PlayStation.Community

2012.03.11. 19:46 Játékteszt
46 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Az SSX vajommi'?

…kérdeztem dúdolgatva magamtól, tudniillik életemben nem játszottam a sorozat egyetlen egy részével sem. Mégis utaztam egyet az időben a játékkal eltöltött órák alatt, ugyanis a cuccból csakúgy sugárzik az oldschool (annyira oldschool, hogy még csak nem is oldsql vagy oldskool, hanem oldschool, ahogy mondom) feeling, nosztalgikusan morzsoltam a könnycseppeket a játékteremben végig Crazy Taxizott, vagy otthon Tony Hawk’s Pro Skaterrel eltöltött (ne az újabb részekre gondolj) órákat felidézve. Ha játszottál (biztosan játszottál, ha meg nem, sürgősen pótold!) akár egyikkel, akár másikkal, akkor tudd, ilyesmi mókára számíthatsz az EA SPORTS által fejlesztett SSX-től, mindezt mai köntösbe öltöztetve.
Szívem szerint itt abba is hagynám és húznék vissza a program havas tájaira döntögetni a rekordokat, de mivel sikerült kikönyörögnöm Martinnál, hogy megtarthassam a kópiát (ennyire adja a játék), kénytelen vagyok lelkiismeretesebben hozzáállni a teszteléshez, csapjunk is bele!
Már rögtön a kampányt elindítva a szívembe lopta magát az SSX: egy az égen merészen cikázó helikopter indította útjára a vöröses hajú leányzót, Zoey-t és snowboardját, miközben a háttérben SPOR szolgáltatta a tört ritmust – ezt a játékot nekem találták ki!
A tutorial abszolválása után másfél órával már azon kaptam magam, hogy ösztönösen száguldozok a pályákon, fűzöm össze a betegebbnél-betegebb kombókat és en bloc, érzem magam veszettül jól.
A „történet” (az idézőjel nem véletlen, ugyanis az egész sztori csak egy ürügy holmi jóféle száguldozásra) szerint az SSX csapat volt tagja, Griff útnak indul meghódítani a játékban található kilenc hegycsúcsot a drímtím előtt, így hát vöröskénk elstartol, hogy újra összeverbuválja a híres csipet-csapatot, és jól megmutassa a nagyképű szépfiúnak, hogy mi fán terem a celofán. A World Tour névre keresztelt kampányban feladatunk az lesz, hogy mind a kilenc tájegységen bizonyítsunk először a csapat egyik volt tagjának, hogy visszaédesgessük az SSX-be, majd 2-4 versenyen át (mely lehet sima „ki ér le elsőnek” típusú feladat vagy pontszerzéses esemény, illetve a legkirályabb, a Deadly Descent, azaz a hatásvadász halálos leereszkedés, ahol az elemekkel kell megvívni a csatát és élve lejutni a lejtőn) szabotálni Griff egyszemélyes háborúját. A történéseket, karakterek előéletét stílusos képregényekben prezentálja a cucc, ezzel kompenzálván a sztori bugyutaságát (amit snowboardos játék révén számon kérni badarság lenne, örüljünk neki hogy van, és hogy ilyen finoman tálalják).
A csúcsok mind-mind különböző vizualitással, stílusjegyekkel rendelkeznek és műholdas felvételek alapján lettek megalkotva, hogy az így lemodellezett lejtőkre a fejlesztők még tonnányi akadályt, rámpát, tereptárgyat pakolva egy igazi vidámparkot kreálhassanak az árkád snowboardozás híveinek. Csúszkálhatunk az Alpokban lerobbant felvonókat kerülgetve, pislákolhatunk a vaksötét afrikai pályák alagútrendszereiben imádkozva, nehogy lepottyanjunk a mélybe, de tiszteletünket tesszük Tibetben, Alaszkában, a Csomolungmán és megannyi vidámabbnál-vidámabb helyen. Minden pályának megvan a reá jellemző Nagy Kihívása: van, ahol a hőmérséklettel kell megküzdenünk, máshol az oxigénhiány vagy az orcánkba szakadó hóvihar gondoskodik arról, hogy ne sétagaloppban érkezzünk le a célhoz, megint máshol a mögöttünk pusztító lavina elől menekülve kell minél előbb finisbe érnünk, a legbetegebb pedig az alaszkai akadály, a deszkával áthidalhatatlan mélység. Gond egy szál se! Repülő ruhánkkal könnyedén átszállingózhatunk a végeláthatatlan mélységek fölött! Azt nem garantálom, hogy mindegyik kihívás tetszeni fog mindenkinek, Neked is biztos lesz kedvenced, és olyan is, amit a halál fa pokolra kívánsz, de egyik erőpróba sem lehetetlen, maximum az unszimpátiádat kell legyőzni. Jómagamnak a kevésbé kreatív megmérettetések bizonyultak a legsemmilyenebbnek, volt, amikor például a küzdelem köztem és a farönkök, kiálló sziklák között zajlott, az annyira nem adta, de az eszeveszett száguldás közepette még ezt is meg tudta emészteni kényes pocikám.
Ugyanis ez a játék a sebességről szól! Az SSX motorja pedig kiválóan teljesít, egyszer nem volt részem akadozásban vagy framerate csökkenésben, az akció folyamatos és folyékony. Ugyan kisebb grafikai bugok előfordulnak, például amikor a deszkád belelóg a korlátba, de hacsak nem atomkritikus szemmel vizsgálod a játékot, fel sem fog tűnni! Sőt! A hideg fog futkosni a hátadon a szállingózó hóesésben, vagy amikor egy taknyolás után karaktered belesüpped a fehér jéghideg masszába hóangyalkázni!
No, de ne kalandozzunk el! Tehát a sebesség: ha lenne mérföld per óra számláló a játékban, konstans száz fölött lenne a mutató. A lendület adott, neked kell gondoskodni arról, hogy ezt kihasználd. Míg a pontszerzős versenyekben érdemes a talaj fölött tizenméterekkel fordulva-pördülve trükközve növelni a kombó-métert, a rajtcél győzelem érdekében illik megtalálni az egyensúlyt a talajon siklás és a hajmeresztő mutatványok között. Elegendő mennyiségű kombó után a játék átvált Tricky (azután Super-Tricky) üzemmódba; felcsendül a Run DMC – Tricky remix, minden sárgás lesz, trükkjeink übertrükkök lesznek, valamint végtelen mennyiségű gyorsítás lesz a jutalmunk teljesítményünkért. A megfelelő balanszra való ráérzésben rejlik a siker kulcsa, nem lesz két játékos, aki ugyanolyan felfogással vágna bele az adott kihívás teljesítésébe. Hatványozottan igaz ez, mivel a pályák millió helyen szerteágaznak, ezerféle útvonalon juthatunk el A-ból B-be; helikopterpilótánk nagyvonalúan a pálya felett repkedve osztja a jó tanácsokat, figyelmeztet a veszélyekre, értesít az útelágazásokról (szerencsére a helikopterben nem táváriss Medgyessy ül, mire kinyögné, hogy útelágazás, már valami szakadék mélyéről integetnénk neki).

Az ilyen apróságokból is látszik, hogy hangok terén is mennyire rendben van az SSX, ezt bolondítja meg az OST is: van itt Skrillex-féle tinidubsteb, a négy-per-négy puffanások kedvelőinek itt van SPOR, Camo & Krooked de van R&B és Pop-rock is. A cuccban alkalmazott Harmony rendszer dinamikusan remixeli nekünk a zenéket (beleértve saját zenéinket is, ha a játék palettája nem kielégítő): teljesen filmszerű hatást eredményez, amikor a levegőben pörgő deszkásunk körül belassul a világ, a track is lassít, majd folytatódik a száguldás, és zenénk is újra erőre kap (olyan matekötös lassítások voltak pl. egy D’n’B szám kiállása után, hogy csak pislogtam). Fokozzák a hangorgazmust a szintén totál árkádos érzést keltő egyedi karakter beszólások, árad a feeling a hangszórókból!

Nem esett szó az irányításról. Háromféle metódus áll rendelkezésünkre: csapathatod az analóg karokra hagyatkozva, de használhatod a gombokat, illetve a sorozat veteránjaira kikacsintva helyet kapott az oldschool irányítás is. Az irányításba egy-másfél óra alatt simán bele lehet jönni, utána már csak egyéni képességeiden múlik, hova fejleszted az alapokat. Mind egyszeri, mind profi játékosok bőven találnak szintjüknek megfelelő kihívást a játékban (bár a legutolsó versenyhez kötélidegek és hajszálpontosság szükségeltetik, vagy másfél órán át szenvedtem vele, de a sikerélmény utána… megérte, na!). Ha hibáznánk, akkor egy a közelmúlt autós játékaira emlékeztető idővisszapörgetéssel korrigálhatnánk, de sajnos ez a rewind funkció eléggé nehézkesen használhatóra sikerült, a restart mindig járhatóbb útnak bizonyult. Ezt a visszapörgetést kell azonban használni a Geotagek leszórásához, amiket érdemes minél elérhetetlenebb helyekre lecuccolni, minél több ideig nem veszi fel senki, annál több pontot tejelnek nekünk. Az SSX ugyanis egy eléggé unortodox multiplayerrel lett megáldva, ez lehet sokaknak szemet fog szúrni – szerintem zseniális a megoldás! A RiderNet folyamatosan monitorozza teljesítményünket, pontszámunkat és futott időinket, valamint a fentebb említett Geotagek is megjelennek minden játékosnak az adott pályán. Klasszikus „zúzzuk a pályán tízen” multira ne számíts, ehelyett…
Ehelyett itt van nekünk az Explore módusz, ahol az AI által felállított időt/pontszámot, valamint a barátlistánkon szereplő emberkék rekordjait lehet bőszen döntögetni, órákra képes a TV elé szegezni ez a fajta újítás, gondolj bele, mekkora feeling, amikor nehézkesen megdöntöd a Jánoska rekordját, de mire észbe kapsz, újra átveszi a vezetést – végtelenített szórakozás a köbön.
Akárcsak a Global Tour, ahol a játékban szerzett kreditjeiddel nevezhetsz fél órás, vagy akár több napon át tartó versenyre (ha csak a pajtijaiddal zúznád, lehet privát eseményeket is létrehozni). Minél többen neveznek, annál nagyobb a jutalom, akárcsak a kihívás is. Tegnap este például 2 órán át ültem hullafáradtan a TV előtt, ugyanazt a pályát tolva (és cseppet sem untam!), hogy minél előrébb végezzek a ranglistán, és ez csak egy pályaszakasz volt! Ha van benned versenyszellem, akkor a szavatosság gyakorlatilag a végtelenségig kitolódik, egy jól teljesített pályaszakaszt mindig lehet jobban teljesíteni…
A játékhoz csomagolt Online Pass nélkül is lehetőséged van a multival játszani, azonban a kódot felhasználva, a neten szerzett kreditjeid hozzáadódnak bankszámládhoz, valamint legendás és ritka tárgyakat is megnyithatsz a shopban (lustábbak pedig súlyos pénzmennyiségekkel vásárolhatnak is kreditet, de te ennél faszá királyabb gyerek vagy!).
A shopban véletlenszerűen jelennek meg a tárgyak, az MMO-kban megszokott színjelölést használja az SSX (lila-kék-zöld), néha kérdőjeles cuccok is felbukkannak a boltban egy tíz perces korláttal, ilyenkor zsákbamacskát veszel, de nekem mindig bitang tárgyakat dobott ki a játék, úgyhogy megéri ezekre utazni! A tárgyak minősége karaktered szintlépésével párhuzamosan javul, úgyhogy érdemes egy valakit kiszemelned, és az ő fejlesztésére rágyúrnod…

…illetve rágyúrni az SSX-ezésre, ugyanis ez a játék képtelen elereszteni, ha egyszer magába szippant. Közöm nem volt soha a snowboardozáshoz, nem is nagyon érdekelt vagy kötött le, de a virtuális csúszkálás, trükközés, a játékmenet, amely rákényszerít, hogy kitold a határaidat hetekre, hónapokra elrabolhatja minden szabadidődet, úgyhogy ha szereted a régimódi árkádos cuccokat, irány a kedvenc szoftverdealered, és toljad neki, időtlen fun, végigjátszott esték várnak rád!

Mahalo EA SPORTS!

(E remek játékot támogatónk, a Platinum Shop hódeszkázta el nekünk tesztelésre. Köszönjük! A linkre kattintva webshopjukból azonnal megrendelhető.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
46. ALF22  Son of Liberty
2012.03.17. 14:18:30
LV26
Válasz 45. Jordan1985 üzenetére:
engem nem zavar a véleményed, mindenkinek más jön be
ssx3 10pontos még ma is(pedig 9éves már), ez meg 9es mert nincs benne igazi multi

uncharted multija kaka,fegyverhangok dettó, a mozgásanimáció ami folyékony

csak azon ment a téma,hogy a 10pontos játék azért legyen tökéletes és ne lehessen orrba-szájba hibákat felróni (főleg nem olyat ami trehány portra utal)
Nekem is van olyan játék ami istengáma, de reálisan se mondom rá ,hogy 10pontos. Max belül, magamnak.
2012.03.17. 00:52:59
LV2
Válasz 44. ALF22 üzenetére:
Hát apa én nagyon csípem az Uncharted-et,deh elkezdtem tolni a multiját és szerintem nagyon kaka az irányítása...
Azt aláírom,hogy béna a Mass3ba ahogy Shepard mindig célozva mászkál automatikusan,de szerintem sokkal yobban lehet célozni meg itt nem is kell akrobatikázni nagyon...
Ha meg ez az első tömeg effekted akkor nem is érdemes tolnod szerintem...
Az SSX-et még ps2-n toltam,bár ott se jött be,nem vág földhöz a snowboard,de természetesen nem 1 pont minimum egy hetes...
Természetesen igazad van azért,mert ez itt 8pontot kapott még nem fogom ott hagyni,de a véleményét sajnos vagy nem sajnos mindenki elmondhatja...
44. ALF22  Son of Liberty
2012.03.16. 14:00:30
LV26
Válasz 43. Jordan1985 üzenetére:
na jó hát ezért mondom
a mass effect3 demóját totál nem értettem,hogy ebben mi a jó (unchartedhez,meg assassin féle mozgáshoz szoktam és ez fapados ahhoz képest)
a multija meg le se kötött, így én se filóztam többet vele

szal megértem,hogy ez miért 9 és az miért csak 8

de akinek tetszik a játék annak tökmind1 mennyit adnak rá
neked 10es az, ez meg 1es (gondolom)
2012.03.16. 13:35:29
LV2
Válasz 42. simon7109 üzenetére:
Nem is akartam...
Csak nem értem a pontozást,mert általában itt a tesztelők nem olyan szőrös szívűek...
42. simon7109  PlayStation.Community tag
2012.03.16. 12:45:50
LV18
Válasz 38. Jordan1985 üzenetére:
mivel más kategória, ja:D
persze a ME3 szerintem is többet ér mint 8 pont,de attól,hogy ez a játék valahol többet kapott még nem jelenti azt,hogy jobb nála.Csak simán más kategória.
nem lehet őket összehasonlítani.
PSN: misi2mezei
41. Spike91HUN  PlayStation.Community tag
2012.03.16. 04:41:41
LV3
Ezt bekéne szereznem már a demo ja is rohadtűl bejött :)
DRUNK-GAME-METAL-KAKAÓSKALÁCS
2012.03.16. 00:22:27
LV2
Válasz 39. ALF22 üzenetére:
Biztos...toltam ennek a demóját vagy fél óráig aztán gyorsan le is töröltem...így is sokat vett el az életemből...
39. ALF22  Son of Liberty
2012.03.15. 19:59:14
LV26
Válasz 38. Jordan1985 üzenetére:
ebben 1 hiba van, abban meg több:)
2012.03.15. 18:44:15
LV2
Hmmm...
Ez meg 9pont...
Mass Effect 8pont...
Érdekes...
37. Balee  Devil's Advocate
2012.03.14. 19:19:16
LV12
A demó igazából nem nyűgözött le, de talán csak azért, mert nem hagytam rá elég időt, ezt a játékot bizony tanulni kell. Videók alapján, illetve a látványt tekintve bejön, szóval majd később szerintem azért be fogom szerezni.
36. Lotar  PlayStation.Community tag
2012.03.14. 18:17:13
LV18
Válasz 34. Cooler üzenetére:
Ezen "mi" is évekig röhögtünk . :]
PAIN :]
psn/sen id: pcpmate
35. martin  Főszerkesztő
2012.03.12. 23:38:09
LV27
Válasz 31. Zsolt üzenetére:
Szerintem a Tricky-ben nagyobb volt a figura.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
34. Cooler
2012.03.12. 21:03:11
LV1
"Az SSX vajommi'?" - hát ezen én beszartam :D
"In the end, there will be only chaos..."
33. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 18:25:35
LV26
Válasz 31. Zsolt üzenetére:
azt messziről ismerem csak videókról, de mások szerint se hasonlít ahhoz
inkább a 3.hoz hajaz
32. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 18:23:05
LV26
Válasz 30. Jinchuu üzenetére:
csinálok majd helyet, mert fullon vagyok
a szemüveg asszem többnyire új zélandon kell

Én meg most ezeket szeretem. Alpokban szük,havas pályán lejönni, néha ködben az a kedvencem. Meg a Mont Blancos is rohadt jó. Rookie is. Meg a lavinás vmi istenkirály. Nemtom miért szólták le más oldalon, hisz tök látványos, meg játszható.
Afrikába viszont 3szor voltam, azt elég volt. Azóta se néztem meg mik vannak ott. A barlangos elvette a kedvem:)
31. Zsolt  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 17:54:18
LV11
Számomra kötelező! Már a képek alapján egy az egyben hozza a régi feeling-et! (Tricky...)
30. Jinchuu  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 15:55:53
LV1
Válasz 29. ALF22 üzenetére:
Szombaton próbáltam egy brutális pályán, azt hiszem Szibériában és pulse goggle kell hozzá, mindenhol szakadék, jeges mint állat, na ott voltak ilyen 80m-es próbálkozások, utána a max ami sikerült az kb. 950m volt....nem gyenge a pálya. :D
Felveszlek majd ha hazaértem.
A hülyeségre nincs orvosság.
29. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 15:05:29
LV26
Válasz 27. Jinchuu üzenetére:
Ja ha érdekel rendezhetünk ilyen extrém futamot ahol vigyázni is kell,meg időre hajtani. pl mont blanc race futam, nulla védelemmel:)
Na ott lehet egyensúlyozni a kockázat,bevállalás ,meg a siettség közt.
28. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 15:04:11
LV26
Válasz 27. Jinchuu üzenetére:
felvehetsz, ha gondolod, bár én csak online futamokon indulok
nem hatok ezerrel egy-egy haver ideje ellen, hanem inkább mindig benevezek futamokra

tegnap raggle-val gyors csapattunk egy race futamot mont blanc hegyes sziklás pályáján. 250ezer volt a beugró, a győztes mindent vitt.
Na ilyenekkel rohadt jó el lehet lenni.
Én se mondom,hogy rossz ami van,mert nagyon jól meg van oldva. Sőt! A legjobb,hogy ebben a multiban ott tudom hagyni a játékot,ha közbe keresnek vagy csöng a telefon. Utánna folytatom,stb.

A survivor pályát ismerem a rookien. A gép is úgy hirdeti,hogy "nincs pénzed? irány oda". Nem tudom milyen bénák csúszkálnak ott, de 2kört mindenki tud menni és azzal már majdnem aranyat lehet szerezni.
1.5millás versenyre is bőven megéri benevezni. Ha nem fekszek rá, csak lejövök 3szor máris nyerek 2-3szorosát.
27. Jinchuu  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 14:17:55
LV1
Válasz 24. ALF22 üzenetére:
A főbb helyeken ahol van rendesen forgalom ott azért én gyakra 4-5 emberrel együtt mászkálok, pl. a rockies-on a survive it alatt. A kihaltabb pályák ahol nincs sok emberke ott tény hogy egyedül mászkálsz, de ha mindenképp haverokkal akarsz akkor ott a custom event. Engem azért nem zavar annyira hogy nem jön mellett 4-5-6 ember, mert a csúszás végén az eredményemet tudom hasonlítani másokhoz, haverokhoz stb, plusz a térképen látod ki mit csinál, ez elég szépen meg van oldva szvsz.
Haverral hétvégén vagy 6 órán át toltuk, nagy élmény, imádom. :)
A hülyeségre nincs orvosság.
2012.03.12. 13:59:30
LV1
Annyira vártam már egy ilyen JÁTÉK játékra, battlefield 3 meg társai után
25. rappit  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 13:03:58
LV4
valakinek nincs 8ezer alatt?
Nem fog kifér...
24. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 13:03:43
LV26
Válasz 22. Jinchuu üzenetére:
nekem (meg sokaknak az),hogy tudjanak együtt lejteni
most olyan 80%ban egyedül vagy saját (vagy az első) ghostképével siklok

