gibsonmate

Bemutatkozó
21 éves vagyok, Egerben, Budapesten lakom (mikor hol :-) . hobbim : BMX, futás



Első közös BMX-es filmünk : http://www.youtube.com/watch?v=CVFCo_bbFf4

Bmx-es videoim:
1) http://vimeo.com/17773707
2) http://www.youtube.com/watch?v=mADxalqNaVQ


gibsonmate blogja
   1 / 2 oldal   
2013.03.10. 18:11   Érdekes  (7 hozzászólás)
2012.10.09. 15:39   Podcast  (3 hozzászólás)
2012.02.03. 18:45   Nike+  (6 hozzászólás)
2011.06.11. 20:46   Magyar PSN account problémák  (19 hozzászólás)
2010.12.13. 22:19   Konzol helyett...  (12 hozzászólás)
2010.04.24. 12:01   Lockerz  (10 hozzászólás)
2009.12.27. 17:19   Psp játék csere PSN játékra v DLC-re  (4 hozzászólás)
2009.12.21. 13:22   Konzolstúdió  (100 hozzászólás)
2009.11.01. 19:31   Első Bmx-es filmünk  (18 hozzászólás)
2009.06.25. 19:03   My lovely Playstation 3.  (15 hozzászólás)
Profil hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
20. Lackooo  Hackerman
2014.06.15. 11:59:09
LV16
MGO topic VAZZE!!!!!!!!!!!!!!!
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
19. yogi  PlayStation.Community tag
2012.10.14. 14:30:00
LV1
Hello :) Borderlands!
Mert muszáj!
18. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.07.17. 13:59:24
LV4
Válasz 17. Dolly91 üzenetére:
igaz... :)
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
17. Dolly91  PlayStation.Community tag
2010.07.17. 09:58:59
LV14
Válasz 16. gibsonmate üzenetére:
:O Te is szoktál engem!

:P
16. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.07.16. 12:56:06
LV4
Válasz 15. Dolly91 üzenetére:
faszt cinkelsz :P
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
15. Dolly91  PlayStation.Community tag
2010.07.15. 23:14:07
LV14
Válasz 14. gibsonmate üzenetére:
Látod? :D Megint hisztizel :D
14. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.07.15. 23:07:36
LV4
Válasz 13. Dolly91 üzenetére:
jolvanna :(
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
13. Dolly91  PlayStation.Community tag
2010.07.12. 23:02:30
LV14
Válasz 10. gibsonmate üzenetére:
Pont Te mondod a sikítozást? :DDD
2010.07.11. 06:42:22
LV1
Why so Serious? Mennyivel jobb volt angol nyelven min a köcsö Stholl András hangját hallgatni..... :)
2010.07.09. 19:16:29
LV1
Nem szeretnék csatlakozni a többiekhez, de muszály, mert tényleg jók vagytok.És egyigazi mocskos rabló vagy,de ez így a szép :DD
NiGa... 2pac the best !!KiNg!!
10. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.07.09. 16:38:06
LV4
Válasz 9. Siskanyi1 üzenetére:
Köszi szépen :)


Öröm hallgatni a "sikitozásod" amikor ellopom a killeidet ^_^
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2010.07.09. 04:24:11
LV1
Jó a vidi,jól nyomjátok :).Eger nekem is bejön,nagyon szép város,gyerek koromba jártam ott egy párszor :).Amúgy meg killrabló vagy xDD.
8. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.04.29. 22:04:17
LV4
Válasz 6. ikszboksz üzenetére:
Köszi szépen ^_^

Az esés az mindennapos dolog, beletartozik abba, hogy megtanulják egy új trükköt.
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
7. karfiol  PlayStation.Community tag
2010.04.28. 17:39:26
LV19
Válasz 6. ikszboksz üzenetére:
Én nagyon szeretem Egert, számos alkalommal jártam már ott.
2010.04.28. 17:35:47
LV5
Nagyon ügyesen béemikszezel a barátaiddal! El szoktatok néha esni?

(Apukám Egerben született, így a gyökereim nekem is Heves megyébe nyúlnak vissza.)

:D
MoH PSN: ikszboksz; minden más PSN: FaJani
5. szakolczai  PlayStation.Community tag
2009.09.21. 21:31:18
LV8
bmx tesó :)
HASTA EL FINAL, VAMOS MADRID !!! PARA SIEMPRE...
4. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.08.11. 23:39:40
LV4
:D
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2009.08.07. 11:58:11
LV6
Na hali! :)
ブレイブルー
2. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.07.10. 14:05:06
LV4
Annyira nem is :P
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
1. soliduss  A Krónikás
2009.06.28. 19:59:53
LV25
Hát nem kicsit hanem nagyon Mgo függő vagy :-D

1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV4
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
5037 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Máté
Fórumhozzászólások száma:
1479 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
105 db
Utolsó belépés:
2018.06.23. 10:12:51
Regisztráció ideje:
2008.09.08. 15:46:22
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea