Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

2K Games – karácsonyi ajándékötletek

…a kiadó katalógusából

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK A 2K KATALÓGUSÁBÓL

Az ünnepek és az év vége közeledtével a 2K szeretné felhívni a figyelmet fantasztikus címeinek széles kínálatára a karácsonyi ajándékötleteket kínáló és „2020 Legjobbjai” cikkekhez, melyek között minden játékos garantáltan megtalálja a számára megfelelőt, akár az univerzumot utazná be füstölgő puskacsővel, meghódítaná a golf és a kosárlabda világát, vagy esetleg a ringbe lépne a legnagyobb WWE szupersztárok ellen.

Az NBA 2K21-ben Minden a Játék, így tökéletes választás a kosárlabda- és sportrajongóknak egyaránt. Az idei igazán forradalmi év a legnépszerűbb kosárlabda szimulátor sorozat történetében, melynek legújabb része ráadásul két verzióban is elérhető, egyrészt jelenlegi generációs konzolokra (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch), valamint már megjelenésük napjától PlayStation 5-re (2020.11.19.) és Xbox Series X-re (2020.11.10.) egy az alapoktól kifejezetten az újgenerációs konzolok erejét, sebességét és technológiáját kihasználva felépített változatban. Az NBA 2K21 újgenerációs változata a sorozat történetének eddigi legnagyobb játéka, ami lehengerlő látvánnyal, vadonatúj lehetőségekkel, márkapartnerkapcsolatokkal, zenékkel, közösségi eseményekkel és játékbeli élményekkel emeli új szintre a kosárlabdaszimulátort.

PGA Tour 2K21-ben minden képességű golf- vagy sportrajongó a hivatalosan licencelt PGA TOUR pályák virtuális gyepjére léphet, hogy felépítse saját karrierjét adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf és más hivatalosan licencelt ruházatokkal testreszabható karakterével, és próbára tegye lendítéseit olyan igazi PGA TOUR profikkal szemben, mint a borítósztár Justin Thomas.

Mindig is arról álmodtál, hogy egy ringbe lépj kedvenc pankrátoraiddal? A WWE 2K Battlegrounds vadonatúj, árkád stílusú verekedős élményt kínál az egész családnak WWE Szupersztárok és Legendák egész sorát felvonultatva. Mindez a könnyen megtanulható, de mesteri szinten nehezen elsajátítható irányítással, valamint a hasznodra fordítható interaktív küzdőterekkel kiegészítve biztosítja, hogy tényleg határok nélkül bunyózhass!

A díjnyertes, rekordfelállító és műfajokat összeolvasztó shooter-looter, a Borderlands 3 ugyan már első születésnapját ünnepli, de mit sem vesztett lendületéből. Első éve alatt a játék négy kampánykiegészítővel és egy sor ingyenes frissítéssel bővült, ami hamarosan tovább folytatódik a Season Pass 2-vel, mely elhozza többek között az új játéklehetőségeket tartogató, masszív új Designer’s Cut módot. Az újdonsült Xbox Series X és PlayStation 5 tulajdonosok ráadásul már a konzolok megjelenésekor élvezhetik a Borderlands 3 az újgenerációs gépekre optimalizált változatának előnyeit, többek között a 60 FPS-sel és 4K felbontásban futó szóló és kooperatív játékot, valamint a sorozat történetében előszőr 4 fős osztott képernyős kooperatív módot. Ennél nem is lehetne jobb alkalmad csatlakozni az ámokfutáshoz, a PlayStation 4 és Xbox One változat birtokosai ráadásul konzolcsaládon belül ingyenesen megkapják az játék újgenerációs változatát.*

Civilization sorozat legújabb, a The Game Awards és a DICE Awards „Legjobb Stratégiai Játéka” díját is elnyert játéka, a Sid Meier’s Civilization VI már közel minden platformra elérhető. Az eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier által megalkotott Civilization egy körökre osztott stratégia játék, amiben felépítheted saját birodalmad és azon dolgozhatsz, hogy kiállja az idő próbáját. Fedezz fel új vidékeket, fejlessz ki új technológiákat, hódítsd meg ellenfeleidet, és ütközz meg a történelem legismertebb vezetőivel, ahogy a világ legnagyobb civilizációját építed! Ha még többre vágysz, a Civilization VI – New Frontier Pass részeként akár 8 új civilizációval és 9 új vezetővel is bővítheted játékodat.

Mafia: Definitive Edition egy az alapoktól felépített újrafeldolgozás, ami új életet lehet a felejthetetlen gengszterklasszikusba, melyben a játékosok egy gengszter életét élhetik az alkoholtilalom idei Lost Heaven utcáin. A játék a taxisofőr Tommy Angelo történetét meséli el, aki egy az olasz maffiával való találkozását követően leereszkedik a szervezett bűnözés világába. A játékosok egy sor intenzív, filmszerű küldetésen keresztül lehetnek részesei annak, ahogy Tommy alámerül Lost Heaven alvilágában, miközben káprázatos látvány kíséretében élvezik a csodásan felfrissített forgatókönyvet, a színészek előadását, a jazz klasszikusokkal és zenekari művekkel teli zenéket és sok mást. A Mafia: Definitive Edition a teljes trilógiát felölelő Mafia: Trilogy részeként is kapható, ami az újrafeldolgozás mellett a Mafia II: Definitive Edition-t és Mafia III: Definitive Edition-t is tartalmazza.

Az XCOM: Chimera Squad a díjnyertes, körökre osztott sorozat legújabb játéka, ami egy dinamikus, innovatív és egyedi XCOM élményt kínál a játékosoknak, akik az emberekből, hibridekből és idegen ügynökökből álló elit alakulat, a Chimera Squad tagjaként dolgoznak azon, hogy elpusztítsák a City 31 városát a káosz felé taszító fenyegetést. Vess be mindent az XCOM körökre osztott hagyatékát megújító játék taktikus összecsapásaiban, és biztosítsd be City 31 jövőjét!

Idén számos közönség kedvenc 2K sorozat látogatott el Nintendo Switch-re is, köztük a BioShock, az XCOM és a Borderlands. A BioShock-sorozat felejthetetlen világait és monumentális történeteit megtapasztalva a játékosok a beutazhatják Rapture és Columba gyönyörű, de baljós városait a BioShock: The Collection részeként, ami magában foglalja a BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered és BioShock Infinite: The Complete Edition játékokat. A stratégia szerelmesei lángra lobbanthatják az ellenállás szikráját, ahogy az idegen fenyegetéssel küzdve igyekeznek megmenteni az emberiséget a kihalástól az XCOM 2 Collection-nel, aminek tartalma az XCOM 2, az XCOM 2: War of the Chosen és négy további DLC csomag. A kincsvadászok sem maradnak ki a jóból, hiszen a Borderlands Legendary Collection részeként a Borderlands: Game of the Year CollectionBorderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel keretében zsákmányolhatnak és szórhatják a golyókat kedvükre egyedül, vagy akár más Vault Haunterek oldalán.

A felsorolt játékok mindegyike** már országszerte kapható az újgenerációs NBA 2K21 kivételével, ami 2020. november 10-én jelenik meg Xbox Series X-re, és 2020. november 19-én PlayStation 5-re.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás