PlayStation.Community

2011.11.13. 10:33 Játékteszt
216 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Villámháború.

Újabb év, újabb Call of Duty. A sorozat, mely először egy második világháborús FPS-ként indult mára már a kitalált, harmadik világégés küszöbénél tart, háborúzni pedig – mint tudjuk – kifizetődő. A franchise-t lehet szeretni, lehet utálni, érdemeit és sikereit tagadni azonban badarság; szintúgy, hibáit észrevenni pedig csőlátást igényel. Az idei év Call of Duty-ja pont annyi újat mutat, hogy érdemes legyen végigizgulni az 5-6 órás kampányát majd elmerülni a multijában, de a sorozat ismerői feje felett végig ott fog motoszkálni az érzés, amire csak francia szó van. Ha eddig szeretted, most is fogod, ha új vagy, állad leejted, ha pedig már nagyon unod a banánt, nem a Modern Warfare 3 lesz az a játék, ami visszaédesget az Activision-féle háború önkéntes bakái közé.
A játék közvetlenül ott folytatódik, ahol az események 2009-ben megszakadtak. Makarov elvtárs áldásos tevékenységének köszönhetően a világ vezetői nem győzik koszos pelenkáikat cserélgetni – a máglya már készen áll, egyetlen-egy aprócska szikra hiányzik, hogy a világot a harmadik világháborúba taszítsák. Feladatunk ennek megakadályozása lesz; CoD szokáshoz híven kontinensek, idősíkok, karakterek és nációk között ugrabugrálva.
A történetvezetés most is picit hektikusan van prezentálva, de az eseményeket ezúttal könnyebb követni és megérteni, mint az előző epizódokban, de a lényeg ezúttal sem a fél-egy perces átkötőkben rejlik, hanem magukban az át- és megélt eseményekben (bár az egyik szereplő flashbackjében megélt jelenetek tuti elégedett mosolyt fognak csalni a sorozatot ismerők arcára, én is egy azta bakker felkiáltással nyugtáztam a dolgot).
Ugyan a játék a mára már picit kopottasan ható évekkel ezelőtt kifejlesztett motort használja, de képernyőre álmodott pusztulásnak köszönhetően a játékot csúnyának nevezni badarság lenne. Hiába nem esnek darabjaikra úgy a tereptárgyak, ahogy azt 2011-ben elvárni az egyszeri játékos (a golyó- és rakétaálló alumíniumdobozok például komikusan hatnak), a folyamatosan rázkódó képernyő, összeomló épületek, hatalmas légicsapások és robbanások, a non-stop akció mind azt támasztja alá, hogy a technikai bravúr nem feltétlenül a poligonszámtól függ.
Mellettünk megsemmisülő hadiflotta, homokvihar, ahol az egyetlen támpont az ellenségeink által használt zseblámpák fénycsóvája, alattunk leomló épületek, egy zuhanó repülőn vívott hajsza – csupán pár jelenet a sok közül, szemléltetendő az intenzív őrületet, ami vár ránk.
Ami a Battlefield szinglijében idegesítő volt, a scriptelt jelenetek egymásutánja, itt pont, hogy a játék malmára hajtja a vizet. Látványosan megkoreografált script-orgiák követik egymást. Burkolt céljuk – a felhőtlen szórakoztatás biztosítása mellett – az ezúttal sem létező AI kompenzálása. Társaink ugyan hébe-hóba visszadobálják helyettünk a ránk zúdított gránátokat, de az ezúttal is – néhol végtelenül – nyakunkba spawnoló ellenségek mennyisége, nem pedig minősége hivatott a kihívást biztosítani. A kontrollert átadva a mellettem ülő laikusnak, annak a szájából az ez még a hülyének is megy mondat hangzott el (veterán nehézségi szinten), a játékot jóval könnyebbnek éreztem az eddigi CoD részekhez képest. Az ellenséges katonák a fedezékek mögött pont úgy guggolnak, hogy fejük csábítóan kilógjon – már amikor hajlandóak fedezékbe vonulni, nem pedig kilométereket futnak irányunkba, vígan elrohangászva a mi csapattársaink mellett, hogy a kies puszta közepén hereverézve várják megalázó halálukat. A játék a Friendly Firet eléggé lazán kezeli: ha nem esünk túlzásba sajátjaink lelövésével, nincs Game Over (jól van na, a lőszerhiány nagy úr… a háború borzalmai pedig…dolgokat műveltek velem…PTSD szindróma meg minden).
Említettem, hogy sok újdonsággal nem kecsegtet a kampány – a szokásos feladatokat kell végigrobotolnunk ezúttal is: lesznek lopakodós részek, rögzített ágyús részek, mesterlövészkedés, nagy csapatban kommandózás, csipet-csapatban kommandózás, slow-mo ajtóberúgások, QTE végső bossfight; egyedül a setting változik, a set marad a régi. Illik azonban megemlékezni a játék vége felé elhelyezett epikus zúzdáról, majdnem magam alá tojtam a gyönyörtől, amikor is…
Kötelességtudatból a fejlesztők ezúttal is megleptek minket egy opcionális, kihagyható résszel, azonban már a kezdő kockáknál tudni fogjuk, mi következik – a híres-hírhedt reptéri jelenet nyomába sem ér ez a kis intermezzo.

