PlayStation.Community

2013.09.30. 10:00 Játékteszt
42 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Fűre lépni szabad.

Újra itt van, újra itt van a nagy csapat...

Minden évben ugyanaz van. Circulus vitiosus. Ráadásul Giuseppehez hasonlóan egyből mindent kétszer látok. Van egyfelől a Konami éves lasztikergetése, a Pro Evolution Soccer, illetve ott van a másik futballnagyhatalom (sic!), Kanada FIFA sorozata. A két játék rajongói között legalább akkora szájkarate sessionok vannak évről-évre levezényelve, mint mondjuk az aktuális SONY avagy Microsoft konzol release előtt/után/alatt az aktuális oldal okosainak az eszmefuttatásai. A kis Ödönke kimászik az ágyból szombat reggel, megissza a maci kávéját, végignézi a matinét valamelyik kertévén, majd elégedetten besüpped a kis székébe és már mondja is a magáét a nyolc háztömbbel odébb ébredező harmincas éveit taposó sikeres üzletembernek, Dávidnak. Vérre megy. Pár órával később mindkettő elégedetten áll fel a gép elől. Megmondták a magukét. Ödönke vígan szalad a parkba homokot enni, Dávid tovább böngészi az online-szexhirdetéseket. Túl köver... túl sovány... túl öreg... megyek inkább válaszolok valami frappánsat Ödönkének.

Minden évben ugyanaz van...
Ennek örömére kezdjük idén a Pro Evolution Soccer 2014-gyel; idén az ázsiaiak által feladott csomag érkezett meg előbb Martinhoz, aki két Dávidot és Ödönkét letudva újfent engem bízott meg a teszteléssel.

Soha nem csináltam titkot abból, hogy a FIFA sorozatot jobban szeretem. Ennek – nemes egyszerűséggel – annyi az oka, hogy a FIFA jobb játék. Szerintem. Az EA sorozata kellően ügyesen egyensúlyozik a giccsesen kommersz, mégis addiktív és szórakoztató határán. Dübörög alatta a Deadmau5 (aki szintén kellően ügyesen egyensúlyozik a giccsesen kommersz, mégis addiktív és szórakoztató határán), amikor már egyesével tépnéd ki a hajszálaidat a pofátlanul csaló AI ellen, online gurítasz egy laza 4-est valami unatkozó svéd hülyegyereknek, Deadmau5 még mindig dübörög, az élet szép.

A PES pedig, nos, a generáció japán iskolájának tipikus példája annak minden nyűgjével és szépségével. Európa piacát megcélzó játék, felhasználóbarátnak legkevésbé sem nevezhető menükkel. Deadmau5 sincs benne, viszont lehet benne focizni, eltévedni a menükben, idegesítően hülyén megoldott frissítéseket tölteni, kellő időt és odafigyelést szentelve a cuccnak pedig beleszerelmesedni.

Idén azonban valami más. Nem, nem az idióta menükre, Deadmau5 jelenlétére, csiricsáré tálalásra gondolok, de idén a játék – a név kötelez alapon – tényleg fejlődött. Nem is akármilyet! Maga a játék az, ami bizony még a veterán rajongóknak is kellemes bizsergést fog okozni. Az eddigi sémák újratanulása, újraértelmezése és hasznosítása, valamint a foci szeretete kísért a PES-sel eltöltött órák alatt.

Hagyjuk is a szokásos sallangot, ha ignorálni nem is fogjuk, de tudjuk le fél sorban az idén is frusztráló navigációt a játék opciói között, a barokkos giccs hiányát, a statisztikákkal való dobálózást (ha nagyon érdekel, van BL, UEFA Kupa és Libertadores Kupa, meg még pár normális ember számára érdektelen bajnokság) fókuszáljunk inkább ténylegesen magára a játékra.
Mely játékba belecsöppenve már lehet is hüledezni, ugyanis a fejlesztők gondoltak egy annyira merészet, ami tényleg csak a japánoknak juthat az eszébe: szanaszéjjel módosították a Kojima Productions FOX Engine-jét, majd kiadták a parancsot, hogy irány focizni. Az eredmény? Egy bődületesen szép focis játék, a generáció legszebbje (beismerem, picit csaltam és belenéztem a két órával ezelőtt átvett FIFA-ba – annak fényében mondom).
A játékosok animációi átmenet nélküliségüknek köszönhetően életszerűek és hihetőek, a labda pont úgy viselkedik, ahogy azt elvárnánk. A pályán rohangáló embereknek érezhetően súlya van, teljesen másképp fogsz hozzáállni az egészhez, ha épp egy nagydarab állat tologatja maga előtt a labdát, mint amikor egy törékenyebb villámgyors valakihez kerül a játékszer. A – főleg a híresebb játékosokról mintázott – modellekről általánosságban elmondható, hogy hasonlítanak a való világbéli megfelelőjükhöz (bár vannak kevésbé eltaláltak is, szegény Asamoah inkább hasonlít egy debreceni menekülttábor szökevényre, mintsem valós önmagára), a FIFA olykor ijesztően összeszerelt viaszrobotjaihoz képest pedig pláne. Az arcokról – az új Heart rendszernek hála – valósnak ható érzelmeket olvashatunk le, egy folyamatos, állandóan változó dinamikát véltem felfedezni a virtuális pályán töltött órák alatt.
A fentiek fényében gondolom nem meglepetés, hogy a felrobbanni készülő stadionok (spanyol csapatok otthonát ne keresd a programban az EA monopól licencnek hála) az őrjöngő tömegekkel hasonlóképp csak erősítik az instant sztárfoci élményt. Az ultrák kántálása, kifeszített transzparenseik, a meccs elején a csapatunk színeibe burkolózó, adott esetben címerét rendezetten-koreografáltan megformáló már-már ijesztően hihetően ható embermaszlag képviseli a cukrozott megy darabkát a habos kávé tetején; amit focis játékból kilehet hozni a generáció végén, a Pes Productions megtette. A közeli átkötő intermezzókban izzad is az engine rendesen, a meccs eleji csapatszemlénél, visszajátszásoknál sajnos hajlamos a program a framerate ingadozásra, de ennyi még bőven belefér, magát a folyamatos játékot nem csorbítja, de általában pár tizedmásodperc után átnyomtam őket – kifolyt szemmel nehéz lenne cikket írni.
