Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

2 Girls 1 Game – streamelnek a csajok!

[79986] [I]Mi is a [B]2 Girls 1 Game[/B]?Videojáték-kukkolás. Fílgúd-gitgud streamek. Közösségépítés.Két lány-lény beszélget egymással és persze veletek ezerféle dologról, és általában árad a csí és a jó hangulat. Mindketten ezer éve játszunk már (és legalább ennyi ideje ismerjük egymást), és túl akarunk mutatni az elterjedt női videogyártó sztereotípiákon. Na meg azért játszunk a játékokkal, amiért készítették őket – hogy szórakozzunk. Veletek.Egyelőre kizárólag [B]PS4[/B]-en játszunk – most fő programunk az [B]Overwatch[/B], de rövidtávon szeretnénk palettánkat bővíteni. Ha érdekel, nézz be hozzánk pénteken, szívesen látunk![/I][79987]https://www.twitch.tv/ingrid_hun (péntek, kezdés: 19:00)https://www.twitch.tv/madamkastream(A pénteki adásban lehetséges, hogy [B]KenChi[/B] – a PSC alapítótagja – is benéz pár meccsre!)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát még nem vagytok egy TheVR az tény 🙂

 2. Mindenki hazudozik mindenkinek, a csajok azzal hazudnak hogy úgy kifestik magukat hogy nélküle lehet meg se ismernéd, mi pedig azzal hazudunk Nekik, hogy: hogy drága egyetlen szerelmem, vagy hogy csak Téged drágám egész életemben, illetve hogy senki nem csinálja ilyen jól mint te! :DD Mondjuk az emberek saját természetüket is meghazudtolják holmi pedofil dogmák miatt, saját maguknak hazudoznak, miért viselkednének másokkal másképp?

 3. Halihó Mindenki,Köszönünk igazából minden kommentet, a kritikákból brit tudósokat megszégyenítő tudományossággal nyerjük majd ki az építő jellegű pontokat.Addig is megtanultam hogy mivel nem 100as az aimem, súlyosbító körülményként még nő is vagyok, dobjam ki a PSt és irány a konyha, de inkább a természet hogy érzéki leszbipornó-forgatással tegyem jobbá e romlott világot. De hát én már csak ilyen lázadó Éva vagyok, bocsi azt hittem a 21. és nem a 11. századba születtem. :)Na de hate vagy love, durva hogy ennyi ember időt szán erre a cuccra, szóval ezért mégiscsak köszike, písz mindenkibe!!

  • Ha jól esik csináljátok, remélem nem haragszol és a mondani valóm lényegét is elkaptad, hogy a bazmeg faszomozás-okat mellőzni kéne, mikor egészen kicsik is nézhetik a műsorotokat, sőőt.

  • Az meg hogy mi romlott, esetleg mi erkölcsös ne menjünk bele, ebben a világban a gyermek molesztálók mondják meg a többségnek. Mint pl a monogámiát ahol 2 ember természet ellenesen birtokolja egymást….Egy modern férfi manapság nem kevés önkielégítést végez a felesége mellett, de a többség így sem bírja és más nők társaságát is keresik.. ugyanis egymás birtoklása természet ellenes..

  • Szerintem jól nyomtátok! Idegesen meg én se mondok szebbeket. Sőt… 🙂

 4. “Beletekergettem…Overwatchtól, májva cukrot kakálok!A lányokat az ágyban szeretem játszadozni látni, meg a konyhában, a kutyát nem érdekeli, hogy más hogy játszik, és közben hogy tud káromkodni nulla poén tartalommal..A lányokról nincs kép, vagy jobb ez így nekünk mi, hogy nincs? :DStreamelésről meg az a véleményem, hogy így is tele van már az internet szeméttel, minek tömni még? Ki az aki azt nézi, hogy más játszik?Ilyen cirka 11 éves szerencsétlen korosztályt tudok elképzelni akiknek nincs otthon ilyenre lehetősége, és ahelyett hogy kimennének focizni egymással játszani, ilyenre pocsékolják az idejüket, hogy ezt az agyromboló valamit lesik.. Úgyhogy ezeket a “”kurva anyád””, “”faszom geci, basszus”” “”nem baszott meg”” stbstb szavakat szerintem nem kéne erőltetni.. Ugyanis Titeket nem férfiak néznek!Egyáltalán nem nőies viselkedés ez, és a chi-t még csak nyomokban sem tartalmaz..Ti nők vagytok, nektek érzékien kellene viselkedni, arról meg nem is beszélve, hogy valami értelmes dologgal kéne foglalkoznotok, ami előrébb viszi a világot.. bőven elég, hogy mi férfiak tönkre teszünk mindent amihez csak hozzáérünk… viszont én dumálhatok, mert nem vagyok olyan mint a többség nagyon fontos és sok tekintetben…Az én fejemben olyan ez a videó játékozás mint a csatak részegség, nem áll jól a nőknek..”

  • “””A lányokat az ágyban szeretem játszadozni látni, meg a konyhában,””Ez most frankó ember?Egyébként ez kb. olyan, mint focit nézni, vagy kézilabdát. Mit zavar téged, ha az emberek élvezik ezt?”

   • “Bocsánatot kérek…Igazad van írhattam volna még sok mindent… szeretek nézni egy nőt mondjuk miközben fest egy képet, ahogy fürdik, vagy szalad stb stb.. de hogy nyomkodja a video játékot és közben “”bazmeg”” “”faszom”” stb stb., hogy a durvábbakat ne is említsem, úgy hogy ugye ezeket nem 20-30-40+ éves férfiak nézik (főleg hogy nincs se kép se mozgó kép a csajokról :D, és akkor sem a játék miatt néznék ha néznék), hanem 10-15 évesek, akiknek nem adatott meg hogy játszhassanak, így nem gondolom, hogy ez így rendben van… Ezeket a videókat nézni órákon át, nem egy minőségi program, ezt vegyük már észre! Tudom nagyon nehéz különbséget tenni már jó és rossz között, mert egyre több patkányságot engedünk meg magunknak.. A sport és TV nézéséről engedelmeddel meg hallgassunk meg egy nálam okosabb Urat:https://www.youtube.com/watch?v=IkjwEfobrTk

    • “Ezen picit elmosolyodtam :)Tudod te, hogy az én 5 éves fiam hogy káromkodik játék közben? Persze volt kitől tanulni, de ez már csak ilyen. Benne van a mindennapi életünkben – nekem pl fel se tűnik, ha valaki “”csúnyát”” mond. Nézik a 10-15 évesek? Én minden nap iskola mellett megyek el, ahol ennyi idős gyerekek káromkodnak az udvaron épp szünetben. És fogadni mernék, hogy egyes gyerekek már a szexen is túl vannak ennyi idősen. De egy nő nem káromkodhat?”

   • A sport mint beteg mesterséges kultúra:https://www.youtube.com/watch?v=dHRN11ue1UA

  • Úgy látom igazam van, ugyanis ezen a bolygón a többség mindig téved. Én kérek elnézést, hogy órákon át nézni ahogy a másik játszik és káromkodik nektek egy minőségi program!

  • “””tele van már az internet szeméttel””Tudod ez nézőpont kérdése. Én pont ezt gondolom amikor egy újabb elmés hsz-t látok tőled. Illetve, azt, hogy ideje lenne már takarítani.Persze utána is visszaenne a fene az x-edik regisztrációval, ahelyett, hogy kimennél a természetbe játszani, beszélgetni és nevetgélni.Csak, hogy a te szavaiddal éljek.De ehelyett egy videójátékos oldalon osztod az észt, általában olyan témákról, amiknek semmi köze sincs a játékokhoz.És még azt mondod a stream-elés, vagy éppen azoknak a nézése hülyeség. Ez a ki hány éves duma is érdekes. Emlékeim szerint már 30 körüli vagy. (De lehet keverlek egy másik, számtalanszor visszaregisztrált taggal. A franc se tudja már ezeket követni) Ennek ellenére tinédzser szintű megnyilvánulásaid vannak, és csak ismételni tudom magamat, egy videójátékos oldalon osztod az észt. Igazán érett, felnőtt férfihoz méltó viselkedés.Ítélkezel itt, hogy ki, hány évesen mit csinál a szabadidejében. Na ne röhögtess már.”

