Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Ferrari kétszer is nullázott

A Ferrari mondhatni katasztrofálisan kezdte az idei évet. Nincs mit szépíteni a dolgon a csapat az utolsó helyen áll a maga nulla pontjával a konstruktőri világbajnokságban. A Maláj Nagydíjon több hibát is elkövettek. Egyes pletykák szerint Kimi Räikkönen elkapkodott gumiválasztása Michael Schumacher ötlete volt. A Német sajtó szerint a hétszeres világbajnok is okolható azért, hogy Räikkönen autójára a kelleténél előbb tették fel az esőgumikat. A következményeket tudjuk, a pontszerző helyen álló finn a száraz pályán majd 20 másodperccel volt lassabb a többieknél, és ezzel a manőverrel sajnos véget is ért Kimi versenye.Michael Schumacher menedzsere, Willi Weber szó szerint idiótaságnak nevezte a Schumachert ért vádakat és határozottan tagadta, hogy a hétszeres világbajnoknak bármi köze is lenne az ügyhöz. [I]„Bármilyen döntés is születik, arról a csapat határoz”[/I]- mondta Malajziában Weber a történtekre reagálva.Ám ezekkel a vádakkal nem segítenek a csapat felemelkedésében, sok munkára és komoly akaraterőre lesz szükség, hogy a Ferrari F60-as versenygépe idén ütőképes legyen. Egyes források szerint a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo összehívta a teljes vezetőségét, hogy átbeszéljék a 2009-es szezon első két versenyén történteket. Nem tudni mi zajlott az ülésen, de az biztos, hogy az olaszokban lesz annyi erő, hogy talpra álljanak. Ha minden igaz az új aerodinamikai csomag már készül, amelyben ráadásul egy módosított diffúzor is szerepel, ám a Kínai Nagydíjig sajnos nem fognak elkészülni a fejlesztésekkel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. valon mi lehet a baj mit nem tudnak megoldani?

 2. ha igy hala a ferrari akkor elég gáz helyzetbe lesznek

 3. biztos összeszedik magukat, bár én nem kedvelem őket.

 4. Sajnos? Én kifejezetten örülök, hogy ott tartanak, ahol.

 5. Szemét sHumi mit szol bele a gumi választásba:@

 6. Jók lesznek idővel:)

 7. Ha bejött volna nekik a gumiválasztás,akkor ma mindenki a Ferrari zseniális húzásáról beszélne.De nem jött be,így már kongatják a vészharangot az olasz médiában a csapat felett.

 8. Nagyon sietniük kell,ha akarnak versenyezni!

 9. Szomorú ezt látni azok után, hogy Schumacher milyen sikeres tudott lenni ebben a csapatban. Én sajnos nem vagyok bizakodó. Szerintem nagyon nehezen fognak kilábalni ebből a gödörből. Egyszerűen nincs egy irányító a csapatban aki ezt meg tudná oldani…

  • Ez a Ferrari már nem az a Ferrari (Todt, Schumacher és Brawn), mint ami régen volt. Ez egy komoly csapatjáték, régen meg volt a csapat, most viszont nem látom azt az összetartást. De nem csak a Ferrarival vannak gondok. Nézzünk csak át a másik nagy csapathoz a McLarenhez. Botrányok, botrányok hátán az utóbbi két évben (pénzbüntetések (kémkedés),kizárások, pontlevonások stb.). Ott sincs minden rendben… sőt, ott még komoly morális válság is van a csapaton beül.

   • De, EZ a Ferrari AZ a Ferrari, csak a csapatban lévő nevek mások. Attól még Ferrari marad.Én legalábbis nem bizonyos nevekhez kötök csapatot, hanem fordítva. Ilyen alapon a Sch-T-B féle csapatnak semmi köze mondjuk a Lauda, Shekter, Ascari, Surtees, Hill vagy Fangio féle csapathoz. Pedig ez is Ferrari, meg az is.A Ferrari mindig Ferrari marad.

    • Persze valahogy én is így gondolom, de valahogy mégis máshogy, nem tudom igazán megfogalmazni a problémám, mert érzelmi alapú. Inkább csak dühös vagyok… 🙁

 10. Az biztos, hogy nem állnak valami fényesen. Go Kimi Go!

 11. Nagyon remélem,hogy 1-2 versenyen belül összeszedik magukat,mert ez így nem lesz jó… :S

 12. Látszik, hogy szétszórt a csapat, de remélem hamar összekapják magukat! Gumiválasztós story meg egy vicc… kockáztattak, de nem jött be. Bezzeg, ha még abban a körben leesik az eső, akkor egyből vállalta volna a nevét az ember, aki felvetette az ötletet. =D

 13. Felállnak, mert fel KELL álniuk! Húsz éves gödörből is felálltak. Forza Ferrari!

 14. Ossze fogjak szedni magukat, de ez akkor is verciki amit eddig iden felmutattak.

 15. Én bízok abban hogy összeszedik magukat, csak nem mindegy hogy mikor, remélem persze minél hamarabb. biztos hogy a géppel is baj van de ilyenkor látszik hogy mennyit ér, mennyi múlik egy-két emberen. :(azt meg valahogy nem tudom elhinni, hogy Schumi adta volna a taktikai tanácsot. van ott szerintem nem is egy ember akit erre a célra fizetnek és tartanak a csapatnál, aki felelősséggel tartozik mindezért.