Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

50th Anniversary Collection: Arcade Classics – érkezhet a Konamitól

A videojátékok besorolásáért felelős ausztrál bizottság értékelte a [i]50th Anniversary Collection: Arcade Classics[/i] című gyűjteményt a Konamitól.A japán vállalat olyan szellemi tulajdonokkal rendelkezik, mint a [i]Metal Gear[/i], a [i]Contra[/i], a [i]Silent Hill[/i], a [i]Frogger[/i], vagy a [i]Suikoden[/i], és március 21-én ünnepli 50. évfordulóját.Nagy eséllyel az említett dátum közeledtével tudhatunk meg többet a pakkról – már ha létezik. [103514]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Metal Gear-t PS4-re.

 2. a két MSX Metal Gear remake-t még mindig ott szerepelnek a bakancslistámban, tudom tudom álmódik a nyomor…:(

  • Talán ha ez a kollekció jól fogy, akkor rájönnek, hogy vevő a nép a régebbi játékaikra. Csak félő, hogy egy felhúzott portot kapnánk. Ha jól rémlik a konami nem remake-elt még semmit se.

   • Egyet értek, bár szerintem a többség szimpla HD portnak is örülne a MGS és Silent Hill játékok esetén. Resi 2 remake szintű újra kiadáshoz nem csak munka kellene de némi kreativitás is, az meg már régóta hiányzik a Konami-ból. Sajnos.

    • Inkább csak a vezetőségből hiányzik. Mindig a fejétől büdösödik a hal.

    • Ezzel mondjuk nem értek egyet, világklasszis fejlesztői divíziója van a Konaminak, nem igazán értem ezt az általánosítást, elég nagy a homály internetszerte ezzel az egész témával kapcsolatban. Én aztán nem védeni akarom a Konamit, de az egész Kojima-botrányt követően kb. próbáltak ott pénzhez jutni, ahol tudtak, ha megjelenik ez a gyűjtemény, akkor ennek is az lesz a célja. Elég ostoba dolog lenne most, a generáció kvázi végén belefogni bármi nagyszabásúnak a fejlesztésébe. Emellett – ezt kevesen tudják a nagy sárdobálás közepette – a Konami tavaly szépen csendben nyitott egy új divíziót kifejezetten játékok fejlesztéséhez, ahova átcsoportosítottak rengeteg embert a a régi nagy fejlesztőcsapatokból. Szerintem elég érdekes, hogy eddig nem volt semmi gondjuk azzal, hogy kiadják a nagy szériákat külsős fejlesztőknek, csak az ezen a generáción lefolyt fiaskó óta – jogosan – nem ölnek pénzt nagy címekbe, mert úgyis lefikáznák egy csómóan, mondván, hogy rohadjon meg a Konami. Jól teszik, hogy kivárnak.

     • az a baj a Konamival, hogy mint a legtöbb japán cég ez is családi vállalkozás, és az új generáció vezetőjük NEM érdekli az egész videójáték bizniszt, és nincsenek olyan emberek a cégben akik ténylegesen tudjanak hatni rájuk. Pár évvel ezelőtt egy japán újságnak adott interjúban a család egyik aranyifúja ezt nyíltan ki is fejezte, céljuk hogy nagy multicégévé váljanak(pachinko, fitness központ stb.), a hagyományos videójáték bizniszben pedig nem akarnak túl sok pénzt fektetni… Kojima vs. Konami vezetőségről pedig külön regényt lehet írni, mai napig nem tudjuk pontosan miért váltak el ilyen csúnyán egymástól.(talán a góré barátnője félrelépett Kojamával)

 3. Silent Hill 1, 2, 3, The room remake, mint a resinél, és megbocsájtok nekik 😀

  • hülye vagy?? azzal meló van…. megkapod ugyan azt teljes áron :DŐk már sajnos ez a cég… vagy Silent hill pachinkót 😀