   • “””Ennek ellenére tinédzser szintű megnyilvánulásaid vannak””Ne sértsük meg ezzel a szegény tinédzsereket.”

   • Ez kereken pontosan a második regisztrációm.. túlzott rosszindulatod, betudom a környezeted tanításának, nem te tehetsz róla. Viszont arról tehetsz, hogy nekem viszont fogalmam sincs arról, hogy te ki vagy..A tegnapi pókerből 4 körül értem haza és most itthon pihengetek engedelmeddel és ide ide pislantok… Azért mert máshogy gondolom ezt a káromkodós streamer dolgot a gyerekeknek mint a többség, azért még hagy írjam már le a véleményem, engedd már meg..

    • Felőlem leírhatod a véleményedet, illetve az csinálsz amit akarsz.Én is csak egy senki vagyok ezen az oldalon. De mivel ez egy nyilvános fórum, mások reagálhatnak arra amit írsz. Csak úgy ahogyan te is teszed. Nekem pedig ez volt a mondanivalóm, miután néhány hsz.-t elolvastam tőled. Rám pedig nem is kell emlékezned, nem beszéltünk mi egymással.Viszont napi szinten lehetett olvasni a te hozzászólásaidat az üzenőfalon. Ezek töredéke akaratlanul is megmaradt, emiatt emlékszem csak hozzávetőlegesen a korodra. Ennyi.De nyugi, nem fogom erőltetni ezután sem a társalgást. Teljesen más létsíkban mozgunk. Te mész balra én jobbra.

     • Én pl húst sem eszem mert szeretem és tisztelem az állatokat ahogy gennyes véres ipari tejet sem iszom, és a monogámiát sem alkalmazom, mert a természetem ellen van.. mindent megkérdőjelezek, és helyette gondolkozom. Ne haragudj rám, hogy ilyen vagyok, és is csak az vagyok amilyennek a környezetem felnevet..

 5. Kb. 2 órát néztem az már rekordgyanús nálam. Tetszett, jók voltak a dumák is.

  • Én lemaradtam róla, de majd legközelebb belenézek. Mondjuk OW nem igazán érdekel, de azért belekukkantok kicsit.

  • Megkérdezhetem hány éves vagy?

   • Persze, nem titkos adat, 42. Rég voltam 11. Dehát nekem még nem nyílt ki a harmadik szemem, nyugodtan megtehetem, hogy jól érezzem magam és szórakozzak olyan dolgokon is amik nem viszik előbbre az emberiséget.

    • Nem azon van a hangsúly, hogy ez nem viszi előrébb a világot, mert ha szórakoznak rajta sokan, akkor már előre viszi, ha jókedvet csinál..Hanem azon, hogy azt nézni órákon át, ahogy másik átlag játékos játszik arc nélkül ‘bazmegfaszom’-ok közepette, egy harmat gyenge program számomra. Ezért érdekelt hogy hány éves lehet az aki ezt órákon át tudta és volt ideje nézni.. Gondolom nem volt jobb programod, ebben ez a szomorú.

     • “Órákig tudom nézni őket, de persze csak azért, mert nincs jobb programom épp akkor, mikor nyomják. Ha lenne jobb szórakozásom, akkor azt persze áttetetném más időpontra :DÉn speciel átlag játékos vagyok, így jobban szeretem a velem egy szinten lévő embereket hallgatni / nézni. Nem szeretem a pro gameplayt, mert attól mindig kevésnek meg öregnek érzem magam.Az arc nélküli témához meg csak annyit tennék hozzá, hogy 2017-et írunk. Csupán pár kattintással rögtön arcot tudsz társítani mindkét hölgyhöz, ha neked az számít, hogy néznek ki. És ha utána nem ragadsz le azon, hogy milyen jól néznek ki, hanem tovább mész, akkor rádöbbensz, hogy bizony van ott intelligencia és tehetség.Mellesleg ha ismernéd az Overwatch világát, akkor tisztában lennél vele, hogy a “”bazdmeg/faszom”” és hasonló szavak még a finom kifejezésekhez tartoznak. Hosszútávon rosszabb, mint a drog, jobb, mint a szex. Megöl, kicsinál, kikészít, üvöltesz, káromkodsz, idegbeteg leszel tőle. De másnap felkelsz és még ki sem nyitod a szemed, de már előtted van a matchmaking.”

