danteneverdie

Bemutatkozó
SSS Rank Devil Hunter
   1 / 9 oldal   
2019.05.17. 19:13   DMC5 DMD teljes végigjátszás  (2 hozzászólás)
2019.05.07. 12:40   DMC5 DMD Mission11-16  (5 hozzászólás)
2019.04.21. 17:48   F@ck the King!!!  (5 hozzászólás)
2019.03.28. 23:13   DMC5 DMD Mission2-7  (9 hozzászólás)
2019.03.17. 11:25   DMC5 DMD Prologue+M1  (4 hozzászólás)
2019.02.25. 01:47   DMC5 DEMO kipróbálva  (12 hozzászólás)
2015.11.04. 16:18   DMC4SE LADY/TRISH DMD SSS M13-M20  (2 hozzászólás)
2015.09.23. 15:45   DMC4SE LADY/TRISH DMD SSS M1-M12  (4 hozzászólás)
2015.09.08. 00:03   DMC4SE Vergil DMD SSS M5-M20  (4 hozzászólás)
2015.07.28. 18:41   DMC4SE Vergil DMD SSS M3+M4  (4 hozzászólás)
Profil hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
15. ermac4  PlayStation.Community tag
2011.09.26. 19:13:58
LV2
Lenne egy kérdésem . A dmc3-ban vissza lehet hozni az előző mentést ?
14. ermac4  PlayStation.Community tag
2011.08.22. 07:51:52
LV2
Válasz 13. ermac4 üzenetére:
Á már nem fogják lecserélni az új dantét ez már epic fail .
13. ermac4  PlayStation.Community tag
2011.06.08. 20:47:06
LV2
Válasz 12. danteneverdie üzenetére:
Én azt gondolom hogy ha lecserélik az új dantét , akkor biztos vétel .
12. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2011.06.08. 18:16:48
LV2
Válasz 11. ermac4 üzenetére:
lassan, de biztosan halad az EPIC FAIL fele...
less talk, more screams!
11. ermac4  PlayStation.Community tag
2011.06.08. 16:59:31
LV2
Te mit gondolsz az új Dmc-ről ?
10. ermac4  PlayStation.Community tag
2011.05.12. 16:05:12
LV2
Akinek a blogja nagy része dmc annak rossz ízlése nem lehet.
9. alucccard  A retkes
2009.07.27. 19:59:02
LV22
hi,jók a videók!
8. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2009.06.19. 11:27:32
LV2
elfogadva :)
less talk, more screams!
7. Alex  PlayStation.Community tag
2009.06.17. 15:50:20
LV13
Úristen!!Hogyan és miként??? kemény vagy...

fogadd gratulációmat! :)
SouthernPlayalisticCadillacMusic
6. titus6  PlayStation.Community tag
2009.04.06. 22:44:42
LV5
Elég jól nyomod ami azt illeti. Én is igyekszek, hogy legalább ilyen jó legyek :D
5. Sakamoto_14  A bölcs
2009.04.05. 20:44:58
LV20
Te beteg vagy. Ennyire fannak és brutálisan jónak lenni már illegális. Én a 8. pályánál feladtam és meguntam.
4. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2009.03.25. 17:28:54
LV2
nem nem, nem volt semmifele kod, ha DMD alatt vegigvitted a cucc, akkor new gamere kattintva egybol valaszhato lesz az osszes nehezsegi fokozat, igy fresh karakterrel is lehet DMD alatt nyomulni, uj save data fajllal.
less talk, more screams!
3. Nasrael  PlayStation.Community tag
2009.03.19. 00:48:09
LV1
De már nem azért unlockoltál kodal nem ,mert se normál se hard értékelésed nincs :D.Persze mégha végtelen devil triggerel csináltad volna sem lett volna egyszerü.
"Im a wild card not a hero"
2. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2009.03.16. 12:11:59
LV2
persze hogy igaz, bar nem volt konnyu...
less talk, more screams!
1. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.03.15. 22:13:24
LV4
Ha az a kép igaz ami itt bal oldalt van akkor nem vagy normális xD

Én legnehezbben jutottam a 6. pályáig de feladtam mert nem tudtam 6 élettőltővel megcsinálni, és lusta voltam 20 db-ra orbot gyűjteni :D
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1566 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
shaka
Fórumhozzászólások száma:
85 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
406 db
Utolsó belépés:
2019.08.24. 19:12:08
Regisztráció ideje:
2008.10.18. 07:14:21
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID