra írták? Mert akkor lesz vele munka, hogy legyen 360ra is!

 91. Vagy iPhone-ra egy Ac!d.

 92. Ez állitólag az E for all-naka promociós E betűje.

 93. T, mint Tamagotchi… ^^Tirim-tirim… wippItt az ideje Snakenek rágyújtania! XD

 94. “Elvileg az oldalon valahol szerepel egy “”MGST”” rövidítés is (nem tudom, volt-e már róla szó). Persze ez is csak okoskodás, de ki tudja, talán annyit jelent, hogy jön a Metal Gear Solid Trilogy…”

  • “És akkor az mit jelent pontosan – szerinted? Mi a “”trilogy””?”

   • “Igen, közben én is megakadtam. Ha a négy MGS-ből csak egyet is kiveszünk, borul az egész történeti lánc.Node.Ha ez valóban valami 360-as cucc lesz ÉS valóban – ettől függetlenül – készül egy MGS4 port, meglehet, hogy az első három számozott rész félig-meddig kipofozott egybecsomaglásáról van szó (ugyebár sokszor, sok helyen húzták már elő a “”minek az ikszeseknek MGS4, úgysem ismerik az előzményeket”” jelmondatot). Sőt, ez nem is kell, hogy 360-specifikus legyen, minden jóérzésű PS3-tulaj (főleg egy MGS4-gyel kezdő) tudna örülni egy ilyen pakknak.”

 95. Xre már jött ki MGS nem?

 96. De röhögnék egy nagyot ha a végén ebbol a hirbol nem lesz semmi és kojima csak ugrattja az embereket :PEsku figyelem reggelóta vagy 6 forumot és csak agyatlan flém megy mindenhol 😛

 97. “””egy Psfanboyokkal teli oldalon”” …öcsém próbálom védeni a mundért. Nem azt írtam, hogy psfanboy oldalon…értelmezzünk már picit gyerekek.”

  • Jójó, igaz. Bocsi, neharagudj, de én már elég sok fórumon írogattam ugyanebben a témában, és kimerített a sok hülye fanboy… 😀

 98. Na azért a Zelda jó volt arra is…de martin, hogy érted hogy i a dsből? Jött ki DSre játék? Mert én nem tudok róla…vagy az a DS jele?

 99. Szegény kis PSfanboyok én kérek elnézést Mr Sony!

  • Elég, ne szíts már itt háborút ember!

   • Nem szítok csak nem bírom az elvakult ostoba fanboyokat akik még mindig nem azt nézik hogy mivel játszhatnak hanem hogy min…

    • “Én ezt elhiszem, de én sem szeretem, ha “”levadbarmoznak””. :)”

     • Akinek nem inge…Tudom hogy vannak itt is normális emberek akiktől bocsánatot kérek de a többi agyatlan idióta akassza fel magát ha az életben nekik konzolexkluzivítás a legnagyobb probléma!!!

     • “””agyatlan idióta akassza fel magát”” Remélem most magadra gondoltál.Nincs smylie.”

    • Ez nem elvakult ostoba fanboyság!Már tele van mindenkinek a töke azzal, hogy a legnagyobb only PS címek mind kijönnek X-box-ra is…Akkor mi mard nekünk?

     • Hát igen, ez is igaz :S

     • Mindent kihoznak egy gyengébb konzolra.Kénytelenek a fejlesztök mind a 2 platformra egyforma grafikával kiadni egy játékot, mert akkor sirás lenne a vége hogy mért ‘csunyább’ az xes verza, pedig a ps3-ba joval több erö van mint amit eddig láthattunk.

     • Na azért ez hülyeség 🙂 A PS előnye a CELL-ben és a BD-ben van, és az előbbit még nem tudják kihaszálni, az utóbbit, viszont az exkluzívok igyekeznek. De azt, hogy vissza kell fogják magukat a fejlesztők, baromságnak tartom. Egy csomó multi cím, szebb 360-on.