Az új külső azonban csak a finom mézes máz, ami körülveszi a még finomabb, belül rejtőző ínyenc falatkákat. Az új Motion Animation Stability System-nek köszönhetően mind a játékosok egymással, mind a labdával való érintkezése észveszejtően hihetőre sikeredett. Szerintem eddig az idei PES-nek sikerült a leginkább leszimulálnia a leszimulálhatatlant – a folyamatosan változó és kiszámíthatatlan fociélményt. Az eddigi részek nekem főleg az idegbeteg lapos passz pingpongozás miatt nem tetszettek annyira, idén azonban pár nap tesztelés után szinte mindent láttam, ami az igazi gyepen is megtörténhet. Nagy nehezen, a grundon zajló eseményekre emlékeztető kínkeservesen összeszenvedett gólt, ahol legalább hárman csúsztak be a labda felé és csak a szerencsén múlott, hogy nem pár centiméterrel odébb pattant. Felső lécről éppen hogy csak a gólvonal mögé pattanó megeresztett Vidal bomba jó harminc méterről? Pipa. Ellentámadást lábujjheggyel megakadályozó rekontra? Az is pipa. Látványos, kontextusfüggő támadások, ahol a két csatárom mozgásával nyitja meg a középpályám előtt az utat? Egy zseniális újításnak köszönhetően ez is pipa. Az új kombinációs játéknak köszönhetően három gyakorlatilag előre leprogramozott figurát adhatunk meg csapatunknak, lényege pedig az, hogy a képernyő alsó sarkában felvillanó ikont meglátva egy vad dupla L2 csettintéssel már teszik is csapattársaink a dolgunkat. Még mi a labdát vonszoljuk magunk előtt, pozícióba futnak, elmozgatják ellenfeleink védelmét – lehetőségek egész új tárházával mélyedhetünk el az amúgy is hatalmas mélységeket magukban rejtő taktikai beállítások között. Persze ehhez fogékonynak kell lenni a taktikus türelemjátékhoz, de ha elég tökös vagy és végig tudsz koncentrálni, kegyetlenül kihasználhatod a másodperc töredéke alatt felismerve a megfelelő helyzetet és játszi könnyedséggel hozhatod magad helyzetbe. Az már említett Heart rendszernek köszönhetően pedig még egy gyengébb csapat is erőt meríthet Góliáttal szemben: az események alakulása folyamatosan kihat játékosaink teljesítményére; egy látványos csellel hagyja csatárod maga mögött két védőjét? Hirtelen akkorára duzzad önbizalma, hogy a következő támadásnál már három védőből csinál hülyét. Kapusod fölé tolja a jogtalanul ellened megítélt tizenegyest? Akkorákat fog helyből ugrani, mint Robin Williams a Flubberben. Bravó, Konami, így kell ezt!
Hogy a játékmechanika gyengéiről is szót ejtsek: gyanúsan sokszor bombáztam telibe a lécet (főleg sorsdöntő helyzetekben, de még mindig nem olyan idegesítő, mint amit a FIFA AI-je művel szorult helyzetekben), illetve – ha már Fox Engine, biztos Kojima humorérzéken köszönhetően – olykor a mechanikus focistáinkat irányító Sons of the Patriot hálózat leáll, és egy üresben alig sebességgel pattogó labdára senki nem mozdul, hirtelen mindenki lefagy. Tudjuk be ezt egy Metal Gear Solid easter eggnek, és nyugtázzuk egy szende szűz kacajjal (sajnos nem fogjuk).

Lehetne még itt statisztikákkal és számokkal, nevekkel, újfent unalmas kommentátorokkal és mi egyébbel dobálózni, de a PES 14 játékmenete – és végül is ez lenne a lényeg – annyira bejött és annyira újat nyújtott mind a konkurenshez, mind az előző önmagához képest, hogy nem tudok haragudni rá. Sőt, egészen megszerettem!

Szabadulj hát meg te is idén a benne lakozó Dávidtól és Ödöntől, még akkor is, ha pont nem a PES a kedvenced – lehet pont idén fordul majd a kocka! Szorítsunk helyet idén mindkét dudásnak a csárdában, megfelelő alkoholmennyiség után úgyis mindegy, mi szól... csak szóljon ezerrel!
(Sajnos az EA FIFA-jával ellentétben a PES 14 – a helyzet jelen állása szerint – nem teszi tiszteletét az idén debütáló újgenerációs konzolokon – pedig de megnézném!)

(A játékot partnerünk, a PlayON.hu biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Konzolok Szevize budapesti boltjában, illetve webshopjában.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
42. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.10.09. 07:53:41
LV22
Válasz 40. hajzi üzenetére:
na igen:D
41. cervezas90  PlayStation.Community tag
2013.10.07. 20:05:34
LV14
Válasz 40. hajzi üzenetére:
Még ps1es koromban haverral fifáztunk,és Juve-Udinese meccsen 2 teljesen egyforma mezben játszó csapat jött ki a pályára. Úgy oldottuk meg,hogy nem passzoltunk,csak szóló,és igyekeztünk x-re kihozni a meccset:)
én
40. hajzi  PlayStation.Community tag
2013.10.07. 15:36:31
LV4
Válasz 39. megasuti üzenetére:
Meccs elött nem árt mezt választani! :D
HALA!
39. megasuti  PlayStation.Community tag
2013.10.04. 17:33:33
LV4
Nekem még a mezek is okoztak meglepetést. Nagyot néztem, amikor a fehér-3 vastag piros csíkkal és a rózsaszín felső egymásnak esett. Majd kifolyt a szemem. Onnan kezdve igyekeztem a legnagyobb kontrasztot beválasztani. Fehér a fekete ellen. Erre a feketék kapusa pofátlanul felvette a fehér mezt... kellemesen érezték magukat a csatárok :)
38. hajzi  PlayStation.Community tag
2013.10.04. 13:43:45
LV4
Válasz 37. BoroSati üzenetére:
Hihetetlen hogy minden egyes PES teszthez be kell írni hogy orvosolni lehet a liszensz gondokat!
HALA!
37. BoroSati  PlayStation.Community tag
2013.10.04. 09:05:36
LV2
"Ezer" éve vettem egy PES-t, de abban a kedvenc csapatomnak (Arsenal) még a címere sem volt benne rendesen. Ha ez még mindig így van, meg amíg nincs benne angol bajnokság addig lehet bármilyen a játékmenet engem nem érdekel a PES. Igaz Fifával se játszom már egy ideje, de én csak és kizárólag az Arsenallal játszanék, angol bajnokságot. Ezek szerint ezzel a játékkal ezt nem tehetem meg.
Nyugi Dagi, nyugi, nem csak foci van a világon!
36. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.10.03. 19:53:30
LV22
Válasz 35. cervezas90 üzenetére:
:D
35. cervezas90  PlayStation.Community tag
2013.10.03. 14:27:26
LV14
Van benne hangchat?Fontos lenne tudni,mert szeretném hallani UDO anyázását,amikor az ötödik gólját kapja:D
én
34. razor_spain24  PlayStation.Community tag
2013.10.03. 00:28:50
LV1
Válasz 33. martin üzenetére:
rendben sorry:)
33. martin  Főszerkesztő
2013.10.02. 23:58:22
LV27
Válasz 26. razor_spain24 üzenetére:
Finomabban!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
32. razor_spain24  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 22:43:02
LV1
A pesnek az online része lesz a legjobb meglátjátok....ha jön most a patch az online részre akkor vmi akkora meccsek lesznek amiről csak a fifa álmodózhat:) ma is játszottam online és volt mikor nem laggolt tökéletesen futott :) El classicot toltam 1 arccal kurva nagy meccset játszottunk
31. hajzi  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 22:22:53
LV4
Válasz 29. Tiger27 üzenetére:
Tavaly is végigtoltam 1 évet a Pes-el......nekem kiemelkedő a szavatossága!
HALA!
30. shadow87hun  intruder
2013.10.02. 21:59:02
LV2
