PlayStation.Community

2013.09.10. 22:53 Játékteszt
38 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Értékeld a cikket!
Natalia, a vérbő latin lo… szépség fugázva. Koharu, a mesés ku… gésa kikormolva. Scarlett, a harcias ri… nővérke megvágva. Kérem a következőt!

Szeretem az egyedi játékokat, és most egyediség alatt nem csak a történetre gondolok. Szerény véleményem szerint ez kevés. Szükség van több olyan kisebb adalékra (vagy kézjegyre), amitől valóban megismételhetetlenné válik az adott szoftver.
A legendásnak tartott Goichi Suda (Suda51), a Grasshopper Manufacture vezérigazgatója ebben magasan az élen jár. Néha egy-egy játékának talán ez a legnagyobb hibája (túl egyedi próbál lenni, az alapötlet jó, viszont csak ideig-óráig szórakoztató). Vajon a Killer is Deadnek (Suda írója és rendezője a produkciónak) sikerül felülkerekednie az 51-es game-ekre jellemző gyermekbetegségeken? Ígérem, hamarosan kiderül.
A gyilkos halott, értem?

Mondo Zappa egy, a 30-as éveiben járó, elegáns, fekete öltönyben feszítő amerikai férfi. Stílusa kimért, ijesztően higgadt (egyfajta James Bond és Clint Eastwod keverék), a nőkkel szemben tisztelettudó. Bryan Roses, a színes bőrű, fukszos, félig cyborg (történetünk a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a mechanikus végtagok teljesen szokványosnak számítanak), egy állami pénzből fenntartott Kivégző Iroda vezetőjeként frissen állományba veszi hősünket.
A gyilkosok likvidálására szakosodott gittegylet egyszerű elven működik: a kliens legtöbbször személyesen regéli el panaszát, egy fényképet nyújt át a célszemélyről, akit rövid határidőn belül hősünk és társai eltesznek láb alól. Küldetéseikért „extra kiadások” címszó alatt nem kis pénzeket kérnek el az ügyfelektől, de sajnos ilyen-olyan okokból kifolyólag a kifizetés általában elmarad. Vivienne Squall, az iroda frontembere szállít minket az adott helyszínekre (Európa, Japán, Amerika, sőt még a Hold is szerepel a listán, ahová ellátogatunk majd, utóbbi kalandban természetesen egyedül veszünk részt) oldalkocsival felszerelt motorbiciklijével. Az oldalkocsiban fiatal asszisztensnőnk, Mika kap helyet. A flúgos, de jószívű lányt az utcán találta eszméletlen állapotban Mondo, majd hazavitte kis hajójára, azóta vele lakik, mert a kislány tökéletesen el tudja készíteni kedvenc ételét(!).
Ilyen és ehhez hasonló bugyuta magyarázatokat fogunk kapni az elénk táruló kérdésekre. Az előadásmód zseniális, jól meg lettek írva a dialógusok, még az előbb említett blődségek is. A korongon választható angol és japán szinkron is. Az angolt a szájmozgáshoz igazították, viszont a japán sokkal jobbra sikeredett, ezért én mindenképpen ezt ajánlom (mondjuk végigjátszottam mindkét szinkronnal).

A KiD egy külső nézetes hack’n’slash. Miután kézhez kaptuk az irányítást, kipróbálhatjuk, mire is képes bérgyilkosunk. Mondo kedvenc szamuráj kardjával fogjuk pengeélre hányni a ránk támadó humanoid lényeket (gyűjtőnevükön wire-öket). Minél több találatot viszünk be, annál gyorsabban leszünk képesek vagdalkozni, de egy bekapott sérülés után kezdhetjük elölről a kombo-számláló és a hozzá kapcsolódó mérce töltését (1-5. szintig mér a kis kijelző, az utolsó szinten már finom kis kivégzéseket is végrehajthatunk, választható jutalmakat is kapunk).
Bal kezünk, a mechanikus Musselback érdekes jószág. Leírása szerint 99 rejtett funkcióval/képességgel rendelkezik (fúró, plazmaágyú, fagyasztó stukker, öngyújtó, álcakéz szkennerekhez, továbbá bele sem merek gondolni, milyen durva szexuális segédeszközökké formálható még); mi az elején pofozkodni fogunk vele. Egy rövid ütéssorozat után feltörhetjük ellenfeleink védelmét, vagy egy izzított balegyenessel a padlóra küldhetjük őket, szabad utat hagyva a csépeléshez. Kardunk különleges képessége, hogy be tudja gyűjteni az elhullottak kristályosodott vérét (ezek a vérrózsák, elvesztett életünket zöld gyémántokkal pótolhatjuk).
Vérrel működik példának okáért bal kezünk is. Az alaplőfegyverré változó Musselback üzemanyag nélkül csak lassan, egyet-egyet képes tüzelni, viszont vérrel feltöltve igazi gépfegyverhez hasonló gyilkos eszközzé válik. Továbbá 1 egység vérrel kivitelezhető az időlassításos instant halálosztás is, amivel a gyengébb lényeket akár egészségi állapotuk teljében is képesek leszünk eltörölni a föld színéről.
A harcrendszer fő mozdulata a kitérés/védekezés gomb helyes használata. A Bayonettához hasonlatosan, ha tökéletesen megtanuljuk használni, kis túlzással legyőzhetetlenné válhatunk. Mit értek ez alatt? Mielőtt bekapunk egy találatot, folyamatosan nyomva tartva, Mondo egyszerűen védekező állásba helyezkedik, az összes támadást/lövést levédi (kivéve néhány védhetetlent), de ha jó időben nyomjuk meg, akkor rögtön visszatámadhatunk egy emberes tasli kíséretében. Ilyenkor a szerencsétlenek bekókadnak, így azt csinálunk velük, amit akarunk. Ennél is jobb, ha tökéletesen időzítjük a védekezést, ugyanis ilyenkor a fentebb említett időlassításos helyzetbe kerülünk és rendesen csökkenthetjük a delikvens életerejét (vörösen villan egyet a kép, ilyenkor kell észnél lennünk és reflexből nyomni a Kört). Bele kell jönni, de működik a dolog, egy erős jót dobok rá!
Életenergiánk az említett drágakövek gyűjtése mellett (bizonyos számú gyémánt és rózsa felszedése után az adott értékek szintet lépnek egészen a 100-ig, ez az életerő és a vér esetében is a kezdeti értékek dupláját jelenti) magunktól is tölthető. Ezt a képességet, mint sok egyebet a szörnyek után fennmaradó sárga holdkristályokból vásárolhatjuk meg. Különféle támadásokat és manővereket fejleszthetünk egyre magasabb szintre, az említett élettöltés miatt egészen Hard nehézségi fokig kimondottan könnyűvé válik az egész játék. Ezek a képességek a játék első felében természetesen fizetőeszköz hiányában limitálva lesznek, Normal szinten az elején biztosan meg fogunk izzadni (az első 2-3 pálya a beetetés, ne tévesszen meg senkit).

Minden küldetésre kapunk 3 darab Mika-ticketet. Ezeket a jegyeket halálunk utáni pillanatban válthatjuk be igény szerint: ha élünk vele, akkor tökkelütött kolléganőnk a mellkasunkra ugrik, majd egy EKG kíséretében vele kell életet vernünk Mondo élettelen testébe. Megmosolyogtató jelenetsor, sok ehhez hasonló geg jellemzi kalandunkat. A harcok élvezetesek, látványosak, és ha jól csináljuk őket, pörgősek is. Igazi HC-csemege, de könnyebb fokozaton bárki számára fogyaszthatóvá válik az említett mentőövek miatt. (Easy módon játszva nagyon könnyű, ezt a nagyra becsült külföldi újságírók szokták használni, és utána mondanak egy 3 és fél órás játékidőt). A 12+1 fő küldetés mellett 10 egyéb feladat is helyet kapott, valamint 20 challenge.
A fő szál átvezetők nélkül rövidre sikeredett, a hosszabb szintek elérhetik a fél órát, de nem ritka a 7-15 perces pálya (az első például kevesebb, mint 1 perc videók nélkül). Első nekifutásra az említett dolgokba is belenézegetve egy 8-10 órás játékidőt fogunk kapni, második Hard futásom után értem el a 20 órát, de ebbe benne foglaltatott a következőkben bemutatásra kerülő csajozás is. Jelenleg a Very Hard futam van terítéken (a lemezhez jár egy letöltő kód, amivel egy érdekes, fél órás vámpíros megbízás is elérhetővé válik, valamint egy 4. hódításra váró hölgy, plusz jelmezek, stb.).
Gigolo mód, avagy Mondo és az ő női

