Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Disney megvette a Marvelt

Üzleti vonatkozású, de a videojátékok világára borítékolhatóan nagymértékben kiható lépést tett a The Walt Disney Company: kemény 5 milliárd dollárért megvásárolták a Marvel Entertainment kiadót. A Marvel portfoliójában több mint 5000 képregényfigura található, melyeknek jogai most már a Disney tulajdonában vannak.Mindkét cég egyetértett abban, hogy az új felállás rendkívül kedvező és jövedelmező üzleti lehetőségeket hordoz. A Marvel részvények értéke a tranzakció után jelentősen megnőtt. Az együttműködés szinte biztosan új játékfilmeket, animációs mozikat és videojátékokat szül majd – utóbbiak között feltehetően komoly crossoverek (két különböző franchise hőseinek keveredése) várhatók.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Röpködnek ám a szép kis számok.. itt egy milliárd, ott egy-két milliárd.. 😀 Na a lényeg,remélem jó gammák készülnek majd 🙂

 2. Nem tudom, érdekelne-e egy olyan játék, amiben Deadpool sz*rrá veri Szaki Danit… 🙂

 3. 😀 zsír, hátha ezentúl minőségi lessz a Film bőljáték című műsor

  • Én elsősorban a Képregényből filmet oldalán indultam be, valószinüleg abból tényleg lesz változás.

 4. 2 dolog sülhetne ki jól ebből. Mondjuk ha a pixar csinálna néhány egész estés animációs filmet a marvel univerzumban, illetve ha carnage és az összes rosszarcú szuperbűnöző átszabadulna és végérvényesen kiirtaná a bárgyú disney univerzumot mickey egerestől, donaldostól, nem kímélve a disney CEO-kat sem. :):):)

 5. Busásan megfizették őket!:D

 6. Mellesleg a DC már évtizedek óta a Warner Bros-hoz tartozik, és még ott sem indultak be a Tapsi Hapsi VS Batman, és egyéb közös történetek.

 7. King Mickey Keyblades kivégzést akarok!

 8. Szerintem még mielőtt szívrohamot kapnátok szerintem csak a pénzt fogja adni a Disney, és lehetséges hogy nem fognak crossoverezni.Elbasznák a Marvel világát.

  • 100%, hogy nem lesz crossover.A Disney-re ez nem jellemző.

   • “Biztos forrásból tudom, hogy nem lesz.Harza Tomi, akit személyesen ismerek már több éve, és mondhatni a Marvel magyar helytartója részt vett a nemrég Budapesten (igen, már ilyen fontos ország vagyunk) megrendezett konferencián.Clara Wooler a Marvel európai szóvivője az alábbit nyilatkozta.””A Marvel Univerzum kb. ötezer karakterből áll, akik ugyanazon világban élnek, és szabadon ki-bemászkálhatnak egymás életébe. Ezért is van az, hogy a figuráink gyakran vendégeskednek más figurák képregényeiben. A Disney-nél ez nincs így, ők sok különálló karakter és történet jogtulajdonosai.”””

 9. Csak ne legyen benne hófehérke.

 10. Lehet hogy jön egy Moon Knight játék.

 11. Rendkívül kedvező és jövedelmező üzleti lehetőségek: hát ez lesz itt a baj szerintem, futószalagon jön a sok ratyi.

 12. Szép kilátások:http://1.bp.blogspot.com/_4OYGjUrdllo/SKZDW56FpYI/AAAAAAAAGLA/zHFGEjuqpPk/s400/WolvieMickey.jpgMellesleg még nem vette meg a Marvelt, de sajnos ez is be fog következni…

 13. oh my god. a disney most már amúgyis csak ilyen Fel, Derült égből fasírt / vagy mi a halál / meg Cincing lovag féle agylohasztó baromságot dob ki, ami ellen szerintem törvényt kéne kihozni, mert károsan hat az agyműködésre. ezek után remélem a marveles leendő tervek nem kapnak ilyen agybajt.

 14. Én már kiskoromban is utáltam a disney-t.Azóta is úgy vagyok vele, hogy disney logo = csak rossz lehet.Még szerencse, hogy a Marvel képregényekből is kinőttem már :)Azért remélem nem lesz donald kacsa meg Iron man egy filmben.

  • Én a Disney-t nem írnám le mert a gyerekek ezek nélkül rászoknának az igénytelen rajzfilmekre és akkor megleshetnénk a következő generációt… :DDe ebben teljesen egyetértek, h a kettő univerzumot nem kéne keverni, mert azok nem passzolnak egyáltalán.

   • Nem mondom, hogy a disney nem igényes. Az, mindig is én voltam az igénytelen 🙂 Kisgyerekként is inkább egy G.I Joe vagy Robotech angolul (pedig akkor még nem is értettem belőle semmit), mint tíz donald kacsa meg hat miki egér.

   • “szerintem régen még okés volt, de most… . még Tim Burton alkotásai is jobb hatással vannak a gyerekekre mint a mai “”mesék””.”

  • Biztos jó gyerekszobád lehetett.Életem első 14évének legmeghatározóbb mozgóképes alkotásai az Alan Menken-Howard Ashman féle Disney-rajzfilmek voltak, és nagyon hiányolom ezeket a kézzel animált csodákat a mostani silány, cg-felhozatalból. Talán még a némó nyomában volt az egyetlen cg, ami igazán tetszett, azóta hatalmasat esett a színvonal.

 15. Tehát a Marvel vs Capcom 3-ban lehetőségem lehet Ryuval és Kennel szájba rúgni Gustont, és megtaposni Hófehérkét.

 16. Az FF karaktereket sem tudták Disney emberkékkel egy oldalon elképzelni, és mégis lett egy kingdomhörcc. 🙂

 17. “””Az együttműködés szinte biztosan új játékfilmeket, animációs mozikat és videojátékokat szül majd””na erre kiváncsi vagyok, hogy milyen filmek ill játékok jönnek ki a Disney neve alatt”

 18. Na ebből mi lesz….o_O

 19. x-men vs miki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 20. 😀

 21. “””videojátékokat szül majd – utóbbiak között feltehetően komoly crossoverek””Az biztos! Komolyan fogom fogni majd a ahasam a röhögéstől!Mikiegeret megtámadja a szimbiota és ő lesz majd “”Dark Mouse Mikéééj”””

 22. Kingdom hearts 🙂 mickeyék betudnak ám durvulni szerintem ebből még jó is kisülhet

 23. Pár éve ilyen dolgon jót röhögtünk volna …

 24. most akkor mi lesz a Pókember filmel elveszik a Columbia Picturestől ? vagy mi ? mert az kemény lesz….

 25. Érdekes.

 26. Én már Disney figurák vs marvel vs capcom -ot vizionálok. 😀

 27. Jaj félek a logotól!!!

 28. Nem tudok elképzelni komoly Marvel~Disney crossovereket.

 29. Na, majd megnezem Supermant Disneylandben!Hulkot akarok az uj 3D-s Kacsamesekbe! =D

 30. Hűbazmeg… :OEz egy kicsit gáz.

 31. Na fasza. Majd Mickey egérrel legyakom Hulkot.