PlayStation.Community

2011.10.30. 11:23 Játékteszt
163 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Aki nem tud arabusul...

Képzeld el életed legjobb akciófilmjét! Tankok, összeomló épületek, pusztul a város, ejtőernyős ugrások több ezer méterről, és egy bugyuta történet, melyet csak azért találtak ki, hogy okot adjanak arra, hogy még több mindent, mindenkit lehessen szétlőni… Most képzeld el még egyszer! Majd még egyszer! Még egyszer… te nem unod már?

A DICE elkövette azt a hibát, hogy a Battlefield 3-ból közvetlen riválist akart csinálni a CoD sorozatnak, pedig alapvetően a két játék teljesen más, más célközönséggel. Holott, ha a szokásos Battlefield nyűgökre koncentrálnak ahelyett, hogy – sikertelenül – megpróbáljanak mindenben a CoD fölé licitálni, idén végre nem csak multiplayerben, de egyszemélyes kampányban is lenyűgözhették volna a Tisztelt Nagyérdeműt.
Ellopták az oroszok a tankot

A történet Blackburn baka visszaemlékezésein alapul, akit egy józsarú-rosszsarú páros hallgat ki (deja vu még valaki?). Az ő flashbackjait játszhatjuk végig, az emlékezés választott fokozattól függően 5-8 óráig fog a TV előtt tartani minket.
A kezdeti gagyi QTE-s részt egész bíztató, Johny Cash (God’s Gonna Cut You Down) számmal megtoldott felütés követi, de mire az ember elkezdene reménykedni, folytatódik a CoD majmolás (majom majmol majmot), ezerszer látott jeleneteket kell ezeregyedjére végigszenvednünk hol a patkányképű Blackburnnel, de irányíthatunk majd másokat is, az idősíkokban és helyszíneken keresztül ugrálás során (már megint CoD…).
Nem elég az identitászavar (melyet csak fokoznak a csőpályák, holott a játék erőssége a nagy nyílt terepekben rejtőzik, ezeknek is csak az illúzióját kapjuk), az ostoba mesterséges intelligencia, és az össze-vissza checkpointok csak rátesznek egy lapáttal a szingli középszerűségére.
Társaink ezúttal is szó szerint kitolnak minket a fedezékekből, képtelenek eltalálni bárkit is, beállnak a tűzvonalba, jelenlétük idegesítő, segítséget nem várhatunk tőlük.
Ellenségeink matekeszéről sem lehet elismerőbben nyilatkozni. Nyílt terepek közepén szambáznak, libasorban futva várják, hogy egy sorozattal megfingassuk őket – a kihívás a különféle fokozatokon inkább abban rejlik, hogy néha nehéz kiszúrni rosszakaróinkat, és 2-5 gyors lövéssel fektetnek ki minket (minket, és csakis minket – az első lövés után a terepen tartózkodó összes katona minket akar, hiába vannak még ott öten-hatan).
Említettem, hogy a checkpoint rendszer nem áll a helyzet magaslatán: míg a játék elején gyakorlatilag öt lépésenként ment nekünk a játék, a kampány vége felé a szopatás a végeláthatatlan, checkpoint nélküli, ellenségek tonnájával tetézett szakaszokban rejlik. Mivel a játék végig scriptelt, az ellenséges spawn kiismerhetősége, a katonák mindig ugyanolyan viselkedése némileg könnyít a helyzeten, a háborús illúziót azonban csorbítja. Az utolsó pályákon, egy-egy szivatósabb rész után igencsak közel voltam ahhoz, hogy eret vágjak, és a véremmel sprickoljam fel a falra az utókornak: Battlefield 3 nyócpertíz
Amit viszont eltalál a játék, az a fegyverek változatossága. Minden helyszínen a helyi haderő tipikusan használt játékszereivel apríthatunk, ezúttal a játék nem ad a kezünkbe egy-két meghatározott fegyvert, változatos arzenál garantálja azt, hogy egy játékos sem fogja ugyanazokkal a gyilkolóeszközökkel végigkínlódni a kampányt. A fegyvereknek nem csak a kinézete, de a kezelhetősége is erősen eltér egymástól, mégis percek alatt bele lehet tanulni egy-egy puska kezelésének rejtelmeibe. A stukkerek hangja ezúttal is élethűre sikeredett, a gellert kapott töltények, illetve az üresen potyogó hüvelyek hangjai pedig a valóélet szándeffektjeit idézik. Sajnos a szinkronhangok ismét a gagyi szintjén mozognak, erőltetetten hat az átélés, inkább visszájukra sültek el. Al Bashir nagy jeleneténél például én éreztem magam kínosan a szinkronszínész helyett.

A látványról ezúttal a Frostbite 2 motor gondoskodik, az előző játékokban használt engine továbbfejlesztett változata, mely ezúttal még részletesebben tárja elénk a rombolást, a robbanásokat, valamint a füst effektek is a legszebbek közé tartoznak a generációban. Bugok sajnos itt is előfordulnak: levegőben lógó tereptárgyak, falakba belelógó hullák, valamint a legidegesítőbb hiba, amikor a töltények láthatatlan falakba ütköznek, nehezítve haladásunkat.
A karakterek animációjáról az ANT technológia gondoskodik (ezt használják az EA sport játékai), élethűen futkározó, vetődő, lövöldöző katonákat eredményezve.
Gyere velünk, jól megverünk!

Szerencsére a netes összecsapásokban a Battlefield ezúttal is jól teljesít, a fejlesztők hallgattak a játékosok visszajelzéseire, sok apró, és kevésbé apró dolog lett megbuherálva a netes összecsapásokban. A multit elindítva egy teljesen más játék képe tárulkozik elénk, bár a CoD előtti „tisztelgést” ezúttal sem úszhatjuk meg.

A kompetitív módok mellett ugyanis egy online co-op is tiszteletét teszi a Battlefield harmadik részében. Egy másik játékostársunkkal izgulhatjuk végig a 6 küldetést (melyek sorban nyílnak meg, tehát nem lehet szabadon pályát választani, mint a CoD-ban), s bár ezek sem sikerültek tökéletesre (van, hogy nem lehet választani ki legyen a pilóta/tankvezető/másodpilóta, ezáltal okozva frusztrációt) egész jóra és izgalmasra sikerültek: a cél élve eljutni a pálya végére, egy kisebb hadseregnyi ellenségen átküzdve magunkat. Sajnos ezek a pályák is scripteltek, ezáltal kiismerhetőek, egy idő után a kihívás itt is elvész.

Ennyi sok fanyalgás után jöjjék az örömóda a kompetitív módokról, gyanítom sokan csak emiatt fogják megvenni a játékot, őket megnyugtatom, nem fognak csalódni. Huszonnégy játékos küzd kilenc pályán, szerzi a tapasztalatot, nyitja meg az új felszereléseket és tör borsot egymás orra alá. A négy alapkaszt megmaradt: az engineerek tankot szerelnek, az assaultok lőszerrel támogatják csapattársaikat, a support egységek gyógyítanak-felvakarnak, a reconok pedig maguk alá tojnak a sok mozdulatlan kempeléstől és mesterlövészkedéstől. És milyen rosszul teszik. Ezúttal ugyanis sokkal könnyebb kiszúrni őket, köszönhetően a távcsőn tükröződő fénynek. Kis lépés az embernek, nagy az emberiségnek, sokkal kiegyensúlyozottabb meccseket lehet vívni, és a csapattagok eloszlása is sokszínűbb lett. Fontos apróság, hogy ezúttal újra lehet a földön kúszva közlekedni, nem csak kaksizóállásban gugolva haladni.
Ugyan idén is elmondható, hogy a legjobb csatákat ismerősökkel lehet vívni, mivel a csapatjáték ezúttal is kulcsfontosságú, de a multis tapasztalataim alapján még random arcokkal is sokkal jobb a helyzet, mint az előző részben. Itt is lesznek balfácán hülyegyerekek, akik elviszik a tankokat, a helikoptereket, hogy az első kanyarban szánalmasan elhalálozzanak és megfosszák csapatunkat az erőfölényt biztosító járműtől. A járművek viszont nem azonnal robbannak fel, égő, lepusztult állapotukban is van egy kis idő, amíg egy technikus még megjavíthatja őket. Míg a Bad Company-ban nem egyszer éreztem frusztrálónak a multiplayert, a Battlefield 3-ban nagyon jól szórakoztam!
Tetszett, hogy mindenki találhat magának hasznos szerepet a csatamezőn. Ha csodareflexekkel rendelkezel, jóízűen apríthatod az ellenségeket. Ha a „nincs én a csapatban” elvet követed, akkor javítgathatod a járműveket, elláthatod csapatodat életcsomagokkal, lőszerrel, elbújhatsz, hogy csapattársait rád tudjanak spawnolni, és együttes erővel gyűrjétek le az ellenállást. Lehet hangtompítóval-késsel sunnyogni és hátulról tizedelni a rosszarcúakat, vagánykodni a dögcédula gyűjteményünkkel.
Katonánk felszerelését és kinézetét teljesen testünkre szabhatjuk. A szintek lépkedésével újabb és újabb fegyvereket, kiegészítőket nyithatunk meg, meglévő fegyvereinket is kedvünkre tuningolhatjuk, mindenki a játékstílusához igazíthatja virtuális mását.

