Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

2010 elhasalt játékai a Yahoo szerint

A Yahoo [A http://videogames.yahoo.com/events/plugged-in/no-sale-2010-s-most-disappointing-games/1406982]videojátékos szekciója[/A] összegyűjtötte azokat a 2010-es konzoljátékokat, melyek információik szerint messze nem produkáltak olyan eladásokat, amiket a kiadók elképzeltek.[b]Alan Wake[/b] (X360) – A game minőségi, mégsem tejesítette az elvárásokat a kasszáknál. A cikk szerint ennek legfőbb oka a vásárlókat elszipkázó, és minden más szoftvert árnyékba borító Red Dead Redemption volt.[B]Blur[/B] (PS3, X360) – A szórakoztató autóverseny gyér eladásinál a vele együtt debütáló ModNation Racers-t és Split/Second-ot említik meg lehetséges okként. A játékosok bizonytalanok voltak, melyiket vegyék.[B]Prince of Persia: The Forgotten Sands[/B] (PS3, X360) – A Herceg vérfrissített kalandját még a hozzá kapcsolt mozifilm sem tudta megmenteni és csábítóbbá tenni a vásárlók szemében.[B]Green Day Rock Band[/B] (PS3, X360) – Bár az eredeti franchise igen sikeres, az amerikai punk-rock banda rajongói ezek szerint inkább hallgatják a zenét, de nem imitálják videojátékban.[B]Split/Second[/B] (PS3, PSP, X360) – Kétszer annyit vittek ebből az autóversenyből, mint a rivális Blurből, mégsem teljesítette az előirányzott mutatókat. Nem lett belőle Burnout-gyilkos.[B]Tiger Woods PGA Tour 11[/B] (PS3, Wii, X360) – Az Electronc Arts golfjátéka minden évben szépen fogy, de idén úgy tűnik, a sportoló magánéleti botránya hatással volt az eladásokra.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Split/Second meglepett.És a POP is.A többi nem.Sőt sztem jogosak is.

 2. Osztom a véleményüket ,de a játékokat nem csak eladásban kell nézni ,mert előző genben Shenmue 2,Okami se teljesítettek jól eladásilag még is qurva jó gamek.

 3. “Alan Wake nem lep meg.Tökre vártam,erre egy sima lineáris “”kirándulásszimulátort””(idéztem) kaptam.Tényleg jó a grafikája meg jó a sztori,de évek óta azt hallgattam,hogy ez mindent ütni fog.Hát nem.”

 4. Van ennek egy jó vonzata is – remélhetőleg lesznek jó kis leárazások és akkor olcsón be tudom szerezni a Split/Second-öt én is.

 5. “Doh, a Green Day meglepett, remek szerzeményeik vannak. A RDR-ön értelemszerűen pénztárca – gyilkos lett,, de nem értem a hatását, főleg, hogy kategórián kívüli a Split / Second oder Blur hatására. Ez utóbbi kettő tényleg versenghetett egymással, de mindkettő másért szerethető, egyik sem “”tudjuk le, oszt jóvan”” alkotás. Főleg a Blur-ben érezhető a fejlesztő Bizarre kemény rendszere a maximális pont, pardon rajongószám – megszerzési kényszere, de a Split / Second is a maga módján igen élvezetes. A POP: The Forgotten Sands nekem kérdőjel, lehet másolta a PS2-es nagy elődöket, de ettől függetlenül egy érdekes, kreatív játék lett, amire ha sokakat emlékesztet is a múlt, az olyan, amit szívesen átél újra az ember. Csak a Tiger Woods-al tudok egyetérteni, abba ugyan, ha jó is, mit lehet hozzáadni? Realizmusra törekszik, egy Everybody’s Tennis a sajátos extráival is jobban felturbózza a kedvet. Alan Wake: nos hát, no comment, engem magával ragadott, a Konzol Magazinban le is írtam miért, a Remedy nem egy veszett jószág, kérdőjel marad, hogy a játékmenet, a tartalom, vagy a bitang erős májusi-júniusi (MGS: PW, RDR, SMG 2, stb.) végett hasalt-e el.”

 6. Az Alan Wakeen meglepődtem, mert nem egy rossz játék, sőt még a Too Humant (ami már kevésbé jó) is hozzáadták. Autós játékok terén nálam idén csak a Gran Turismo 5 kerül fel a polcra, a többi felejtős.Red Dead Redemptionben kicsit csalódtam. Nem vártam a játékot, mégis a sok dicséret hatására kipróbáltam, de a sok bug/glitch kicsit játékélmény romboló. Példa kedvéért nem tudtam felvenni egy küldetést a játék vége felé. Ettől függetlenül az egyik legjobb western játék csak ezek az apró dolgok. Már nincs nálam a játék, de egy esetleges Game of the Yeares kiadásra befizetnék. (szigorúan magánvélemény)

 7. Osztom, tényleg hasaltak. Én sem vettem meg egyik játékot sem, nyilván ezért! :DD

 8. Alan Wake k..va jó gamma!(RDR 100x jobban bejön) dehát boxon van csak és ez tudjuk mit jelent pl.Mo.-on!

 9. Csak a Split/Second-ot próbáltam elég volt belőle 30mp.

 10. Azért engem a Split/Second és a PoP még érdekel…

 11. Nekem a Blur bejövös… számomra nem pofáraesés…

 12. Ez a Red Dead Redemption egy igazi gyilkos!:D

 13. nem lep meg.A Blur kva jó,a SS a nyomába sincs…mégis…

 14. nekem ezek közül egyik sincs meg, és az az 1 (Alan Wake) amelyik állítólag jó game (nem úgy mint a többi, szerintem) nem is lesz , mert xboxom sem lesz soha

 15. Alan Wake:persze mert sokan letöltik!

 16. Ez van . Egyik játék sem érdekel szóval hadd vesszen .

 17. Mindig is csak Playstation konzolom volt és az is lesz a jövőben is, de akaratlanul is kicsit megismertem az Alan Wake-t, azt hittem lesz akkora durranás mint nekünk pl. az Uncharted, ezek szerint pont fordítva sült el.A Blur és a Split/Second pedig számomra egyáltalán nem meglepő, a véleményem, hogy mind a 2 nagy hulladék lett. /szigorúan magánvélemény 🙂 /

 18. Blurt azt nagyon sajnálom. Szerintem háromszor ötletesebb és játszhatóbb volt mint a S/S vagy a Modnation. Meg pofásabb is. Online-on meg császár.

 19. Alan Wake-n meglepődtem.

 20. Komoly, hogy van benne egy exkluzív is 😮

 21. De ebben a felmérésben nem lehet benne, hogy hány Millióan töltötték le ezeket… Egyik játék sem lenne rajta a listán! :S 😀

  • biztos sokan töltötték le azt a minden évben kiadott golfos hulladékot!Szerintem minden évben az összeset Tiger Woods és barátai,szülei,ismijei veszik megXD

 22. Alan Wake-ért mindenképpen kár, de azért POP-nak sem éppen ezen a listán kéne szerepelnie… 🙁

 23. ezt az Alan Wake-et szomorúan látom

 24. Naughty Bear merre van?