Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

A Blu-ray kihagyása miatt fogy több X360

Bár e hét igazán remekül indult a tegnapi verőfényes, gyújtogatások, verekedések és székházostromoktól mentes, tavaszidéző napon, ma már minden [i]rendes ember[/i] egy munkahely vagy iskola nyomása alatt szenved. Engedjétek meg kedves olvasók, hogy a pressziót enyhítendő megosszam veletek Aaron Greenberg Xbox 360 termékmanager – magyarra fordítva: [i]megmondóember[/i] – legfrissebb nyilatkozatát.A mi Áronunk szerint – az EDGE magazinnak mondta el a “titkot” – az Xbox 360 konzolból bizony azért fogyott [i]kétszer annyi[/i], mert a Microsoft volt olyan bölcs, és nem Blu-ray meghajtót tett a konzoba, hanem DVD-t. Áron úgy gondolja, a Sony a “lemezes” formátumra építette újgenerációs konzolját, míg a Microsoft inkább a digitális forgalmazást tartotta szem előtt, és azt, hogy 199 dollárért adhassa a konzolt.Szerinte az X360 legnagyobb ereje a “diszk nélkül nézhető 1080p-s filmekben és a lehető legbőségesebb mozis/tévés kínálatban” rejlik. Emellett Greenberg úgy tudja, a 360-nak több exkluzív címe van, mint a PS3-nak.(Tények, kiegészítésként:)- Világszinten jelenleg kb. 33.5 millió PS3 és 39 millió X360 fogyott, így az úr valószínőleg az amerikai eladási arányokat emlegethette – Európában és Ázsiában a PS3 a vezető konzol- Az Xbox 360 2005-ben debütált, a Playstation 3 2006-ban, így a Microsoft HD konzoljának egy éve előnye volt a piacon- A Blu-ray formátum csak 2005-ben nyerte el végleges formáját, a szabadalom részben Sony találmány- A legolcsóbb, HDD nélküli X360 modelleken a fizikai tároló hiánya miatt nem futtathatók a “diszk nélküli 1080p-s” filmek- A Microsoft kezdetben a HD-DVD formátum mellett tette le voksát, ami hamar meg is bukott – a Blu-ray ölte meg- A konzolos digitális játékterjesztés nem hogy 2005-ben, de még most 2010-ben is csak töredéke a teljes forgalomnak- A DVD9 formátum egyre több csúcsfejlesztő szerint is jelen generáció zsákutcája, lásd pl. 360-as Final Fantasy XIII 576p-s sub-HD felbontása, RAGE lemezproblémák, stb.- A legolcsóbb X360 modell valóban kevesebbe kerül, mint a legolcsóbb PS3 – de nincs hozzá HDD, USB-ről tölthető kontroller, wi-fi és Blu-ray meghajtó sem, ami minden PS3 konzolnál szériatartozékMint az a fenti ténylistából látszik, Aaron Greenberg úr ezesetben egy darab olyan kijelentést sem tett nyilatkozatában, ami valóban megállná a helyét. [U]Természetesen ez NEM az X360 konzol hibája[/U].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. XBOX A csibeolba valo mert mert nem hogy a csirke de én is nagy ívben lesz@rom, a csirke sem hülye

 2. ez a blu ray ez csak üzlet volt a ps3 nak hogy utolérja az XBOXOT ugye eladásban, amugy is 1 évet késett a ps3 valamit kellett csinálni ezért késhetett , etetés volt ez ? kiváncsi lennék miért jön ez a kibaszott 3D mert hogy nekem még ingyen sem kell az biztos ,

 3. Elfogyott a puskaporuk a konkurencia harcban, ezért gyártani kellett. Próba cseresznye: ha 1%-kát az x360 és ps3 között vaciláló vásárlók közül meggyőzik, már elérték a céljukat. És lesz ilyen sajnos.

 4. Abban igaza van hogy olcsóbb a box,mivel csak DVD-s. De a többi értelmetlen. DVD korszaka kezd lejárni. Az eladásokban a ps3 világszerte(összesítve) veri az xboxot 5 hónapja. Mindegy,aranyos úriember,szeretjük…

  • Hát Amerikában múlt hónapban felzárkózott a második helyre 360 a DS mögött, szóval folyamatosan nem. De amúgy mostanában már tényleg a PS3 vezet a legtöbb régióban. A tavalyi szoftverkínálatot tekintve pedig teljesen megérdemelten kezdi el végre lefaragni a hátrányát a 360-al szemben, meg az az árcsökkentés is nagyon jót tett.

 5. Skacok, skacok ez meg mindig egy ps oldal… Nem xbox es nem wii…

 6. Lemaradtam a javáról a fenébe!A gamer egy x oldal, amivel semmi baj csak minek ezt tagadni?A kérdés költői mielőtt még valaki…Áron? …egy gyöngyszem. Egy hiteles, tiszta hang ebben a sárdobálós, mocskos bizniszben!!! :DDDDDDDDDDIgenis kellenek az ilyen hírek, mert engem szórakoztat. Komolyan!Arról nem is beszélve, hogy ha nincs Áron lehet ezen tényeket meg sem tudom és hülyén halok meg (bár erre azért még van esélyem ) ! :DDDDDDDDDDD

  • “De miért box oldal? Ezt tényleg nem értettem soha akárhányszor írta valaki. Liguid, Stinger, vagy mondjuk Drag miért lenne 360 fanboy? Olvastad már a játéktesztjeiket? A gameren rengeteg Wii-s, PS3-as, és 360-as játékos van. Szerintem totálisan multiplatform oldal. Egyedül annyiban különbözik az egész, hogy ott csírájában próbálják elfojtani a flamelést, meg egymás szidását, ócsárólását mind három tábor részéről. ha egy wii-s, vagy egy 360-as srác kezd el osztani, meg szidni másokat azokat is ugyanúgy lehurrpgják és állítják mintha egy PS fanról lenne szó. Olyat, hogy “” minden PS fan húzzon a faszba, vagy ilyen kategóriájú hsz-ek ezért nincsenek is ott, amik itt természetesnek számítanak egy pár harcosnál ilyen kategóriájú hírnél. A PS topikokban csomóan kommentelnek, szinte minden PS3 exkluzív teszt le van tesztelve mindig kellően magas pontszámokkal stb stb. Én GK-tól kezdve minden nagyobb hazai portálon szoktam fórumozni de eddigi tapasztalataim szerint a 365 a legkevésbé sem egy xfanboy oldal. Persze ha valaki alá támasztja érvekkel stb, én azt is elolvasom szívesen, és lehet, hogy én nem vagyok eléggé körültekintő. (Ha normális hangnemben íródik, és nem ilyen “”raj srác elküld a halál faszába mert buzi Xbox-os vagy”” szintű:).)”

 7. “Azta mennyi komment!!! :):):) Uhh ezt most nem hiszem, hogy végignyálazom :)Azért azt ugye nem várta el senki az úriembertől, hogy amúgy Gyurcsányosan odavágja: “”Elbasztuk! Nem kicsit, nagyon!””.Szerintem nagyon jól csinálja, mint manager, hiszen a jó tulajdonságokat emeli ki és ferdíti a rosszakat. Mégsem beszélhet maga ellen, milyen lenne már. :D”

 8. …ámerikáá, parasztvakííííítás semmi több, a mikrofos huzzon a pébe, ennyi, ezt az egész konzolosdit felejtsék már el, mert a vak is látja ,hogy nem értenek hozzá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 9. Èn azon röhögtem a legjobbat hogy az X360nak több exkluzìvja van,miközben nincs 1 se XD

 10. Jó, végig olvastam a kommenteket nagyrészt, azthiszem kijelenthetem, hogy volt itt minden, fika egy másik oldalra ahol a szerkeztők állítólag Xbox fanok mégis tesztelnek korrekten Ps3-as játékjokat is.. A lényeg az az oldal szar és fanboyokból áll kizárólag… meg hasonló okosságok… Ez a hír bebizonyította, ez az oldal a békés normális gamerek tanyája, fanboyoknak még csak nyoma sincsen és csak úgy burjánzanak az értelmesebbnél értelmesebb megnyilvánulások.Annyira jó, hogy itt még boxosok is kifejthetnek véleményt mindenki egyenlő félnek kezeli őket, meg senki nem szid senkit itt mindenki szeret mindenkit és mindent.Játszóház.

 11. Én mindig mondtam PS3-at kell venni nem gagyit.

 12. Ez a forma nagyon kemény, ilyen jót rég nevettem………

 13. Lassan jöhetne az X720,m a minőségibb játékokkal besül a 360 x)De azért DVD FTW, ugye Áron … pancser =D

 14. örülök hogy nem Blu-ray van a boxba,joval drágább lenne a varez…

 15. “Na igen, ez ám az “”innováció””, amúgy Áron kókemény :)”

 16. hm. Azért kiváncsi vagyok, hogy a boltok polcait vagy a GYÁRAT hagyja el az a rengeteg X360…. 🙂 nem mindegy. Az azonban lehet, hogy több X360-at gyártanak mint Ps3-at… Lehet, hogy külön gyártelepe van az MS-nek a garanciális cserék problémamentességére?

 17. haha ez aztán király hír.Éljenek a hüje amerikaiak (igen kis a-val).ez meg kifejezetten hüje példány.lolololololololololololololololol……

 18. Skacok en itt sehol se latok egy Wii vagy egy budos xbox nevet se a fejlecben se a szlogenben? Playstation oldal!!4!!!!4négy! Ha nem tetszik nem kell idejonni.

 19. Hát én a két nextgen konzol viszonyát már teljesen más szemmel nézem mióta láttam ezt a vidit:http://www.youtube.com/watch?v=e_ztH2Sfb5c&feature=PlayList&p=EAA3E58F59EB9085&playnext=1&playnext_from=PL&index=39FIGYELMEZTETÉS: Csak nagy korú erős idegzetű emberek nézzék meg, egyébként meg mindenki akinek elfajzot a humorérzéke.

  • te hüje vagy ez a video egy istenkáromlás. halál rád!!!

   • Miért is istenkáromlás, nincs benne a ps3 használati utasításában hogy nem lehet vele szexuális kapcsolatot létesiteni vagy édes hármasban egy xboxal, tudom mert megnéztem. :DÉs már korábban is megmondta valaki Szexelj ne háborúzz! szval jack csak így tiltakozik a konzolháború ellen 😀

  • Atyaég!!! LoLMost már tudom hogy miért lett multiplatform a Brutal Legend című játék! XD

 20. Szerintem a csàvò nagyon megbànta, hogy ekkora baromsàgokat hordott őssze.

 21. Szar.

 22. LOL

 23. negecizz maan,tenyleg?Se bluray,se HDD,oszt igy fasza?

 24. tudtommal van videostore ps-en, ahol filmeket lehet venni/kölcsönözni. olyan sok exkluzivuk nincs, halo, forza, fable, gears of w., de ezek mind kalap szarok.

 25. “Amúgy az egész hírnek a frankó lényege az utolsó sorokban van, és ajánlom ezt figyelmébe minden “”vérpisitikének”” akinek sikerült magát felhúzni ezen a híren: “”Mint az a fenti ténylistából látszik, Aaron Greenberg úr ezesetben egy darab olyan kijelentést sem tett nyilatkozatában, ami valóban megállná a helyét. Természetesen ez NEM az X360 konzol hibája. “”Ennyi, kész, szvsz.”

 26. Hát persze! Mi másért! XD

 27. Bogyi007: Idekint egy használt BOXOT már 60 eurórét megvehetsz. (CORE verziót láttam 40-ért is) Egy új játék szintén ennyinél kezdődik, sőt a jobb címek 66.99 euróba kerülnek. (Ezért is rendelek inkább Angliából ls hanyagolom a spanyol boltokat XD). De ha meg kiveszik belőle a procit, akkor meg végül semmire sem lesz jó, mint pár ügyességi játékra és arra, hogy távirányító nélkül tudjuk kapcsolgatni a TV műsort. Akkor meg miért is olyan nagy technikai csoda? Semmi extra készletet nem tartalmaz majd. Mindent a BOX-nak kell vezérelnie és akkor kapunk olyan grafikájú játékokat, mint a legtöbb Wii-s produktum, mert a programozóknak kell saját engine-t írniuk ahelyett, hogy már kész utasításokkat használjanak fel.Seriffkém: Ha közbeszólsz akkor Te is a majomcsapat tagja vagy. 😛 Mióta szabod meg, hogy milyen hírek és mennyi hsz legyen az oldalon?

  • Használt 360 átlagos 10, és 15-6 ezer közötti áron?Használt PS2-t kapni annyiért. Max ha 3LED hibásak, vagy más fogyatékosságuk van, de azért ne vicceljünk már, hogy kint 10 meg 15 ezerekért dobálják csak úgy a 360-akat.

   • Nézzük csak. Épp itt a kezemben a spanyol game (Abgliában GAME.co.uk) katalógusa.Xbox 360 seminuevo (Használt)Core: 65 euroPro: 105 euroPSP seminuevo:2000: 75 euro3000: 90 euroPár napja voltam egy másik kereskedésben (Itt nagy divat a használt elektronikai cikkek árusítása/felvásárlása).XBOX: 40-100 euro felszereltségtől függően.Tegnap voltam az egyik helyi game-ban venni egy Saboteur-t mert 13 euró volt és az olyan ritka játékok közé tartozik, amikben a spanyolon kívül van angol is. Használt PS2-esek a polcon 25 euróért voltak.A játékok sajnos más tészta. Az akciós újabb játékok is 39.99-ért mennek, de a jobbak akár 69.99-ért is.A használtak pedig 19.95-ért. 10 euró alatt csak FIFA-t és PES-t találsz, de abból kb 500 db van minden game boltban a polcokon. Megrendeltem angliából a Bionic Commando-t 4.99 fontért. A spanyol game-ban 49.99-ért volt. 😛

    • Játékokat én is láttam vicc áron, és azt is elismerem hogy előfordul ilyen nagyon olcsó nagyon régi modell is, de azt tényleg nem gondoltam volna, hogy 10-15ezerért lehet bármilyen működő képes 360-at is venni. Akkor igazad volt.

 28. Ezen a híren jót nevettem 🙂 Mikrofo$ megint nagy bölcsességet mondott…A PS3-at már nem lehet megállítani 🙂 Régen lehagyta az ms kupacát…

 29. Lassan úgy látom, nem is szabadna ilyen híreket kitenni, mert a sok majom rögtön ugrik, és tuti nem lesz 240 alatti kommentszám.

 30. Egyébként sajnos volt igazság még ebben a cikkben pl a több exkluzív cím kapcsán. Bár ebbe gondolom az egyszerűbb címek is benne vannak. Gondolok itt pl a Doa X2-re vagy PGR sorozatra (ebből a 4 mondjuk nem volt rossz) vagy a Ninety Nine Nightsra. ha ezeket is belevesszük akkor tényleg igaza lehet, bár ezek nem voltak 10 pontos gamák éppen. No meg ezek utódai multiplatformosodnak. A Doa sorozat jön PsP-re a verekedős rész meg Ps3-ra a PGR sorozat Blur címen születik újjá hogy példát is mondjak.

 31. “””az Xbox 360 konzolból bizony azért fogyott kétszer annyi, mert a Microsoft volt olyan bölcs, és nem Blu-ray meghajtót tett a konzoba, hanem DVD””Ez így is van. A warez mikre nem képes…”

  • A warez még hagyján az RROD miatt fogyott inkább több és erre jött még a warez is – bár aki warezol elzárja magát a későbbi garanciális lehetőségektől is. Ők tudják én nem tenném. Régebben a Ps1 és a sima Box idejében tettem én is így de nem is vagyok rá büszke. Szerencsére azóta ez nem így van már amióta a második PsP-m és a Boxom is megvan. És örüljünk hogy a Ps3 nem lett feltörve, lehet hogy több lenne már eladva és beelőzte volna a Boxos eladásokat de ilyen áron inkább ne!

   • Igazából én is örülök, lehet nincs annyi játékom, de ami van, azokat tisztelem, jobban megnézem mit veszek…Igazából nem érdekelnek az X360-as hírek. Egyik konzolban az a jobb, a másikban meg amaz. Ez a játékos sárdobálás elég… szánalmas mindkét oldal részéről. Szerintem.

 32. A DVDs részben igaza van, mert így mehet a warez. :DAmúgy mostmár bekaphatja az összes, nekem a DS2 kell, remélem E3mon bemutatják.

  • Én is várom a leleplezését nem kicsit. Épp tegnap írtam róla, hogy újabb pletykák érkeztek az E3-as bejelentést illetőleg.

 33. Szeretnék elmenni megmondóembernek egy mammutvállalathoz, bármit is gyártson. A termékéről valószínűleg fogalmam sem lesz, de úgy látom ez nem munkaköri elvárás ebben a szakmában.

 34. “Akinek van 360-a is az már nem szeretheti a Sony játékokat, nem olvashat Playstation lapokat és húzzon a faszba? Ez neked jól esett. Te jó ég de primitívnek tetszik lenni!””Dicsak?”” -Hát tesókám már gípelni se tunk bázze???- Mert javítva se tudtad leírni helyesen azt, hogy AZT SE TUDOM. De a leirom is hosszú í, az oldalalt pedig oldalnak hívják. Hát “”dicsak”” te tényleg nem tudsz gépelni :).”

 35. “Szerintem ez az Áron azért hazudik egyre nagyobbakat, mert kezd kibújni a szög a zsákból. Ráadásul, erre a “”fapadosra”” fejlesztik a Natal-t, aminek mégsem lesz saját procija. Kiváncsi leszek, mi lesz kb 1 év múlva?”

 36. OMG, itt is ez megy…

 37. a legviccesebb valóban az hogy xre több exkluziv van 😀

 38. de van arcuk és ez a lényeg.Pont mint a politikusaink.

 39. Ezt az Áront azért fizetik, hogy hülyeségeket mondjon.Ahogy látom, ez sikerült is neki.

 40. Hogy fájhatnak a tények egyeseknek?! 🙂 Fanybojjj tudom.

  • Milyen tények fájnak egyeseknek ? 🙂

   • Na vajon? 🙂

    • Fanboyok mindenhol vannak, de itt a sony fanboyok vannak előnyben, a másik oldalon a ms fanboyok .Amúgy ha itt tartunk, a sony fanboyok kevésszer mondanak hülyeséget, szemben a másik táborral .(megfigyelésem szerint)A ms HC fanboyok főként a volt dc fanboyok közül kerülnek ki, és ők rohadtul rühellték a sony-t .

     • Nekem a mai napig nagy kedvenc a DC, de hogy emiatt utálnom kellene a Sony-t? Faszság. Minden gép, játék adhat bármekkora élményt. Miért is magyarázod nekem hogy mi megy itt (is)? 🙂

     • “””Amúgy ha itt tartunk, a sony fanboyok kevésszer mondanak hülyeséget, szemben a másik táborral”” jajj hagyjad már… milyen felmérést végeztél te nem vicceljünk már. Mind2 konzol táborának megvannak a minősíthetetlen aljszintet képviselő rétege. Ha felnézel GT-re, vagy bármelyik másik nagyobb oldalra mindenhol megy az adok kapok oda-vissza. Honnan a francból tudná azt bárki is megállapítani, hogy melyik tábor az “”okosabb””. lol”

 41. Akkor nézd meg jobban! Volt ott egy smile is. Azaz megelőlegeztem hogy mennyire lehet majd komolyan venni az egész hírt és a rá íródott válaszokat.Imádom mikor kiragadnak az írásból egy darabot az emberek vagy kihagynak belőle részeket és mindjárt másként lehet értelmezni az egészet.

 42. Pff! 🙂

 43. A xboxos kollégákkal abba egyet értek ugyan ezt csinálja a sony(nintendo) is és a mostani sony konferencián semmit nem mutattak be copy kívül, de ez igaz a ms-re is. Nem szólva arról. hogy a ms lassan 1 éve semmit nem mutatott a natalról, amit mára MS csodának tartanak számon .

 44. Mintha nem lenne mindennapos egy-egy ilyen jellegű interjú.

 45. Ezt a hírt akkor már nem is érdemes kommentálni, nem? Ez így teljes és kerek, világos mint az atomvillanás. Miért van itt mégis lassan 200 hsz? Valaki úgy gondolja hogy vagy Aaron nyilatkozata, vagy a tények szekció ferdítve került fel ide? Komolyan nem tudom, hogy mi adhat további alapot a hosszas vitára és ne haragudjatok, de valószínűleg nem is fogom visszaolvasni, statisztikát kell tanulnom… :)Én magam amúgy abba gondoltam bele, hogy mennyire pirulna el az arcom ha ilyesmit mondanék egy egész világ füle hallatára a cégem konzoljáról, amiről egyébként rengetegen tudnak annyi adatot, hogy legalábbis kételkedjenek ezekben a kijelentésekben. Vagy ő tényleg el is hiszi amit mond? Csak mert akkor ugye nem börtönbe, hanem gyogyóba kéne zárni a tagot…

 46. De elkanyarodtam a témától, bocsánat. Lehet tovább fikkantani Aaron Greenberg-et, vagy akár az MS-t és a delfin Bill Gates-t.

 47. Remélem martin hogy abban a 4 emberben én nem vagyok benne, bár az is igaz hogy a boxos híreknél aktív vagyok.Mondjuk ez azért is van mert nekem van boxom is a PsP-k mellett és próbálok összekötő kapocs lenni. És ilyenkor megpróbálom a hìrekben, kommentekben leírtakat megválaszolni esetleg kiegészíteni néha kijavítani.Most is találtam egy téveszmét. Sokan panaszkodnak hogy a Boxon divxes filmet csak online kapcsolatban lehet nézni.Nem szoktam a boxot igazán filmek nézésére sem hanálni (mintahogyan zene és képnézegetésre sem) de azt tudom hogy ez marhasàg. Nàlam nincs ilyen probléma a divx és xvid filmek mind mentek offlineban is csak a feliratok nem jellennek meg vele. Lehet azért mert sokat vagyok Liveon és naprakész a gépem.

  • Te nem ember vagy Bogyi, hanem egy kisisten.

  • Szerintem a magyar konzolosok 85 % nem használja ki a saját konzolok nyújtotta lehetőségeket .

   • Biztos hogy nem! De jó dolog hogy képes ráa géped.Vajon aki Bugatti Veyront vesz az minden nap 400-zal tép az autobahnon? Nem. De ha üldöznek a zsaruk,akkor bizony baromi jól jön hogy képes vagy 400-zal helyben hagyni őket…És általában azért a konzoloknál is kijönnek ezek a korlátok szépen. Ha már témánál vagyunk, ott a Blu-Ray. Mit köpködték hogy a harmadát nem fogják kihasználni a játékok a tárhelynek… de azért mostanság már közelítünk a duplarétegű BD 50 GB-os limitjéhez…

 48. *Bólogat* 😀

 49. “Az X360 technikai hátránya majd ősszel igazán szembeötlő, akkor ugyanis a Sony megjelenteti az első 3D Tv-ket is támogató játékokat, amelyek még csak szóba sem kerültek a másik gépen. Már pedig szerintem ez óriási nagy játékélmény lesz, gyakorlatilag egy “”félgenerációnyit”” ugranak. A kis Nintendo meg vélhetően előhuzakodik az E3-on a HD képes Wii-vel, ami technikailag már partyban lesz az X360-nal.”

  • Igen, valami hasonló lesz. 🙂

  • Szerintem ezzel várjunk még.

   • Mire? Már most is látszik, hogy mennyivel gyengébb gép a 360, Mit kell még bizonyítani a PS3 hw-nek?

    • Én a hiper szuper 3d-ről beszélek.Szerintem az jócskán odébb van…igy az Avatart elnézve…..mire ebből egy otthon is élvezhető penge valami lesz..nos az még jópár év.

     • Ezt nem jól tudod. Én ugyan nem, de a haver két hete volt valami LEDTV demózáson, ahol adták a szép rendes Oakley-kopp szemüveget, és nézték az animációs filmet 3D-ben. Azt mondta SOKKAL jobb, mint várta, és ha nem is Avatar IMAX, de meglepően komoly.

     • Na ez az! Én az Avatartól sem tettem le a hajam:(Nyílván ez a jövő , de karácsonyra senki ne várja.

     • Az Avatartól én sem, de nem a 3D, hanem a film miatt. A GT5-től sokat várok 3D-ben.

     • Hajrá! Ha lesz egy tökös 3d tv és lesz rá egy rakat játék jó minőségben, amitől nem folyik ki a szemem akkor jöhet.GT5 sehogy nem jöhet, ha 3d ha nem:)

     • A szemkifolyás sztem benne van a pakliban sajnos. Egyénfüggő, mint a moziban.

     • Én már 3D nélkül is sokat várok, tőle 5 év fejlesztés után. Elég érdekes lesz majd a hirdetéseket olvasni, hogy X360 Elite+Forza3-at PS3-GT5 re cserélem ráfizetéssel:)

     • Ne a magyar viszonyokat nézd. Külföldi haver alig várja az őszt emiatt.

 50. Na megyek a kis csajomért…jók legyetek fiúk.

 51. “hát ez a hír megint annyira, de annyira gyerekes……komolyan srácok mintha tizenéves lelkivilágú srácok vezetnék ezt az online magazint:Sde a sony-s “”megmondóemberek”” okos szövegeit is ki lehetne ám rakni hírbe ott is van ám bőven min röhögni de ilyen esetre én nem emléxem:)mindenesetre ehhez a színvonalhoz csak gratulálni tudok megintcsak:)”

 52. Na itt is kiüt a baj, de ez csak az csak egyik aspektus. Tökmindegy kinek mit mondasz, ha nem értesz egyet vele, dögölj is meg. FW állandóan. De jó, hogy emiatt fájhat a fejetek, hogy kinek milyen kütyüje van, ami húsz éve még katonai titok lett volna. Komolyan kéne mindenkinek egy kis nyomor, hogy megtanuljon örülni. Az ilyen, a cikkben is elhangzott nyilatkozatok ugyanis azóta léteznek, hogy nagyvállalatok vannak, csak éppen SENKI sem ült rá ezekre régebben, mert volt jobb dolga is (élni, játszani, ilyesmi).Martin, hagyd őket a túróba.

 53. Egyet kérek, amit midig: NE KEVERJÉTEK BELE a magyar Xbox rajongói oldalt ebbe a témába. Ha nem tetszik, ne járjatok oda, vagy írjatok kritizáló levelet a szerkesztőknek, hátha elolvassák. Semmi köze a Gamer365 oldalnak Aaron Greenberg agymenéséhez.

 54. “Én úgy várom már az idei E3 show-t :DMs konf “” Mi vagyunk az első és egyetlen bla bla bla”””” A világon először bla bla la “””” idén is jók voltunk, meg tavaly is de jövőre aztán bla bla bla”””

  • Azért valjuk be, ez akár a Sony konf is lehetne:)

  • Melyik konferencia nem erről szól? A Sony is ugyanezt az önajnározást tolja, már akkor is így fényezte magát, amikor volt négy darab exkluzív és szarul fogytak a szoftverek. A Nintendo alatt rezgett a léc, de kinyílt a csipájuk, a sikereiken is túl hozzátettek még olyanokat, amelyek valójában nem fedik a valóságot. Mindig ki lehet ám úgy okoskodni, hogy magukat valahogy elsőnek mutassák, ez cégtől független. Tiszta politika. 🙂

   • Nem kell reflexből ilyet írni, hogy deaszonisönajnároz. Az első 2 évben a marketingjük valóban egy darab kaka volt, ám ezt szerencsére felismerték, és átvariálták az egészet, főleg kirúgásokkal. Azt hiszem az új csapat mondott egyből köszönetet a márkahű vásárlóknak, mivel egyedül ők tartották életben a gépet ebben az időszakban. És azóta is elég stabil és kemény, de korrekt a kommunikáció a részükről.

    • Stabil és korrekt kommunikáció, igen, mint február huszonkilencedikén. 🙂 Ne legyünk már szemellenzősek.

     • A hivatalos sony blog-on kint volt, hogy mi a hibajelenség, milyen gépeket érint, és mit érdemes vagy nem érdemes csinálni. Vagy azt vártad volna, hogy minden városban hangszórós kocsikon jár körbe a helyi Sony képviselet embere?

     • “Hol korrekt az, amikor azt mondják, hogy “”dolgozunk az ügyön””, közben meg csak várták az éjfélt, hogy magától helyreálljon? Mindenki tudta, hogy mi a szitu, de attól még hülyének nézték a játékosokat.”

     • Vmit mondaniuk kellett, hogy megnyugtassák a népet… 🙂

     • Attól, hogy Gipsz Jakab szerint a dátum anomália csinálta a dolgot, attól még a Sony elindíthatott (és valószínűleg el is indított) egy teljes körű hardver és firmware analízist az összes eddigi modellen és FW verzióval, ami nem egy, nap, hanem egy hét.

 55. Részemről az X360 már az utolsókat rúgja. a SONY a PS3-al cafatokra tépte. Semmi esélye sincs már. Nyert a PS3!!!

 56. Vajon az EDGE hogyan kapta meg ezt az anyagot?a.) MS ad némi pénzt és egy listát, amin a spontán kérdések vannak Mr. Greenberg felé.b.) Az EDGE első akar lenni a PS3 fikázásos érában (irigylik a helyet a GameTrailers-től), és szervez egy spontán interjút, előre megírt kérdésekkel.

 57. “A másik oldalon tavaly leírtam a véleményemet, hogy szerintem az X E3-as showja nem volt olyan erős. Alig volt kint game, a natalt meg a liveos cuccokat tolták a multi címek mellett. Erre nekem ugrottak az “”üzemeletetők”” ,hogy a sony nem villantott semmit stb stb. Egy jó kis vita is kerekedett belőle, én leírtam az érveimet. Ők meg csak egy “” hülye vagy “” jelzővel leráztak. Na én azóta nem adok hitelt az oldalnak.Értelmes érveik nem voltak csak ócsároltak.”

 58. Azt is elmesélhette volna a MS ember, hogy a háttérből mennyi pénzzel nyomták a HD DVD csoportot a Sony / BD ellen, és hogy mennyire bukták a külső HD DVD playert, amit kiadtak az X360-hoz.

 59. Az ilyen MS kapcsolatú híreknek kellene egy Bulvár szekció, ne koszoljanak bele a rendes PS3 tesztek és egyéb anyagok közé.

 60. “Ez olyan tipikus “”ki nem szarja le”” dolog. Jah, de én is elolvastam és kommenteltem. B*sszameg. Olvadok.”

 61. Én egyetlen egy civházas bulin voltam….egy warez gámát láttam a Bioshockot, azt is a wilson hozta:D

 62. Mellesleg mostanában elég sokat vagyok jétkboltokban lótifutizgatok…és naponta behoznak 5-10 gépet X360-ból…kemény gép. Akár Elite, akár zsír új…PS3-ból egy hónap alatt 1. Ez a sárgaledes okosság sem olyan gyakori mint az X 3 ledes szarsága:)

 63. Box-ból több is kell hogy legyen mikor lefüstöl a flashalet gép:)

 64. Ejj, hogy mennyire utálom ezt a konzolháborút… Sárral dobálóznak jobbra balra, de az tény, és nem mondott rosszat Grenberg, hogy igazából az olcsósága miatt van előbb, mint a PS3. Mert sokaknak nem kell a Blu-Ray, nem kell a Wifi, és nem kell HDD sem. Ezért minek vegyenek meg egy jóval drágább (de többet tudó) PS3-at? Max. azért, mert jók az exkluzívok. Azt, hogy több van-e belőlük, mint a fekete oldalon, nem tudom, de az tény, hogy jó sok hulladék exkluzv cím van 360-nál a nagyon sok jó mellett. Ezt PS3nál nem tudom, nem volt szerencsém Dead or alive Xtreme 2 kaliberű játékokat próbálni PS3-on.

 65. de miért fogy több??? mert fel lehet törni! ennyi

 66. Ennyi hülyeséget régen olvastam már valami fejes szájából. Nekik tényleg nagy siker volt a külső HD-DVD, amit megvehettél hozzá vagy 40 e -ért akkor, csak használni nem tudtad semmire. Jó nem igaz, van rá azért egy pár db film:)

 67. ezek a Microsoft-os emberkék 🙂

 68. Hát ha a Microfo$ mondja akkor biztos úgy is van…..

 69. “Ez mekkora vicc, hogy kiteszünk egy teljesen normális, a világ több gémer oldalán megjelent hírt, ami egy idióta céges bohóc idióta pofázásáról szól, erre mintegy varázsütésre megjelenik mindig ugyanaz a négy ember, akinek persze nincs PS3 gépe, csak “”kölcsön szokott kapni a barátjától””, és a PSC-t bírálja egy menedzser fszfej hülyeségei miatt. Anyám, de unom már.”

  • Mikor még nem volt PSC akkor én voltam a hírvivő a másik multiplatform oldalon, sorra linkelgettem az ilyen jellegű híreket. Az lett a vége, hogy bannoltak. Esélytelen voltam a sok Xkatonával szemben!Ennyi

   • Téged azért bannoltak onnan, mert mindenkit meg akartál verni te 😀

    • Persze miután nyilvánosan bohócot csináltak belőlem! Majd, mikor rendezni szerettem volna akkor meg mindenki kisnyúl módjára kereket oldott. Ezek aztán a belevaló szerkesztők

 70. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a 2 konzol nálam egymás alatt szépen elfér és mindkettő nagyon jó a maga kis exkluzív cuccaiban. Boxot is érdemes tartani, higyjétek el (azt azért leszögezem, nem warezolok, csak eredeti játékaim vannak x-re is).Faszért kell állandóan ezen vitatkozni, hogy melyik a jobb (amúgy a ps3).

 71. Mondott igazat is. Tényleg több xbox fogyott, mint ps3. De ez a kiegészítő részben is le van írva.Viszont ami érdekel, az a digitális disztribúció kérdése. Sajnos még nem nagyon találkoztam konkrét számadatokkal, hogy a PSN / XBLA mekkora forgalmat generál, egyrészt az ebből származó bevételekre gondolok, másrészt az egyes játékok / DLC-k eladott példányszámaira. Valószínűleg nem totál bukás az üzlet (főleg 360-on), hiszen akkor nem erőltetnék, de érdekes lenne pontosan tudni, mekkora részét teszi ki a teljes forgalomnak.

 72. Azért az ilyen kijelentéseket bírom nagyon akár a Microsoft, akár a Sony részéről.Azt miért nem mondta Greenberg úr, hogy a kedves dvd meghajtó nagyon sok esetben karcolja a játék lemezeket 7 ismerősömnek van xbox360 és mindegyik panaszkodott ez miatt. Az, hogy olcsóbb ez csak rövidtávon igaz. Anno amikor 1,5 évvel ezelőtt konzolvásárlására adtam a fejem megnéztem melyik az olcsóbb és akkor is a ps3 volt jobb, mert xbox360-nál kell aksi a gamepadba,wifi, és a gold live előfizetés így az xbox 1.5 évvel ezelőtt is +20 ezer forinttal drágább lett volna. Aki nem tanult marketinget vagy nem lát a dolgok mögé az el is hiszi, hogy az xbox360 olcsóbb, és most a warezzel ne jöjjön nekem senki úgy tényleg olcsóbb:D.Pár héttel ezelőtt meg a Sonynak volt hülye beszólása, hogy nincs a Microsoftnak belsős stúdiója most komolyan kit érdekel, hogy van-e neki vagy nincs. Mivel Ps3 van, ezért jó lenne, ha Sony átvenni a Nintendo hozzáállását, mert az magasról tesz a Sony meg az Microsoft szájkarajétaira és hallomra keresi magát/ és kicsit jobban törődnek a felhasználói bázisukkal.

 73. amikor először olvastam az angol cikket, tudtam hogy ez ide ki fog kerülni…egyébként ha megnézitek Greenberg csak az NPD adataival dobálózik és neki a világ=amerikával…ami a mondanivalójában talán lényeges lehet, hogy a BD kihagyása miatt tudtak legelőször gépet piacra dobni és leggyorsabban áratvágdosni…Viszont ha ránézek a GOW3/KZ2/Uncharted 2 trióra, ez hiba volt.

  • “””Viszont ha ránézek a GOW3/KZ2/Uncharted 2 trióra, ez hiba volt.””Nem csak a BD miatt brutális a látvány ezekben a játékokban. Például a GOW3 használja a “”sokmagos”” technológiát. Nem egy beszélgetésben mondták a készítők, hogy PS3-on kívül lehetetlen futtatni ezt a játékot!”

 74. ha zsákutca akkor a fa…nak eröltetik a multis játékot rá, úgy hogy a ps3 szívjon miatta

 75. Lehet jó ez a BluRay de még MINDIG ROHADT DRÁGA! :(A menedzsernek meg üzenem hogy ébredjen fel 😀

 76. Nem értem, hogy egy oldal platform-exkluzív megközelítése miért kell, hogy együtt járjon a flémkeltéssel. Ezzel csak a normális platformfüggetleneket űzitek el innen. Kár.

  • “””platformfüggetleneket “”Te az lennél…?”

   • Asszem, mivel PS3-on, 360-on és Wii-n is játszom.Amúgy most konkrétan nem magamra gondoltam, mert ide is járok, de sok olyan fórumozót ismerek (meg only PS3 tulajokat is), akik pont emiatt kerülik a PSC-t. Ha gondolod, privátban még nevesíteni tudok közülük néhányat.

  • Ez itt mindig így megy… nemcsak hírekben blogokban is.. meg mindenhol.. engem ez sosem zavart, én csak mentegetek serényen 😀

  • Én nem nagyon ismerek platformfüggetlen oldalt 🙂 Valamelyik platformot mindegyik oldal jobban preferálja….

   • Ez így van!

   • Van egy bizonyos multiplatform oldal, amit szokás X-esnek tartani. Mindez abból fakad, hogy a hazai MS már-már (?) undorítóan durván nyomul és folyamatosan nyomatják a termékeiket, az oldalaknak ingyen osztogatják a tesztpéldányokat, ellenben a Sony egy fűszálat nem tesz keresztbe ennek érdekében – a vége pedig az, hogy a 360-as címek időben le vannak tesztelve és a multiplatform cuccokat is 360-on próbálják be. Ez lenne hát a köcsög MS-es oldal hátterében.

    • Tudod jól hogy nem a játék tesztekről beszélek, példának hoznám fel a múltheti Move hírt, lehetett volna az alcíme: Össznépi Sony köpködés is. Mindenkiben akkor tudatosult hogy mi is ez, pedig a bejelentése korántsem új volt 🙂 De mielőtt még fanboy lennék, az igazság valahol, e két oldal között lehet 🙂

     • “””De mielőtt még fanboy lennék””Miért kéne tagadni? Hiszen az vagy…:D”

     • Nem érzem magam elvakult PS3 tulajnak, ha így jobban tetszik 🙂

     • Egyrészt maga a hír hangvétele nem volt semmilyen irányba húzódó, de ha szerinted stílusra hasonlóan szélsőséges, mint mondjuk ennek a hírnek a megfogalmazása, akkor nem szóltam.Másrészt a kommentek nem az oldal üzemeltetőitől származnak. Az meg tény, hogy a MOVE itt sem nyerte el az emberek tetszését, csak ugye egygépesként nem sokan firtatták, honnan is lett lopva az egész.

     • Az nem kérdés hogy az ötlet honnan van, és nem is a hír stílusa volt gond. azon az oldalon a felhasználók riasztják el az egygépes gémereket, konkrétan a ps3 tulajokat, mert valamiért ott a PS3 köpködés bevett dolog (az oldal kommentelők részéről) az Xbox fikázás mindig valaki bannolásával végződik, az eredmény végül ugyan az, itt jobban érzi magát a PS fan, ott meg az Xbox…Én konkrétan mindkét oldalt olvasom 🙂

     • Érdekes, sok only PS3-as van az oldalon.

     • Hát olyan pár darab lehet aki a kezdetek óta PS3-as, inkább ilyen platformváltogató emberek, akiknek egyik hónapban a PS3 a király, a másikban meg nem annyira, vagy a harmadik, aki itt nyal, ott köpköd, tudom jól, mert olvasom minkét oldalt rendszeresen 🙂

     • Mennyire jól leírtad, nem akarok neveket, de gusztustalan, amit egy-két ember művel. Mástól hallottam, (majd olvasom) hogy a fikáznak a másik oldalon, mikor itt nyalja a seg…em. Szánalom. Mikor kérdőre vonom, csak hebeg, habog

     • Ha gondolod, küldhetek neked is neveket privátban.

     • Milyen neveket? Nem vágom 🙂

     • Állítólag nincsenek olyan felhasználók azon az oldalon, akik csak PS3-on tolják, csak ilyen platformváltogatós valakik.

     • Jöhetnek, a legtöbbet biztos ismerem 🙂

    • “””Van egy bizonyos multiplatform oldal, amit szokás X-esnek tartani.””Komolyan nem hiszem el, hogy te azt az oldalt TÉNYLEGESEN múltiplatform oldalnak tartod????Érdemes a szerkesztők hozzászólásait olvasgatni (ügye, Ghz) azzal nincs baj ha valaki egyik konzolt helyezi az előtérbe de ne legyen képmutató, főleg ha multiplatform oldal szerkesztő.”

     • Igen, az egy multiplatform oldal. Hírek, tesztek esetében sohasem láttam ilyen és ehhez hasonló hangnemet, stílust.

     • Jó, felejtsük el. Nem fogok veled vitázni ezen egész nap, ugyan is mehetne a vita, bizonygatás időtlen időkig. Nekem más a véleményem.

     • Mutiplatform? Aha. Hát persze.

     • Azt tudjuk, hogy nektek érdeketekben áll másként beállítani azt az oldalt, de én azért ezt erősnek érzem. A slusszpoén, hogy a legtöbb ottani szerkesztővel együtt dolgoztatok. Ha utálod őket, akkor nem szóltam.

     • “Nekünk érdekünkben áll “”másként beállítani”” azt az oldalt? Micsoda ökörségeket beszélszt te itt? Milyen kibszott érdekünk fűződne nekünk egy multiplatformank mondott, valójában 99% Xbox rajongói oldal másként beállításához? Egy olvasót nem vesznek el tőlünk, egy forintot nem húznak ki a zsebünkből. Nulla százalékban befolyásoljuk egymás életét: ott vannak a Boxosok, itt a PS-esek, pár hülye átjár ide nyálat verni, pár hülye átjár oda nyálat verni.”

     • Oké, hagyjuk ezt ez egészet. Utálom, ha hülyének néznek és adják az értetlent.

     • “Srác, te nézel itt mindenkit hülyének. Amikor az ominózus “”művház bulik”” után legendák keringtek arról, mekkora warezhuszár vagy, aki eredeti játékot max akkor lát, ha kölcsönadnak neki, és PS3-at is csak akkor vennél, ha CD-re lehetne másolni hozzá a játékokat, még én védtelek be az 576-on, hogy kopjanak már le rólad.Úgy vagy te multiplatformos, mint sodji. Láttál már más gépet is, meg néha kipróbálod őket. Xbox játékos vagy, mindig is az voltál, szóval tényleg ne engem akarj etetni, nem ma ugrottam le a falvédőről.”

     • “””Úgy vagy te multiplatformos, mint sodji. “”És mennyire igazad van. :DDe legalább nekem van X360-am, 2db is…! :D”

     • Grat. 2 XBOX az egyik konvektorként funkcionál mi ,ebben a hidegben azért irigyellek na XDDD

     • “””Amikor az ominózus “”művház bulik”” után legendák keringtek arról, mekkora warezhuszár vagy, aki eredeti játékot max akkor lát, ha kölcsönadnak neki, és PS3-at is csak akkor vennél, ha CD-re lehetne másolni hozzá a játékokat””Hát ez rendkívül érdekes. Valamiért nem vagyok bannolva Live-ról, pedig állítólag a warezosokat kirakják. Akkor hogy is van ez? Az meg külön poén, hogy én állítólag ilyeneket mondtam. :DAmúgy ezt sosem tagadtam, hogy sohasem warezoltam, az első X-en meg nagyrészt warezt toltam, ahogy a hatalmas hazai PS2-es közösség 99%-a is warezos volt. De ez már megint mi? Az ultimate aduász, ha elfogytak az észérvek? Ráadásul megint tények nélküli sárdobálás megy? Remélem, legalább ez nem engem minősít…”

     • Neked milyen érveid vannak a hír hitelessége ellen Sick?:)

     • “Haver, a mondanivaló a mondat VÉGÉN volt: “”még én védtelek be az 576-on, hogy kopjanak már le rólad””. Nem kell mentegetőzni, ez nem a te warezolásodról szólt, hanem arról, hogy nem vagyok az ellenséged. :D”

     • Már bocs, de aki a multiplatform ellensége (könyörgöm, még mindig a JÁTÉK a lényeg!), azzal én sosem fogok egyetérteni. :)Kösz, ha megvédtél. Én is kiálltam már melletted a 365-ön, amikor leszóltak (méghozzá a PS3-as topikban), de aztán megint rám cáfoltál. :)Most mondhatnám, hogy kár az ilyen piti hülyeségekre pazarolni az agyad, de én is ugyanezt teszem. Talán tényleg nem kellene.

     • Én azt nem értem, hogy miért vagy te az első aki mindig itt tépi a száját. Mintha kötelező lenne. Nem tudom felfogni. Hülye vagyok?:)

     • Mer’ ilyen gyökér vagyok és nem tetszik a szerintem demagóg hozzáállás, ami mellett nem tudok elmenni. 😀

     • Jó de ha valami valós tény…létező jelenség, annak semmi köze a demagógiához.

     • “Azért kurva komoly dolgokat mondasz így látatlanban! Én, aki csak látta a gépeket? Amekkora kocka vagyok, szerintem többet ment nálam a PS1 vagy a PS2, mint másik öt “”komoly”” játékosnál. Csak handheldjeim voltak futólag, meg a Wii-met adtam el egy másfél év után, a többi masinám eléggé maradandó. De nyilván ezt is jobban tudod.Meg ha azok a madarak annyira csiripeltek azokról a gonosz civházas partykról, ezt nem mesélték, hogy én voltam az, aki mindig erőltette, hogy legyen PS2 is? Nofene.”

     • Tekken-t meg Mortalt azon nyomtunk:P

     • Így van. 🙂

     • amúgy ha az értelmes bandához tartozol Sick, akkor miért nem hagyod meg a baszakodást a hülyébbeknek?

     • Mert a hülyébbek nem tudnak érvelni. 🙂

     • Hallod! Komolyan nem hiszem el, hogy te vagy felháborodva! Nem látsz a szemtől? Tényeket kapsz az arcodba, és még te beszélsz értetlenkedésről? A hülye is látja, hogy mi megy a másik oldalon. Ismerem a magyar játékos társadalom sava borsát, MINDENKI tudja, hogy hova húz a másik oldal, de te mindig jössz imát osztani, hogy bizonyíts.

     • Luke gyere át a sötét oldalra, az erősebb.Yoda aszondta nem erősebb, csak könyebb. XD

     • én azt sertuodmmelyik az az odlal, de boxosok húzzatok a faszba:D és leirom mert tök jól esett

     • *az se tudom* jaj de szarul gépelek dicsak :DD

     • -Természetesen neked szólt-

     • Már bocsánat, akinek nem inge…..Ha meg nyelvtan, akkor nézd meg a bemutatkozód.Bagoly mondja….. Nincs harag, remélem? 🙂

     • Az már egy őslelet amit oldalról oldalra másolok be hosszú évek óta, de amúgy teljesen jogos ilyen szempontból :). Természetesen nincs.

    • Tudod nem csak úgy lehet valami x-fan, hogy direktbe leírja, hogy sz** a ps…. Ha arra az oldalra gondolsz, ami bejön az xbox365.hu-ra, akkor ott bizony megy a simítgatás, sunyiskodás szépen, burkoltan (akárcsak a partner 576KB-nál).A többiben 100%-ig egyetértek veled. Mondjuk annyival egészíteném ki, hogy az MS partnerein keresztül hirdetőket, stb (=pénz) is intéz arrafelé.Multiplatformnak én a nem túl professzionalista gemkapcsot szoktam olvasgatni.

     • “Ja, azon a “”fizetett”” oldalon több pontot kapott a GoW III, mint itt. Micsoda sunyi banda, ebben is biztos van valami trükk!”

    • Szerinted itt nincsenek időben letesztelve a játékok?

     • Nem azt mondtam, de ők is csak elvétve kapnak PS3-as tesztpéldányt. Mint mondjuk most. Amúgy mindent maguknak kell megvenniük. Arról konkrétan tudok, hogy a Resistance 2 meg a LittleBig Planet beszerzése is privát úton ment.

     • “Ja, hát mi szerinted ezüsttálcán kapjuk a tesztpéldányokat? Nekünk a Sony adja, amikor akarja, nekik a Microsoft, a közepét meg onnan szerezzük, ahonnan tudjuk. Heavy Raint cloud Sony boltjából kaptunk, miután felhívtam, hogy ugyan szánjon már meg minket, hogy időben legyen teszt. Biztos a 365 is kapna időben tesztpéldányt, ha nem lenne náluk minden egyes Sony hír egy kibszott vérpisti-fieszta, ahol a sok-sok “”multiplatformos”” játékos halálba anyázza a PS3-at. Szökőévente egyszer megyek oda, akkor is csak a főoldalig jutok, mégis eljut hozzám minden egyes ottani botrány, olyan hangosan szólnak. Szerinted a Sony nem tud ezekről?”

     • “Érdekes, valahogy ezek a “”botrányok”” mindig eljutnak hozzád, ott meg halál nyugi van. Ja bocs, az EDGE híreknél mindig meg a vernyákolás, mint itt, és ott is csak a kattintások miatt van kint, ahogy itt is (annak ellenére, hogy Te kerek-perec kijelentetted: ezek a hírek nem szenzációhajhászás miatt kerülnek ki).”

     • Halál nyugi van? Hát frankón mindjárt átmegyek és idemásolok neked pár halál nyugis hírt. Kezdem is a Move-val…

     • A lényeg az, hogy mindig rendes eredeti példányokkal megy a teszt. Nem pedig warezből vagy egyéb forrásokból…nem akarok ujjal mutogatni, de bátran elképzelem a felvázolt helyzetet. Míg PS3-ra ez a rágalom szinte teljességgel érvénytelen. 🙂 Hálistennek minden játékkal naprakészek tudunk lenni ugyanis mindig megvannak azok a források ahonnan betudjuk őket szerezni, ha ez esetleg egy fórumos ember jóindulatából következően tőrténik meg (Savage japáni FFXIII-a) akkor is ugyanott vagyunk. Nem warez és naprakész.

     • Nagyjából kezem-lábam töröm, hogy mindig a lehető legfrissebbek legyünk. Már tényleg csak fszt nem szopok néha egy-egy tesztpéldányért, amit egyébként jópár nagy magyar forgalmazó el is várna. Mindegy, olyankor marad a Platinum Shop meg a GameCity.

     • “Én tudom:) Valaki meg a kezét-lábát törve és faszt szopva jön át okoskodni a másik oldalról, mert ő a “”ki ha én nem”” stílusban nyomja. Akinek nem inge nem veszi magára :)”

    • “””a 360-as címek időben le vannak tesztelve és a multiplatform cuccokat is 360-on próbálják be. “”A PS3-as címek időben vannak tesztelve és a multiplatform cuccokat is PS3-on próbálják be.”

  • “Nincs “”platformfüggetlenség””, ahogyan multifanboy sincsen. Aki ma “”multimanként”” tartja számon magát, annak többnyire az X felé húz a szíve.Ezek a hírek szerintem azoknak szólnak, akik régen PS2-n játszottak, tetszik nekik az ex-576-os közösség (+tesztelők), ám elkövettek egy igen nagy hibát, és mostanság kezdik belátni ezt. :)”

  • Ajánlom figyemedbe a 61-es kommentet.

 77. Már csak az maradt ki, hogy a Microsoft bölcsen enged a warez térhódításának. Amúgy mi a fenének kerül ki ilyen hír az oldalra ? Érdekel ez egyáltalán itt valakit is ? Most komolyan..

  • Naná, hogy érdekel valakiket. Természetesen a Playbotokat. De mivel ilyenek ezen az oldalon nincsenek, így Martin fordítása teljesen felesleges volt. Persze, ha sok a szabadideje………Yakuza 3 teszt lesz valamikor?

  • Mégis arányaiban 1 Xbox 360-ra fogy a legtöbb játék ebben még a Ps2-őt is megelőzi… rengeteg gamát eladnak a gépre, ki a f*szomat érdekli a warez ? Ez a téma, hogy jön ide?Minek kell ide ilyen hír ? Nemvetted észre minden amibe bele lehet kötni és lehet a kommentekben fikázni az már hír ebben a kemény világban……

 78. Csoda hogy a fizetős live amúgy nem kerűlt elő:)Az azért vicc ,hogy nem lehet játék közben chatelni.Én és a haver is FFXIII/GOW3 kombot tolunk.Közben meg boxon chatelünk:):):)

 79. “Sztem mindenhol a Wii a vezető konzol, de a box már csak az őshazában áll a dicsőséges második helyen. A “”hamarabb volt X-en 1080p””-ről meg annyit, hogy kezdetben még HDMI sem volt rajta.”

 80. Flémkeltő fölösleges cikk…marhaságokat beszél ez tény, de ugyanezt Kaz is megteszi előszeretettel.

 81. A microsoft mentegetőzik. Szerintem idén az E3-mon már egy új konzolt fognak bejelenteni……

 82. “Jó ez a rész: “”úgy tudja…..”” :)”

 83. 😀 a burgerfejü amcsik ezt meg is kajolják szépen. Az Európai, ázsiai ember meg jót röhög rajtuk…..Több exkluzív?????X360 felhozatal- Alan wake, Halo Reach, Crackdown és öööö temérdek multi cím…

 84. “””Microsoft inkább a digitális forgalmazást tartotta szem előtt””Ezzel a szánalmas kép és hangminőséggel kb 10fillért ér a 360 multimédiás képessége. Vicc az egész szerkezet, egy utólag beleeszkábált HD interfész, amit egy filléres IC, komponens analóg DP jelből alakit digitális jellé, ez jön ki a HDMI-n. (Microsoft kitalálta, hogy kell HDMI mert a Sony-nak is van….) Értelmes TV-n, erősítőn meg is látszik, hallatszik a minőség. A sokcsatornás jel hangminőségéről szót sem érdemes pazarolni. Reklámozza a MS, hogy milyen jó a 360 multimédia központnak, de különbet veszek a kínai piacon.Lehet velem, van a baj, túlságosan minőség buzi vagyok, de ebből élek, tehát nem hagyhattam ki a teszteket. A X360 DVD, CD, MP3, HD video, stb képességei tesztkörülmények közt, mérésekkel szánalom kategóriába tartozik. Nekem mondjuk játékra sem jó, de az már másik történet”

 85. A saját, szűklátókörű, meglévő ill. megcélzott célcsoportnak szólhatott eme kijelentés, kiknek szivükcsücskében rejlik egy metálszínű MS monogramm. Nekik ez a nyilatkozatt maga a hozsanna.Ez tényleg nem az X360 hibája.

 86. “Arról nem is beszélve, hogy kell net előfizetés,hogy 360on nézd ezeket az 1080p filmeket, ami ugye plusz hátrány, hisz ps3on csak lemez és csá. Azt viszont szintén elfelejtette az úr, hogy ha ilyen májer a box filmlejátszásban, akkor hogy van az, hogy a divx filmeket csak aktív netes kapcsolattal lehet nézni (szemben ugye a konkurenciával). “”Aranyosan”” magyarázva próbálja beadni a népnek,hogy a 360 életútja tudatosabban és profibban lett felépítve mint a konkurensekéi. (ja a 3LED is:D). Viszont ha belegondolunk szegényeknek biztos fáj, hogy az első években ők voltak a janik, hisz eleve előbb jöttek és olcsóbbak voltak sokkal (plusz USAban ott az amcsi önérzet, hogy mégiscsak hazain tolom). Viszont amint elfogadható árkategóriába került a ps3 csak kiderült, hogy melyikkel szimpatizál a nagytöbbség. Viszont aki boxos vagy még az otthon csendjében nem próbálta mind két gépet az még be is kajálhatja a dolgokat. Mert az áruházban nem hallatszik a zaj a fehér “”csoda”” felől, ahogy az sincs ráírva, hogy expire 2 years within the date of purchase…..”

 87. Bullshit…

 88. őszintén szólva arról mért nem beszélt, hogy mennyien warezolni X360on xD megveszik a gépet, kiütik és letöltik a játékokat.

 89. Megjegyzés: aki nem vágná, a boxot CSAK játékra használom megvan lassan egy éve a kánikulát is simán bírta a padlásszobában akár közel 40 fokban, az elvileges hangos zúgását a subláda nagy hangereje miatt nem hallom, és a játékkínálatával sincs semmi gond nálam. Ja és természetesen a warez nem játszik nálam. 😀

  • Mákos vagy nekem már a 3. boxom XD ,nem para a ps-be már aszem 4x volt br csere, hulladék mindkét konzol XD csak hát szeretek játszani

 90. egy ilyen ember hogy a francba nyilatkozhat még ha az EDGE-nek is XD

 91. Vérszagra gyűl a nép. XDolt a Boxhoz Hd-DvD kiegészítő de csak filmlejátszáshoz (mivel jöttek ki filmek ilyen formátumban) játékra viszont soha nem akarták felhasználni.A Hdd nélküli gépekben is 512 megás belső memória (voltaképpen memóriakártya) van videóstreamelésre elégséges az is tudtommal.Oké szériatartozék a BR meghajtó (de a cikk éppen arról szól hogy nem is akartak bele így ez most az összehasonlítás végett nem számolom) meg a Wifi de ha ugyanakkor méretű HDD-kel nézzük a gépeket akkor a Box mindig olcsóbb.Ha nem vezetékes a kontroller a boxhoz akkor meg szintén tölthető aksival is használható – én mondjuk rüheleném a vezetékes tölthetőséget mind Boxon mind Ps3-on, ha már vezetéknélküli a cucc akkor legyen mindig is az.A BR lejátszót meg pláne nem hiányolom, majd ha olyan olcsók lesznek a filmek hozzá mint most a sima DvDs filmek akkor veszek pár ezerért asztali playert.További jó vitatkozást! 1000-ig meg se álljatok! XD

  • “””Vérszagra gyűlik a nép””Az elsők között jelentél meg itt,és az égvilágon senki nem kérdezett tőled semmit,mégis hozzáfogtál a magyarázkodáshoz.Remek Aaron Greenberg válna belőled.”

 92. Mintha egy politikust hallanák, a tények teljes tájékoztatása nélkül próbálja, elferdített információkkal áltatni a hívőket 🙂

 93. Ez legyen a legnagyobb gondXD

 94. Mekkora m@rha . Gratula @@ron , gratula Mikrofos ! Mennyit kereshet ez az idióta ? Bocs , de hogy ezért pénzt kapjon , … :O

 95. Ja tényleg, a HD-DVD meg már olyan rég volt, ehh… innováció az nulla, csak a nyúlás (oké, a move-mote se kutya), a következő BD-s x720 meg majd no komment, ezt a hírt kell előrángatni majd.

 96. Ennek az embernek még egy normális és valóban alátámasztott kijelentése sem volt.(szerintem nemis lesz)

 97. Szerintem meg benéztem a webes boltok virtuális polcaira és hegyekben áll a boxos FF13 CE pl. Csak nem a warez? Ejnye :/

 98. Ezek a megmondóemberek egyre jobbak. 🙂

 99. sztem a Sony-sok ezt fel fogják rakni a saját napiszar oldalukra 😀