PlayStation.Community Teteszted ›› PSti

2016.05.19. 19:44
48 hozzászólás
Szerző: PSti
Utolsó hozzászólás: PSti (2016.07.20. 20:39:13)
Megosztás
Értékeld a tesztet!
Elérkeztünk az Uncharted sorozat utolsó, azaz ötödik részéhez. Ugyan számomra kicsit a vége felé már annyira nem ütött a dolog, (1: 10/10, 2:8/10, 3: 7/10, illetve GA: 10/10) mivel volt, amikor egy kisebb hadsereg rohangált velünk a nagy kincskeresésben, ráadásul megjött a multi, ami ehhez a játékhoz teljesen felesleges, de értem én, hogy ezzel érik el azt, hogy az Unchared-et az egyszemélyes mód után is játsszák. De lássuk miről is van szó.

A grafika természetesen fantasztikus, ás amikor végre elkezdődik a főcím, akkor mindenki leteszi a haját. A hangulat nagyon ott van, és ugyan csak apróságok a korábbi részekből, de meghozza az egészhez a kedvet. Ez nem csak a 23-ik ugrabugra kincskeresős marhaság, hanem az Uncharted 4. És mindez nem 21:9-be, meg 720-ba, meg 5 fps-el sikerült, hanem teljes képernyőn. A játék alatt lassulást vagy ilyen idegesítő dolgot nem érzékeltem. Akit a grafikai újítások komolyabban érdekelnek, annak ajánlom ezt a közel 17 perces angol nyelvű videót.

A történetből semmit se lőnék le, csak annyit mondanék, hogy az elején az össze-vissza idősíkos megoldás rémes. Lassan már a normális a ciki, pedig nem, teljesen jó lett volna akkor is, ha időrendi sorrendben kapjuk az eseményeket. Szereplőileg a régiek közül Elena újra itt, de szinte meg se ismertem a hangján kívül amikor megláttam (plasztikázott?), Chloe csak egy üzenetben köszön vissza, ahogy Charlie Cutter is, de természetesen Sully-t megkapjuk.

Az új karakter, "Dr. Livingstone" pedig egy címeres barom. Már elsőre se tetszett, ráadásul hasonlít egy rokonomra aki egy címeres barom :) de ez a játékban is stimmel. Gondoltam majd talán a végére megkedvelem, de nem. A "Janet Jackson" al-főellenséget meg hagyjuk, ilyen keménykedő férfi-nő, iszonyat. A fő-fő gonosz még rendben, semmi extra manus, de bajom nincs vele. Olyan jelleg, mint a másodikban az angol, szóval aki azt szerette, ezt is fogja.
Átlóg a keze :)

Platform elemekben ugyanakkor fejlődtünk, kapunk egy csáklyát amivel át lehet lengeni mint a Tomb Raiderben, sőt, a régésznőtől a láda tologatást is megkapja Drake. A csáklya mondjuk elég érdekes, mert ha átugrunk valahova, akkor simán felcsavarodik hősünk övére, ami meglehetősen mulatságos látvány. Legalább egy okfejtést kaphattunk volna rá, hogy ez a Nasa legújabb fejlesztése vagy valami. De végre nem cső játék. Persze van ahol részben az, de legalább próbálkoztak nagyobb terekkel, lásd szigetes rész, vagy Madagaszkár. Ennek kifejezetten örültem.

A tárgyak felvétele is változott, méghozzá "Utolsó Mi"-sre. A kincsek ismert csillogása mellett ezeket egy kis kör jelöli a távolban. Aki szeret gyűjtögetni, az ellophat felvehet 109 kincset, 3 relic-et 23 és 25 jegyzetlapot és meghallgathat 36 beszélgetést. Ide kapcsolódik egy másik lenyúlt kölcsönvett fejlesztés méghozzá az, hogy a tárgyakat el lehet forgatni 180 fokban. Tudom, eddig is lehetett a kincseket forgatni, de ez 1:1 "Az 1866-os Rendelés" módszere. A töltényeket pedig egy belőlük kinövő sugár jelzi, ami remek, hiszen a tűzharcban nincs idő nézelődni.

Amit sajnos az Uncharted 4-be is betettek az a folyamatos csesztetés, ha nem rohanunk egyik helyről a másikra. Ezt soha nem fogom megérteni, hiszen mindig az a cél, hogy a játék ne 5-6 órás legyen, szóval akkor hova kell sietni? Miért nem lehet nézelődni? Itt kifejezetten szép tájakon mászkálunk, még holdat is rajzoltak, meg mindent, de akkor minek, ha szaladni kell? Aki agyatlanul rohanni akar annak úgyis ott a Speedrun, még trófea is van érte, pontosan 6 óra, szóval egy délután alatt kitolhatja a játékot, csak úgy minek. Második, harmadik végigjátszásra okés, de elsőre? Le kéne szokniuk erről a fejlesztőknek.

A játékbeli haverok ugyanis erre vannak, hogy szegény Nathan Drake nehogy eltévedjen a pályán. Ezt nem csak ők, hanem mindenféle nyilak is segítik, ami roppant idegesítő. Ugyan ez utóbbit félig ki lehet kapcsolni, de a karakterek nyaggatását nem. Utolsóként avval se bírtak leállni, hogy ha meghalok mondjuk 20x, akkor feltegye a program a kérdést, hogy nem akarsz-e nudli szinten játszani, sőt, hasznos tanácsokkal is ellát, miszerint ha nem akarod hogy eltaláljanak, akkor bújj el. Na most ez első pályán érthető, de amikor a tizediken is kirakja az gáz.
Fedezékbe kell menni?

A harcokban viszont tudtak újítani. Lopakodós pályán ha nem rejtjük el az szendergő ellenséget akkor a haverjai észreveszik ha rálátnak (mint Hitman), és a lerántott ember néha kapaszkodik, ezek jópofaságok. Ugyanakkor szintén régi Uncharted hiba, hogy ha nem adott időben érünk oda valahova, akkor a katonák lemerevednek, és még őrjáratozni se indulnak el addig, amíg észre nem vesznek minket. Látszik, hogy robotok, lefagy a program, úgy marad. Ez előny és hátrány egyszerre, de azért hiba.

Másik hiba a liftes jelenetnél, hogy van 20 töltényem, és kb. 40 embert kéne leszedni vele. Elhiszem, hogy a játék szerint 20 töltény = 20 fejlövés, de nem. A harmadik részben amikor a hajón kellett rohangálni ott ezt remekül megoldották. Ha elfogyott a töltényem, akkor mágikus módon mégis újra tudtam lőni, ami nem életszerű, de hát könyörgöm, kicsit nehéz felszedni úgy az ellenség fegyverét, ha fizikailag nem tudok odamenni!

Amivel teljesen elégedett vagyok az a kocsi. Általában a többi játékba csak azért raknak járművet, hogy legyen valami extra, és sokszor iszonyat az irányítása, vagy beakad, vagy ronda, de itt semmi ilyesmi. Teljesen jól vezethető, nem tűnik erőltetettnek, sose ragadtam be vele sehova, minden rendben. Ha kekeckedni kell, akkor talán a kocsi odajöhetne a távolból :) ha elkolbászoltam mint a Batmannél, de ez legyen a legnagyobb gondom.

Az irányításért is külön köszönet illeti a Pajkos Kutyát, mert minimális szinten lehet variálni. Aki nem akarja 200x megnyomni a négyzet gombot, az nyomva is tarthatja. Apróság, de nagyon tetszett. A lövöldözés is felcserélhető a lenti ravaszokról a fentire. Ez is ízlés dolga, de legalább el lehet dönteni. Tudom, a PS4 már alapból tudja ezt, de egyszerűbb a játékban állítani, mint rendszer szinten.

Trófea szinten felemás az élmény. Sajnos bejöttek multisak is, aki ezt utálja, nem fog örülni. Én is ide tartozom, inkább megcsináltam volna +3 Speedrun pálya jellegűt mint a Collection-ben. A többiből most kihagytuk a "lőj le X fegyverrel 50 embert típusúakat", de a 100 ember meghalás nélkül újra itt figyel. Ezek mellett végre kicsit kreatívabbak is lettek, pl. a "Still Got It", viszont bejöttek a beszélgetés összegyűjtések ami marha jó azt leszámítva, hogy ha a társalkodópajtim odaáll a továbbjutás elé akkor Drake nem beszélget, hanem ajtót nyit, így ugrott az egész, kezdhetjük újra a fejezetet. Azért csodálkozom ezeken, mert Uncharted mindig is egy egyszerű trófea szintet képviselt, de itt nehezítették. A súlyozás sincs rendben, mivel 1 perces ezüst trófea is van, de a 6 órás speedrun-ért vagy az összes kincs megtalálásáért is csak egy ezüstöt kapunk, ami nyilván nem ugyanaz a kategória. A trófea képek viszont szépek, bár a fő képet most lecserélték, így nem passzol a sorozatba. Félelmetes probléma! :)

Az viszont már tényleg gond, hogy kincskeresős játékban végig kell hallgatni azt, hogy na, ne keressük az aranyat, mert juj, itt lőnek, meg juj, itt meghalhat valaki (nahát!) meg direkt szenvedős drámát beletenni. Teljesen igazuk van ebbe a karaktereknek, csak könyörgöm, ez a sorozat erről szól, hogy a muki kincset keres. Nem anonim kincskeresők klubja, ahol "Hello, a nevem Drake, már 10 éve nem lőttem le senkit a dzsungelben egy arany pohárért" mondat után jön a lelkesítő taps, hanem az, ahol a főhős addig szenved, amíg meg nem pillantjuk a cuccot. Ráadásul mindenki tudja, hogy a szereplők lábát levágják, akkor is oda fogunk menni a drágaságokért, tehát ezek csak ilyen időhúzások. Már a harmadik részben kezdték el ezt a ne keresd a kincsest tanmesét, de nem ennyire erősen. Megjegyzem ott se kellett volna.
Szóval ennyi. Amikor megjelent a régi Uncharted 1-2-3 PS4-re akkor azt megvettem és végig is játszottam. Az egyáltalán nem egy csalódás még ma sem, pedig a trófeák miatt vagy 66x kellett végigvinni, és az Uncharted 4-et még elő is rendeltem, de sajnos nem nyert. Az elején még lelkesen játszottam, aztán folyamatosan egyre rosszabb lett, és még a kutyát is éheztetik.

Érdekel az április elsejei poénkodásom? Katt ide.

Érdekel MolonLave véleménye az Uncharted 4-ről? Katt ide.

Érdekel VictorVance véleménye az Uncharted 4-ről? Katt ide.

Érdekel gaccsi véleménye az Uncharted 4-ről? Katt ide.

Adatlap
- Megjelenés éve: 2016
- Méret: 48 GB alap játék + 5 GB 1.02 + 1.4 GB 1.03
- Fejlesztő: Naughty Dog
- Kiadó: Sony
- Az alap kiadás ára jelen pillanatban (2016. május): 60 USD / 50 GBP / 17.990 Ft

Linkek: Hivatalos, PlaystationTrophies, Wiki
6/10
Látványosság:
Kiemelkedő
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Gyenge
Zene / Hang:
Hangulat:
Átlagos
Pozitívum
Nagyszerű grafika, lopakodós vagy rambó akció, tudtak újítani.
Negatívum
A játékos csesztetése, kellemetlen hibák, gyenge történet, felesleges mű-dráma.
A PlayStation.Community szerkesztősége semmiféle felelősséget nem vállal a "Teteszted" rovatban megjelent írások tartalmáért. A kritikák és pontszámok minden esetben a szerző saját véleményét tükrözik, nem a szerkesztőségét. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a Teteszted rovatban közzé tett írásokat adott esetben módosítsa, publikus formából kivegye, vagy törölje.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
48. PSti  PlayStation.Community tag
2016.07.20. 20:39:13
LV5
Válasz 47. Hpeti00 üzenetére:
Mire jó az objektivitás?
47. Hpeti00  PlayStation.Community tag
2016.07.20. 10:36:53
LV2
Válasz 46. PSti üzenetére:
Természetesen nem. Csak nulla objektivitást tartalmaz a leírásod.
Horus Rising
46. PSti  PlayStation.Community tag
2016.07.20. 10:29:02
LV5
Válasz 45. Hpeti00 üzenetére:
Miért? Hivatalos tesztelőnek tilos leszólni U4-et?
45. Hpeti00  PlayStation.Community tag
2016.07.20. 09:37:41
LV2
Huhh, hatalmas szerencse hogy nem vagy hivatásos újságíró/tesztelő...
Horus Rising
44. Adamska  PlayStation.Community tag
2016.06.21. 05:51:35
LV2
Válasz 41. Luki05 üzenetére:
egyébként mitől olyan innovatív az U4?
43. PSti  PlayStation.Community tag
2016.06.11. 00:10:14
LV5
Válasz 41. Luki05 üzenetére:
Nekem aztán teljesen mindegy, hogy a szakma elismeri-e, az a lényeg, hogy nekem tetszett. Lehet, hogy sokan szeretik a tökfőzeléket, de ha én nem bírom megenni, akkor ez nem számít, érted? Nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak egy játékról, hanem az, hogy TE mit gondolsz róla. Ha neked tetszik az U4, ennek én komolyan mondom örülök. Nekem nem jött be, ennyi.
42. Onimushaman  Szerkesztő
2016.06.08. 16:02:28
LV24
Válasz 41. Luki05 üzenetére:
Aki eddig fanyalgott, annak ez az új rész végre tetszik. :D
señor
41. Luki05  PlayStation.Community tag
2016.06.06. 22:57:47
LV3
Leírhatnád hogy jött ki ez a 6 pont,mert ha a teszted szerint átlagolunk az 7 pont.Ennyit a komolyságáról.Ha az év végén megkapja a game of the year díjat és a szakma elismerését,még komolytalanabb lesz ez az amúgy is komolytalan teszt.Ha beülsz egy Ferrariba és nem tudod vezetni,nem a kocsi a szar.Azt kell megérteni hogy mindenkinek nem lehet megfeleni,ha még mindig az UC 1-et majmolnák a fejlesztők már rég meghalt volna a sorozat.Fejlődni kell,innováció mert különben unalomba fullad az egész.Ez meg is történt,az újítások működtek és működnek az összes résznél.Az emberek kb.5%-a fanyalog csak érte.Na ők pont le vannak sz*rva,mert a többségnek kell megfelelni.Ha te ebbe az 1-2 %-ba tartozol akkor így jártál,ez nem a te játékod.
40. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.23. 13:07:39
LV5
Válasz 39. Headarias üzenetére:
Jaja, nekem is a kedvencem a 2D platform, kár, hogy már szinte kihalt.
39. Headarias  PlayStation.Community tag
2016.05.23. 11:08:44
LV2
Válasz 38. PSti üzenetére:
Annak én is tudnék örülni. Sajnos mára kihalt a platform ügyességi stílus (a Ratchet inkább TPS rajzfilmes köntösben) pedig szerintem lenne rá igény. De nem tartom valószínűnek a Crash remasteredet. Az Activision birtokolja jelenleg a jogokat és ha csinálnának bármit is az tuti nem egy remastered hanem olyasmi mint a Crash: Mind over Mutant lenne. Ami hát lássuk be nem véletlenül lett sikertelen game.
38. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.23. 10:04:09
LV5
Válasz 37. Headarias üzenetére:
Köszönöm. Remélem egyszer a Crash-re jön valami remaster, mert azt én is várom!
37. Headarias  PlayStation.Community tag
2016.05.23. 09:31:20
LV2
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Jobban vártam a játékot mint amennyire tetszett. Az online valóban fölösleges. Ezen felül még bugos is (mint ahogy a korábbi uncharted online-ok), a fagyogatós szerverekről ne is beszéljünk.
A story mode meg erőltetett. Egy pozitívuma van, hogy igazi happy-end zárást kapott az uncharted.(ezzel bebiztosítva, hogy nem lesz utolsó utáni folytatás) A Crash bandicoot easter egg-el meg elérték, hogy elővegyem a ps1-et. És már több időt nyomtam a crash1-be mint ami idő alatt végigszaladtam az U4-en.
36. Noob  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 15:57:16
LV6
Válasz 34. Ragle üzenetére:
Szerintem a Mortal is jobb nála a témában.
Én mindig igazat mondtam, akkor is, ha hazudtam.
35. Noob  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 15:56:17
LV6
Válasz 31. Ragle üzenetére:
Amúgy ez, amit krtikaként hozol fel, egy az egyben a Gears of Warsra illik.:)
Én mindig igazat mondtam, akkor is, ha hazudtam.
34. Ragle  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 14:44:50
LV5
Válasz 32. ymmoTS üzenetére:
Ez a játék alapból túl népszerű ahhoz, hogy bármilyen is legyen, az emberek nagy része szeretni fogja. Én nem mondom, hogy ne lett volna (eddig = 17-18. fejezet) benne olyan, amire ne mondtam volna magamban, hogy ez egész korrekt, de sajnos kevés ilyen történt. Igazából túl nagyok az elvárásaim a videójátékokkal szemben, és ha objektíven nézem, akkor ez a tizenpár órás kaland össze nem hasonlítható élményben egy Dark Soulssal, vagy egy World of Warcrafttal. Más játék, de ha egy pontrendszerben nézzük a dolgokat, akkor bizony jogos a hatos. Én csak ennyit mondtam :)
33. ymmoTS  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 12:51:32
LV4
Válasz 31. Ragle üzenetére:
Amúgy tiszteletbentartom a véleményed, nem kötekedni akarok, csak mutatni hogy néha elég ha csak megosztod mondandódat és nem ráerőlteted a másikra ;)
So.. this is what it feels like
32. ymmoTS  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 12:47:59
LV4
Válasz 31. Ragle üzenetére:
Ha nem szereted az ilyen tipusú játékokat, nem szabad játszani velük és kész, lehet másoknak ez jön be. Én szertem az úgynevezett "csőjátékot". De amúgy vicces hogy úgy gondolod mindenki hülye rajtad kívül. Ha látod hogy ennyire kevés embernek nem tetszik a game akkor inkább át kellene gondolni, hogy lehet csak a Te izlésvilágodnak nem megfelelő. Nekem is vannak olyan játékok amik nem jönnek be és túlzásnak tartom sokszor az értékeléseket és nem kezdem el lehülyézni az embereket miatta hogy miért gondolják ezt.. Próbáld ki te is ezt az életmódot, sokkal kellemesebb .
So.. this is what it feels like
31. Ragle  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 12:28:29
LV5
Válasz 30. cjnin üzenetére:
Valaki még mindig hordja a sonyfanboi napellenzőjét. Ez a játék lószar játékélményt nyújt sok másikhoz képest. Grafikailag oké, minden másban hulladék, ha kievezünk a faék egyszerűséggel bíró, hasonló játékok közül.
És igen, mind a négy résszel játszottam, a negyediket annyira untam, hogy inkább elkezdtem Doomozni mellette. De már majdnem a végén tartok annak is.
30. cjnin  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 11:42:17
LV10
Válasz 29. Ragle üzenetére:
Nehéz eldönteni, hogy ennyire dilettáns vagy csak próbálod hergelni a népet a baromnagy hülyeségeiddel.

Játszottál egyáltalán a négy Uncharted játékkal? Gondolom legkönnyebb fokozaton végigszaladva (youtube-on), mert egyébként feltűnt volna a fejlődés, hogy az AI, a három féle lehetséges játékmód (lopakodás, lövöldözés, kettő keveréke), és a köztük való teljesen sima ide-oda váltogatás, a pályák vertikális felépítése mennyire kiemelkedő jelenleg a játékok között, mennyire sok lehetőséget ad a játékos kezébe. A csőjáték dolog is sokat javult, a képfrissítésre pedig olyanok se panaszkodnak, akiknek ez a munkája, de azért égesd csak magadat tovább :)
No mission too hard, No challenge too big
29. Ragle  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 08:03:32
LV5
Válasz 25. ymmoTS üzenetére:
Látod, erről beszéltem. Ennyi erővel, ha lenne egy szarjáték kategória, amiben minden játék szar lenne, akkor azok között a legjobbat 10/10-ezni kellene, mert "Nektek mi lenne jobb ilyen tipusú gamenél?"?
A probléma ott van, hogy ugyanabban a pontrendszerben értékeljük az összes játékot. Nincsenek alrendszerek. Így a 6/10 még lehet sok is egy ilyen ultrarepetitív csőjátéknak. Gondold át, mi lenne, ha nem lenne csúcsgrafikája* a proginak. Senkit nem érdekelne akkor ez a játék, mert játékmenetben szarabb, mint gyakorlatilag bármi más.

*szigorúan a konzolos játékok között. Azért vannak benne grafikai bugok, és a képfrissítés még mindig vicc.
28. Penge70  PlayStation.Community tag
2016.05.22. 07:32:13
LV22
Gyagyás vagy :)
27. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 23:52:25
LV5
Válasz 25. ymmoTS üzenetére:
Na látod itt a gond. Szerintem a sztori csak átlagos, felesleges mű-drámával, és borzasztóan zavar a karakterek nyaggatása, hogy siessünk, siessünk. Amikor az elején Drake hazudik a kedves feleségének, (aki bőven elengedte volna egy kalandra, hiszen ő ösztönözte a másik melóra is, ráadásul együtt kalandoztak korábban) akkor tudtam, hogy ez csak arra lesz jó, hogy később szenvedhessenek rajta, és tényleg. Ugyanez a véleményben említett picsogás arra, hogy ne keressék a kincset, menjenek haza. Mindenki tudja, hogy nem fognak hazamenni -> szintén felesleges kitérő. Pedig a játék hossza teljesen jó, szóval itt nem kell +5 perc, hogy kitolják, mert nekem crushingon 26 óra volt elsőre az U4.
26. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 23:47:40
LV5
Válasz 24. Noob üzenetére:
Sajnos nem lehet mindenki kedvére tenni :)
25. ymmoTS  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 23:16:27
LV4
Válasz 19. PSti üzenetére:
Nem vagyok sony fanboy , egyszer toltam minden részt végig és igy is többet adnék neki, hihetetlen kidolgozott játék, gyönyörű látvány, remek story, baromi jo TPS játék. Nektek mi lenne jobb ilyen tipusú gamenél?
So.. this is what it feels like
24. Noob  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 22:23:44
LV6
Egy kicsit túlzónak érzem a pontozást, ha leveszed 3-ra, akkor minden idők legjobb tesztjei között a helye.
Én mindig igazat mondtam, akkor is, ha hazudtam.
23. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 20:27:24
LV5
Válasz 22. Ragle üzenetére:
Jaja, legtöbb embernek 7 pontig = szar a játék, 8-9 elmegy, 10 megveszem majd talán akcióba. Ezt DK mondta valahol, de igaz teljesen.
22. Ragle  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 19:41:16
LV5
Válasz 21. PSti üzenetére:
Vagy csak, hogy nem értik meg, hogy itt 6/10 játékpontot adtál az Unchartedre, és nem 10/10 Unchartred pontot.
Mert ha nem az Unchartedekhez mérjük a játékot, és leszedjük a Sonyfanboinapellenzőnket is, akkor igazából jogos az a hatos.
21. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 19:03:09
LV5
Válasz 20. Ragle üzenetére:
Ja igen? Akkor ez volt a gond. :)))
20. Ragle  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 17:13:55
LV5
Válasz 19. PSti üzenetére:
Nem tudtad, hogy az Unchartedre kötelező tízpertizet adni?
19. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 10:17:21
LV5
Válasz 18. ymmoTS üzenetére:
Nem. Mi a trollkodás benne? Az, hogy nem tetszett?
18. ymmoTS  PlayStation.Community tag
2016.05.21. 08:30:22
LV4
Válasz 17. PSti üzenetére:
Tetesztedet csak trollkodásra használod ? :D
So.. this is what it feels like
17. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 22:39:39
LV5
Válasz 16. eandre üzenetére:
Nekem a jó szavatosság az, amit újra meg újra megéri végigjátszani. Pl. az Uncharted 1 szavatossága kimagasló, hiszen szívesen végigjátszom, mert a hangulat sem átlagos, jó sztori, stb. Az U4-ben ez a dolog nincs.
16. eandre  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 22:32:41
LV11
Válasz 14. PSti üzenetére:
Kit érdekel? Van benne egy élvezetes online rész. Az, hogy te nem is veszel róla tudomást nem a játékot minösíti. 15 óra story egy nem open world játéktól pedig objektivan nézve nem lehet gyenge. Abban a müfajban amiben az U4-van neked mi az átlagos meg a jó szavatosság?
15. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 18:52:45
LV5
Válasz 12. Leon0424 üzenetére:
Hiába írnám újra, a véleményem akkor se változna.
14. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 18:50:21
LV5
Válasz 10. eandre üzenetére:
Mert aki nem szeret multizni az egyszer végigtolja az egyszemélyest és kb. annyi.
13. Leon0424  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 17:52:42
LV11
Válasz 12. Leon0424 üzenetére:
* már mint nem te VictorVance hanem PSti *
H.U.S. Clan Leader/ Resistance 3
12. Leon0424  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 17:50:12
LV11
Válasz 11. VictorVance üzenetére:
Poénak is szar, szerintem írd újra, ez most nem sikerült.
H.U.S. Clan Leader/ Resistance 3
11. VictorVance  Szerkesztő
2016.05.20. 17:20:15
LV18
Válasz 10. eandre üzenetére:
Csak nem érted a poént :D
Örülünk?
10. eandre  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 17:07:15
LV11
Szavatosság miért gyenge? Kb 15 óra story utána meg ott van még a multi. Ez a teszt elég gáz.
9. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 15:31:18
LV5
Válasz 8. Onimushaman üzenetére:
Persze, értem amit mondasz, de ez nem élő kutya.
8. Onimushaman  Szerkesztő
2016.05.20. 13:41:18
LV24
Válasz 7. PSti üzenetére:
Volt kollégám kutyája Uncharted 4-es, mocskosul elhízott eb. Édességgel tömik, meg minden lószarral. A fogyatékos gazda hülyeségekkel érvel, nem lehet rajta segíteni. Tuti cukros meg vak lesz pár éven belül.
señor
7. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 13:25:42
LV5
Válasz 6. Onimushaman üzenetére:
Igazad van, a végén még elhízik a kutya :)))
6. Onimushaman  Szerkesztő
2016.05.20. 13:22:04
LV24
Válasz 4. PSti üzenetére:
Ne trollkodjál már bmeg, megmondta a csaj is, "hogy ma már kaptál belőle". Amit 2x csinálhatsz full illegális, kedves interakció.
señor
5. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 13:05:13
LV5
Válasz 1. Krista505 üzenetére:
A látványosság számomra az, hogy a játék hogy néz ki, a játszhatóság az, hogy milyen az irányítás, lehet variálni vagy sem, pl. az X-el ugrik ha én X-el szeretek ugrani, stb. A hangulat pedig az, hogy mennyire tetszik az egész. Például jó érzés rohangálni meg lövöldözni, vagy inkább csak azért tolom, hogy letudjam.
4. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 12:47:06
LV5
Válasz 2. Onimushaman üzenetére:
Köszi, 10/x-ek egységesítve.

A kutyát 2x lehet etetni, utána már nem. Apróság, de nem értem mire jó, ha én 3 órán keresztül tömni akarom, akkor hadd legyen már. Szinte agyilag nem bírom felfogni, hogy miért így programozták le, hiszen ha kimegyünk az ajtón, a kutya is jön.
3. PSti  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 12:44:51
LV5
Válasz 1. Krista505 üzenetére:
A látványosság az a látványosság a játszhatóság az játszhatóság, nem hangulat.
2. Onimushaman  Szerkesztő
2016.05.20. 11:48:36
LV24
Ha gondolod, majd töröld ezt a hsz-t.

Van egy értékelő a végén, hat a tízből. A cikkedben tíz a nyolcból stb. szerepel. Nagyon sokan elrontják, a kutyát meg lehet etetni többször is.
señor
1. Krista505  PlayStation.Community tag
2016.05.20. 09:06:51
LV10
Ha a látványosság és a játszhatóság kiemelkedő akkor hogy lehet a hangulat átlagos?
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3063 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Pisti
Fórumhozzászólások száma:
17 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2231 db
Utolsó belépés:
2020.01.13. 16:53:03
Regisztráció ideje:
2009.01.01. 11:27:32
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea