Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

2009 december – 3.8 millió Playstation 3

Kaz Hirai Sony nagyfőnök a CES 2010 rendezvényen jelentette be, hogy a 2009 november végétől december végéig tartó, 5 hetes periódus alatt körülbelül 3.8 millió darab Playstation 3 konzolt sikerült értékesíteni.1.7 millió – Amerika500 ezer – Japán1.6 millió – EurópaA Naughty Dog szintén szép sikerről számol be: az Uncharted 2-ből nagyjából két hónap alatt 2.5 millió példányt vettek meg a PS3 játékosok.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Great! Nemhiàba a SONY a kiràly!!!

 2. Legyen csak szep nagy verseny,abbol nekunk jatekosoknak szarmazik elonyunk.Vegre a sony nem szorja majd el a valamikor ps exkluziv legendainak jogait,es ujra szuletnek olyan nagyok amik anno csak minket illettek.

 3. Nem tom ki,hogy van vele de engem inkabb az itthoni eladasok erdekelnenek!Me addig nem lesz magyar store,meg magyararositas a gammakon amig istenitett sonybacsinak nem eri meg:)mondjuk hunstore sztem sose lesz¦(

 4. go go

  • Olyat ne irj hogy Go ugyanis a psp go-nak nem túl fényesek az eladásai és mint ps3 tulaj nemörülnék ha ezt kivánnád a dögömnek:D

 5. Hajár hajrá!! Pörögjenek azok a számok!! 😛 Gratula!

 6. Ha jobban belegondolok,igazából köpök rá,hogy mennyit adnak el belőle. Lényeg,hogy a Ps3 a favorit. 😀

 7. Ez az mindekinek kell 1 vagy több PS3!!!!

 8. Es en mêg meg sem vettem hahaaaa!

 9. Szeretem a PS3 fellendülő karrierjéről szóló híreket. Az Uncharted 2-n meg sem lepődök, érthető a magas eladási szám.

 10. Hát lehet hogy ez a negyedév nem az , de egész évre szerintem nincs nyereség . Nem szabad elfelejteni hogy ebben a programok készítése / szerverek fent tartása és a reklám is beleszámít.

 11. Ezek után még mindig deficitet termel a PS3?

 12. szépteljesítmény 😛

 13. Visszatérve Amerikára, valahol olvastam, hogy ott a multiplatform címeket az agresszív marketinggel igyekszik kisajátítani a Microsoft. Sokaknak talán eszébe se jutott, hogy az imádott MW2 a Sony gépére is kijön.

 14. Köcsög FFXIIIII! Kazsuál lett miattad a PS3!!

 15. Grat Sony, és Naughty Dog! Azért mi pénzek mozognak itt? Én mindig elámulok rajta! 🙂

 16. Szèp.

 17. Ez igen. Jó hír. Jobban terjed mint egy járvány! 🙂

 18. szép… az Uncharted-ot lehet én is beszerzem

 19. Ja és hogy pontosabban fogalmazza U2 Okt közepén jelent meg, ha jól emlékszem . Azért van ott hogy naggyábol 2 hónap alatt . Amióta megjelent.

 20. “Ajánlom figyelmedbe. “”A Naughty Dog szintén szép sikerről számol be: az Uncharted 2-ből nagyjából két hónap alatt 2.5 millió példányt vettek meg a PS3 játékosok.”” Meg az általános 1-4 osztály olvasás órákat .”

  • Összesen okostojás nem a karácsonyi szezonban.Értelmezd is amit olvasol ember….

   • “Értelmezd már azt hogy a játék nem jelent meg régebben . A Naughty Dog nem 5 hétről beszélt hanem a “”nagyjából 2 hónapról”” ami megjelent a játék és karácsony között van . Úgye nem lehetnek fél éves adatok. Mert a játék akkor még nem jelent meg .”

 21. Nagyon örülök az Uncharted 2 sikerének fantasztikus a játék!!Nem tudja valaki mennyit adtak el belőle eddig összesen?

 22. Amerikában nem fogja megelőzni a PS3 a Boxot. Ott sokan azért fogják megvenni a Microsoft gépét, mert a haveroknak az van, és akar velük játszani. Hiába jobb vétel a PS3.

  • “Viszont Box-re semmi nagy durr nem jött már egy ideje, majd “”talán”” Az Alan Wake… és év vége fele a Natal. PS3-ra meg legalább jön 4-5 kihagyhatatlan cím. 🙂 Még azért ne írjuk le…”

   • Azért a Mass Effect 2 re látatlanban lecsapnék . Pc guruhoz adták az első részt , nagyon bejött a játék .

    • De volt róla pletyka, hogy multi lesz nem?