Párszor játszottam csak a pessel, de nekem mindig olyan árkádosnak tűnt. Szeretem, imádom a konami bandát, de fociban nem jön be. Na meg mióta létezik a fifa azóta hű is maradtam hozzá. Aki meg képes széttörni egy gamepadot meg cigit is elnyomni benne, annak kezelésre van szüksége:D
"You're a legend in the eyes of those who live...
29. Tiger27  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 20:57:03
LV1
3-4 kupáért tudsz benne indulni már évek óta...ennek a szavatosságára hogy lehetett kiemelkedőt adni??!
akkor a fifáé micsoda??!
28. Tiger27  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 16:57:37
LV1
sziasztok!
tudnátok segíteni interneten hol találok pes 2014 ps-re való gombkiosztását és magyarázatát...magyarul!!
köszi!
27. max_metis  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 16:20:51
LV4
Szerintem ez most előzi az EA Fifáját.
Pedig általában utóbbi mellet állok, de a FIFA 14 eszméletlen gyengére sikeredett...
De ez sem lett egy akkora eresztés. Hát, úgy néz ki mindenki már a nextgen következőkre fejleszt...
Remény, ami meg nem szégyenít
26. razor_spain24  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 10:53:33
LV1
Matesz a szar fifadat dugd fel a picsàdba az màr rég nem foci,hanem 1 csihi puhi durr bele foci,mondom èn aki fifas voltam,de most már ideje lenne minden fifasnak elismerni h a pes jobb,de most nem kevèssel.....Talàn next gen fifa se lesz jobb ahogy elnèztem a fizika ott is robotos maradt szal sztem idèn a pes nyer mèg a next gennel is felveszi a versenyt......
2013.10.02. 08:41:55
LV12
Válasz 22. Alien üzenetére:
Talán ha tartalommal is megtöltenék a PES-t...Tartalmilag kb a több évvel ezelőtti Fifa szintjén mozog a PES.Még mindig!Bármennyire szép,bármennyire realisztikus(?) stb stb 2-3 hónap aktív játék után bele lehet unni az egészbe.
"A győzelem a hit erejéből fakad."
24. FCBARCELONA  PlayStation.Community tag
2013.10.02. 07:37:00
LV2
nekem valamiért pc-n jobban bejött az egész játék, talán a logitech controller miatt ott jobban irányítható volt minden
Nincs!
23. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.10.01. 19:49:06
LV22
Válasz 22. Alien üzenetére:
a közönség fanatikus, és mindenre reagáló, egyszóval fantasztikus,
stadion nagyon kevés (19) de bitang szépek, a kommentátor ugyanaz és unalmas:)
22. Alien  PlayStation.Community tag
2013.10.01. 19:40:44
LV10
idén azért már sokkal jobban látszik evvel az új motorral, hogy a PES jóval közelebb van a valódi focihoz mint a Fifa. Ha körítésben (közönség, kommentár, menürendszer) le tudnák dolgozni azt közel 1 generációnyi különbséget akkor nem lenne kérdés melyik a király.
21. Lotar  PlayStation.Community tag
2013.10.01. 19:15:44
LV18
Válasz 20. megasuti üzenetére:
az sajna a fifa-ban is bejátszik . ( meg az összes eddigi focisban )
psn/sen id: pcpmate
20. megasuti  PlayStation.Community tag
2013.10.01. 18:53:16
LV4
Én is tapasztaltam a "guruló labdára nem mozdul rá senki" effektet :)
19. Lotar  PlayStation.Community tag
2013.10.01. 15:26:42
LV18
Válasz 4. dorten üzenetére:
új motor , stb. ... MOST TÉNYLEG NEM "RÓKABŐR" !!
psn/sen id: pcpmate
18. Lotar  PlayStation.Community tag
2013.10.01. 15:24:09
LV18
Már a DEMO-k alapján is lejött ( az 1.-t még a HUN STORE-ról , mákból még agusztusban . :] ) , hogy idén kurrensgenre PES-t vennék , nextgen-re meg FIFA-t ( főleg , h eddid úgy néz ki , h nem lesz nextgen PES ... - sztem LESZ AZ , főleg mikor rájönnek KONAMI-ék , h idén jobban fogy a PES , mint pl. tavaly . 8) - IDÉN A PES HATALMASAT FEJLŐDÖTT !! Végre a régi önmaga !!! Az eddigi legjobb PES , és végre a FIFA-val EGYENRANGÚ - minimum , de talán még jobb is .)
Úgyhogy : HAJRÁ MU !! ( összeszedhetnék magukat végre , 12.-ek 6 forduló után !! :S Moyes megtanul repülni ?! )
Idén (is) mindkét FOCIT bekóstolom !!!
psn/sen id: pcpmate
17. tass10
2013.09.30. 23:12:33
LV1
Sziasztok ha valaki csatlakozni akar hozzánk és szeretne magyar játékosokkal online bajnokságokat és kupákat játszani PS3-on és remélhetőleg a közeljövőben majd PS4-en is az itt minden infóhoz hozzájuthat .http://www.pesklub.com/

