PlayStation.Community

2013.06.07. 20:20 Játékteszt
57 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
Negola devdzsi vuldegger!

Amennyiben a teszt mottójaként feltüntetett sor nem mond neked az égvilágon semmit, kedves olvasó, valószínűleg nem a nyolcvanas években voltál tinédzser Magyarországon. Ez a kis idézet ugyanis abból a Csillagok háborúja képregényből való, mely az Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó gondozásában jelent meg 1982-ben, méghozzá oly módon, ami manapság elképzelhetetlen lenne: a történetet ugyanis úgy rajzolta meg a kor népszerű grafikusa, Fazekas Attila, hogy arra a Lucasfilmtől – akkoriban – semmiféle engedélyt sem kapott. Ez persze a legminimálisabban sem érintette a füzetek országos sikerét, és ennek köszönhetően vált egy nemzedékbe ékelődött szubkultúra örökzöldjévé a fenti, fonetikusan lejegyzett halandzsa – amit egyébként Mos Eisley űrkikötőjének kantinjában mond a rozmárfejű, több csillagrendszerben is körözés alatt álló Ponda Baba, amikor közli a babaarcú Luke Skywalkerrel, hogy nem tetszik neki a fizimiskája. Vágás.
És, hogy miként kapcsolódik ez a bevezető az Activision Playstation 3-ra is megjelent Fast and Furious Showdown című játékához? Ez remélhetőleg a teszt végére világossá válik.

Magam már rég megszakítottam majdnem minden „kapcsolatom” Hollywooddal. Szinte egyáltalán nem járok moziba (ingyenjeggyel sem), nem vásárolok Blu-ray filmeket, és messze áll tőlem az a manapság általános felfogás, hogy az ember minden sz@rt letölt a netről, mert ingyen egynek úgyis jó lesz. Csalódtam a filmekben, csalódtam a rendezőkben. Szégyennek és gyalázatnak tartom azt, hogy egy-egy mozinak a könyvét néha 3-4 író hozza össze, és még így is dramaturgiai ostobaságok tömkelegével vannak tele még a legnagyobb filmek is. Éppen ezért az első, 2001-es epizód kivételével nem láttam a mostanra már sokadik felvonásával futó Fast and Furious sorozat egyik epizódját sem. Azt viszont olvastam, hogy a legutóbbi mozi nem csak az Egyesült Államokban, de Magyarországon is nagyon sikeres cím lett, komoly nézőszámmal büszkélkedhet.
Hogy a szériával kapcsolatos tudatlanságomnak róható-e fel, vagy a készítők hanyagságának, talán örökre titok marad, de a játék indítását követően lepergő intro után nem, hogy okosabb lettem, de talán még butább.
Két rendőrtisztviselőnek látszó hölgy beszélget – egymást finoman kóstolgatva – valamiről, pontosabban valakikről, egy térképet vizsgálva, amiből nagyjából annyit lehet érteni, mintha valaki megnézné a Lost televíziós sorozat ötödik évadjának mondjuk négyes epizódját (és csak azt), majd szakdolgozatot kéne írnia a 4, 8, 15, 16, 23, 42 számsor szériára mutató jelentéséből. A következő mondanivaló maradt meg bennem:

- Én jöttem. Dzsanesz a pikszalámi?
- De jó. Elkapja őket? Kiszeraméra bábatag.
- Elkapom. Én fogom elkapni. Nem maga. Én. Szálabsik legyula.


Nyilván egy popcorn-filmből készült popcorn-játéknál el lehet tekinteni a mélyebb gondolatoktól, de valahogy mégis elvártam volna, hogy legalább minimális mértékben bevezessenek a sztoriba hölgyek. Ennek hiányában inkább arc- és testberendezéseiket vizsgálgattam, melyek kellemesen nosztalgikus érzésekkel töltöttek el, a PS2-es éra elejét idézve, amikor is a PSone-os játékok után először kezdett el még erősen műanyag hatású, de mégis nyomokban már emberi bőrre hajazó textúra kerülni a korábban kocka- vagy hasábfejű poligon figurákra.
Maga a szoftver meglepetésemre abszolút nem egyszerű autóverseny menő, tuningolt járgányokkal, amit a téma és a cím alapján vártam volt tőle, hanem inkább autóvezetéssel megspékelt akciójáték. Az egymás után következő pályák össze-vissza ugrálva a világ egy-egy nagyvárosába és országába repítenek, de, hogy pontosan milyen apropóból, az legalább annyira nem derült ki számomra, mint ahogy az intrót is fekete köd fedte. Úgy emlékszem, egyszer valamelyik átvezető filmben, egy térképre tűzött fotón láttam felbukkanni az első filmben főszerepet játszó Paul Walker színész digitális arcát, de sok más karakterét is, nőket és férfiakat vegyesen, plusz sok keresztnév is elhangzott, így aztán hamar megbékéltem vele, hogy mindig odakerülök egy országba, ahol valamit valamiért csinálnom kell.

A játék során tehát különböző emberek bőrébe bújva kell gengszterkedni, vagy gengszterek ellen gengszterkedni. Bocsánat, van olyan is, hogy rendőrök ellen gengszterkedünk. Választható nehézségi fokozatot nem találtam, így azokat a kihívásokat kell legyűrni, amit a fejlesztők kitaláltak, néha szabott idő alatt, véges életcsíkkal.
Az első pálya (helyszín) Moszkva, ahol bizarr módon egy vaslapokkal telehegesztett Mad Max kocsival kell más autókat felborogatni és pár rendőrt elintézni, kis Burnout beütéssel. A burnoutos taszigálás már majdnem működik is, addig a pillanatig, amíg be nem jön az első lassított felvétel (nem lehet kikapcsolni), mely során „szembe kamera” nézetből láthatod, ahogy ellenfeled felkenődik a palánkra. Igen ám, de a játék motorja a visszajátszás alatt sem áll meg, ezért előfordul, hogy teljesen lehetetlen helyzetből, mondjuk a falnak vagy egy forgalomban haladó kocsinak vágódva kapod vissza az irányítást. Ez a kedves kis feature végigköveti egyébként a teljes játékot, tovább alázva az amúgy sem magas technikai színvonalat: a visszatérés után azonnal, tehetetlenül beszopni egy ütközést és amiatt újrakezdeni egy egész pályát annyira idegesítő, hogy arra szó nincs. (Jó, van, de nem merem leírni.)
A későbbi feladatok között többféle séma is felbukkan, majd ismétlődik. Akad neonfalakkal lezárt legóvárosban versenyzés körönként, országúti üldözés lövöldözéssel és az ellenséges kocsik kiütésével vagy kényszervontatásával, valamint előfordul a különböző autók beérése és a kocsik elfoglalása feladatkör is. Emellett találkoztam olyan helyszínnel, ahol tornyokat kellett csáklyával lerántani, szóval a fenti szisztémák némileg keverednek is a 10 felvonás során. Egy felvonás 2-5 küldetésből is állhat.
Vicces, hogy tutorial vagy leírás alig van a küldetésekhez. Számtalanszor nem volt fogalmam róla, mit kell csinálni, mint ahogy néha azt sem értettem, mitől haltam meg. Elfogyott a lövész energiája, vagy a kocsi amortizálódott le? Válaszok keresése helyett inkább összeszorítottam a fogamat, majd a lehető legegyszerűbb megoldást keresve próbáltam átszenvedni magam a következő pályára.

Ami egy kis érdekes színt visz a játékba, az az, hogy több misszióban kétféle szerepkörben is tevékenykedhetsz. Lehetsz például a kocsit vezető pilóta, vagy az ablakba kiülve lövöldöző figura is. Ezen pozíciók között azonnal, kedvedre váltogathatsz, a másik munkát ilyenkor átveszi a mesterséges intelligencia. Gondolom kitaláltad már, hogy ez a jól hangzó opció is inkább kín, mint szórakoztató. Egyedül játszva legalábbis.
Számomra ugyanis jobban tetszett – volna – a lövöldözés, a vontatás vagy akár a teherautóra átugrás, de az MI annyira szánalmasan béna húzásokra képes, hogy nem hittem a szememnek.
Épp az lenne a feladat, hogy egy nyilat pozicionálva átugorj egy kocsira a megfelelő pillanatban, erre a barom kajakra telibe ver egy kocsit a forgalomban, miután a szalagkorlátnak csapódtok. Máskor eljátssza Austin Powers-t (amikor a kiskocsival addig tolatgat, míg beszorul a szűk folyosón keresztbe): én próbálnék szigonyt lőni a toronyra, vagy szétgéppuskázni egy üldözőt, erre ez az ökör nekimegy egy teherkocsinak, és TIZENÖTBŐL sem tud hátratolatni és kikerülni az akadályt. Ezért aztán olyan 4-5 restart után rendre én vettem át az irányítást, így a gépnek maximum a dolgok becélzásában kellett jeleskednie – de néha még abban sem, hisz az üldözők kilövése nem követelmény, hanem inkább csak opcionális challenge. Sokkal nyűgösebb volt az a pár misszió, amikor a vezetés és a „lövés” (vontatás) is fontos feladattá vált: ilyenkor lőttem, majd gyorsan a pilótára váltottam, miközben azon imádkoztam, hogy a következő pályán csak a gázt kelljen nyomni.
A végén egyébiránt már azzal szopattam a programot, hogy másodpercenként kapcsoltam át a szerepek között (pl. ha láttam, hogy nem lesz meg egy kanyar), mert kíváncsi voltam rá, milyen gyorsan eszmél a játékmotor. Egy ideig vicces volt, aztán beleuntam ebbe is.
A két szerepkör miatt kooperatív, kétszemélyes módban is űzhető a Showdown. Ilyenkor osztott képernyős megoldásban folyik az akció. Hogy őszinte legyek, talán ez az a felállás, mely a játék EGYETLEN pozitívan értékelhető részét jelenti.

A játékba egyébként egy csomó apróságot belepakoltak, megjegyzem, teljesen feleslegesen. Minden pálya után (ha nem sikerül, akkor is) XP-t kapsz. A válaszható karakterekre megnyitható perkek aggathatók, új kocsik szerezhetők meg, melyek öltöztethetők. Értelme viszont már csak azért sincs az egésznek, mert ha egy játékmechanika alapvetően hibás – példának okáért az egyik versenytárs kiüt egy fát, aminek te a következő körben nekimész, amitől a kocsid úgy áll meg, mintha betonfal lenne –, akkor a legtöbb player el sem jut odáig, hogy autókat váltogasson, inkább mihamarabb túl akar jutni a pályán, hátha a következő jobb lesz. Ne kergess hiú reményeket, nem lesz jobb.
Vannak emellett másodlagos kihívások is, melyek sokszor szöges ellentétben vannak a pályafeladatokkal (ergo kétszer, háromszor is le kellene nyomi egy küldit, mert két challenge üti egymást), plusz a trófeák többsége is ilyen kihívásokon alapszik. Kiemelném még a driftelés lehetőségét is, mely semmi másra nem jó, csak a kocsi lassítására, vagy az ugratókat(!), melyektől a körversenyek kedvesen ostoba Mario Kart felhangot kapnak.
A legszánalmasabb összetevő talán az egész játékban a turbó használata. Mert hát ugye, ez hogy működik általában: száguldotok egymás mellett, te elnyomod a nitrót, amitől egy ideig az élre törsz. Nos, itt elnyomod a turbót, erre mindenki ugyanolyan sebességgel tép tovább melletted! Azt már tényleg inkább el sem mesélem, hogy a lehagyott ellenfelek a Commodore 64-es Pit Stop mintájára a semmiből jelennek meg mögötted, majd egyszer csak leelőznek, mondanom sem kell, mindig ugyanott, ugyanabban a körben, vagy azt, hogy hiába lövöd az ellenfelet géppisztollyal, NEM LÁTSZANAK a találatok.

Mint az elején említettem, nem értettem, mi történik ebben a játékban és miről szól. Pedig ott vannak a küldetések elején elhangzó párbeszédek:

- Hohó öreg, ez itt Rio, wakka wakka, fegyverek, nyerés.
- Ahogy mondod more, csak nehogy iminimi szeminimi, fegyverek, verseny.
- Egy lehetőséget kaptok ombrék, leveletkaptam lájf.


Gondolhatod, ennek fényében milyen szuper érzés 4x újrakezdeni egy pályát, ahol mindig elnyomhatatlan a felvezetés...

Készítettem a Showdownhoz vagy 8 oldal jegyzetet, hogy majd mindent a részletekbe menően elmesélek nektek, de aztán rájöttem, hogy a puffogásnak sok értelme nincs. Ennek a játéknak nem az a baja, hogy borzalmasan gyenge a grafikája, vagy az, hogy gyakorlatilag majdnem makogógörcsöt kaptam a latin-amerikai reppekkel teletömött – vaffankúló máne, csikimiki páre, mukicsákó vátoloko csáre – zenei anyagától. Sőt, még a kb. 5 órás szavatosság sem a legnagyobb tüske a szememben.
A legnagyobb baj itt az, hogy ez egy botrányos mechanikára épített, béna kezelhetőségű, lelombozó hangulatú halandzsajáték. Sem kooperatív módja, sem a több tucat kitűzött challenge nem menti meg a leminősítéstől.
Legszívesebben odaállnék egy fénykarddal a fejlesztőstúdió közepére, rámutatnék a rendezőre, és azt mondanám neki:

Negola devdzsi Fast and Furious Showdown vuldegger!

...aztán jönne a vágás.

(A szoftvert partnerünk, Magnew Kft. biztosította tesztelésre. Köszönjük! Amennyiben tetszett a mozifilm és végigjátszanád, támogatónk, a Console Corner budapesti boltjában meg is vásárolhatod.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
57. bbela1973  PlayStation.Community tag
2013.07.06. 08:20:26
LV1
szanalmas
56. Fritz  PlayStation.Community tag
2013.06.23. 16:08:27
LV2
Fast and Furious Bantha Podoo....
55. SiNyaKoUgAmi  PlayStation.Community tag
2013.06.17. 20:40:53
LV1
A film (számomra) nagyon élvezetes volt ( Imádom A FNF sorozatot), gondolom ez is tetszene. Hál égnek nagyon kicsik az igényeim játékok terén. Sztem meglennék ezzel is :)))
54. csabiRS  PlayStation.Community tag
2013.06.15. 17:51:51
LV2
Válasz 53. Lotar üzenetére:
Ez,ahogy a film is egy fosadék szar :) és még finom voltam.
53. Lotar  PlayStation.Community tag
2013.06.14. 11:41:30
LV18
Wow ! Kb. olyan "jó" lehet , mint a film ( 6. ? - de egyébként egyik sem jött be . ) ... :]
psn/sen id: pcpmate
52. Slade  PlayStation.Community tag
2013.06.10. 13:48:41
LV6
Válasz 51. Onimushaman üzenetére:
http://www.youtube.com/watch?v=6R3Q159GHrs&am[...]


http://indavideo.hu/video/OtherWorld_bemutatj[...]

Ebben a tesztbe is mond néhány hülyeséget!
51. Onimushaman  Szerkesztő
2013.06.10. 11:17:47
LV24
Válasz 44. Slade üzenetére:
Nem értem mi bajotok van Puzsér Zoly bácsival.
señor
50. Sektor  PlayStation.Community tag
2013.06.09. 20:54:42
LV3
Dzsuker.
Mixing.Dj/Progressive
49. Tevez11  PlayStation.Community tag
2013.06.09. 11:12:47
LV23
Ez a legalja.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
48. HolfyTeebee  PlayStation.Community tag
2013.06.09. 10:20:20
LV4
hejj de bestseller gyanús.... :)
Keresztet fogok a majmának, azt PÁFÓ! :)
47. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.06.09. 07:55:15
LV22
pont valamelyik nap olvastam, hogy már a 7. része jön ennek a borzadálynak, és gyanítom lesz még egy pár része addig, míg lesznek olyan lámák akik beülnek rá a moziba:D
amúgy a teszten marha jókat nevettem, szuper volt:D

