PlayStation.Community Teteszted ›› MrZ

2016.02.20. 15:14
2 hozzászólás
Szerző: MrZ
Utolsó hozzászólás: Onimushaman (2016.02.22. 17:48:04)
Megosztás
Értékeld a tesztet!
Mr.Zé tesztírásból sem maradhat ki. Hát itt is közzéteszem a 2012-es Diablo 3 tesztem. Igaz nem a konzolos verza, de sok eltérés nincs a platform verzák között. Juhé???

Ma bemutatom nektek a Diabo 3 pc számitogép játékot!

A dialo 3 egy akciós szerepjáték amit a word of warcaft, készítőji csináltak a Blizard. Most jelent meg a pcés változat pár hete de én azonnyomba, megvettem volt buli is valahol a városban nagyon jó volt. 15 forint volt de ez nem biztos és megérte mert már, régen vártunk rá nagyon de most már itt van nyugogyatok meg. Nagyon jól néz ki a dobozoda ilyen fekete ragasztós és ki lehet nyitni mint egy köny magyarul is, van benne nagyon megörültem neki hogy magyar a játék. De aztán kiderült hogy nem mert beraktam, a gépbe és angolul volt. Szerencsére én értem ezt a nyelvet ezért nem, okozott problémát az instalálása a gépemre. Nagyon sok helyet foglal több mb-bájt. Volt fehér dobozos változat is de az drága ne vegyétek, meg szerintem a sima doboza sokal job és kiseb. miután felment a játék a gépbe kezdödhet a gyilkolás!
A Jácáshoz internet kell nem lehet anélül irányítani sajnos, ezmiatt sokan mérgesek bazmegolnak keményen az interneten nem, is értem miért hiszen van már mindenkinek. ha nincs szójatok othon valakinek fel kell hivni telefonon őket és bekötik a számitogépbe és lesz. nah szoval elinditod a játékot, linditotam rá kell nyomni a pay gombra el is indil, nagyon szép a menü je jól néz ki. nah nyomjuk palyt. intro nincs monnyu ezt nem értem mert jó, lenne egy számítógép grafikás film a második részbe volt jó hoszú volt de annalk nem volt ojan jó a grafikája még akkor régen. csak ilyen rövid van mutatja hogy kik csinálták a játékot bár elég jól néz ki. és akkor jön menü ilyen táj ami zöld elrepül a galamb monnyuk én kicsit megijedtem mert nagyon föl, hangositotuk a hangfalat de a zene bejött majnem leugrottam a székemről. itt bekkel írni az internet cmed meg a jelszót ami nekem ezustfarkashacos@malbox.hu jelszó meg lombosdavid123666 és akkor beenged de elötte elenöriz hogy te vagy az meg az algorizmusokat asszem. csinálni kell harcost nagyon egyszerű most le is irom mik vannak!
Nah ezeket lehet csinálni. van a harcos aki igy elég öreg már de nagyon ki van gyurva elég jó a páncélzata is , nagy fegyvere van erőset lehet vele ütni de csak egyet tud fogni mert két kéz kell hozzá, szal annyira nem is jó de azért lehet vele játszani. aztán van monk amit nem értekmiért a nyomozórol nevzték el szerintem ez barmság eléggé na mindegy ők ilyen, karaktékozós harcos neki is van szakála bár neki még barna, szóval igy ütni lehet vele gyorsan meg így lesik a harang a levegőböl lehet bug. vele nem jáccotunk ojan sokat csak ilyen plédje van nem jó a pácélzata ezért ne probálkoatok vele inkább. nah van varázs ló is vele lehet sugarat lőni meg repülni legalábis látam videon nekem nem ilyen, a karakterem csak van ijen is ha gondolod válazd ezt. a kevencem a démon gyilkos nagyon jól néz ki világít a szeme páncélja is elég kiráj ilyen spawnos kicsit s van piszoja de n azt nem használtam, inkáb cseréld le kardra meg pajzsra sokal erösebb a demezse így. van jen beszülöttös is de azt már meg se nésztem ekkra baromságot. de itt már van elég baj, met lehet lány karaktert is csinálni de minek, ez nem lányos játék szerintem nem hinném hogy ezzel ők jácanának, lehet hogy a blizárd ezért sok rajongót el veszit de monyuk ezt nem akarom de szerintem ezt nem kellet volna keves blizárd. nah mindegy az se elég jó hogy nem lehet benne fejet változtatni vagy hajat mert azért ez már mamár alap, szerintem ezt belerakhatták volna mint a varcaftba de nem tették. nah mindegy csinálsz karaktert el lehet nevezni nekem egy démon gyilkos karakter van elég erös magas már a szintye. moss jöjön a játék maga készüljél fel!