Hangok terén a játék szintén a szokásosat hozza: rádiónkba folyamatosan duruzsolnak csapattársaink és feletteseink, pörög a katonai szleng, röpködnek az ukázok. A fegyverek viszont a Battlefield idevágó hangorgiája után szerényen hatnak, de a folyamatos robbanások és pusztulás közepette a fenének sem lesz ideje ezzel sem foglalkozni. Ügyes srácokat toboroztak az IW/Sledgehammernél: ha valamiben nem vagyunk jók, kompenzáljuk öt másik dologgal, hogy még véletlenül se tűnjön fel senkinek. Lehet, hogy a leányzónak laposak a csecsei, de olyan kerek hátsója van, hogy ihaj…
A kampányon végigrohanva vár ránk a szokásos netes hentelde. Gyanítom, a megjelenést követően az általános iskolai órákon résztvevők száma jelentősen megcsappant, hirtelen sok kis huszárvitéz betegedett meg és kényszerült otthoni pihenésre, mert a multi a tonnányi megnyitható és fejleszthető cuccával ezúttal is irtó addiktívra sikeredett a gyors zúzda kedvelői számára, sőt, a szokásos, kezdeti CoD multi iránti unszimpátiát legyőzve én is kellemesen szórakoztam.

A netes versengés ugyanis ezúttal – ha csak egy leheletnyivel is – de taktikusabbra sikeredett, mint a MW széria korábbi tagjaiban, egy aprócska, ámbátor jelentős újításnak köszönhetően. A killstreakek lettek megmókolva, mégpediglen: először is visszatértek a Death Streakek. Ha már sokadjára küldenek minket a másvilágra, mi pedig, ha a fene-fenét eszik is, képtelenek vagyunk magunkkal rántani valakit a túlvilágra, aktiválódik a Death Streak rendszer, mellyel helyzeti előnyhöz juthatunk és kimászhatunk a pechszériából. A killstreakek terén is történtek változások: ezúttal választhatunk egy csapatot támogató streak rendszert, ha meghalunk, streakünk akkor sem szakad meg és mindenféle csapatunkat erősítő okosságokat hívhatunk. Ezekhez több gyilkolás szükségeltetik, mint a killstreakekhez, és inkább defenzív jellegűek, mintsem támadóak. Golyóálló mellénnyel támogathatjuk csapatunkat, felfedhetjük az ellenségek pozícióját a térképen, EMP-vel zavarhatjuk elektronikus ketyeréiket, sőt, CoD játékról révén szó egy lopakodó bombázóval is arcon csaphatjuk nemeziseinket (ez az egyetlen támadó képesség a defenzív streak-ágon). A specialist ágat választva pedig killjeink után extra perkekkel gyarapíthatjuk ideiglenesen készletünket, ezzel megalkotván a megállíthatatlan és tökéletes netes gyilkológépet. Ennek az újításnak köszönhetően a kevésbé ügyesek is sikerélményt lelhetnek a játékban, támogathatják csapatukat és szórakozhatnak marha jól.