     • “””jobb, mint a szex””…ha a feleségére gondol az ember szex alatt, úgy igen! :D”

     • Most hogy mondod… Picit elgondolkoztam, hogy van-e összefüggés, hogy én ráfüggtem a játékra, a csajom meg közben félrelépett / lelépett :O

     • Jelenleg betegállományban vagyok itthon tényleg nem volt jobb programon. Viszont mindenképp belenéztem volna, hogy mit alkotnak mert érdekel, legfeljebb nem ennyi ideig.

 6. A streamelős adások – és egyben maguk a streamerek – életében akkor jön el a legjelentősebb változás, amikor már van kamera és látható a műsorvezető is. Ez mára már fontosabb elem, mint maga a műsor. Onnantól, hogy látszódsz, igazából mindegy is, mit csinálsz. Ez vonzza be a nézőket, innentől ugrik meg a látogatószám. (És innentől a sikerrel együtt jön a kritika is…)Úgyhogy ez legyen a következő lépés, ha komolyan gondoljátok.

 7. Komolyan erre van valakinek igénye, hogy 2 csaj játékát nézze, akik nem valami szuperjó játékosok, és most finoman fejeztem ki magam? Ha mondjuk Dragonken csinál egy kombó videót ahol mutat valamit, az világos, de ez a két csaj mit tud? Mellé lőni? Én se lennék jobb OW-ben, de nem is égetem magam ezzel twitchen. Ez csak pont azt igazolja, hogy a nők nem valami nagy spílerek.

  • “””Ez csak pont azt igazolja, hogy a nők nem valami nagy spílerek.””Hímsoviniszta!”

  • “””…ez a két csaj mit tud?””Jól érezni magunkat. És ha ez szerinted nem elég, akkor szerintem nem nálunk van a hiba.”

  • “””Én se lennék jobb OW-ben, de nem is égetem magam ezzel twitchen.””Helyette inkabb itt egetted magadat a verszar tetesztjeiddel. Hala a jo egnek ezekbol visszavettel, cserebe viszont maxra toltad az ostoba hozzaszolasaidat. Az is erdekes, hogy amint a nok egy kisebb rivaldafenyt kapnak valahol (legyen az film vagy jatek) te AZONNAL megjelensz kopkodni. https://youtu.be/USgQs9L2gjQ

  • Még a legjobb streamerek is bénáznak. Meg én ahogy elnéztem a többséget nem érdekli te h játszol, hanem az h inkább szórakoztató legyél, beszélgess a nézőkkel stb.

   • Ja hogy ennyi, értem. Ez ilyen tingli-tangli videó. Az más.

   • Sokkal jobban örülnék ha akik ezt nézik kimennének a természetbe játszani, egymással beszélgetni, nevetgélni nem pedig ezt a színtelen szagtalan produkciót bámulnák passzívan.. Ettől sajnos nem lesz előrébb az emberiség.

 8. Csapassátok!Sajna melózom 🙂

 9. Kifejezetten tetszett a csajduma, de Overwatch multi helyett inkább néznék valami tesztfélét. Küldenék is szívesen valami indie-okosságot.

 10. Cukik a csajok!

 11. Oni,egy Sniper Elite3 – 7-es pálya? 😀 😀 😀

 12. Jajnemár

 13. “””túl akarunk mutatni az elterjedt női videogyártó sztereotípiákon.””Nem gonoszkodni szeretnek, de ez ellege az elterjedt noi videogyarto sztereotipiak kategoriajaba esik. Azert sok szerencset.”

 14. Overwatch még érdekel is, lehet belenézek. Ritkán nézek streameket, akkor is vagy a játék vagy a lányok miatt.D.Va és Mercy legyen és akkor Merci. 🙂

 15. Remélem nagyot mentek.

 16. Azt hittem stílust vált a PSC. 😀 Nem nézek streameket, de belenézek majd, viszont D.Va ne maradjon ki.

 17. 2 percig se szoktam bírni a lányok live adásait . Kíváncsi leszek nálatok mi lesz a helyzet 🙂