    • “Mass effect 2 miatt tegnaptól megint boxon is online vagyok XD új gép, meg a Splinter Cell, Alan Wake. ennyi, ezeket nem hagyom ki.(thxbro), bár nagyon pletykálnak egy év végi Mass Effect 1-2 kiadásról PS-re, meg senki a Bioware-től nem mondta ,hogy nem lesz,mindenhol csak a szokásos “”nem mondhatunk semmit”” ami azért mégse “” nem ez csak pc,xbox “” XD”

     • Én is azt tartom logikusnak, hogy az 1-2-t egybe adják ki. Mert ha most kijön az 1, rá egy évre meg a 2, a kutya nem venné meg. Csak a 2-t egyedül meg nyilván nincs értelme.

     • Nagy valószínűséggel a Splinter Cell is multi lesz. (később)Bár a kutyának se kell, lerágott csont… 😀

   • Ezért mondom. PS3 kínálata jobb, mégis a Boxot veszik az amcsik.

    • Az amcsikat kúrvára lehet befolyásolni a reklámokkal. Azért veszik az X-et mert az folyik a csapból.A holiday seasonban elindította a marketing kampányát a sony és meg is lett az eredménye.

     • az egesz vilagot ugyanugy lehet manipulalni reklamokkal,egy nemzet sem kulomb a masiknal.

     • Valami magyarázatának lennie kell, hogy 8 millióval több box fogyott náluk eddig – míg a ps3 össz lemaradása csak 5 millió (azaz másfelé a ps3 a menőbb).A mi kutyánk kölyke mentalitásban nem hiszek. Abban igen, hogy eszik a sajtos hamburgert, és nem az eszükre híznak… megy a maszlag, és jobban hajlanak rá.

     • De ha megnézed japánban pont fordított a helyzet . Ott a japán gépek fogynak . Egyébként ha megnézed azzal az 1 évvel vezet a box amivel előbb kezdett . világ viszonylatban marad az előny most már 3 éve .

     • A japánok nem csak azért veszik a PS3-at, mert hazai, hanem mert igénylik a minőséget. Csakúgy mint a németek, ott is a PS3 fogy jobban.Az Egyesült Királyság ami nagy kakukktojás, ők talán még az amcsiknál is jobban szeretik a Microsoftot és az Ekszbákszot. Ráadásul ott még a warezra se lehet fogni a dolgot, mint itt a vadkeleten.

   • Sajna USA nem lesz meg, ez eléggé egyértelmű, de a 8 millás különbség nagyon durva. A Sony-nak 4 millát hoznia kellene, hogy ne legyen annyira egyértelmű – több nagy kiadó van arrafelé, és elsősorban az amerikai piacra dolgoznak (legalábbis ott szeretnének sikert elérni).

    • Ja, elég ránézni a Halo, a Gírsz, és mondjuk a L4D eladásaira, legalább 2-3-szor annyi ment el belőle ott mint Európában. Míg Uncharted és LBP jobban teljesített itt. A Gran Turismo 5 is elsősorban Európában fog teljesíteni (és persze Japánban).

 23. A GOW III-nál és a Gran Turismo 5-nél lesz még pár gép értékesítve. 🙂

 24. Azért a Japán gyengus 🙂 főleg ,hogy közben kijött a FF, kicsit többre számítottam

  • 5 hét alatt a fél milla az gyengus ? Az egész évben elment majdnem 2 milla , és akkor az 5 hét alatt fél millió az gyengus . az egész éves forgalmuk 1/4ét 5 hét alatt csinálták . Ez minden csak nem gyengus .

 25. ennyi 🙂

 26. “””Lassú víz partot mos…”””

 27. Szép csak így tovább! Szerintem 2010 végére megüti majd az 50 milliót is. ^^,

 28. Ez egy igen jó hír!

 29. Szép teljesímény, tényleg kellett ez az árcsökkenés. Én már csak azért is örülük neki, mert a csökkenés miatt senki nem volt hajlandó kicsengetni érte 80ezret, amikor megvoltam szorulva, szal rajtam maradt a gép szerencsére…mostmár nem válok meg tőle.

 30. Jót tett az árcsökkentés. Japánban pedig a Final Fantasy. Szép teljesítmény! Mondjuk ez a Wii-t meg sem közelíti. Amerikában is úgy nézett ki, hogy több PS3 fogy majd, de végül az MS gépe megelőzte.EU, Japán, egyebek szerintem stabil második, de az amcsikkal még kezdeni kellene valamit a Sony-nak…

 31. Mi lesz még itt. 3d-s PS3, mozgásérzékelő kontroller… Még kellene egy mkv/média fájl támogatás.

 32. Az Ms érzi a vesztét, ezért öl dollár milliókat a Natal reklámozásába. Én elég szkeptikus vagyok a 3d-s eyetoy-al.Szép teljesítmény sony, csak egy kicsit hamarabb észbe kellett volna kapni, de jobb későn mint soha

 33. feltörtek!!! -mint a talajvíz!!! :)))

 34. Az igen ! Csak így tovább PS3 !