A játékmódok terén is történt némi változás, a Kill Confirmed opció felbukkanásával. Ez egy TDM variáns, ahol azonban nem elég kinyuvasztani rosszarcú opponenseinket, de a dögcéduláikat is fel kell kapni. Jópofa csavar ez a szokásos csapat alapú gyilkoldában, erősíti a csapat együttmozgását, illetve a dögcédulák bevédése is jóféle taktikai lehetőségeket kínál a mészárszékben.
A szokásos, jól bevált játékmódok is megmaradtak, team-death-match, területfoglalós és védős Domination, zászlóvédés és lopkodás, HC mód – szóval móduszokból nem lesz hiány, mindenki találhat magának valamit, amiben elmerülhet. Elmerülni pedig van miben és érdemes: a fegyverekhez tartozó kihívások teljesítésével új kiegészítőket (az itt debütáló Hybrid Scope-ot emelném ki, váltogathatjuk puskánkon a közelharchoz szükséges és távolba pötyögtetős teleszkópot) nyithatunk meg és tonnaszámra zsebelhetjük az ikszpét, fejleszthetjük katonánkat és nyithatjuk meg a gizdábbnál-gizdább titulusokat és emblémákat.

Az AI ellen is megvívhatjuk netes küzdelmünket a Spec Ops játékmódban: bombák hatástalanítása, lopakodás vagy csak a szimpla túlélés a cél. Zombi mód ezúttal nincs, de a Survival Mode-ban módban tesztelhetjük állóképességünket az egyre erősödő és növekvő ellenséges hordák ellen, intenzív és izgalmas ütközeteket vívhatunk az életünkre pályázó rosszarcúak ellen, új fegyvereket vásárolhatunk a hullámok között – ha egyszer rákapsz, nehezen enged el.
Végszónak is tökéletes ez, elmondható az egész játékról. Innovációt nyomokban ugyan tartalmaz az MW3, de a játék tökéletesen beleillik a CoD sormintába. Amiben eddig is jó volt, abban ezúttal is az, másrészről viszont ugyanazokkal az átlátszó trükkökkel leplezi hiányosságait, mely visszatérő hiányosságok (ostoba MI, rövid és kiszámítható kampány, öregedő engine) így sokadjára már joggal bosszantanak minket, de ennek ellenére is egy szórakoztató, jól működő játékot kapunk, látványos és emlékezetes pillanatokkal, addiktív multiplayerrel és mutáló hangú, hátunkba spawnoló osztrák vérpistikékkel.

(A játékot partnerünktől, az Activisiontől kaptuk meg tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Platinum Shop online és offline üzleteiben.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 5 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4  5    ››
216. MikeB  PlayStation.Community tag
2017.03.07. 10:40:23
LV5
Remek sztori és játszható multy némi hibával és egy ugyancsak jó spec ops mód, elég sok órás játékélmény volt az mw3 és a 8 pont teljesen megérdemelt.
"THE SH4RK"
215. SaltRockSurf  PlayStation.Community tag
2013.04.16. 23:28:18
LV1
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a játékhoz kell-e Online Pass? Úgy hallottam, hogy kód nélkül is lehet multizni vele. Igaz?
2012.05.04. 18:22:58
LV1
Válasz 213. gow3 üzenetére:
Tényleg a cod az ász de a single sztem pont hogy a történettől lesz jó hiszen zseniálisan összekapcsolja a 3 részt
213. gow3
2012.03.08. 18:09:58
LV1
Sziasztok!A Call Of Duty Modern Warfare3 single playerje nem valami jó mert a történet elrontja.A multiplayer viszont szerintem nagyon jóra sikeredett.Figyeljétek meg az új fegyverek szerintem csodásak.A mapok szerintem eszesek és kicsi nagyok változatosak és erre is azt tudom mondani hogy csodálatos.Pár játékmód jött létre amik szerintem nagyon jóra sikeredett.Én szerintem nagy ugrás lett ez a call of duty történelmében.Szerintem a Battlefield3nál ez jobb lett most nem fogom leszarozni mert az sem rossz de én cod párti vagyok.Mindig is az voltam és az is leszek ameddig csak létezik cod.CALL OF DUTY FOREVER(MW3)
212. zsuti  PlayStation.Community tag
2012.03.01. 19:01:33
LV1
Most így 2 hónap játék után rájöttem, hogy számos hiba van a játékban, így abba is hagytam, CSALÓDTAM BENNED!
211. Joyo83
2011.12.27. 12:03:46
LV1
Nekem minden tekintetben jobban tetszik mint a Battlefield 3. :D
210. Deviginti  PlayStation.Community tag
2011.12.25. 21:51:16
LV1
Bárki, aki rendszeresen játsza bátran vegyen fel. Én eléggé meg vagyok elégedve vele. Pályák terén az MW2 nálam vitte a pálmát, de a Classok terén ez sokkal kiemelkedőbb szerintem, főleg a változatos Killstreakek jönnek be. Viszont roppantmód idegesítőnek találom, hogy azt a fránya Barretet, ennyire OP-ra kellett megcsinálni, és a sok kis majom tunkol vele mint állat. Na sebaj, megvan rá a gyógyír! :D
Nos tényleg, aki játsza rendszeresen vegyen fel, és csapassuk! :)
209. votyku  PlayStation.Community tag
2011.12.17. 04:03:31
LV1
Meg kellene venni .
208. zsuti  PlayStation.Community tag
2011.12.13. 20:57:54
LV1
MW2: jó,jó,átlagos,jó,kiemelkedő-re 9/10-et kapott, ez meg jó,jó,kiemelkedő,jó,kiemelkedőre 8/10-et?
207. Sirmartin  PlayStation.Community tag
2011.12.09. 21:55:15
LV1
Szerintem csak a singlplayer miatt érdemes vele játszani . A 4. rész óta nem valami jók .
206. kobe  PlayStation.Community tag
2011.11.30. 16:31:39
LV11
Megvettem a játékot, hogy kijátszom két nap alatt, meg multizom vele, aztán eladom.
Erre ráragadtam a multijára. Pedig nincs is olyan jó, mint az előzőé volt, legalábbis a pályák sztem jobbak voltak a 2-ben.
205. kobe  PlayStation.Community tag
2011.11.30. 16:27:02
LV11
Válasz 204. sipi79 üzenetére:
na igen
204. sipi79  PlayStation.Community tag
2011.11.28. 20:00:10
LV1
Engem az sem zavar, ha rövid majd minden este megcsinálok egy küldetést, és úgy két hetes lesz belőle. Időm mint a tenger, sehova sem sietek... XDDDD
COD4 RULES!!!!!! PSN ID:sipi79
203. prototype  PlayStation.Community tag
2011.11.23. 11:18:54
LV11
Válasz 196. martin üzenetére:
Ne manj a társaid után, mindig keresd a mellékjáratokat, ahonnan oldalba tudod kapni az ellenfeleket, amíg ők a társaiddal lövöldöznek. Ezért gagyi a BF3 single, mert ott ilyesmire egy kezemen meg lehet számolni hányszor van lehetőség.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
202. Gusztika3  PlayStation.Community tag
2011.11.22. 15:21:08
LV2
Nem tűnik rossznak :D
2011.11.19. 15:20:53
LV7
Válasz 199. Old_Raiden üzenetére:
Szerintem tobbmillas eladas mellett pont telibef*ssak, hany BF3-as fenegyerek szort ra kamu 1 pontokat... :)
200. Oli_23_hun  PlayStation.Community tag
2011.11.18. 15:35:53
LV1
200.hozzá szólás JEEE
199. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2011.11.17. 23:58:58
LV21
Kijátszottam a storyt.
Nálam, ha csak ezt nézzük, akkor 5 pont. Multival és a Co-op móddal talán megéri a 8 pontot.
Zavart, hogy a legtöbb pályá csőszerű, ami még hagyán, de az még jobban, hogy a küldetés is kb. csak annyi, hogy menj végig rajta és öld meg aki az utadba áll. Na és persze, ha nem ez lenne a feladat, akkor is ismerős volt az akció az előző részekből.
Grafika meg olyan, hogy nézzen ki valahogy, igaz van pár szép rész, de mint ha most a fejlesztők nem igazán foglalkoztak volna vele hogy néznek ki a pályák összhatása, mert jól tudták, ha 20 helyről fognak lőni ránk 10 m-ként, akkor nem fognak- meg nem is tudnak itt tájat sasolni. Amúgyis, ez háború.

Egy vérfrissítés igazán ráférne már megint a Call of Duty sorozatra mindenszempontból, és ezzel -remélhetőleg- az Activision fejesei is (már) tisztába vannak az user értékeléseket látva.
198. m1kk4
2011.11.17. 15:24:19
LV1
Válasz 197. m1kk4 üzenetére:
elnézést: atmoszféra
197. m1kk4
2011.11.17. 15:24:04
LV1
Válasz 196. martin üzenetére:
Hát ha még az egészet úgy Heavy Rain-féle morális döntésekkel + tmoszférával megspékelnék, az milyen lenne már... :D
196. martin  Főszerkesztő
2011.11.17. 14:57:04
LV27
Remélem a következő MW-ben nem lesznek társak, csak én egyedül.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
195. m1kk4
2011.11.17. 13:47:30
LV1
Válasz 194. max_metis üzenetére:
Némileg igazad van, de azért a legtöbben a MINŐSÉGI kikapcsolódásra vágynak... :)
194. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.11.17. 13:34:30
LV4
Válasz 192. martin üzenetére:
Azért csinálták így, hogy majd a következőben legyen pont ami jobb lesz. :)
Ne húzd fel magad, ismerem az érzést, de "ez csak játék".
Az ember kikapcsolódását kell szolgálni, nem stresszelni rajtuk. ^^
De tényleg.
Remény, ami meg nem szégyenít
193. eandre  PlayStation.Community tag
2011.11.15. 21:03:23
LV11
Nálam a játék egy nagyon erős 9-es+Survival helyett (mellett) belerakhattak volna zombi módot,annak nagyon örültem volna!:)
192. martin  Főszerkesztő
2011.11.15. 18:11:07
LV27
Azért köztünk szólva megszexuálhatná a legelőn az első kecskét az a nyomorult fejlesztő, aki veteránon a társak mozgását programozta. A londoni metróban a csávó, meg Párizsban ahogy előreszaladnak, és nem lehet tőlük rendesen lőni... áh.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
191. kicsi_don  PlayStation.Community tag
2011.11.15. 15:29:06
LV1
lehet tudtok segítenimert egy kérdésem lenne:
- ha felhasználom a token-t pl Extra Custom Class-ra ez csak a prestig-elésig lesz extra? és a pretig-elés után ez is mint minden nullázódik?
2011.11.15. 13:58:31
LV7
Válasz 189. Beczy üzenetére:
Nem para. ;P

Hidd el, én is jobban örülnék ha minden évben jönne legalább egy MGS-kaliber, de amíg ez nincs így, beérem ezekkel a sima kis shooterekkel is. Idén kijutott egy pár belőlük mondjuk... volt egy gizda Resistance 3, aztán egy multiban gyalázó BF3, most meg egy adrenalinpumpa MW3. Nem váltják meg a világot, de elvagyok azért velük...
189. Beczy  PlayStation.Community tag
2011.11.15. 13:15:03
LV3
Válasz 188. dom_from_bks üzenetére:
Bakker! Pojjjén volt. (Ezek szerint szar.) =) Amúgy tök igazad van. Az összehasonlításban is, meg hogy kellenek a limonádék abban is. Csak hát egy öreg troll vagyok.
2011.11.15. 11:16:43
LV7
Válasz 186. Beczy üzenetére:
Milyen buzizás, milyen apukám?! Gőzölgőt arra értettem, hogy a méregtől fel vagy paprikázva.

Véleményt nyilváníthatsz persze, csak megjegyeztem hogy egy ilyen jellegű játék esetében nem szerencsés az MGS-el példálózni, ami a videojátékok mekkája b*sszameg... :)
187. Zangetsu  PlayStation.Community tag
2011.11.15. 09:57:22
LV5
Válasz 177. Tevez11 üzenetére:
Dice csinálta a multiját a MoH-nak ami sajnos meg is látszik. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyien fogják megvenni a következő részt, mert a multi nagy ívben le lett tojva már a megjelenés után 1-2 hónappal. Ennél nagyobb sérelem sokaknak, hogy a bf3 bétával "át lettek verve".
Dice a bc2,moh a bf3 bétáról nem is beszélve meggyőzött arról, hogy amihez közük van játékügyileg messziről kerülni fogom. Mert még mindig nem mennek nekik alapvető dolgok mint például a hang chat normális megírása stb. A bugok javítás náluk úgy működik 1 bug kijavítva 2-3 másik lesz helyette erre jó példa a bc2.
186. Beczy  PlayStation.Community tag
2011.11.15. 06:56:39
LV3
Válasz 181. dom_from_bks üzenetére:
De nem nekem. Véleményt meg nyilváníthatok nem? Amúgy meg olyan jól elgőzőlgők itt apukáddal. Ne húzd fel magad, te buziztál le! Én csak vissza adom. Nem? =)
185. Pityi  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 21:50:18
LV14
Válasz 184. martin üzenetére:
majd meglátod/meglátjuk :)
"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
184. martin  Főszerkesztő
2011.11.14. 21:37:47
LV27
Válasz 183. Pityi üzenetére:
A BF3 is biztosan ugyanennyire fog tetszeni.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
183. Pityi  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 20:49:03
LV14
Válasz 180. martin üzenetére:
: )

Szerintem eladtad magad, végül is: csak megvett a sátán magának :D
"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
2011.11.14. 19:45:45
LV7
Válasz 180. martin üzenetére:
*lájk :P

Szerintem is!
2011.11.14. 19:45:17
LV7
Válasz 167. Beczy üzenetére:
Jól van gőzölgő haverom, ha mindent az MGS-hez mérnénk, kábé nem lenne jó játék a földön. Ez egy kellemes kikapcsolódás, nem egy végletekig kidolgozott univerzum. Kellenek az ilyen limonádék is a játékiparba.
180. martin  Főszerkesztő
2011.11.14. 19:44:25
LV27
Atomkirály a szinglije!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.11.14. 19:44:07
LV7
Válasz 176. martin üzenetére:
Émmár' túl vagyok a felén veteránon és alig halok. Lehet valóban én edződtem meg és nem a játék lett könnyebb. Meg pár helyen lehet van unlimited respawn, de többnyire kilehet sorban lövöldözni őket előre haladás nélkül is!
178. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 19:27:23
LV10
Válasz 153. Zangetsu üzenetére:
Valóban szomorú, hogy ezek az emberkék nem veszik ezt észre, de megnyugtató, ha ez a legnagyobb problémájuk az életben.
177. Tevez11  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 19:23:47
LV23
Válasz 139. mentoloshypo üzenetére:
A MOH az más,más brigád tolja(DICE?)
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
176. martin  Főszerkesztő
2011.11.14. 18:38:20
LV27
Így az első pálya veterán nekifutása után a következőket gondolom:
- van unlimited respawn,
- semmivel sem könnyebb a veterán fokozat,
- az enemy AI butább.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.11.14. 15:42:17
LV1
A hozzászólás moderálva lett!
nem kell
174. ALF22  Son of Liberty
2011.11.14. 15:16:18
LV26
Válasz 153. Zangetsu üzenetére:
én sokszor erősen meglepődök milyen hangja is van valójában egy fegyvernek
173. Beczy  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 15:13:03
LV3
Válasz 172. mezga7 üzenetére:
Alap. Soha nem fogok felnőni, nem is akarok. Tartsanak infantilisnek a videojáték addikcióm miatt. (Ráadásul a párom segített a múltkor, a Tekken 3 kabinetet elhelyezni a lakásban.) Szóval mákom van. =) Viszont az MW3 akkor sem jó.
172. mezga7
2011.11.14. 15:02:20
LV1
Válasz 170. Beczy üzenetére:
11 éve élsz kapcsolatban ,de a gyereknapnak még mindig szívből örülsz, mi!?
171. mezga7
2011.11.14. 14:59:07
LV1
Válasz 169. Beczy üzenetére:
Nem fáj semmi és tudod mit, a szopatlanokból nekem is elegem van!;)
170. Beczy  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 14:57:17
LV3
Válasz 168. mezga7 üzenetére:
11 éve élek kapcsolatban. Te kis szopatlan! =)
169. Beczy  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 14:56:02
LV3
Válasz 168. mezga7 üzenetére:
Miért bántja a szemed a kommentem? Fáj? Szerinted rád gondoltam? Amúgy meg, a halott csecsemőből indultam ki! ;)
168. mezga7
2011.11.14. 14:51:59
LV1
Válasz 167. Beczy üzenetére:
Ezzel a "szopatlannal" nyilván magadból indulsz ki, ugye!?
167. Beczy  PlayStation.Community tag
2011.11.14. 14:33:41
LV3
Ennyi szopatlant!? Ezen vitázni? Ráadásul egy hónap múlva már senkit sem érdekel sem a MW, sem a BF. Az eddigi összes rész a két sorozatból, nem ér fel egy(!) (bármelyik rész) Metal Gear Soliddal-al. Ezek nem jó játékok, ezek trendi, fehigított szarok.
1 / 5 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4  5    ››
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3
Activision
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Hangulat:
Kiemelkedő
8/10
Pozitívum
Látványos single player, addiktív és tartalmas multiplayer
Negatívum
Öregedő engine, buta AI, túl hamar kipörgethető single player

MARTIN BELESZÓL
Rohadtul tetszenek a képek, részemről 100% végigjátszás rövidesen.