Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

2010 tavaszán érkezhet a Sony új mozgásérzékelős kontrollere

Kaz Hirai Sony főnök a The Times magazin angol online kiadásának adott interjút a GamesCom kiállítás nagy sajtótájékoztatójának másnapján. Az igen terjedelmes szöveg legfőképpen a PlayStation brand jövőjével kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.A The Times riportere megkérdezte Hiraitól, mikorra várható az E3-on bejelentett, 1:1-es leképezésre képes, új mozgásérzékelős kontroller (a “Varázsbot”) megjelenése. A válasz értelmében a Sony 2010 tavaszán tervezi piacra dobni a cuccot. A legfontosabbnak azt tartják, hogy a debütkor megfelelő minőségű játékok is rendelkezésre álljanak a hardver mellett, és ezen cél elérésén a kiadó már igen régóta dolgozik.Mit jelenthet ez? Valószínűleg egy konkrét game villanását az őszi TGS-en…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az 1:1 leképzés nagyon jól hangzik, ha lesz rá legalább egy-kettő cím ami érdekel akkor lehet én is beújítok egy ilyen cuccot 🙂

 2. Kíváncsi leszek a játékokra, amit fejlesztenek hozzá. Remélem nem ilyen gyorsan beleunós lesz mint az N-nél.

 3. Azért csak jó gamernek lenni, mindhárom gyártó hasznos mozgásérzékelős cuccot tud adni a felhasználóinak.Szar kimondani de egy kösz azért jár a Nintendonak hogy elindította a szabványt.

 4. ez lesz a HD Wii nem lesz a nintendonak ideje kiadni a HDWii-t a sony megelőzte:D amúgy a Wii-hz elég az alap irányító? csak mert láttam egy csomó kis irányítót hozzá(kard pajzs, tenisz ütő stb.) azok kellenek más gamekhez? mert akkor a Ps ennyivel jobb lesz, hogy ott elég lesz ez meg a kamera.

 5. “Láttam ezt a demonstrációs szösszenetet és igen csakmeggyőző volt. Nyilazós része a bemutatónak hajletevős, rengeteg jójátékot lehetne ezzel a “”Varázsbot”” cuccal csinálniaz hogy ezt , hogy fogják kihasználni más kérdés.Talán kapunk egy normális Resident Evilt végre :)annak nagyon tudnék örülni. Vagy esetleg egy ütősFPS??? Odébb van az még de az biztos, hogy nagymeglepetéseket fog okozni még ez a kütyü és végrea kamera is többet fog működni mert így csak porosodik szegény.”

 6. Most kérem ne sértödjön meg senki, nem akarok fikázni! De remélem, h mi értelmesebb mozgásérzékelös játékokat kapunk mint a WII címek nagyrésze! Persze tisztelet a kivételnek!

 7. ez kell nekem!

 8. VÁROM ÉN IS . :]

 9. szeretettel varjuk 🙂

 10. EGY? sokkal több kéneegyébként nem hiszem, hogy arra a sorsra jutna, mint az EyeToy, feltéve ha rendesen megtámogatjákez azért sokkal kevésbé extrém irányítási mód, mint hogy a fejeddel böködöd a labdát

 11. Eszméletlenül várom 🙂

 12. Na, akkor mégsem kell olyan sokat rá várni. Kíváncsi vagyok milyen játékok lesznek hozzá.

 13. Az 1:1 kardozásról és nyilazásról sokat beszélnek, szóval valószínűleg valami ilyen fantasy játék várható.

 14. Abból a nyílazó-kardozós orkos technodemóból jó lenne egy Zelda színtű játék.

 15. Ez a legnagyobb fegyverténye a Sony mozgásérzékelős kontrollerének,hogy már működőképes!

 16. Én azt hallottam, hogy valamiféle visszafele kompatibilitás is lesz. Létező, kiadott játékokhoz fog megjelenni patch, hogy támogassa. Kb olyan szinten tudnám elképzelni mint az Uncharted-ben a sixaxis időnként használható. Biztos jó lesz ha igaz a hír.

 17. “””A legfontosabbak a jó játékok, melyeket hozzá írnak.””na ezaz!”

 18. minden játékhoz működni fog ??

 19. Érdekes lenne látni ezt a R.U.S.E játék közben, ugyanis az eddigi videók alapján nagyon jól jönne hozzá ezt a kis kütyő.

 20. “A kérdés már csak az h. milyen játékokat csinálnak a pálcához. Wii-féle minigame gyűjteményt v. inkább a “”komolyabb”” vonalat gondolják újra. (Demon’s Souls faxa lenne ilyen irányítóval).”

 21. Egy Star Wars játékot (vagy egy utólagos Force Unleashed támogatást) el tudnék képzelni vele. Fénykardozás ezzel. Én azonnal megvenném:D

 22. Szerintem az első pár játék bugyutára fog sikerülni. Majd késöbb jönnek a jó cuccok!

 23. Új dimenzió nyílhat a játékok történetében! Erre érdemes lesz odafigyelni.

 24. Remélem minél gyorsabban jön, már nagyon várom.

 25. nah,jó lesz ez tutira,várjuk,várjuk

 26. nagyon kiváncsi vagyok rá

 27. Érdekesen hangzik, várjuk a híreket.

 28. nagyon várom már a tgs-t:)

 29. Engem már az E3-as prezentáció megfogott, de azért remélem lesznek még infók, videók.

 30. na kiváncsi leszek:)

 31. így kell ezt csinálni 😀

 32. egyre tuti benevezek, gyerkőcnek tetszeni fog!!

  • Miért? Az EyeToy milyen sorsra jutott? Én nagyon szeretem. A Trials of Topoq szerintem egy nagyon jó játék, hasonlóan a blurbs-ös is klassz, meg az Eyecreate-tel is el lehet szórakozni. Mondjuk az kétségtelen, hogy nem sok játék támogatja. Ez tagadhatatlan.

  • Jajj, bocs. Nem neked akartam írni, hanem az előtted szólónak. 🙂

 33. Technológiailag ott van a cucc, de hogy ugyanarra a sorsra fog jutni, mint a többi hasonló kütyü (EyeToy pl.) szinte biztos.De ne legyen igazam.

  • Ha nem lesz normális játékokkal megtámogatva, mint az EyeToy, akkor igazad lehet, de ha jönnének olyan játékok, mint amivel demózták ezt a hardvert, akkor szerintem sikeres lehet. Egy jó stratégiai játék, vagy egy jó rpg ezzel a hardverrel szerintem sikeres lehet.

 34. Várok már egy olyan FPS játékot, ahol kézben tartva egy ‘fegyvert’, amit pontosan lekövet a gép, hogy merre irányítom, lehet majd lövöldözni. Régen voltak játéktermekben ilyen shooterek, asszem volt Alienes, Terminator 2, stb.

 35. “Izgalmas lesz az őszi TGS. Már több helyen olvasható a “”felhozatal”” és a Sony odateszi magát rendesen. Jó lesz :)”

 36. Nekem nagyon tetszett az E3-as prezentáció, tuti beszerzek egyet a megjelenés napján 🙂

 37. Nem kicsit várom már. Full HD Wii lesz a PS3.

 38. fasza 😀 várom