Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A Brawn GP a dupla diffúzor” nélkül is versenyképes”

Úgy néz ki, a Brawn GP autói nem a vitatott diffúzor miatt gyorsabbak a többieknél. Rubens Barrichello az Ausztrál Futam után tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az ő autóján a diffúzor már az első kanyarban megsérült, amikor Heikki Kovalainen hátulról eltalálta McLaren Mercedes-ével. Ezek után már egyértelmű, hogy a Brawn GP 2009-es konstrukciója nagyon jól sikerült és minden esélyük megvan arra, hogy idén több győzelmet is bezsebeljenek, még akkor is, ha esetleg a Fellebbviteli Bíróság április 14-én szabálytalannak találja a kérdéses diffúzort. Ám mivel már több ellenőrzésen is átmentek, így nem valószínű, hogy a bíróság szabályellenesnek fogja minősíteni a kérdéses elemet, de ha mégis, a Brawn GP akkor is gyors lesz. Ám ha április 14-én a bíróság mégis alkalmazhatónak ítéli a “dupla” diffúzort, akkor a többi csapat nem ülhet tétlenül a babérjain, hanem rögtön bele kell vágniuk az új elem kifejlesztésébe, ami egyáltalán nem lesz egy egyszerű feladat. Luca Baldisserri, a Ferrari csapatmenedzsere szerint nagyon kemény munka vár rájuk, ha jóváhagyják a vitatott diffúzort. Az egész F60-ast át kell szabniuk, ha ők is ki szeretnék használni a „diffúzor a diffúzorban” rendszer előnyeit – mely terület egyébként az aerodinamikai csomag egyik legfontosabb része. A Brawn GP brazil pilótája, Rubens Barrichello nagyon elégedett az új autó teljesítményével, és úgy érzi egy bajnoki esélyes versenygépet vezethet. Ráadásul Barrichello még azt is hozzátette, hogy utoljára 2004-ben, Michael Schumacher csapattársaként, a Ferrari színeiben ült ennyire jó versenygépben.Ám míg Rubens az egekig magasztalta a BGP 001-es konstrukciót, addig Ross Brawn a csapat tulajdonosa, aggodalmát fejezte ki az új váltóberendezést illetően. A brit szakember szerint amíg a téli teszteken az első versenyszimulációs programot hibátlanul teljesítették, addig a másodikon már problémák merültek fel a váltóberendezéssel. Brawn azt is elmondta, hogy a problémát már részben sikerült elhárítaniuk, azonban a rendszer jelenleg még mindig nem 100%-os, így kénytelenek további fejlesztéseket elvégezni.A csapat futamgyőztese, Jenson Button nem gondol az esetleges meghibásodásokra, elszánt, és már alig várja, hogy újra versenyezhessen. Button szerint Malajziában még gyorsabbak lehetnek, ugyanis a brit szerint a pálya karakterisztikája kifejezetten kedvez a BGP 001-es versenygépüknek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Hát ez nagyon vicces, ha egy komolyan sérült hátsó dif.-el is ilyen időket futott…és eddig nem nagyon kamuztak.emlékszem még a legelső teszteredményre, ahol Brawn csak mosolygott amikor az üzemanyagmennyiségükkel viccelődtek a többiek.

  2. Mondjuk igy könnyű mondani, hogy törött volt a diffuzor, hiszen második lett. Szerintem csak hergelik az ellenfeleket.

  3. Ide kezdtem el írni, de kinőtte a teret.http://playstationlive.hu/blog/8498Ennyi a véleményem a témáról.

  4. olyan klassz, hogy most hétvégén is lesz futam. hozzá tudnék szokni! 🙂

  5. A törött diffúzoros/diffúzor nélküli kocsi a 4. helyre lett volna jó, amiért még persze szintén szép pont jár. Dehát kedvenceimnek muszály volt gallyra vágnia egymást, így lett 2.

  6. BawnGP-t tényleg csak a technikai hiba állíthatja meg. Merthogy egyhamar nem érik utol őket, az tuti.

  7. Meglátjuk esőben hogy bírják…