Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

A BMW kiszáll a Forma1-ből!

A BMW ma reggelre Münchenben egy sűrgős sajtótájékoztatót hívott össze amin ott volt a BMW AG elnöke Norbert Reithofer, a fejlesztési vezető Klaus Draeger és a BMW Motorsport igazgatója Mario Theissen is. Nem árulták el előre mi a témája a bejelentésnek, de sokan azt gyanították a BMW kiszáll év végén az F1-ből és ezt jelentik most be. Ennek oka lehet az eredménytelen szereplés, a válság és a Concorde egyezmény közelgő aláírása.Hosszú huza-vona után ugyanis rákerülhetnek az aláírások a Concorde egyezményre, ami a csapatokat arra kötelezi, hogy 2012-ig a Forma1-ben maradjanak.[B]*FRISSÍTVE*HIVATALOS: A BMW kiszáll az év végén.[/B]Nem hivatalos: Az Auto Motor und Sport szerint a BMW visszaadja a tulajdonjogokat Peter Saubernek.Az FIA tartaléklistáján szereplő csapatok előtt megnyílik a lehetőség az indulásra, ha nem lesz jogutódja a BMW-nek. A csapatok a következők:- Lola, – Prodrive, – Superfund, – Lotus,- Epsilon Euskadi (ők már jelezték is, hogy indulnának a BMW helyett jövőre)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezt nem hiszem el. Kedvenc istállóm. 🙁 Heidfeldnek lesz helye, mert jobb mint Kubica. Csak mondjuk öregebb is. Áhh fuck…

 2. bye bye BMW

 3. KUBICA-ban nagyon sok benne van ha egy jó csapathoz kerül akkor tuti van esélye. Az idén egyetlen egy futamon volt jó a kocsi az 1.-n ebből is látszik h csak egy jó kocsi hiányzik neki

 4. A jelenlegi szereplést elnézve nem csodálom. Epsilon Euskadi, c’mon! 😀

 5. “évek óta csak lapátolta a pénzt a bmw ebbe a “”börni”” játékba, tök értelmetlenül… megértem őket, de sajnálom….”

 6. “mondjuk egy lotust megnéznék. ha lehet ilyet, akkor én őket “”kérném”” :)”

  • “De mondom, itt valami név-plágiumról van szó, azt hiszem nincs köze az “”igazi”” Lotushoz, na mindjárt utána is nézek.”

   • “Úgy látszik, mégsem: “”Following the 1994 collapse, the rights to the name Team Lotus were purchased by David Hunt, brother of former F1 champion James Hunt. In 2009, when the FIA announced an intention to invite entries for a budget-limited championship in 2010, Litespeed acquired the right to submit an entry under the historic name. However, when the 2010 entry list was released, 12 June 2009, the name of Team Lotus was not one of those selected to compete.””Mindenesetre az biztos, hogy nemrégiben a Lotus valami közleményt adott ki ezzel kapcsolatban, hogy semmi közük hozzá és elhatárolódtak az egésztől.”

   • hm, kár, én nem határolódnék el 🙂

 7. “A Prodrive nagyon el lesz keseredve, ha nem kerül be megint, szegények már jó ideje kapálónak. Azért tegyük hozzá, hogy ez a Lotus nem “”az”” a Lotus, csak névnyúlás történt.Szerintem Sauber támaszt egy csapatot. Ő azért elég jó név még mindig, hogy odaálljon mögé valaki. A Red Bull már “”kinőtt alóla””, de megmondom őszintén, nem tartanék elképzelhetetlennek egy Sauber-Lola vagy Epsilo kooperációt.”