így egy idő után kihaltnak tűnik az egész világ
pár helyen van forgalom, a többin meg szerencse kell,hogy láss vkit
23. alucccard  A retkes
2012.03.12. 13:02:16
LV22
Engem az a játéksorozat sosem fogott meg és nem is érdekelt, ettől függetlenül szépek a képek tájak stb, 1x ki kellene a próbálnom, hátha változik a véleményem.
22. Jinchuu  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 12:45:40
LV1
Nagyon jó a játék, ezek a global eventek neten át iszonyat hangulatosak, megkockáztatom, hogy ez a multi egy ilyen játékban jobban illik mint a normális várjunk mindenkire lobbyban üldögélős. Számomra semennyire sem hiányzik a "normális" multi, de ha mégis akkor meg lehet custom eventeket csinálni, ahova be tudod hívni a haverokat ha akarod és ugrás előtt összevárjátok egymást.
Nem értem miért hiányzik sokaknak a "normális" multi, mi az ami itt most nincs?
A hülyeségre nincs orvosság.
21. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 09:32:12
LV26
Válasz 19. KyserSoze576 üzenetére:
van demója
2pálya
1 race és egy trick
20. ALF22  Son of Liberty
2012.03.12. 09:31:46
LV26
Válasz 18. soliduss üzenetére:
DLC-be örülne a nép
Meglódulna a multija még jobban,meg az eladást is növelné.

AZért megnézném,hogy mikor tesztelőknek odaadták a játékot (ha van még ilyen vagy ezt már megspórolják és élesben, a visszajelzések után patchelnek). Szal mikor odaadták nekik akkor nem volt eg yóriási kérdőjel a multi miatt?
Neten mást se olvasni a visszajelzésekből,hogy HOL A MULTI?
Jó szavatos a játék így is, de azért ezt nem lehet nem észrevenni.
19. KyserSoze576  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 08:45:40
LV2
Köszönöm a tesztet. Meghozta a hangulatot. Demo van belőle? Ha haza érek kipróbálom.
18. soliduss  A Krónikás
2012.03.12. 08:33:24
LV25
Válasz 16. ALF22 üzenetére:
A legendás 3.-rész méltó utódja. A multit meg megkapod a következő részben.
17. simon7109  PlayStation.Community tag
2012.03.12. 06:22:01
LV18
a demo nagyon bejött.
remélem péntekre megjön az én példányom is:)
PSN: misi2mezei
16. ALF22  Son of Liberty
2012.03.11. 23:49:34
LV26
Válasz 14. WeNoM üzenetére:
10lenne , meg talan GOTY is az igazi multival

masba nem lehet belekotni
15. Binder  Drift & Photo
2012.03.11. 22:58:43
LV22
Fura hogy kihagyták belőle a klasszikus multy-t...sztem idővel belekerülhhetne...tény hogy jó az ahogy van...nekem is bejön, de mivel nincs krosszgémcset, így illene beletenni egy dumálós, haverokkal csúszkálós dolog...
14. WeNoM  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 21:55:53
LV2
A demo nekem se nyújtott valami nagy élményt ... szerintem a 9 pont sok érte a 8at megérdemli.
PSN ID : WeNoMTeaM
13. sgabo09  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 21:28:03
LV2
Kicsit olcsóbban azonnal megveszem.
PSN ID: sgabo09
2012.03.11. 21:22:01
LV1
Nekem csak olcsóbban lesz meg. A demo elvette a kedvem tőle. Tán a teljes valamivel jobb.
11. Penge70  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 20:54:43
LV22
ALF barátom tuti elélvezett, látván a pontszámot:D
10. Richard  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 20:44:51
LV5
Egész télen egy jó snowboardos játékra vágytam, kár hogy tél végén dobják ki. Tudom, nem vesztek semmit ha most tolom, de télen van meg az igazi fíling.
Imádom azt is, amikor karácsonykor délelőtt nyomatok valami rallys játékot havas pályán.
9. ALF22  Son of Liberty
2012.03.11. 20:33:33
LV26
Ja meg a helyszinek. Köd,telihold,hófúvás, naplemente, borús idő, vakító nap, survivor pályákon a világító koponya a falon, a nyomjelzők a pályákon,stb,stb PAZAR!!

Az egyetlen bajom,hogy sok helyen nincs egy versenyző se online. Vagy ha van pár ember és azok is lehet,hogy csak beneveztek és pont most nincs ott vagy pont elkerüljük egymást és mindig egyedül megyek. Sajnos vannak ilyen helyek. Van pár hely ahol van 5ezer ember is, a másikon meg soha senki.
8. ALF22  Son of Liberty
2012.03.11. 20:29:58
LV26
Ez a játék oda-vissza taglóz engem.
Van mikor ordítok egy klasszikus normális(!!) multiért. Máskor meg azt veszem észre,hogy eltelt 3 óra, voltam 3 pályán és csak ott versenyeztem.
A hegyek baromi választékosak. A felszerelésekkel való játék, a deszkákkal,ruhákkal való variálás mivel menjek, milyen stílusban,stb.
A lavinás pálya mint amit a tévében látni pazar.

Aztán a tartalom. Van a sima karrier (ez nem érdekel). Aztán ott a haverok eredményeire való gyúrás, versengés (ha lenne esélyem lubu ellen itt játszanék). Meg ott a sima időszakos versenyek. Na ez az én kedvenc helyem. A normális multi hiánya miatt ugrálok örömömben mikor összefutok egy idegennel és úgy siklunk le. Na ezért hiányzik másoknak az igazi multi. DE! Enélkül se rossz a játék. Akármikor, akárhova beugorhatsz ,kockáztathatsz, nem kell pont időre ott lenned. Kényelmes és tartalmas!!, én így mondanám.

Fa..a lett a teszt.
2012.03.11. 20:12:22
LV21
demo után kötelező csak mennyen lentebb az ára :D
6. Duke  Szerkesztő
2012.03.11. 20:09:35
LV10
én is ennyit adtam neki, durva jó játék. A Cool Boarders óta nem szórakoztam ilyen jól hódeszkás stuffal.
5. gugello  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 20:04:16
LV14
Engem a demo nem győzött meg...
- lazíts ha bírsz -
4. jojoker08  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 20:04:13
LV1
Mindig idegen volt nekem mindenfajta deszka, de ez meghozta a kedvem! Zsír teszt!
Dark Souls of Albuquerque SAMCRO
3. Sparky12  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 19:54:48
LV4
Ha lesz egy kis időm, elolvasom a tesztet. :)
Azért ilyen magas pontra nem számítottam én sem... :D Mindenképp biztató, talán ideje lenne ismerkednem a sorozattal? :)
No armor for the soul.
2. horvath94  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 19:54:31
LV3
korrekt pontok
PSN ID: horvath94
1. chrisangel13  PlayStation.Community tag
2012.03.11. 19:54:11
LV2
Nagyon király egy game !
Tony Lee
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
SSX
Electronic Arts
Látványosság:
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
Kiemelkedő
9/10
Pozitívum
Száguldás, snowboard, szerelem – szeretem! Megunhatatlan, bődületes szavatosság, Harmony remix rendszer
Negatívum
Egyeseknek a klasszikus multiplayer hiánya fájó lehet, nehézkes Rewind, apróbb grafikai bugok

MARTIN BELESZÓL
Hát igen, erről lehetett már a trailerek alapján sejteni, hogy eltalálták. De ilyen magas pontszámra nem számítottam!