Aki pedig PC-én vagy XBOX360-on az meg ide menjen .http://www.proevo.hu/

Szórakozások, Izgalmak és nem utolsósorban idegeskedések garantálva lesznek .
16. belo  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 22:22:41
LV7
Én ugyan PC próbáltam ki, de nagyon bejött!
Igazi meccs hangulat, természetes mozgások, ez kérem szimulátor!
Go Gunners!
15. HUNFRE  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 21:20:50
LV4
na idén a PES nyer? :)
PS4 ID: HUNFre576
14. PlayNorbi  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 21:20:43
LV7
Igaz a kurrensgen végére, de megkapott mindent amitől újra teljes értékű riválisa az EA féle rúgdosásnak nem is akárhogyan!
Haverok, Buli, Fight Club!
13. REWEN87hu  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 19:33:49
LV8
én FIFA párti vagok
PS3 ID: rewen87hu ps4 id: vsanya87
12. hunlogi  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 19:10:52
LV1
Válasz 11. VarkD üzenetére:
mondom én hogy b*zik a Kanadai Fifasok....
:D
11. VarkD
2013.09.30. 18:51:06
LV3
10. hajzi  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 18:30:57
LV4
Nagyon jó kis írás!!! Számomra a legjobb focis game amit valaha készítettek! :)
HALA!
9. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 16:21:32
LV22
nyakig benne vagyok, csak 4-5 órákat alszom szombat óta, annyit játszok vele.
a 9 pont viszont meglepett:)
8. hunlogi  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 15:20:43
LV1
Qjó a teszt! Abszolút egyet értek tesztelővel mert valami zseniális hangulata van a cuccnak! Nálam a PES5-t volt az abszolút favorit és a sorozat hanyatlása után lényegében szinte abba is hagytam a virtuális focit (a FIFA nem játszik, a 2007-es rész annyira felidegesített hogy hirtelen felindulásból, széttapostam, széttörtem és még egy cigit is elnyomtam rajta... bu*i Kanadaiak, maradjanak inkább a hokinál).
7. martin  Főszerkesztő
2013.09.30. 12:09:08
LV27
Válasz 4. dorten üzenetére:
Megvetted?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
6. Yokozuna  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 12:04:32
LV6
Válasz 4. dorten üzenetére:
ha vennéd a fáradtságot a teszt elolvasására és nem csak beböfögnél rájönnél, hogy alapjaiban megváltoztatták az egész játékot.
"Csináltunk fényt. A végén már Unikumból."
5. HUNAuron  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 11:46:50
LV1
Nem is tudom. Szerintem a 9 pont sok.
4. dorten  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 11:37:30
LV3
9 pont meg látványosság kiemelkedő?
LOL évről-évre ugyan azt adják ki.
PSN: HunRoli
3. Yokozuna  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 11:08:09
LV6
aki elkezdi és beleássa magát a Master Liga Online-ba vagy a sima Master Ligába annak a szavatosság jóval nagyobb, én pl a 2013-assal a mai napig folyamatosan nyomtam, míg meg nem jelent ez:)
grat a teszthez!!
"Csináltunk fényt. A végén már Unikumból."
2013.09.30. 10:33:54
LV12
Nagyon jó írás grat!Nekem ami mindig is tetszett a PES-ben az a tényleges makulátlan futball hangulata.Illetve h mindig is odafigyeltek az apró de lényeges dolgokra is.(pl meccs közben ha hosszabbít a bíró akkor nem áll meg 90-nél az óra hanem egy másik kezdi el mérni a maradék időt.)Ezek a dolgok a FIFÁ-ban mindig másodlagos harmadlagos dolog voltak.De állítólag már ezen is dolgoztak a next genre érkező Fifán ami egy teljesen új motorral jön ki.Ergo ez lesz majd a Fifa14 2.0.Nekem ami miatt a PES soha nem tetszett az a játék motorja.Nem tudom miért nekem nem jött és nem is jön be.Illetve a játékosok valós képességeinek ha nem is teljes de nagyfokú kihasználhatósági lehetősége.(cselek)Illetve a bekorlátozott játékmódok.Ami viszont számomra óriási nagy mínusz az a licenszek hiánya.Persze tudom a jogok az EA-nél vannak sőt ha az EA nem lett volna annyira pénzéhes és bevonta volna a BL-t is az adott év Fifájába akkor lehet h most a PES-nél nem beszélhetnénk UEFA licenszről sem.A PES nekem amolyan vasárnap délutáni rangadó dömping a haverokkal mikor átjönnek.Sör pizza jó hangulat PES.
A FIFA meg kőkemény online harcok sokasága.(UT FIWC 2vs2 Profi klub stb)
"A győzelem a hit erejéből fakad."
1. trx  PlayStation.Community tag
2013.09.30. 10:32:18
LV12
bevezető tényleg megesz. :D
én amúgy FIFA párti voltam, amíg csaptam ilyeneket. de az elmúlt 1995 környékén. Mondjuk akkoriban nem is nagyon volt komoly konkurencia.
We all feed on tragedy
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PRO EVOLUTION SOCCER 2014
Konami
Látványosság:
Kiemelkedő
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Átlagos
Hangulat:
Kiemelkedő
9/10
Pozitívum
Fantasztikusan hihető és gyönyörű virtuális foci
Negatívum
Olykor esik a framerate; a játékosok néha meghülyülnek és kizökkentenek minket az illúzióból

MARTIN BELESZÓL
Amikor a cikk képeit válogattam, arra gondoltam, ezek alapján, ha nem látom a szoftvert mozgásban, biztos nem mondanám meg, melyik évben járok. A teszt bevezetője viszont mindenért kárpótolt!