Minden küldetés után kapunk pár százezer dollárt, amit a boltban verhetünk el különféle dolgokra. A Mika-ticketeken és értéknövelő tárgyakon kívül legnagyobb részben a szépségeknek szánt ajándéktárgyak közül mazsolázhatunk. A legkisebb dolgoktól – mint a csomag rágógumi (10 dollár), vagy szál rózsa – kezdve találhatunk luxusszámba menő gyémánt ékszereket is (akár 600000 dollár értékben). Sikeres misszióink a bolt kínálatát is jócskán növelik (a történet vége után különleges ruhák is elérhetővé válnak, például kétszeres sebzést segítő kosztüm, vagy kifogyhatatlan vér).
Na, de térjünk rá végre a szoftver szexuális oldalára! Natalia és Betty esetében egy bárban fogunk találkozgatni, Koharuval egy csendes japán kertben egy holdfényes éjszakán flörtölhetünk. FPS nézetbe kerülünk, ebből a helyzetből láthatjuk bájos partnereinket, a „küldetés” pedig a következő: amikor nem figyelnek, stírölni kell a testrészeiket, majd, ha megtelik az agy vérrel, akkor adhatsz nekik egy ajándékot. Ez, ha tetszik nekik, növeli az szerelemre való hajlandóságukat. Ha megtelik a 10 szív, akkor kész vagy és más telik meg vérrel.

Remélem, érthető. Minden csinibaba szívét legalább háromszor kell meghódítanunk. Első esetben csak elindulnak az ungi-bungi színterére, második alkalommal már láthatjuk őket a tetthelyen fehérneműben, a harmadik sikernél egy lightos szoft-pornó jelenetsor a jutalmunk (ne tessék semmi komolyra gondolni, egy 15 éves forma nebuló ettől sokkal felvilágosultabb már). Az első sikeres hódítás jutalma egy új fegyver lesz, amiből a meglévő mellé még 3 gyűjthető be.
Az utolsó hölgyemény, Scarlett kilóg a sorból, vele a főbb küldetések alatt is találkozhatunk. Nővérjelmezbe van öltözve, egy hatalmas injekcióra támaszkodik, de persze előbb meg kell találni! Ládákba, eldugott sarkokba bujkál a 20 éves, szőke, hosszú combú, bögyös… elnézést kérek, kicsit elkalandoztam. Ha megtaláljuk, akkor egy challenge mission a jutalmunk, valamint feltölti a vérkészletünket. Scarlettel ezek után az arénában találkozhatunk, ahol 20+1 kihívás vár ránk (túlélés, kombózás, motorozás, stb., az utolsó mindig 1000 pont után jelenik meg, majd újabb 1000 pontig eltűnik). Teljesítményünktől függetlenül (a KiD rangrendszerében a legjobb eredmény az AAA rang, ez igaz a sztorira és a mellékküldetésekre is, jutalmuk a nagyobb pénzösszegen túl új kosztümök a csajoknak) guts pontokat kapunk, majd ezer pont után a kedves nővér egy egészen másfajta harcra invitál bennünket. Összesen tehát 3x1000 pontra van szüksége azoknak a kanos gavalléroknak, akik a teljes Mondo x Scarlett „párbajra” kíváncsiak.
Az első sikerünk után ajándékba kapunk egy dzsigoló szemüveget. Rögtön fel is próbálhatjuk, speciális tulajdonságával átláthatunk a hölgyek ruháján. Ilyenkor alsóneműben pompáznak a lányok, imígyen bámulva kényeztethetjük látóidegeinket. Ötletes dolognak tartom ezt az egész „randiszimulátort”, a különféle hangeffektek zseniálisak (a dzsigoló szemüvegben szóló zene büntet), és a megvalósítás elég jóra sikeredett. Ha visszaemlékszünk az előző játékra, a Lollipop Chainsaw-ra, ott még csak Juliet szoknyája alá kukucskálhattunk be (amiért trófea is járt), a mostani elég nagy előrelépés ilyen téren. Az első pár alkalommal érdekes lesz, garantálom!
Megvalósítás és a fránya negatívumok, mert sajnos erről is szólnom kell

A Killer is Dead képi világa egyedi, jól fest, rajzfilmes hatást kelt, egyszóval kiváló (cel-shading technológia). A szereplők és a főbb ellenfelek szépen ki vannak dolgozva, a legtöbb pályára is ugyanezek a dolgok igazak. Viszont nem mehetünk el a program legnagyobb hibája mellett. Förtelmesen szaggat a program, ha forgatjuk a kamerát, szinte minden esetben tapasztalhatjuk ezt a vizuális igénytelenséget, ami a játékélményt eléggé rontja. Így a kiváló minősítés egy jóindulatú közepessé degradálódik: kérem szépen, ez megengedhetetlen! Néha a kamera sem az igazi, a nagyobb monstrumok ellen harcolva sokszor nem látjuk, mennyi életük maradt, mert nincs egy harmadik kezünk harc közben, amivel még a jobb kart is fölfelé tolhatnánk. Másik negatívum lehet még a játékidő rövidsége, ami ugyan különböző módokon növelhető (mellékküldetések, 4 nehézségi fok, AAA rangok elérései, challenge-ek, csajozás), de fontosnak tartottam megemlíteni. Csak a történetre fókuszálva 6-7 órát mondanék reálisnak, de ettől még szórakoztató és érdekes. Reálisan nézve tehát közepes szavatosság, de egy Suda-rajongónak vagy HC-játékosnak persze akár 30 órára is rúghat a játékidő.
Direkt nem meséltem magáról a sztoriról, hisz nem szeretnék semmit sem lespoilerezni. Először zagyvaságnak fog tűnni, de később letisztul és a legtöbb dolog értelmet nyer. A szinkronok tökéletesek, a zenékkel és hangokkal is maximálisan meg voltam elégedve. Néha komoly, néha agyatlan baromságoknak lehetünk szemtanúi, a cicababák is sokat dobnak a hangulaton.

Az eddigi legjobb, Suda51 nevével fémjelzett játék látott napvilágot a Killer is Dead révén, ami végig fenn tudja tartani az érdeklődésünket (a Shadows of the Damnedet szerettem, de a végére elfáradt, a Lollipop Chainsaw pedig már az első 2 küldetés után unalmassá vált). Nyugodtan tegyen vele egy próbát, aki szereti az akciójátékokat vagy az elvont japán dolgokat. Nagyszerűen fognak szórakozni azok, akik játszottak a mester korábbi munkáival. A sok-sok liter vér és szexuális tartalom miatt kis Milánkáknak nem ajánlom. Hölgyeim és uraim, köszöntem a figyelmet, most távozom és végigfutok gyorsan harmadszor is a programon!

(A remek játékot partnerünk, a CNG.hu dzsigolói biztosították tesztelésre. Köszönjük! Ha kedvet kaptál és szétcsapnál a gyilkosok közt, vagy szívesen hemperegnél dekoratív hölgyekkel, akkor megvásárolhatód támogatónk, a Konzolok Szervize budapesti boltjában, illetve webshopjában.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
38. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.12. 21:30:05
LV24
Válasz 37. alucccard üzenetére:
Szombaton lesz rá lehetőség. ;)
señor
37. alucccard  A retkes
2013.09.12. 21:23:43
LV22
Talán egyszer, előtte mindenképp próba.
36. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.09.12. 05:16:39
LV20
Válasz 23. gomez üzenetére:
Olyan értelemben nem szaggat, hogy lassulna, de csíkokban esik szét a kép ha forgatod a kamerát pár helyen, és nem csak egy csík jelenik meg, hanem egy rakás, így olyan mintha beszaggatna.
Spupul!
35. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.12. 01:03:44
LV24
Natalia az előbb akkora pofont lekevert, hogy eltörött a striciszemüvegem. :O

Koharu csak simán leforrázza a jancsidat teával. :D
señor
34. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.12. 00:31:14
LV24
Válasz 32. KRRRX üzenetére:
Köszi, most lett meg a 100 millióm, innentől már csak a csajozás van hátra.
señor
33. KenChi  Alapító tag
2013.09.12. 00:22:30
LV6
Válasz 20. Matichku üzenetére:
Nem, vadászok rá ezerrel.
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
32. KRRRX  PlayStation.Community tag
2013.09.12. 00:10:26
LV3
Megvettem nem bántam meg, hát még gyártanak videójátékot, amin tok nevetni és nem kínomban . Jó teszt, én is akartam írni róla vagy beszélni utóbbi lehet majd még bejátszik v mikor.
kRrRx
31. Lara  beauty junkie
2013.09.11. 20:36:39
LV26
oh my God tetszetősnek tűnik. :)
Catherine-ben is imádtam a kiscsajt és a finomságokat, kicsit arra hajaz képi világot tekintve.
csak megtoldva ezer más opcióval. :D
30. eszg_  Szerkesztő
2013.09.11. 18:50:14
LV13
A vámpíros 51. küldetés XD a Smooth Operator DLC része, ami elvileg csak a limitált kiadásban kapott helyet... mondjuk én eddig sima verziót nem is igen láttam a játékból. :)

Nekem is baromira bejön egyébként a KID minden szempontból, ennek ellenére sztem bőven nem ez Suda legjobb játéka, hanem offkorz a kultklasszikus Killer7.
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
29. Matichku  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 14:28:22
LV14
Válasz 27. Onimushaman üzenetére:
igen. Ezt, megértem. :D
Nil Satis Nisi Optimum
28. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.11. 13:57:11
LV24
Válasz 25. Zsolace üzenetére:
:D
señor
27. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.11. 13:56:52
LV24
Válasz 26. Matichku üzenetére:
Mellényomtam sorry, még Scarletten jár az eszem. :)
señor
26. Matichku  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 13:54:53
LV14
Válasz 21. Onimushaman üzenetére:
Gondolom, ezt persuid-nak válaszoltad. Mert, ha nekem akkor nem igazán értem. :)
Nil Satis Nisi Optimum
2013.09.11. 13:53:03
LV1
Jó teszt, csak túl sok pontot kapott!

Ami szaggat, az 5 nél több nem lehet, ez meg még rövid is, úgyhogy simán 4/10 és jönnek egy sörrel! :)
24. JediEco  Szerkesztő
2013.09.11. 13:40:23
LV3
"Natalia, a vérbő latin lo… szépség fugázva. Koharu, a mesés ku… gésa kikormolva. Scarlett, a harcias ri… nővérke megvágva. Kérem a következőt!" ------ ezen besírtam!!! XD XD

Király teszt lett! Köszi! :)
"Néha tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!"
23. gomez  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 13:32:21
LV1
"Förtelmesen szaggat a program, ha forgatjuk a kamerát"
Szerintem ezt marhára kevered a vsync hiányával, mivel a framerate teljesen rendben van, pedig igen érzékeny vagyok rá.

Amúgy a zagyva sztori nem igazán tetszett, de a harc bőven kárpótolt.
22. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.11. 13:08:58
LV24
Köszönöm srácok!
señor
21. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.11. 13:08:33
LV24
Válasz 17. Matichku üzenetére:
Elvileg az az "online pass", tehát az első tulaj ajándéka. Jár mindenkinek tudomásom szerint.
señor
20. Matichku  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 11:57:02
LV14
Válasz 2. KenChi üzenetére:
Össze jött a Fan Edition? Nekem sajnos "csak" a Limited jutott meg az artbook illetve inkább füzetecske.
Nil Satis Nisi Optimum
19. gaccsi  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 11:14:15
LV4
Micsoda érdekes pornószimulátor!
18. Zsolt  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 10:30:17
LV11
Nálam már a bejelentéstől fogva 10/10. Kötelező cucc!
17. Matichku  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 10:17:29
LV14
Válasz 4. Onimushaman üzenetére:
Én is így tettem. Pontosabban egyszerre rendeltem meg a Killer is Dead-del. Éppen Travis kalandjai miatt csúszik egy kicsit ez a játék. Idióta mosollyal játszom a No More Heroes-t annyira bejön. Meg se lep, hogy ez is jól sikerült. Örülök, hogy meg van. :)
Nil Satis Nisi Optimum
16. KonzolBojti  Legendary Zombie Hunter
2013.09.11. 09:00:44
LV2
Válasz 11. martin üzenetére:
Büszkén vállalom.:)
“Fear is the path to the dark side."
15. persuid  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 08:47:18
LV3
Nagyon jó játéknak tűnik!
Az a fél órás vámpíros mód minden kiadáshoz elérhető vagy csak a limited/fan edition-ben?