     • Naná, hogy baromság, de van aki beveszi a PR maszlagot.:)

     • Amúgy szerintem ez a kép most elhozta a világvégét. Akármelyik fórumra nézek, elszabadult a pokol 😀

     • Totális nextgenháború mindenütt, előjött itt már minden a világon, mindenki szapulja a másik konzolját, egyesek szerint a legújabb MGS mikrosütőre, mások szerint Iphone-ra, többek szerint PS3/X360-ra jön, van aki Wii-t tippel, de mindenki anyázza egymást, és elsősorban a másik konzolját. Mi van itt baszki? 😀

     • Ilyenkor szoktam elővenni a popcornt és élvezem a műsort.:D (egyébként jómagam is látom, hogy mi megy a hírrel kapcsolatban mindenhol)

     • Hát igen, ez egy fokig szórakoztató tud lenni… 🙂 Mint az állatkert 😀

     • A PS3 ezerszer jobb masina mint a Box de tudomásom szerint most az MGS-ről van szó amit alapból erre a gépre fejlesztettek vagyis a dobozosok kapnak butított változatot!A piac meg ha tetszik ha nem átalakult!!!Vegyél inkább te is WII-t! 🙂

     • Ovis konzolt nem veszek xDD Szeretek kényelmesen elterülni és ugy játszani, nem pedig mint valami idiota hadonászni.:) Kiprobáltam a wii-t de szerintem olcso játék ‘ hülye gyerekeknek’ xDDDD Idejemult grafika, gyerekes játékok. Nekem nem jött be, ha másnak ez kell akkor egészségére xD

     • A kérdésedre a válasz: JÁTÉK!Neked miért nem mindegy???Pl. én tuti PS3-ra szerzem be az MGS4-et meg az új FF-et!

     • Csöndben leülsz a TVd elé s játszol?:)

    • öregbíted ám az ikszesek jó hírét :)(hogy te mekkora hülye vagy)

    • Tartsd meg magadnak a csodás véleményedet egy Psfanboyokkal teli oldalon mert egyértelmű lesz a reakció…ez olyan mintha bemennél a 8. kerületbe olyan táblával, hogy utálod a cigányokat…te frankón ilyen hülye vagy ember?

  • Sokat ért ez a hsz, de télleg …

  • Biztos jó helyen jársz?? o.O

 100. Gyerekek, nyugodjatok le. Nem kell itt marni egymást! Peace! 🙂

 101. Na látom gyűlik a csőcselék az oldalon…

 102. Megvan!i + ! = ONinfo + MG (alert jel) = Speculation ON :D:D

 103. ACiD + !Phone = ONSzerintem ez a megoldás.

 104. Jobban megnézve ez mégsem X360 powergomb. Más lesz ez.

 105. Szerintem ez azt jelenti hogy egyenlő a nullával hogy lesz következő metal gear. XDDÉn egy remakere tippelnék.

 106. Acid Iphonen ? azt mondjátok ? 🙂 ki tudja!

 107. És akkor mi van ha kijön boxra? Eret vág a sok vadbarom???

 108. Csába! Esköszöm az élő istenre többet nem linkelek be semmit, DE ezt aki nem tolta még végig a játékot annak látnia kell. Semmi spoiler.:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=tEwNPh-HV00&feature=relatedMentem MGO-ra, megfertőzött engem is. Nincs mit tenni. 🙂

 109. lol bocs de ezt a ziccert annyi kamu 360 hír után nehéz lenne kihagyni. 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=RWJ6Qo-_Z4E&NR=1

 110. Szerintem egy Ac!d lesz iPhone-on…

 111. Vicces ahogy kiverte a biztosítékot egy ilyen kép :)IPHONE-RA LESZ

 112. Metal Gear Solid: Ac!diPhone

 113. “Hogy ti mennyi f@szságot összehordtok itt. o.OKojima többször kultúráltan kifejtette eddig miért nem jelent meg, és nem is fog megjelenni a mgs4 360-ra. (Pedig láthatóan tele lehetett a töke a minden hónapban, héten előbukkanó x-bot fanboy kisújjból kiszopott bugyuta ,,mgs4 go to 360″” pletykákkal.) Most nem fogom olalakon át sorolni én se. De aki tudja az úgyis tudja miért nem, aki meg nem az nedvesedjen csak tovább… 😀 Egyébként nemtom feltünt-e valakinek az a csöppet sem elhanyagolható tény, hogy ,, A NEXT METAL GEAR IS…”” feliratban, nem igazán szerepel sem a SOLID szócska, sem a 4-es szám.Viszont a felkiáltójelek szvsz a psp-s acidra utalnak. Mindkét részében sűrűn használták az i betű helyett.Az egyenlőségjel után 3 ledes kijelzőt látok és gusztustalan libafoszöld színt. :DTehát nem tartok kizártnak egy psp-s ac!d átíratot két 360-as lemezen. lol Vagy egy új Metal Gear történetet multiplatformcímként. És ezen nem lepődik meg sztem senki. A 4-nél nagyon sok lét kozkáztattak a ps3-kizárólagossággal ami szemmel láthatóan bejött nekik.A Kojima/konami nyilatkozata szerint maga a Metál Gear sorozat folytatódik, de Solid története ps3-on 4-ben végleg lezárult! Innentől kezdve a mester levette a kezét a játékról, max besegít a történetírásban az új MG-ben. Több interjúban elhangzott a szájából az utóbbi években, hogy mostmár nagyon szeretne valami új, más típusú (rpg) játékot készíteni mert tele van ötletekkel amik a MGS univerzumába, játékstílusába nem passzolna.És valószínűleg a konami innentől kezdve nem akar mégegyszer ekkorát kockáztatni. (főleg nem Kojima nélkül) Ennyi.Persze ez még nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy platformtól függetlenül ez is jó játék lesz. “

 114. Lassan már csak a God of War 3 nem lett összehozva a Microsoft konzolmasinájával…

 115. Igen X360-ra jön, igaz a grafikát kicsit lebutították.http://www.youtube.com/watch?v=ywMaDXuzHZU&feature=related

 116. iPhone. 🙂

 117. “Panaszkodott arra a 4. rész készítésekor kojima, hogy nem elég erős a vas neki. Akkor minek menne át X-re, az 5. résszel ha az egy (elméletileg) gyengébb gép?! Na majd kiderül, de nem ez lenne az első eset, hogy máshová kacsingat a mester.Gondoljunk csak a nintendo-s “”első”” részre!”

 118. Szerintem ez csak annyi, hogy egy MGS spinoff érkezik Wii-re, DSi-re és x360-ra.

 119. A next metal gear is only for X-Box 360.

  • “Akkor az :””THE”” next metal gear lenne, nem pedig “”A”” next metal gear””.:) Ezért vagyok én egyre biztosabb, hogy itt valami spinoffról lesz szó.”

 120. *ásít*

 121. Nah utánna olvastam a dolgoknak egy kicsit=> Állítólag úgy lesz a dolog hogy feljön ez a teaser ezzel a szimbólumokkal, majd hirtelen az X360 bekapcsolója elkezd zölden víllogni, minden Xbox tulaj vidáman mosolyog, hogy végre jön az Ő gépükre, majd hirtelen a jel elkezd pirosan világítani=> 3 LED => a fejlesztés lefújva, marad a PS 3 XDDDD!

  • Na ezen szerintem könnyesre röhögném magam:D

   • “de milyen durva lenne ?:D mint anno “”this is not FPS”” hanem TPS…emlékszetes arra a videóra?:D Remélem Kojima megint átveri a világot, nagy móka miki!:)”

    • Nem-nem, ez így volt: This is no FPS, this is MGS. Abban meg nem votl átverés, mert az maga az MGS4 trailerje volt. Átverés az MGS2-nél volt, amikor mindenki azt hitte, hogy Snake lesz a főszereplő és egy tankhajón fog játszódni az egész játék.

     • ha jól emlékszen FPS módban ment az eleje, és kiderül hogy az csak egy katona, akit épp Snake üt le?! nemde?:O:)

     • “Igen, de a trailerben kdierült, hogy MGS4-ről van szó, de az MGS2-nél megjelenésig senki sem tudta, hogy Raiden a főszereplő. A szöveg pedig ez votl: “”This is no FPS, this is MGS””, nem pedig: “”This is no FPS, this is TPS.”””

     • oks, persze, te vagy a mega szakértő 🙂 Csak arra gondoltam, hogy Kojima mókás, nem hülye, tudja hogy ez az X360 szimbólumai… vagy átver, vagy tényleg jön valami!

     • Ez igaz, Kojima szereti húzni a jónépet.:)

  • 😀

 122. Hát nem is tom mit mondjakreméltem h ps3 exklúzív lesz 🙁

 123. Vajon mikor jelentik be ezt a valamit???

 124. Én meg tudjátok mit mondok nektek??? Kamu az egész, majd pont 6 hónappal az MGS4 után bejelentik a következö rész. PERSZE, PERSZE……..Max valami ACiD lesz…..

 125. Bírom a Konami mindig ilyen kitalálósdi dolgokkal húzza a gamerek agyát 😀

 126. hmm…szerintem teljesen egyértelmű, hogy Indesit mosógépre adják ki a játékot!http://www.sinksthings.co.uk/images/Indesit.gif

 127. Hát fingom sincs mi lehet ez……szerintem Kojima most már más játékra koncentrál.Az X-es MGS-t meg sosem fogom elismerni.:)

 128. Hát ez nekem egyértelműen Box!

 129. K**va sok butaságot hordotok itt össze Ti hárman.

 130. Mint bikaviadalon, a Microsoft pikákat bök az egyre erőtlenebb Sony hátába, hogy még jobban felingerelje, demonstrálandó, hogy ő még erre is képes…

 131. Wiire is jöhet a stuff:D De szerintem 360 lesz belőle.

 132. Remélem nem egy újabb ACID-ről van szó. Egyébként valszeg 360-as bejelntés lesz. Nagyon várom már, hogy lehulljon a lepel. Én annak örülnék a legjobban, ha valami teljesen új MGS rész jönne.

 133. iPhone Ac!d … talán! =D

 134. X-re jön. Itt a bizonyíték : http://www.vgcats.com/news/rings.gif =D

 135. hát persze, hogy az XBOX360-as verziót fogják bejelenteni. na de mi ebben a különös? a MGS soha nem volt exkluzív játék ! ahogy volt az előző X-re is, úgy most lesz a 360-ra is. Teljesen átlagos történet, szót sem érdemel

  • Igen igazad van..Hiszen annyi, hogy az 1 rész PSX en indult, de aztán ugyanúgy kijött PCre is.. És így volt 2. rész is.. Csak a 3. és 4. részt nem adták ki eddig más gépre..

  • Micsoda?? Miről beszélsz? Az MGS soha nem volt exkluzív? A PS1-es első rész semmilyen más konzolon nem jelent meg, a PC-s port meg gagyi. A PS2-es MGS2-nek volt X portja, ez igaz. A 3-nak nem, a Portable ops PSP exkluzív, az Ac!d 1-2 szintúgy, a két régi MSX rész, angolul csakis PS2-n jelent meg, szóval ennyit erről 🙂

   • Hát jahh inkább volt exkluzív mint multi cím az MGS, egy-kettő esetet leszámítva…

   • az exkluzív azt jelenti, hogy platform függő a játék, egy exkluzív játék csak és kizárólag egy bizonyos platformra jelenik meg, a MGS nem ilyen, de pl. a GT ilyen -nem tudom érzed e a különbséget?

    • A GT belsős exkluzív. A Sony még jó, hogy nem adja ki az MS-re a játékaikat 🙂 De az MGS egy nagy PS cím, a multiplatformozás legfeljebb kitérő. Legalábbis ez EDDIG így volt.

    • még csak annyit, ha most a live-ról letölthetővé válna mondjuk a GT4 akkor a sorozat már elvesztené az exkluzivitását, függetlenül attól, hogy a GT5P egyenlőre csak PS3-on van -érthető így?

  • Kockára is volt Twinnn Snakeshu:)

 136. Vajon erre is fény derül a Video Game awardson?

 137. Ehh ezt most találtam…súlyos xDhttp://i179.photobucket.com/albums/w285/avcables/nazo.gif

 138. “Szerintem ez 360 verziót sejtet, az “”=”” jel után az ikon erre utal…De különösebben nem érdekel ha esetleg a 4-et írják át, vagy ha új rész lesz, nekem még mindig az MGS2 az etalon, ez a rész tetszett a legjobban :)”

 139. ez a kis kép valszeg az első táska lé eredménye…

 140. minden multiplatform lesz előbb utóbb

 141. “szerintem ez csak ugratás, a piktogram lehet akár egy fejecske amint észreveszi az új metal geart.emléxik még valaki a belső nézettel indító trailerre? “”this is no fps””kojima szereti borzolni a kedélyeket”

 142. Metal Gear Ac!d Nintendo DSi-re.:D

 143. Ez xbox-ot jelent az tuti! SAJNOS!!!:-(((

 144. “Várható (volt), hogy az MGS-t is utoléri a végzet, meg a M$ néhány millió $-ja.Engem csak az zavar, hogy ez a multizás gyak olyan, mint fociban időhúzásra játszani. Vezetünk 1 gólocskával, és most romboljuk az ellenfél minden akcióját, és ugye az sem érdekel, ha nem lesz gól belőle, csak a másiknak ne legyen belőle előnye. “”Roppant izgalmas”” meccsek születnek így, tele “”nagyszerű pillanattal””, “”öröm”” ez a nézőnek.A multisodott játékok az eddigi tapasztalat szerint nem durrantak akkorát, de ez láthatólag annyira nem izgatja a M$-t. A sajtóban mutogatható rekordot letudta pl. a Halo-val, a többi meg megy a levesbe. Lényeg, hogy a Sony nehogy lélegzethez jusson.Ügyes!Sajna a MGS4 Kojima szavaival élve, nem sikerült úgy ahogy azt először megálmodták, a végeredményben zéró rombolhatóság, sík hülye MI, újratermelődő ellenfelekkel tele levő, halálra szkriptelt pályák, szinte zéró interaktivitással agyonbaxott végeláthatatlan videózás. Ha ezt, vagy a minimális érdeklődéssel kísért multit most megismétlik X-en is, akkor nem irigylek semmit. Ha meg az előbb felsorolt “”kisebb”” hiányosságokat kijavítják mindezt max 2 lemezen prezentálják a Botoxra, na akkor én kardomba dőlök asszem!”

  • ha PS3-on ezeket nem tudták megcsinálni, nehezen hiszem hogy boxon meg tudnák. Snake: arra gondoltam hogy kb hasonló grafika is lenne 😀

   • A rombolhatóságot, és az újratermelődő ellenfelekkel visszaálló állapotú pályarészeket korlátozhatja a hardver, a kevés memória. De ha van vincseszter ez a gond megszűnik, egy leomlott falat gyakorlatilag 1 biten le tudsz tárolni. Leomlott: igen/nem. Ha Bonyolultabban akkor 1 bájton de akkor már 256 féle állapotot jelent. Egy nagy pályán ez már lehet jelentős mennyiségű adat, de olyan 10-20 MB-ban szerintem megoldható.Belegondolva az embernek olyan érzése van mintha a MGS4-et nem is PS3-ra tervezték volna. Rámentek a nagy felbontású textúrák erőltetésére, pedig erre a PS nem annyira képes. A vincsesztert is szinte csak arra használják, hogy ezeket a nagy felbontású textúrákat ne a lassú BD meghajtóról kelljen beolvasni, hanem előre feltelpítik a vincseszterre, de nem folyamatosan sztrimelve töltik, mint az unchartedben, pedig igazából itt is legtöbször csak egy folyosón tudunk közlekedni.Szal jól mondtad: nem tudták megcsinálni, de az már inkább kérdéses, hogy azért mert lehetetlen lenne.

    • “Az MGS ben mindig is “”újratermelődő”” ellenfelek voltak.. Ez egy szabály a játékban, mint sok más is.. 🙂 Ez nem egy amerikai akció játék ami csak arra hajaz, hogy zúzzunk és öljünk le mindenkit :)Az azért tény és való, hogy nem olyan lett mint amilyennek megálmodták.. De azért szerintem ott van a toppon :)”

 145. Tudtommal Snake kalandjainak nem lesz folytatása..Lesz MGS csak nem Snake-el… (persze ezt én is csak olvastam)És akkor már az új stuff jöhet X re is, nem maradnak le semmiből 🙂

 146. i még akár Wii is lehet …

 147. Most már érdemes lesz X-et is venni….. 🙂

 148. Szerintem Ac!d 360-ra.

  • Nekem is ez tűnik kézenfekvőnek. A felkiáltójelek egyértelműen az Ac!dot jelölik számomra. A karika meg a boxot, dehát ki tudja… Vagy Ac!d DS re, és a DSi az i.

 149. Felőlem nyugodtan kijöhet Box-ra is. 🙂

 150. Szerintem bekaphatja a konami:)

 151. Ha folytatás lenne akkor szerintem odarakná magát a sony rendesen anyagilag. Az előző rész is siker lett, pedig az x-esek mondták ,hogy hatalmas bukta lesz blablabla. És ha jól tudom a Konami még nyereséget is realizált nem is kicsit.Én az ACid-ra tippelek, lehet az jön x-re, vagy a régóta megszelőztetett ACiD a ps network-re és X live-ra? jobb öttletem sajnos nincs.

 152. jah, úgy néz ki, de nem hinném hogy új rész, max a két platformra kiadott mgs összegyúrt kombija (?) lenne ikszre. de az miért jó?! mondjuk ha story szempontjából nem folytatás, akkor felőlem bármire mehet.

 153. MGS4-et aki már akarta, az megvette, ha kijön az RROD konzolra, akkor tök mind1, mert az xbotok semmit nem fognak érteni a történetből, ráadásul még jelentős mértékben át is kellene alakítani a játékot a sok PS és Apple cucc miatt.

 154. Ha ki akarják hozni snake kalandját x-re is. Tőlem mehet, már lassan egy fél éve lefutott nálunk.Ha a következő rész multi cím lesz, akkor az x-eseknek venni kell majd egy ps3-mait is ,hogy bepótolják a sorozatot. Mert nekik csak a 2-rész substance kiadása jött ki, és az édes kevés a teljes történet megértéséhez átéléséhez.

  • (Marhára nem arról van/volt szó, hogy az only X-esek annyira játszanának az MGS4-gyel. Sokaknak már az elég lett volna, ha megjelenik, és ezzel mások orrá alá lehetett volna dörgölni.)Bármi is lesz az, jöhet. 🙂

 155. Hát ez tuti X360 bekapcsgomb, szvsz X360-ra is lesz MGS. De ezen már meg sem lepődök, és nem is érdekel.

 156. nem a box bekapcsgombja ilyen csúnya zöldben? 😀