PlayStation.Community Teteszted ›› taron

2017.11.14. 10:25
0 hozzászólás
Szerző: taron
Megosztás
Értékeld a tesztet!
Hello Mindenki

Első teszt, nem gondoltam hogy pont egy fps fog rávenni, hogy billentyűt ragadjak de ez történt. A történet úgy kezdődik hogy volt egy akció a store-on..............ultimate edition 4 fél.......mondom ennyit simán megér egy jó játék, főleg hogy goty. Netre fel keresgélés, olvasgatás majd a végén nézzük meg mit mond róla a Főnök itt PSC-n......hoppá hogy Ő írta a tesztet. Azért szeretem a tesztjeit gyerek korom óta mert tárgyilagos de mégis beleéled magad ahogy olvasod és nem száraz, plusz lényegre törő. Nem mellékesen sokban egyezik a játékos érdeklődésünk, sokszor kapom ugyanazt egy játéktól mint Ő.

Szóval store-ban kifizet letölt majd vagy 2 napra rá elindít. Öcsém....nagyon jól néz ki és azonnal kézre áll,nincs egyetlen olyan dolog sem az irányításban amiért nem oda nyúlnál ahol van. Jók a hangok, kellemesen szól mind az 5.1-en, mind a fülesben. Jó a sztori, van benne kreativitás, a wallrun is olyan tükörsimán van megvalósítva, hogy amikor először ugrassz fel rá azonnal ráérzel. Általában mielőtt nekiállok egy új game-nek elolvasom PS Trophies-on, hogy miként érdemes nekifogni, nehogy túl sok fölös végigjátszást kelljen nyomni egy-két trükkös trófea miatt. Na ezen felbuzdulva akkor nézzük meg master nehézségen in medias res. Hát nem vagyok egy ultra jó fps player, de azért nagyon rossz sem.......de itt aztán volt pár káromkodós checkpoint. Nem azt mondom hogy durva nehéz de van benne kihívás legnehezebb módban bőven, nekem így tizen akárhány óra volt a kampány és még hátra van a többi szingli trófea kipucolása........mert.....
Mert a sztori végén elindítottam a multit..........kicsit tartok az fps multiktól mert volt már olyan, hogy nem tetszett, nem feküdt, nem élveztem, nem volt jól kitalálva stb. Pl a COD és BF multikat nem szeretem ellenben a PS3-as Killzone részek multijaival amikbe nagyon sok időt öltem(igaz Valor Grand Cross?:)))mert azok valahogy nagyon bejöttek. A KZ3 multija külön is platina volt.....Na és EZ......hát ez a paradicsom!!! Rögtön kézre áll ez is, az alap fegyverrel is simán tudsz érvényesülni, jók a pályák, folyamatos az akció. Mindez megfűszerezve egy csomó használható képességgel, a falon futással és persze a titánokkal..........HATALMAS!!!Életem eddigi legjobb fps multi élménye!!

I'm in love!!!
10/10
Látványosság:
Kiemelkedő
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
Kiemelkedő
Pozitívum
Ötletes, elsőre kézre áll, szép, jól kalibrált
Negatívum
Single kicsit rövid(túl hirtelen lesz vége simán tolnád még)
A PlayStation.Community szerkesztősége semmiféle felelősséget nem vállal a "Teteszted" rovatban megjelent írások tartalmáért. A kritikák és pontszámok minden esetben a szerző saját véleményét tükrözik, nem a szerkesztőségét. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a Teteszted rovatban közzé tett írásokat adott esetben módosítsa, publikus formából kivegye, vagy törölje.
Olvasói vélemények
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3337 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Töltéssy Áron
Fórumhozzászólások száma:
387 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1125 db
Utolsó belépés:
2019.11.19. 19:51:57
Regisztráció ideje:
2008.10.10. 20:02:46
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea