Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A botrányról a tárgyalás előtt

Ma kezdődik a kirobbant Renault botrány tárgyalása. A várható büntetés és felelősségre vonás kapcsán mindenki csak találgat. Közben az FIA büntetlenséget ígért Piquet-nek és Symonds-nak, ha tehát bűnöst kiáltanak, Briatore lesz az, aki elviszi a balhét.Az is kering, hogy ha a csapatot komolyan megbírságolják, kiszállhat a Renault. De az is előfordulhat, hogy el is tiltják a csapatot. Briatore tagadja az ellene felhozott vádakat, miközben a csapat kirúgta a főmérnökkel együtt. (bár Briatore maga azt mondja, ő hagyta ott a csapatot) Sokan úgy vélik ezzel véget ért a Forma1-es karrierje, Ralf Schumacher szerint azonban nem.[I]”Szerintem fogjuk őt még látni a Formula-1-ben. Kétszer is távozott és mindig visszatért. Az ilyen esetek azonban nem tesznek jót a Formula-1-nek. Nekem furcsa ez az egész, mert nem gondoltam volna, hogy valaki önszántából a falnak ront.”[/I] – mondta.Az FIA elnökjelöltje, Ari Vatanen is elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban: [I]”Véleményem szerint egy teljesen független szervezeti egységet kell létrehozni, akik eljárnak az ilyen esetekben. A Motorsport Világtanács nem megfelelő erre. Szakítani kell a jelenlegi rendszerrel. A tagokat egyéni érdekek fűzik a sporthoz.”[/I]A Gazetta dello Sport információi szerint a Motorsport Világtanács Alonsot is beidézte meghallgatásra. Habár a spanyol nem tudott az összesküvésről, mégis meghallgatják. Vélhetően azért, mert Briatoréról akarnak faggatózni és Alonso igen sokat tudhat mert nem csak a főnöke, de menedzsere is.Ami a két gyanusítottat érinti, mivel távoztak a Forma1-ből, ezért nem kötelesek a meghallgatásra elmenni, sem együttműködni a szövetséggel. Ennek ellenére bármilyen büntetés, döntés születik, annak alá kell vetnie magát mindkettőjüknek.Ezzel szemben Alonso, akit beidéztek, ha nem működik együtt, megvonhatják a szuperlicenszét.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nem lesz szerintem nagy bünti. Felelősök kirúgva, a Renault-nál sem ma jöttek le a falvédőről. Max pénzbírság + ejnye-bejnye.

  2. milessz itt :S

  3. Az egész F1 bagázst be kéne küldeni a JózsiBarát című cirkuszi tvműsorba. Ha nem is egyeznek meg, legalább egy jót bunyóznak 😀

  4. “””,,,ha nem működik együtt, megvonhatják a szuperlicenszét””Nem lesz olyan hülye, hogy ne működjön együtt. Szerintem nem lesz semmi baja.”

  5. “””Habár a spanyol nem tudott az összesküvésről, mégis meghallgatják.””Hisziapiszi.”

  6. …na erről regéltem, Alonsot is meghurcolják…:S gratulálok!