ez mindent visz:
"- Hohó öreg, ez itt Rio, wakka wakka, fegyverek, nyerés.
- Ahogy mondod more, csak nehogy iminimi szeminimi, fegyverek, verseny.
- Egy lehetőséget kaptok ombrék, leveletkaptam lájf."
46. martin  Főszerkesztő
2013.06.09. 07:42:47
LV27
Válasz 45. mentoloshypo üzenetére:
Eladásra, gyanítom.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
45. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2013.06.08. 21:03:53
LV28
Miért készítenek ilyen játékot?
44. Slade  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 20:59:42
LV6
Válasz 43. HunNicoBellic üzenetére:
Jah ne csak ne a Zolytól!!! :D Faterom jobban ért a videójátékokhoz mint a Otherworld-ös Zoly!
43. HunNicoBellic  Mérnök Úr
2013.06.08. 19:57:08
LV17
Örülnék egy Otherworld-ös tesztnek Zoly-tól, neki való játék.
trance 'n' progressive
42. soliduss  A Krónikás
2013.06.08. 19:08:55
LV25
Kiváncsi lennék, ki venné meg ezt a játékot nextgenben abban a tudatban ,hogy nem tudná eladni :D max a trófea ribik de szerintem ők is erős fentartásokkal
41. Lara  beauty junkie
2013.06.08. 16:48:54
LV26
elolvastam, látom hozza a film színvonalát. :D
ha a nézőközönség, illetve filmek közt már rég meghalt a színvonal, azért a videojátékoknál még életben van.
40. Slade  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 16:28:47
LV6
Válasz 39. Balee üzenetére:
Alap
39. Balee  Devil's Advocate
2013.06.08. 14:46:38
LV12
Elsőnapos vétel. :)
38. norbifiatal  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 13:14:17
LV7
...és még drága is :( Shame
"Omae wa mou shindeiru..."
37. hitetlen78  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 12:46:34
LV1
a pontszämmal megeggyezö eletkoru jövö jätekosainak ez azert egy jo alap a kezdeshez:van benne verseny es fps is:)aztän majd el tudja dönteni melyik vonalon mozog toväbb:)
a hit,a vakok pásztora!
36. Leo69
2013.06.08. 11:17:18
LV4
Szerintem ezt az alkotók is csak viccnek gondolták és úgy csinálták meg 1 gyenge unalmas,vagy alkoholittas pillanatukban.Tesztnek mondjuk nem uccsó,kíváncsian várják az eredményt,hány embert tudnak ezzel lenyűgözni,aki hajlandó érte pénzt adni... :D
Leo
35. Tevez11  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 10:05:03
LV23
2 pont......köszönöm.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
34. And1  Jedi Guardian
2013.06.08. 09:49:27
LV8
A rendőrautók fölött lévő szívecske jel mindent visz. xD
33. Allitta  YokaiMonkey
2013.06.08. 09:20:51
LV10
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki elgondolkodott már azon, hogy a mostanra elért tudásával visszarepülne a múltba egy adott időpontba és onnan kellene újra leélnie az életét. Mennyi mindent másképpen csinálnánk ugye? Én azzal kezdeném, hogy a ma már szinte elérhetetlen képregényekből legalább 1 példányt vásárolnék. Áldom a korábbi szerencsémet, hogy gyerekkoromban hozzájuthattam a Csillagok Háborúja két részes, a cikkben is említett képregényéhez. Azóta is a gyűjteményem egyik legbecsesebb darabjait képezik. A birodalom és a jedi sajnos már kimaradt, azóta is keresem, de hiába. Ez a meghatározó mondat amit Martin is említett végigkísért az életemen, mert nyugodtan pufogtathattam, szinte senki nem tudta és értette miről beszélek. Boldog tudatlanság. :)

A film nem érdekel és bár mély nyomott hagyott benne a teszt (köszi érte), de szinte biztos hogy messzire elkerülöm.
Eddig csak érdeklődtem, most már figyelek is.
32. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2013.06.08. 07:56:30
LV21
Én inkább ezt veszem a Last of Us helyett !
31. ALF22  Son of Liberty
2013.06.08. 06:25:54
LV26
na ez a szar kategória és nem a 6-7pontos cucc (vagy olyan 9-es ami nem tetszik)
30. jime  non-alcoholic
2013.06.08. 02:07:40
LV29
na, már a tesztet is elolvastam, kacarásztam rendesen :D
nem bírnám elképzelni, hogy ezért valaki pénzt ad.
"wake up, you're dead!"
2013.06.08. 00:30:16
LV3
Jó teszt, röhögtem egy jót a nap végére :).
"Wait until they get a load of me!"
28. lesliebuz1977  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 00:15:07
LV4
Mik nem vannak? Ezért valaki ad pénzt?
I love games!
27. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 00:06:32
LV20
Activision minden szart kiad már? :D Tényleg abba kéne hagyniuk már. Azért 1 év alatt 2 év legrosszabb játéka jelölt nem semmi teljesítmény, plusz még van fél éve kiadni egy harmadikat.
Spupul!
26. HUN_hatrix  The Saboteur
2013.06.07. 23:30:55
LV30
Válasz 25. KyserSoze576 üzenetére:
Kíváncsi voltam erre a játékra. Találtam a neten róla nagy nehezen videót... de mondom ez annyira pocsék, hogy ilyen játékot csak nem adnak tán ki jelen generációban.
Azt hittem elsőre valami PS2 verziót nézek... de rá kellett jönnöm tévedtem ez bizony "keményen" mai cucc.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
25. KyserSoze576  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 23:22:15
LV2
Szánalmasan gagyi
24. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 23:05:17
LV5
PS1-es játékhoz képest elég tűrhető, de azon a gépen pl. a "World's Scariest Police Car Chases" című játékban a coop mód egész jó volt, az egyik vezetett, a másik lőtt, mint egy barom. Akkor és ott jó móka volt. Csak azóta eltelt 15 év...
23. zola0306  SonsOfSaRock
2013.06.07. 23:01:22
LV16
Válasz 10. martin üzenetére:
Adnék rá egy Platinát hogy nem kented be a TV-be a joyt.... ;)
"Nem isten az ami ilyennek teremtett!"
22. leslie21  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 22:39:41
LV11
Martin nem szoktál te ilyen hulladékokat letesztelni, mi történt!? :)
A írás viszont jó lett, nyerítettem rajta! :D
21. jime  non-alcoholic
2013.06.07. 22:29:21
LV29
kemény :D
megláttam a gameplayt sírva fakadtam egyből.
"wake up, you're dead!"
20. Foxhound  Szerkesztő
2013.06.07. 22:24:12
LV14
Válasz 6. martin üzenetére:
Akkor megveszem!
"Why did i move here? I guess it was the weather."
19. Feles  Feles
2013.06.07. 22:03:07
LV14
Hiányolom a tesztből a "martin hozzászól" részt. :D
Feles
18. martin  Főszerkesztő
2013.06.07. 22:02:23
LV27
Válasz 15. m1kk4 üzenetére:
Ez a szerepváltás miatt nem lett 1-es. Mert az ötlet jó lenne, akár a szavatosságot is növelhetné.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
17. eandre  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 21:59:31
LV11
Jó kis teszt lett! Arra azért kíváncsi lennék, mennyit fognak eladni a játékból!
16. tagor  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 21:58:18
LV3
Az jó szám! Csikimiki páááreee csikimiki páááreee csikimiki páááreee!! xD
Időnként teljesen a hatásom alá kerülök.
15. m1kk4
2013.06.07. 21:56:42
LV1
Mikor lesz végre 1-es pontszámú game?
14. Giboo  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 21:52:11
LV6
13. Allitta  YokaiMonkey
2013.06.07. 21:50:25
LV10
Most nincs időm, de azért is elolvasom a tesztet legközelebb, mert egy ilyen gyöngyszemet élmény lehetett megírni, gondolom az érzések csak úgy pezsegtek a fejedben, jött magától az ihlet rendesen. Bezzeg a sz@r The Last of Us-t átpasszoltad másnak és inkább megtartottad magadnak a tutit. :)
Eddig csak érdeklődtem, most már figyelek is.
12. Giboo  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 21:50:11
LV6
De ha jól látom eddig ez a leggyengébb psc által tesztelt játék.
11. martin  Főszerkesztő
2013.06.07. 21:49:51
LV27
A beágyazott gameplay videót nézzétek meg, az a kemény.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
10. martin  Főszerkesztő
2013.06.07. 21:49:19
LV27
Válasz 7. zola0306 üzenetére:
Örömmel csinálom én az ilyeneket, ez is egyfajta challenge.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
9. Giboo  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 21:48:48
LV6
8. skate_punk  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 21:48:21
LV14
Válasz 6. martin üzenetére:
10pontot adok érte : D
Én nem okoskodok, hanem okosakat mondok
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
FAST AND FURIOUS: SHOWDOWN
Activision
Látványosság:
Gyenge
Játszhatóság:
Gyenge
Szavatosság:
Gyenge
Zene / Hang:
Gyenge
Hangulat:
Gyenge
2/10
Pozitívum
Nem csak autóverseny; esetenként kétféle betölthető szerepkör; kooperatív játék
Negatívum
Szánalmas technikai színvonal; ostoba játékmechanika