 8. Kubica jó versenyző. Ezt megmutatta tavaly, mikor a vb címért küzdött. A csapat meg jól le.zop.tta! Azt mondták nem nyomják, majd jövőre, akkor az a cél, hogy vb-ok legyenek. Ezt jól elk.rták. Ha tavaly támogatják és ezerrel a vb cím megszerzésével foglalkoztak volna – beáldozva az idei évet is akár – akkor egy vb címmel lennének gazdagabbak és ugyan ilyen szarok lennének mint most…

  • “Állítólag most már ő is a WRC felé kacsintgat. Hiába a jövőre életbelépő “”upgrade-elt Szuper 2000, mint WRC”” kategória, ha esetleg Raikkönnen meg Kubica is ott menne Löeb mellett, az kemény lenne.”

 9. Sajnálom… :(Szeretem az utcai BMW-ket, a WTCC-ben is nekik szurkolok. Az F1-es szereplésük nekem kicsit olyan felemásnak tűnt, azt becsülöm bennük, hogy ők fejlesztenek mindent, kasznit, motort, stb. Akkor picit csalódtam, mikor befejezték a KERS fejlesztését, holott ők kardoskodtak leginkább mellette. Kár hogy még egy gyár távozik.

 10. cseppet sem meglepőnem megy nekik + megszorultak

 11. 5 új csapat? Szép, jöjjenek csak 🙂

 12. “””Meg kell említeni, hogy a FOTA megkezdte a munkálatokat, hogy javítani tudjon a látványosságon és közelebb vigye a sportot a rajongókhoz. Ezen kezdeményezésekhez tartozik annak lehetősége is, hogy csapatonként három autót indítunk. A FOTA kikéri az érintettek véleményét, és javaslatokat tesz a Formula-1 jövője kapcsán””hehe na így tuti beférne Alonso a Ferrariba'”

 13. Kicsit megdöbbentem…

 14. Kubica a kedvenem de az idei év……..huuu az kemény

 15. Nick remélem repül a F1-ből. Az egész pályafutása egyenlő a nullával. Amikor jobb volt a BMW még akkor is a mezőny végén kullogott.Repülhet!!!

  • Az ilyen pilóták miatt távozik a csapat…

  • Végül is idén eddig veri Kubit. Jah, hogy a lengyelnek derogál egy gyenge autóban kapálni…Heidfeldnél vannak gyorsabbak is, kétségtelen, de ő viszont borzasztóan stabil, egy új csapatnál én simán odaszerződtetném.Elég érthetetlen lépés, hogy lelép a BMW, mondjuk a két pilótának szerintem különösebb gond nélkül lesz helye (főleg Kubicának), viszont egy jó Saubert örömmel látnék újra a pályákon.

 16. Sajnálom mert a BMW volt a kedvencem és KUBICA, de ebben az évben nem megy

 17. Komoly, de megérthető. Sajnálom…

 18. Basszus 🙁

 19. Újabb kérdés:- Mi lesz a csapattal, Sauber indúlhat-e, van e pénze rá, akar-e?- Ha nem, mi lesz a két pilótával?

 20. Megszületett a döntés, jövőre már nem indul a csapat. A hírt a CNN-nek is megerősítette a csapat szóvivője.

 21. Benne van a pakliban a kiszállás lehetősége, de akkor nem értem a FOTA kontra FIA harcban a BMW eddigi (hangsúlyos) szerepvállalását.

 22. imádom az utcai BMW-ket, nekem 2éve egy Alonso-BMW szerződés lett volna az aminek nagyon örültem volna.hát ez most……bár ki tudja, ha Alonso tavaly BMW-s.. lehet h meg lett volna.na jó a HA val kezdödő mondatok….mindenesetre a tavalyi év után teljesen érthető a csalódás/frusztráltság + keményen gazdasági válság van még mindíg.

 23. Ha kiszáll az F1 ből a Bmw akkor utána lehet megy Le Mans ra aminek én örülnék:)itt csak nehezékek az évben a jó irány közelében sem járnakpedig tavaly milyen jól mentek S:De szerintem a Toyota sincsen sokkal jobb helyzetben ők még év elején jók voltak most meg várnak a megváltóra plusz lendületért igaz ők szereznek pontokat néha de 6-8 éve alatt többet várna az ember egy csapattól

 24. Remélem nem száll ki :SÉs szeretem a BMW-t!