Ami a játékmódokat illeti: a szokásos területfoglalósdi visszatér (szerintem ez a legszórakoztatóbb mód), de újra visszatér a TDM, a Rush és a Squad Rush. Habitusunktól függően találhatunk magunknak megfelelő játékmódot. Egy-egy meccs végén öröm végignézni a pályán, összehasonlítani azt eredeti állapotával – igazi leharcolt, szétpusztított pályák tanúskodnak az elmúlt tizenperc eseményeiről.
Ugyan a Battlefield 3 multija dedikált szerverekkel rendelkezik, előfordul a lagolás és az akadozás, de hála az égnek annyira nem gyakran és zavaróan, mint sok más játéknál.
A multis pályák kellően változatosak, van éjszakai helyszín, városi csatatér szűk utcákkal és rengeteg fedezékkel, de lesznek óriási csatamezők is, ahol bizony az ügyes járműhasználatban rejlik a siker kulcsa.

(A multi online-passos, szóval ha használtan újítanád be a Battlefield 3-at erre feltétlenül figyelj!)
A Battlefield 3 furcsa egy jószág lett. Az erőltetett, Call of Duty szagú kampány nagyon nem tett jót neki, de a többszemélyes játékmódok ezúttal is kiválóra sikeredtek. Ha csak a kampány miatt vennéd meg a játékot, várj vele, de ha a netes mészárszék lebeg a szemed előtt, nos, gyanítom már napok óta nem álltál fel a TV elől, remegve várod a következő szint meglépését, és rettenetesen jól szórakozol.
Jól is teszed; a DICE pedig remélhetőleg legközelebb vagy teljesen kihagyja az egyszemélyes történetet, vagy kezd magával valamit, hogy eredetibbnek hasson a single player, így elkészítvén a tökéletes csomagot, ami mind egy-, mind többszemélyes fronton elhozza nekünk a tutit.

(A játékot partnerünk, az Electronic Arts tankjai hozták el bázisunkra, hogy tesztelhessük. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Platinum Shop online és offline üzleteiben.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 4 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4    ››
2012.05.04. 18:19:32
LV1
Válasz 157. Sirmartin üzenetére:
Az azért nem de szebb mint xboxon(ott mintha nem is a dice csinálta volna)
2012.05.04. 18:18:06
LV1
Talán azt is fel lehetne róni negatívumnak hogy kicsit lassú a fejlődés.Én pl 12-13 óra játék után voltam 15-ös (és nem vagyok szar csomószor lettem mwp) ezzel szemben az mw3ban sokkal több volt a bónusz jobban motivált és egész gyorsan fejlődtem kvázi ezzel elhitette a játék velem hogy jó vagyok.Nem tudom nálam mé mindig nem sikerült ledönteni a trónról a codot de egy jó játék.
(mielőtt menne a trollkodás imádom a bf sorozatot bc-től mind megvan)
161. gow3
2012.03.08. 18:16:24
LV1
De a grafi jelentősebben jobb mint az mwben ezt bevallom még ennyi
160. gow3
2012.03.08. 18:15:40
LV1
Szerintem jó lett ez a játék de nekem ez nem a legjobb.Persze természetesen a bf bc2 után óriási lépés volt és ez felvidított de voltak benne olyan részek amitől vissza csökkent a pozitív érzésem.És ebből a részből nagyon sok volt és ezért elbizonytalanottam.És ezután megvettem az mw3at akkor azután az mw3ra tértem és elhagytam a bftől de nem mondom hogy rossz lett de vannak elég furcsa jelenetek ezért szerintem az mw3 jobb.Na sziasztok ennyi volt a kommentem
159. dako
2012.01.28. 05:56:44
LV1
Neten kivül hol lehet dlc kódot venni?
2012.01.08. 16:07:52
LV1
Válasz 157. Sirmartin üzenetére:
Majdnem ugyan olyan?:)
Ps3-on kb a pc low-medium beállításaival egyenlő 1024*768 felbontás mellett DX9-es karival...:)
157. Sirmartin  PlayStation.Community tag
2011.12.26. 13:13:32
LV1
ps3-on a grafika olyan mint pc .Én mindkettőn próbáltam és nincs nagy külömbség, szinte ugyan olyan
2011.12.19. 22:34:44
LV1
Egy a gond a grafikával amit látunk képeket az pc . A ps3 as sokkal gyengébb lett sajnos , egyébként teljesen egyetértek a tesztel a single résszel kapcsolatban . Ez egy multy játék lett . Ott viszont nagy ütős majd lehet beszerzem ha lejjebb megy az ára addig jó a bc2 . Habár néha gondolkodok nem-e inkább bc1 mert sokszor gondolkodok melyik a jobb bc1 vagy 2
155. votyku  PlayStation.Community tag
2011.12.17. 04:06:48
LV1
Remélem beszerzem .
154. Geryan
2011.12.02. 19:18:28
LV2
Meg lestem angolul.Ha a fele valóban sikerült,akkor le a kalappal! :)
Főleg a spawn rendszer,attól már joystick törő hangulatba kerültem néhányszor!:D
Ellenfél elé berak,vagy akár 4 közé,stb.Meg a fegyók sebzés korrigálása i faja.Kiforrja magát hamar,de így is mindent visz!!:D
GT5 szintű törödést érzek a háttérben,szerencsére!Köszönjük! :)
153. Geryan
2011.12.02. 19:02:50
LV2
Tudja valaki mit tartalmazott a 800MB-os patch? :)
2011.11.17. 22:06:44
LV1
Éppen itt volna már az ideje a limitált kiadásos plussz tartalomnak!
151. Krista505  PlayStation.Community tag
2011.11.13. 20:59:13
LV10
Igazán összedobhattak volna 1 normális egyjátékos kampányt! :S
150. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.11.05. 00:11:11
LV28
Válasz 149. Gabri83 üzenetére:
A Killzone 2 hírhedt utolsó pályája kihívás volt (pláne ugye veterán vagy az felett) a Battlefield 3 kampány a maga radar szemű ellenfeleivel a szopatás. Nem mindegy!
149. Gabri83
2011.11.04. 21:11:06
LV1
Válasz 144. seamless üzenetére:
hát igen a Killzone 3 az még mindig uniqum-nak számít szerintem, én is azt akarom végig tolni majd megint meg a 2-t is csak a 2-be a végén volt szívás
148. Gusztika3  PlayStation.Community tag
2011.11.04. 20:36:50
LV2
Jó teszt jó játék :)
Ejj de kéne ez is csak pöppet drága most hirtelen
147. HTB  Szerkesztő
2011.11.04. 20:09:13
LV6
Válasz 146. saddybaddy üzenetére:
Igy van cod az fpsek netovabbja!!!4411!!
Just another freak in the freak kingdom
2011.11.04. 08:38:30
LV1
Válasz 141. boksz üzenetére:
Ezzel én is így vagyok,egy kis elfogultságot érzek egy másik 3 betűs FPS iránt ebben a tesztben...
145. MakiMok
2011.11.03. 23:18:18
LV2
Válasz 142. zooole üzenetére:
Tudom, hogy légvédelmi ágyú, de nekem nincs ilyen, legalábbis amikre ez a név illene, a repülős pályákon a kezdőponton lévő eszköz! Ezzel daráltam már párat és a Mobile AA még mindig 0 ponton van.
Visca el Barca!
2011.11.03. 20:52:57
LV2
komolyan holnap elkezdem a killzone 3 mat hardon mert ez ahoz képest hááááát!!!!!!!!!!!!
143. Leo69
2011.11.03. 20:49:09
LV4
Nekem nagyon bejött. Ennyi. :)
Leo
142. zooole  PlayStation.Community tag
2011.11.03. 15:02:53
LV2
Válasz 140. MakiMok üzenetére:
Ezt nem értem. Mégis mi lenn? Tunguska.
141. boksz  PlayStation.Community tag
2011.11.02. 12:16:01
LV4
Háááát feleennyire se szar az offline része, mint ahogy leírtad a tesztben. Én élveztem.
amit a szervezet megkíván meg kell neki adni
140. MakiMok
2011.11.02. 09:29:05
LV2
Mobile AA. Ez mi ez? Majd DLC formájában lesz benne a játékban?
Visca el Barca!
139. eandre  PlayStation.Community tag
2011.11.01. 22:51:45
LV11
Jó tesz lett,a 8 pont meg szerintem tükrözi a valóságot!
138. Shinobi_Tom  PlayStation.Community tag
2011.11.01. 13:22:51
LV7
Jó teszt! Nekem se jön be ez a COD majmolás! :(
Civilizáció? Na ne röhögtess!
137. Penge70  PlayStation.Community tag
2011.11.01. 09:15:18
LV22
Válasz 133. gabe82_ üzenetére:
szép:)
136. gabe82_  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 23:46:42
LV16
Válasz 135. gabe82_ üzenetére:
Igaz, hibátlan játék nem is létezik. ;)
135. gabe82_  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 23:44:02
LV16
Válasz 134. MakiMok üzenetére:
Ilyen "lebegések" sajnos előfordulnak még a Killzone 2,3-ban is. Csakúgy, mint a szinkron elcsúszása. Nem hibátlan játékok is lehetnek kurva jók.
Az meg tényleg fasza, hogy bekerült a repcsizés a multiba is.
134. MakiMok
2011.10.31. 23:34:20
LV2
Válasz 133. gabe82_ üzenetére:
Nálam az volt a legdurvább, mikor egy védőállásba bedobtam a gránátot 4-5 ember közé, és az egyik holttest megállt a levegőben a robbanás után! :) Egyébként nekem nem volt gondom a kampánnyal. Látvány és hang nálam 10/10.
Annak kifejezetten örülök, hogy a sok okos által megjelenés előtt emlegetett "nem lesz a PS3 verzió multijában repülő" nem jött be.
Visca el Barca!
133. gabe82_  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 23:11:01
LV16
Válasz 131. mentoloshypo üzenetére:
Azért van igazság abban, amit ír. Tényleg előfordulnak bugok a szingliben. A legemlékezetesebb az volt, mikor egy helyiségbe való behatolásnál két társam bement a csukott ajtón, majd ezt követően a harmadik berúgta, aztán benyomultunk mi is. :)
132. gabe82_  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 23:00:39
LV16
Válasz 122. Lara üzenetére:
A Black nálam örök kedvenc a Killzone mellett. Katonás (direkt nem háborúsat írok) FPS-ek között pedig magasan az első. Olyan élményt azóta sem nyújtott egyik hasonló gém sem. Mikor kijött a MW, dicsérték sokan, köztük ismerősök. Tetszett ugyan nekem is, de mégis csalódást okozott, mert elmaradt az a zúzás, ami a Black-ben volt. Lehet, hogy realisztikusabbra sikerült, de hiányzott az a hangulat, a fegyverek érezhető ereje, a hosszú, kemény tűzharcok. Na most, ezt azóta sem hozta egyik modern hadviselős lövölde sem. Számomra legalábbis. Aztán felőlem lehet itt akármilyen multi, én többre értékelem az olyan kampányt, ami után azt mondhatom, hogy "na, eez aztán odabaszott". Ezekben a játékokban nekem egyszerűen túl sok a rohanás, a hatásvadász megoldás. Frusztrál, hogy "darabokra van osztva a játékmenet"; sokszor úgy érzem, hogy kimaradok a harcból, annyira fel van pörgetve, annyira scriptelt az egész.
Az új MoH még nincs meg, de ennek ellenére mégis beszerzem valamikor. Talán még a két Bad Company az, ami legjobban szórakoztatott mostanában.
131. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.10.31. 22:38:28
LV28
Válasz 130. Rachet_HuN üzenetére:
Nálam a legnagyobb robbanásoknál sem esett le az fps. Maga a kampány sem bugos, "csak" scriptelt. A multi meg még nagyon korai stádiumban van, patch-elnek majd mindent várhatóan.
2011.10.31. 21:31:32
LV2
Válasz 129. martin üzenetére:
De én nekem hiányzik az ami a Resikben van, hogy a zseblámpa dinamikus árnyékokat csinál. Na most ennél ilyet nem láttam. Sőt némelyik fényforrás előtt való elhaladás sem produkál árnyékokat ami nagyon feltűnt ... amúgy a passzív árnyékok szépek ...
after several lucky shot and a few cheat codes ...
129. martin  Főszerkesztő
2011.10.31. 20:37:02
LV27
Válasz 127. Rachet_HuN üzenetére:
Az árnyékokat pont, hogy a technikai tesztek is kiemelik.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
128. martin  Főszerkesztő
2011.10.31. 20:36:08
LV27
Válasz 125. Luki05 üzenetére:
Még jó, hogy nem a sírköves édesapád vési fel a nevemet...
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.10.31. 20:23:56
LV2
Én nekem csalódást okozott ... A történet valóban ritka gyenge, ráadásul annyi a bug benne hogy néha szó szerint lépni nem lehet tőle. A multiban lagg lagg és lagg ... ráadásul én nem tudom de szerintem nem bírja a PS a grafját a cuccnak. Néhol istenemre mondom, nem volt 10 FPS ... nincsenek árnyékok ... minden csak csíkosodik ... nem tölti be a textúrákat ... a hang is néha érdekes ... Én engem nagyon elszomorított ez a silány minőség amit az EA szerintem korai módon a kezünkbe kapkodott ... :(
after several lucky shot and a few cheat codes ...
2011.10.31. 20:18:46
LV1
A zene és főleg a HANG iszonyat jó!!!!10-es!!!Az egész meg egy erős 9-es. Csak azért nem 10-es mert a single tényleg lehetett volna jobb is.De nekem így is tetszett. Eddig soha nem játszottam még Battlefield-el!Egyik résszel sem.Hatalmas COD fan vagyok. De ez a Battlefield 3 nálam mindent visz!Az összes COD-tól jobb!A Multija legyőzhetetlen!Előrendeltem most is a CODMW3-at, de igazából csak a single érdekel!Nagyon jól döntöttem mikor előrendeltem a Battlefield 3-at!Az eddigi legjobb játék, amivel játszottam.Évekig ki fog tartani a multija nálam!
"Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse"
125. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 20:16:07
LV3
Válasz 111. martin üzenetére:
Igen,rinyálok a végtelenségig mert éles hangon bántott a bácsi.A sértődött gyerekek már csak ilyenek.Ha rendőr lenne az apukám megmondanálak neki és felírná a nevedet.Mákod van, hogy csak sírköves... :)
Egyébként nekem nem kell jóban lennem az egész világgal,elég azokkal akiket tisztelek.A párszavas odaböffenéseket nem tolerálom jól,hajlamos leszek morcossá válni ettől. Respect,mert minden ember megérdemli,mégha nehéz eset is.Amúgy minden f@sza.
124. martin  Főszerkesztő
2011.10.31. 20:05:23
LV27
Válasz 121. bordi10 üzenetére:
Kékesen.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
123. Penge70  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 19:46:09
LV22
Válasz 122. Lara üzenetére:
Prey tényleg, mekkora egy játék, remélem jön minél előbb a 2. rész:)
122. Lara  beauty junkie
2011.10.31. 19:42:19
LV26
Válasz 120. gabe82_ üzenetére:
Black folytatásnak én is örülnék! imádtam.
az volt az utolsó háborús fps amit végigtoltam. vagy lehet még valami MoH rész. tényleg jól mondja HTB a legelején.
újra és újra... már unalmas.
az előző battlefield story részéhez hozzá sem nyúltam. ami nem a játék hibája! csak egyrészt annyira magába szippantott a multi, hogy nem is akartam nagyon végigjátszani. másrészt érdekelni sem érdekelt.

a CoD-ba belekezdtem, mert mondták és mutatták, hogy mennyire fasza játék. tetszett egy ideig. de mikor előre mondták, hogy mi fog történni a végén ugyanis az előzőekben is mindig ugyanaz volt... és valóban azok a mozdulatsorok és "meglepő" fordulatok következtek, akkor marhára kiábrándultam és hagytam a francba.

szóval nekem például egy fps-be kellenek zombik, vagy földönkívüliek mint a prey-ben vagy valami extra, mert ezeket megunom.
121. bordi10  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 18:18:28
LV1
Zene/hang = jó?!?!?!
Ti valami Junosztyon teszteltétek?!?!
120. gabe82_  PlayStation.Community tag
2011.10.31. 18:13:28
LV16
Válasz 117. UV- üzenetére:
A tesztben is említett kihallgatásról/visszaemlékezésről nekem is a Black jutott eszembe. A CoD történetéről meg fogalmam sincs, a MW első részénél leragadtam. Black 2 kéne!
119. Geryan
2011.10.31. 17:53:38
LV2
Válasz 116. mentoloshypo üzenetére:
Hát azt tudom h X, de még sem nyílik ki:D
A gép a földtől 2 méterre írja ki h nyomj X-et!
2011.10.31. 17:45:51
LV1
Válasz 108. martin üzenetére:
pl: olasz. 30 az utazas , 30k 25perc vezetes , 25euro a hotel/nap. 150 bol siman 4 kellemes napot ellehet tolteni ugy h meg ferkat is vezettel.
PSN: Freezeone_HUN
117. UV-
2011.10.31. 17:42:09
LV7
A sztori nem Cod majmolás, mert már a cod is a Black-et majmolta.
Úgyhogy ez egy majmoló majom majmolása. xD
It only does everything! id: LU-BU666
116. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.10.31. 17:02:53
LV28
Válasz 115. Geryan üzenetére:
Csak az X-et kell megnyomni, de ezt az ikon mutatja is.
115. Geryan
2011.10.31. 16:38:51
LV2
Tényleg!
Valaki meg tudná mondani,multiban hogy lehet ugrás után kinyitni az ernyőt?
BC2 ben 2 x volt.Itt meg 1-2-3 ?semmi sem nyitja.Össze vissza töröm a pofámat ,mikor magasról esek le! :(
114. Geryan
2011.10.31. 16:35:03
LV2
Válasz 110. Luki05 üzenetére:
Tényleg,köszi még 1x! :)
A platinumban vettem és ott a Robinak van az új sony fülese.Ő is mondta hogy az a virtuális surround,csak némelyik játéknál használható minőségű.Amúgy nem az igazi.
1 / 4 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4    ››
BATTLEFIELD 3
Electronic Arts
Látványosság:
Kiemelkedő
Játszhatóság:
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Hangulat:
8/10
Pozitívum
Ismét szuper multiplayer, változatos fegyverek, remek látvány
Negatívum
Középszerű, agyonscriptelt szinglis kampány, apróbb programozástechnikai bugok

MARTIN BELESZÓL
Alig várom, hogy eljusson hozzám a saját példányom, és végre bevonulhassak első körben az offline, majd az online harcmezőre!