Kiváló teszt,tényleg kedvet kaptam a játékhoz!
Anri,you are the breast...I mean the best
14. JINBOBEK  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 08:18:14
LV11
Válasz 4. Onimushaman üzenetére:
Ps2-n játszottál a Killer7-el? Az is Suda 51-es.
Mellesleg grat, jól sikerült a teszt, egyszer mindenképp beszerzem!
Mindig legyen egy "B" terv!
13. metadata  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 08:06:25
LV15
Köszi a tesztet Oni!
FatHead
12. martin  Főszerkesztő
2013.09.11. 08:00:07
LV27
Válasz 2. KenChi üzenetére:
Szintén perverz!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
11. martin  Főszerkesztő
2013.09.11. 07:59:52
LV27
Válasz 3. KonzolBojti üzenetére:
Perverz!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
10. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.09.11. 06:54:09
LV20
Elég jó cucc lett, csak sajnos még very hard-on is túl könnyű a játék. :(
Spupul!
2013.09.11. 01:41:25
LV1
Jó teszt lett Oni, gratula! :)
Egyébként a NMH is patent cucc ám, nem bánod meg ha tényleg teszel vele egy próbát! :D
8. jime  non-alcoholic
2013.09.11. 01:32:53
LV29
micsoda ribancok, kipróbálnám :D
"wake up, you're dead!"
7. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.11. 00:50:19
LV24
Válasz 6. KenChi üzenetére:
Move be van tárazva, Killer meg egy rajongónak +2-3 pontot ér.
señor
6. KenChi  Alapító tag
2013.09.11. 00:22:57
LV6
Válasz 4. Onimushaman üzenetére:
Húú, nagy kedvenc :) Bár engem megb*sztak, hogy 10 pontot véstem rá, itt. Viszont még mindig elő szoktam venni ugyanakkora élvezettel, mint akkor, ellenben a többi "10" pontos címmel. Viszont ahhoz kötelező a MOVE, úgy adja ki magából az igaz badass érzést :D
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
5. KenChi  Alapító tag
2013.09.11. 00:18:12
LV6
Válasz 3. KonzolBojti üzenetére:
Jaja :)
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
4. Onimushaman  Szerkesztő
2013.09.10. 23:56:11
LV24
Válasz 2. KenChi üzenetére:
Most rendeltem be a No More Heroest, az az egy kimaradt. :)
señor
3. KonzolBojti  Legendary Zombie Hunter
2013.09.10. 23:55:26
LV2
Elvileg napokon belül nálam is landol a játék. A teszt alapján jól fogok szórakozni vele.:)

(KenChi, ezzel választ kaptál a kérésedre is.)
“Fear is the path to the dark side."
2. KenChi  Alapító tag
2013.09.10. 23:51:06
LV6
Még nem nyomom, de tuti fasza lesz ez is. Suda51 MADAFAKA! Imádom, legjobb arc, nem csalódtam soha, nekem csak csúcs játékokat szállított eddig.
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
1. PSti  PlayStation.Community tag
2013.09.10. 23:27:24
LV5
Köszi a tesztet, majd egyszer mindenképp.

(Igen, sajnos a Lollipop is elég rövid, össz-vissz 5-6 pálya.)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
KILLER IS DEAD
Deep Silver
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
Kiemelkedő
7/10
Pozitívum
Remek történet, kiváló zenék, élvezetes harcok, Gigolo-mód dekoratív hölgyekkel
Negatívum
Megbocsáthatatlan szaggatás, lehetne hosszabb

MARTIN BELESZÓL
Kicsit tartok Suda beteg agyszüleményeitől, de a csajok miatt nagyon kipróbálnám a játékot...