a történet nagyon jó, mindegyiknek más de csak ilyen rajzolós elmonnyák honan jött és akkor utána felébredsz a faluban és kezdhetsz is jácani. sajnos az elején elveszik az öszes páncélod meg vegyvered de lehet venni is meg kiesik azelenségből ami rajta van meg pénzt is dobál elég jó ha van sok. az egérel lehet csak irányitani kár hogy nem lehet mint a codba hogí nyomod a betűket vagy dzsojsztikal de azt monta apám ha megjelenik xboxra maj arra letöltjük és akkor lehet jojal is játszani. van két fajta lövés ki lehet cserélni őket ahogy írtod az elenséget így néha vilansz és akkor van új képességed, de nekem nem lehet mindent használni csak így üt a kardal de azért elég jól meg van animálva. amugy a grafika nem 212 es szint crisis jobb nem értem mértnem csinálták meg azzal a grafikával, szal ez elég nagy lehutás blizárdtol de azért eljácik vele az ember. fojik a vér mindenhiva ahogy ütöd az elenséget mozognak a tesrések a földön , meg röpülnek nagyon jó. van menü amibe öltöztetheted a harcost amijet talál a földön, van szürke fehér sárga kék asszem de nem érdmes kéket rakni gfel vagy sárgát mert nagyon sok plusz terhet ad így írja miket szal jó a sima szürke feliratos ruha is. egyépként küldetéseket kell csinálni kapsz azért is pénzt meg világíthatsz is tőle és akkor job leszel, meg vannak beszélgetős átvezetök de nem tul izgalmas jobb inkáb menni és ölni. a piros bogyok ha felveszed gyógyít mert van az életed megmana és az fogy szal a pios az tölt, mert nincs külön ital amit inni kell mint a wovban. nagyon sokat kell menni is néha ninc mindig elenség de nem baj mert hamar jönnek és akkor harcolni kell. van erdős rész sok óra mulva meg sivatag is, ott rejtőzik a diabolo (azt jelenti ördög) és őt kell majd megölni de addig még sokat kell harcolni. szeintem vegyétek meg a játékot mert lehet többen is jácani vele. lehet IGAZ pénzért is ruhát venni kint a piacon (actation hause) de nekem nem engedi apám, meg haverom monta nem is ojan jók de ti tutjátok.. szal ijen játék a dialo 3 szerintem vegyétek meg.most jön az értékelése a játéknak: grafika 2/5 hang 5/5 kezelés 2/5 szarvatosság 5/5 szal végülis 8 pontos játék de mos nálunk nem lehet kapni nem tudom miért majd lesz és gyertek harcolni majd vgyél fel barát listára tudunk írni közbe meg taktikázni meg pénzt tucc nekm adni meg ruhát j lenne nah csáztok
8/10
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Átlagos
Hangulat:
Átlagos
Pozitívum
Diablo 3
Negatívum
Nem Diablo 2
A PlayStation.Community szerkesztősége semmiféle felelősséget nem vállal a "Teteszted" rovatban megjelent írások tartalmáért. A kritikák és pontszámok minden esetben a szerző saját véleményét tükrözik, nem a szerkesztőségét. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a Teteszted rovatban közzé tett írásokat adott esetben módosítsa, publikus formából kivegye, vagy törölje.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. Onimushaman  Szerkesztő
2016.02.22. 17:48:04
LV24
Beteg. :D
señor
1. Penge70  PlayStation.Community tag
2016.02.22. 15:28:17
LV22
kiváló teszt :D
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV12
La Peste Noire
PSC Kredit
8103 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
ZombieWDoll
Fórumhozzászólások száma:
499 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3488 db
Utolsó belépés:
2019.11.21. 11:05:27
Regisztráció ideje:
2008.12.14. 19:12:07
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea