PlayStation.Community

2011.10.03. 10:20 Techno
116 hozzászólás
Szerző: EmThor
Értékeld a cikket!
Mesteri hangzás – megfizethető áron.

A Sony mindig is a minőségi termékeiről és technikai újításairól volt híres. Így volt ez a Playstation 3 esetében, mikor 2006 végén piacra dobták a rendkívüli hardverrel felszerelt gépet, CELL processzorostul, Blu-ray lejátszóstul és úgy gondolom nyugodtan mondhatom: egy kicsit a saját korát megelőzve is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az azóta 3D képességgel is felvértezett masina sikere. Igaz ez az igényesség a kiegészítőkre, elég a nálunk fájóan rövid ideig árusított Surround Sound System-re gondolni, mely egy 2.1-es hangsugárzó, elöl három-három hangszóróval, hátul pedig kisebb fajta mélynyomóval megspékelve. Most pedig itt hasonlóan minőségi Wireless Stereo Headset, melyet május végén jelentettek be, és már kis hazánkban is kapható a PlatinumShop jóvoltából. Amint a bolt a Facebook oldalán jelezte, hogy az egyelőre csak USA-ban árusított fejhallgató kapható lesz itthon is, azonnal rendeltem egy példányt.
A jelenleg két játék áráért kapható füles egy tetszetős, kék színű csomagolást kapott. A dobozt kézbe fogva azt hittem nincs is benne semmi, mert annyira könnyűnek éreztem. Kibontás után, a már megszokott tojástartó dobozra emlékeztető, újrahasznosítható papírból készült tartó bölcső fogadott, melyben egy fóliába csomagolva ült a fejhallgató. Mellékeltek hozzá még egy leírást, amit a kezelőgombok elhelyezése miatt legalább egyszer érdemes átnézni, valamint egy pen drive-ra hasonlító vevőegység is lapult a dobozban. A fejhallgató tényleg nagyon könnyű, ne tévesszen meg senkit a vaskosabb kinézet, ami szerintem elég vagányra sikerült, az éles vonalaival. Azért lett nagyobb széltében a termék, mert ott vannak az akkumulátorok; ahogy a nevében is van, vezeték nélküli, így kényelmesen lehet használni 1-2 szobányi távolságig ezt a remek headsetet. A fejhallgató teteje műanyagból készült, de nagyon elegáns, szálcsiszolt alumíniumot utánzó kinézetet kapott. A fülünkre ülő hangsugárzók és a fejünk tetejéhez érő rész párnázottsága nagyon puha és kényelmes, bőrhatású anyaggal van bevonva, és szép a varrás is a szélek mentén (tehát nem valószínű, hogy egyhamar kiszakadna). A sugárzók elhelyezkedését a fejünk méretéhez képest több lépésben lehet állítani, amit kis kattanások segítenek. Ami a gombokat illeti, minden a bal oldalra került, a mikrofonnal egyetemben, és minden nagyon könnyen elérhető. Bekapcsoláshoz tehát a bal oldali rész tetejét kell nyomva tartani 1 másodpercnél hosszabb ideig. Ha éppen csak megnyomjátok, azzal a mikrofont némíthatjátok le.
Felül van egy gomb a térhangzás beállításához (virtuális 7.1 és csak játékoknál működik). Itt van a mini-USB bemenet is a töltéshez (lehet használni töltés közben is) és a két csúszka is, egy elöl, egy pedig hátul. Az egyik a hangerőt szabályozza, a másik a környezeti hang-beszédhang arányt, ami multis csörtéken hasznos igazán. A mikrofonról elmondható, hogy kristálytiszta hangzást biztosít és két lépcsőben húzható ki, hogy közelebb legyen a hangforráshoz, visszacsúsztatva pedig finoman megbújik. Ha állítjátok a hangerőt, vagy a térhangzást kapcsoljátok ki-be, akkor egy, a PS3 menürendszerébe jól beilleszkedő felugró, speciálisan a fejhallgatóhoz tartozó menüsor jön fel, ami tájékoztat az akksi töltöttségéről is.
No de térjünk a lényegre! Mikor először felvettem a fülest, az első reakcióm az volt, hogy mennyire kiszűri a többi környezeti zajt, ami mondjuk az utcáról szűrődött be az ablakon keresztül. Nyugodtan mondhatom, hosszabb távon (órákban mérve) is rendkívül kényelmes viselni, a szemüvegesek is azt írják a fórumokon, hogy elégedettek vele, azaz nem zavarja őket a szemüveg és a headset egyidejű viselése. Bekapcsoláskor, ha nem szól semmi, hallani egy állandó, pici zúgást, egyfajta statikus zajt, ami a technika velejárója. Ez egyáltalán nem zavaró és játék/film nézése közben semmilyen mértékben nem hallani. A hangminőség pedig egyszerűen kiváló! Ezen nincs mit sokat szépíteni: piszok jól szól a cucc, olyannyira, hogy merem állítani, lekörözi a hasonló árfekvésű vezetékes Sennheiser fejhallgatómat is! Ugyanis nem elég, hogy a magas és mély hangok, mind a „helyükön” szólnak, szóval nem kiugró egyik sem, hogy zavaró legyen, nincs félrekalibrálva semmi, hanem olyan mélyet nyom, hogy őszintén meglepődtem! Mert az összehasonlítási alapnak említett Sennheiser füles bizony szinte semmilyen mély hangot nem tud produkálni, ez a Sony vezeték nélküli headset pedig egyenesen dübörög. Nyilván nem úgy, mintha egy öles mélyláda lenne a szobába, de tisztán, mélyen szól a basszus, ami miatt zenehallgatásra is melegen tudom ajánlani!
Ami a virtuális 7.1-et illeti, ott már picit felemás a helyzet. Mikor ezt bekapcsoljátok, szinte kinyílik a tér, sokkal tágabb spektrumban véli hallani az ember a hangokat, amit többek közt az Ace Combat demójával próbáltam ki. A sima sztereó hangzáshoz képest, „távolabbról” hallottam a rakéták hangját, a fedélzeti gépágyú mormogását, és a zene gitárszólója is szinte körbeölelt. Lehet hallani, hogy jobbról-balról, próbálnak-e leszedni minket, vagy hogy a Resistance-ban pl. mögülünk segítenek utasításokkal a többiek, de nem lehet olyan jól bepozícionálni a hangokat, mint egy 5.1-es szett, vagy egy 7-7 hangszóróval megáldott 7.1-es fejhallgató esetében, ezért használtam a felemás jelzőt. Mindazonáltal, jelentősen javul az összkép, ha ezt a hatást bekapcsoljátok. A hangerővel nem volt gond, háromnegyedig feltolva a szabályzót már üvöltött. Az akkumulátor pedig olyan 5-7 órát bírja, ez gondolom mikrofonhasználat függő is.
Összességében tehát azt tudom elmondani, hogy ahol pici gyerek van a közelben, vagy aki mondjuk kollégiumból játszik, esetleg csak nem akarja zavarni a párját egy surround set hangzavarával, annak kiváló választás lehet, ez a többi vezeték nélküli füleshez képest kedvező árú, elsősorban PS3-hoz (de úgy hallom PC-hez is) használható fejhallgató. Személyes tapasztalatom alapján csak ajánlani tudom, mert a minőségi, vezetékes konkurensek színvonalát simán hozza, és rendkívül kényelmes a viselése, így megkaphatja a PSC képzeletbeli „Ajánlott!” plecsnijét.
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
116. MakiMok
2012.10.13. 14:34:36
LV2
Valaki tudja hol tudnám beállíttatni a mikrofonját? Többen is panaszkodtak, hogy halkan hallanak! PC-re kötve esetleg van állítási lehetőségem?
Visca el Barca!
115. KyserSoze576  PlayStation.Community tag
2012.05.18. 10:27:13
LV2
Beszerezve:))) nagyon jól szól. Nem bántam meg. Csak ajánlani tudom.
114. votyku  PlayStation.Community tag
2011.12.17. 04:18:39
LV1
Nincs rá szükségem .
113. sanyi81  PlayStation.Community tag
2011.12.09. 00:12:19
LV1
Hol lehet ilyet beszerezni???
112. anton
2011.12.04. 00:46:46
LV1
szép
111. tomi23
2011.10.20. 18:53:15
LV2
Válasz 106. Alien üzenetére:
hát ez nagyon komoly :DDDDDD
Impossible is Nothing
110. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.10.18. 20:51:47
LV28
Válasz 101. Luki05 üzenetére:
Én Sony HS-t vettem, hibátlan gyönyörűen szól, teljesen elégedett vagyok vele. Kell ennél több?
109. laguna028  PlayStation.Community tag
2011.10.18. 13:34:50
LV7
Válasz 108. Luki05 üzenetére:
Én elmondom neked,ha már tényleg érdekel...
Ennyi pénzért, hozzáigazítva a PS-hez,teljesen jól szól. Ha emiatt kellene,h megéri-e?Meg! ;)
108. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.16. 12:56:53
LV3
Ha valaki talál technikai információkat a eme cikkben szereplő fülesről,az ossza meg itt legyen szíves.Az interneten semmi részletesebb infó nincs róla.Teljesítmény,frekvencia átvitel,mágnes típusa,átmérője ilyesmi érdekelne.Nem értem miért titkolózik ennyire a Sony ezzel kapcsolatban.Így megvenni valamit elég zsákbamacska,csak az ismerősök véleményére hagyatkozhatunk így maximum.Az meg van akinek teszik van aki meg fanyalog,így nem mérvadó,és komolytalan.Egy fejhallgatónál ez pont a legfontosabb,az adatokból leszűrhető nagyjából hogy mennyire tuti a cucc.Már aki kicsit ért hozzá annak segítség.Na de nem okoskodok tovább,mert jön Martin bácsi és lecsesz megint.
107. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.10.15. 20:52:50
LV14
Válasz 81. smallmatthew üzenetére:
Minek?
"Na de Gyurma Gyuszi!"
106. Alien  PlayStation.Community tag
2011.10.14. 08:08:08
LV10
Válasz 105. Luki05 üzenetére:
én bármilyen fülest hallgattam a témában, meg sem közelítette azt, amit itthon a rendszerem produkálni tud. Kb minden fejhallgató úgy működik, hogy kapsz előre egy hallható centert, a háttérhangok pedig a fejed hátsó-tetejéről szólnak nem pedig mögüled. Egy multi-fps-ben sem éreztem azt, hogy meghallanám ha valaki settenkedik a hátam mögött.

az egyetlen létező, valóban megdöbbentő, térbeli füles élmény az egy sztereó fülesen is megoldható, és meg merem kockáztatni, hogy pontosságban nyakonveri az otthoni rendszereket is:

csekk: http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA

csak hát nem tudják(?) szimulálni még.
105. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.13. 19:01:52
LV3
Válasz 104. Alien üzenetére:
Fogalmazhatunk akárhogy,tény az tény hogy a TB digitális jelből dolgozik, a Sony meg analog jelből,és azért az tény hogy a tisztán digitális jelnek jóval nagyobb a dinamikája mint egy analógnak(a DSS nekem elég jól élvezhető térhatást generál, felér egy igazi házimozival,hangzásban szinte azonos értékű.)Amikor először próbáltam állandan hátra meg oldalranéztem mi a franc volt ez a zörej szerintem teljesen jól ellátja a feladatát.Persze mindenki másképp ítéli meg,de a vicces inkább az analóg 25 ezerért.Amúgy fejhallgatóval csak szimulált térhangzást tudunk előállítani,vannak jobb és gyengébb próbálkozások.
104. Alien  PlayStation.Community tag
2011.10.13. 14:06:19
LV10
Válasz 90. Luki05 üzenetére:
"A TB DPX21 és a Sony fülese között árban alig van különbség(szvsz olyan 3ezer)viszont tudásban már annál inkább.Egy Turtle Beach nem kell magyarázni hogy miért jó,ők erre vannak specializálódva,lényegében ők már a high-end kategoriát képviselik hangzásban."

persze high end kategóriát, azt...főleg 28ezerért.... vicces.

annó rá voltam tekeredve a DSS processzorra, hogy majd játék alatt kihajtsam vele a HD555-ös fülest, de pár lehúzós angol teszt olvasása után rájöttem, hogy ez a technológia kb ugyanaz mint a pc-mben az Asus Dx hangkártya Dolby Headphone hangzásképe, tehát minimálisan ugyan szétdobálja a hangot, de valódi térhatást sosem generál.

az egyetlen állítólag valóban hatásos, valamiféle térérzetet nyújtó füles a Philips hd1500-a, több mint 100ezerért, de az is messze van egy valódi 5.1-es rendszertől.
103. v1lmos  PlayStation.Community tag
2011.10.12. 23:12:50
LV2
Válasz 99. martin üzenetére:
Túlreagálod.
I fought the law, and the law won
102. Zozo8  PlayStation.Community tag
2011.10.12. 19:10:32
LV24
Válasz 85. Luki05 üzenetére:
mért, egy dolby-s wireless (7.1es) cucc, mennyinél kezdődik?
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
101. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.09. 15:36:59
LV3
Emberek vegyen mindenki Sony Wireless Headset-et,mert ez a legjobb,megéri az árát,amiket az általam írt hsz-ekben láttatok az hülyeség,én csak egy okostóni vagyok aki okoskodik.Elnézést hogy másképp látom a dolgokat mint mások,és ha megbántottam valakinek a lelki nyugalmát azért is elnézést.Most elvonulok és harakirit követek el magamon japán szokások szerint,mert egy japán terméket ócsároltam,talán a nagy Sony lesz oly kegyes megbocsájt nekem ezután.
100. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.09. 15:18:43
LV3
Válasz 99. martin üzenetére:
Ejnye-bejnye Martin bácsi de gonosz vagy te
99. martin  Főszerkesztő
2011.10.09. 13:38:51
LV27
Válasz 98. Luki05 üzenetére:
Okoskodj még egy kicsit, Tóni.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
98. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.09. 13:23:00
LV3
Válasz 97. martin üzenetére:
Köszönöm ez igazán hízelgő,de most hogy mondod hülye aki Sony headsetet vesz,szar a Sony headset,és csak egy jó választás létezik,én is így és pont ezeket írtam nem?Komolyra fordítva a szót mindenki azt vesz amit akar,csak hagy lássanak más alternatívát is akik esetleg vacilálnak,és egy gamer headset megvételén gondolkoznak,de nem tudják mi merre meddig.Én nem vagyok mérvadó,csak a véleményemet írtam le az egész dologról.Kösz hogy felnyitottad a szemem,nem értem mi a baj azzal ha valaki nem ajnározza a tesztetekben szereplő terméket az már automatikusan okostóni,aki leszaroz,lehülyéz mindent,ez pont így volt ahogy leírtad,nagyon élesszemű vagy.Mivel több jó választás is létezhet,(és ez nem feltétlenül a legjobb ezért a pénzért)de ezt te nem vágod,vagy legalábbis nem akarod.Biztos mindig neked van igazad,és ezt a Sony headset-jét foggal körömmel kell védeni,mert ezen kívül ugye nincs más,ami jobban megéri és esetleg jobb lehet,az aki ezzel nem ért feltétlenül eggyet az pöcs ezek szerint.
97. martin  Főszerkesztő
2011.10.09. 12:22:59
LV27
Olyan édes, amikor jön egy okostóni, lehülyéz mindenkit, leszaroz mindent, aztán fölényesen kifejti, hogy kizárólag egyetlen jó választás létezik: a termék, amit ő megvett.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.10.08. 21:52:57
LV1
Válasz 90. Luki05 üzenetére:
Köszi a kimerítő választ, akkor ha veszek, akkor az ilyen lesz, mert az a +3k nem tétel ilyen összegnél. Még egyszer köszi az infót!
95. WaRnew  PlayStation.Community tag
2011.10.08. 18:18:32
LV4
Válasz 94. WaRnew üzenetére:
jajj ezt jól leírtam de most látom luki is ezt részletezte :D :D :D igen ne légy lusta elolvasni amit más ír :D sztornó.
94. WaRnew  PlayStation.Community tag
2011.10.08. 18:15:02
LV4
Válasz 88. Luki05 üzenetére:
wow nagyon jártas vagy :D én kicsit egyszerűbben így fogalmaznék a PX21 gyönyörűen szól szinte álom amikor egy fps el tolom a háborút hihetelen hangzást nyújt valamint a kis kezelő bigyója amin állíthatod a hang erősségét külön a játék külön a beszédét bár ezt a sharkkon is tudja ami viszont előnyére váljon hogy a baszust külön lehet tápolni ami szintén briliáns.továbbá full mute funkció egy katt al ha nem akarod hogy halják az örjöngésed mások :D hátrányára csak annyit hogy picit recsegős tipus mármint az anyaga.sharkoon előnye nagyon maszívan áll a fejemen pihe könnyű kicsit puritán de olyan mintha öntvény lenne nem recseg nem lötyög.a mute funkciója nem full csk tompít.lecsavarozható egy mozdulattal a mikrofon része viszont ami nagyon boszantó bár játék közbe nem halható abszolut az a alapzaj ami olyan mint egy gagyi lagziba a hangcucc amikor csendvan amolyan moraly mint a tenger amikor zúg :) olcsóbb volt mondjuk 7000ft al.a vezeték engemse zavar hisz iszonyat hosszú és nem akarok én futkosni vele főleg hogy én amolyan íroasztalnál tolom a magam kis 22" full hd-s megoldásommal.mivel nincs aksi vagy elem bennük nagyon könyűek és kompaktok.én ezt a 2 headsetet ájánlom mindenkinek nemfog csalódni.
93. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.08. 17:23:50
LV3
Válasz 91. Villa üzenetére:
Ugyremlik a platinumshopban mintha lattam volna 2db-ot raktaron
92. Villa  PlayStation.Community tag
2011.10.08. 16:31:13
LV11
Válasz 91. Villa üzenetére:
már találtam
de ez megéri szerinted?: http://www.konzolvilag.hu/multi/turtle-beach-[...]
91. Villa  PlayStation.Community tag
2011.10.08. 16:24:51
LV11
Válasz 90. Luki05 üzenetére:
TB DPX21-et lehet kapni itthon?
90. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.08. 13:28:17
LV3
Válasz 89. goofey8484 üzenetére:
A TB DPX21 és a Sony fülese között árban alig van különbség(szvsz olyan 3ezer)viszont tudásban már annál inkább.Egy Turtle Beach nem kell magyarázni hogy miért jó,ők erre vannak specializálódva,lényegében ők már a high-end kategoriát képviselik hangzásban.A DPX21-et kifejezetten PS3-hoz tervezték,de jó XBox 360-hoz is és vagy Mac/PC-hez.Jár hozzá egy DSS hanprocesszor,ami már magában is kb.15 ropi,optikai kábel,usb kábel meg az erősitős fejhallgató a PX21.A DSS processzorra bármilyen 3.5mm-es füles csatlakoztatható egyébként,de a PX21-el az igazi.Külön állítható Bass Boost,analog jelerősség szabályozás,és játék hangerő,van rajt Dolby Bypass,a fejjhallgatón meg hangerő,basszus,chat hang,némitható mikrofon, stereo expander kapcsolo,minden külön csatornán állítható függetlenül egymástól.Tehát a társaid hangját a játék hangjához képest halkíthatod vagy hangosíthatod,és fordítva.A PS3-hoz optikai kábellel kell csatlakozni.A tápot a DSS processzor usb kábelen keresztül kapja,nem kell neki adapter meg külön 230V.Minden amikről beszéltem mellékelve van a csomagban,az üzembe helyezése 3 perc nem több.
Amit tud:
Dolby Pro Logic IIx 7.1(ezt a sztereo jelböl képzi)
Dolby Digital 5.1(na itt a lényeg minden Blu-ray,DVD film,és játék DD5.1-es ezért van érteleme ennek a fejhallgatónak)
2011.10.08. 12:49:14
LV1
Válasz 88. Luki05 üzenetére:
Úgy látom járatos vagy a témában, szerinted ezt jobban megéri megvenni? Ear Force DPX21 fejhallgató. Ez rendes 7.1 és rá lehet kötni a ps3-ra?
88. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 22:03:01
LV3
Válasz 86. WaRnew üzenetére:
Nekem is van egy TB PX21-esem megspékelve egy DSS audió processzorral,na ezek így eggyütt már komoly kategoria,tulajdonkép ezt hivja a TB DPX21-nek és nem bánom hogy vezetékes,mert így soha nem merül le és nem kell tölteni,és az akksi sem fog beszarni.Ez a füles is minden pénzt megér,a ma elvárható mert magas technikai színvonalat ás tökéletes hangzást nyújtja,Dolby Headphones minősítéssel,amit akármilyen füles nem kap meg.A DSS processzorral Dolby Digital-t varázsol a két egyenként 40mm-es neodyum hangszóros fülesbe,tisztán digitális jelekből,úgy hogy nem alkalmaz 8 hanszorót mint a Sharkoon X-tatic digital,amugy a Sharkoon-nak nincs Dolby headphones mínősítése,de attól még jó lehet,a Dolby Digitalt viszont megkapta az X-tatic digital.
87. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 21:48:07
LV3
Félreértés ne essék én nem kötekedni akarok,csak dühit hogy egy "sima mezei" stereo fülest ad ki a Sony egy PS3-hoz amikor illene már egy Dolby Digital szabvány a mai világban ha már egyszer minden játéka az.De hogyha nagyon körbenézek talán nincs is a cégnek ilyen fülese a piacon,másik gamer 7.1-ese viszont dolby minősítést kapott valamivel több mint 32ezerért kapható http://www.dolby.com/consumer/product/games/h[...]
Nekem a Sony cuccainak a tudásukhoz mérten túl magas az ára,és nem is olyan magas a technikai színvonala mint vetélytársainak,itt van pl ez 150 dolcsi és tud mindent ami manapság elvárható egy vezeték nélküli profi gamer fülestől programozható tud 5.1-et és 7.1-et és nemcsak játékoknál és az ára is a Sony fülesei környékén mozog
http://www.turtlebeach.com/products/ps3-gamin[...]
86. WaRnew  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 21:40:03
LV4
nagyon szexi de én tökéletesen megvagyok elégedve ezzel a két headsetemmel http://www.google.hu/imgres?q=ear+force+px21&[...] és ezt használom igaz ez volt olcsóbb de nekem kicsit egyszerűbb és kényelmesebb http://www.google.hu/imgres?q=sharkoon+x-tati[...]
85. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 19:16:48
LV3
Válasz 83. Rigel77 üzenetére:
Hat pont nem a sony az aki elenjar a gamer headsetek vilagaban,de aki megelekszik a ketcsatornas analog stereoval amikor minden jatekon a hatcsatornas dolby digital virit az vegye csak meg,es elvezze az integralt rendszer nyujtotta elonyoket,amik nem leteznek,ugyanis lebutitjuk a jatekaink hangjat stereora,mindezt eleg sok penzert,es azt hisszuk ez most valami kulonleges,pedig csak a sony agymosasos uzletpolitikaja,mert mindenkivel elhitetik hogy ez neked kell,pedig semmiben nem tud tobbet tarsainal,meg egy dd 5.1 sem fert bele,25 ropiert stereo es mindenkinek ez kell mert sony.Vicces milyen balgak az emberek,mert mindent meg lehet veluk vetetni ha sony van rabiggyesztve akkor mar oke is,mert a szomszed pistinek is az van nekem is ez kell.En olyan cuccot soha nem veszek amirol a gyarto nem ad technikai specifikaciot,legalabb annyira tiszteljen meg bennunket hogy kirakja a honlapjara hogy mit tud a cucc,es nem a mese erdekel a stereobol krealt 7.1rol ami egy fantomhangzas,ennyi telik a nagy sonytol ennyi penzert
84. laguna028  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 11:47:56
LV7
Válasz 83. Rigel77 üzenetére:
Én is azért rendeltem,mert ezt legalább ők csinálták.Csak hozzáigazították a PS-hez:)
83. Rigel77  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 07:46:19
LV7
Válasz 82. Luki05 üzenetére:
Nem értelek , senki nem írta, hogy ez a világ megváltás . Egy normális vezeték nélküli Stereo Headset egy-két plusszal felvértezve. Ennyi nem több , az ING oldalon 7,5 kapott a 10böl ami teljesen reális. Igen lehet találni nem sokkal drágábban "valódi" 7,1es fülest , de az vezetékes és nincs integrálva a Ps3 rendszerhez .
Itt van a teszt
http://gear.ign.com/articles/119/1192669p1.ht[...]
82. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.10.07. 00:27:08
LV3
Csak olyan headsetet erdemes venni ami un.dolby headphones logoval van hitelesitve,amin nincs az csak jatek,nem tudnak komoly terhangzast produkalni,ilyen olyan imitalt 7.1 usb csatirol sztereo jelbol ez max pro logic IIx lehet,dolby digital csak optikai csatival na ott kezdodik a komoly hangzas,mert az tisztan digitalis megegyezoen a blu rayen tarolt hangsavval.Ezert sok 25000 mert ez egy sima stereo ketcsatornas fules ami csalassal terhangzasnak hallhato hangokat general sztereo jelbol taplalkozva,technikai spec sehol sincs rola erdekes modon,az 5-6 ora uzemido meg siralmas.Majd ha a dolby honlapjara felkerul ez a fules is amit ketlek,akkor elhiszem hogy ez egy komoly cucc,de inkabb csak egy jo uzleti fogas addig is,dobozan van dolby logo egyatalan?Csak azert mert wireless meg meg kamu 7.1 meg nem kell hasraesni tole,es kapkodni erte amikor vannak ennel a sony csodaheadsetnel sokkal komolyabb fulesek is nem sokkal tobbert amik meg talan dolby digital szabvanyt is tudnak neadjisten ha mar egyszer minden jatek dolby digital 5.1 es nem 7.1.
81. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 21:48:33
LV2
Akinek van hazimozija annak is jo.
VETERAN Gamer
80. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 21:44:24
LV14
Jó cuccos annak akinek nincs házimozi rendszere.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
2011.10.06. 18:15:55
LV1
megjött végre :) elég jo, a fülcimpám csak ugy rezeg a basszustól.
ID: wupe
78. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 14:17:56
LV2
Az ugyis az ilyen elettel teli embereknek valo :D
VETERAN Gamer
77. Rigel77  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 14:17:45
LV7
Válasz 76. smallmatthew üzenetére:
Köszi a tanácsot soha nem gondoltam rá , de ha már ajánlod akkor kipróbálom :)
76. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 14:16:10
LV2
Wowozz battya az valo neked nem az okoskodas:)
VETERAN Gamer
75. Rigel77  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 14:09:31
LV7
Válasz 72. smallmatthew üzenetére:
Huuu , most össze szartam magam , mert neked van Sony ismerősöd. Megmondanád merre vagy , hogy mindig az irányodba tudjak imádkozni hozzád.
Nem csak neked van Sony ismerősöd , lehet másnak is. De inkább zárjuk le a dolgot, nekem van és használom , te meg szidd a Sony Hungariát azért amiről most kivételesen nem tehetnek.
74. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 12:44:45
LV2
Válasz 73. balays82 üzenetére:
Jol tetted nem banod meg a vasarlast!
VETERAN Gamer
73. balays82  PlayStation.Community tag
2011.10.06. 09:45:49
LV2
Válasz 70. smallmatthew üzenetére:
Most éppen van nekik raktáron. Gyorsan rendeltem is egyet, mielőtt kifogynak belőle. Az, hogy PC-n is használható, döntő érv volt a vásárlás mellett.
72. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.05. 18:31:14
LV2
Ne akarj mar ennyire okos lenni istenem en szimplan felhivtam egy ismerost a sonynal es annyit mondott meg egy darabig kapufa. De ha lehet meg erre is irj vissza valami uberokossagot legalabb rohogok egyet. Thy
VETERAN Gamer
71. Rigel77  PlayStation.Community tag
2011.10.05. 18:21:57
LV7
Válasz 69. smallmatthew üzenetére:
De Europában még nem jelent meg. Jól tudom Magyarország még mindig Európában van , nem USAban . :) . Hivatalos Magyar Sony központ , nem rendelhet az Ebayről Amerikából , mert a Japán fejesek végrehajtanának egypár rituális kivégzést . :) .
Ha jól tudom holnap jön a Platinumba , de szinte teljesen el van adva a készlet .
70. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.05. 15:33:47
LV2
Jah es rendeld a platinumshopbol ahol nincs jelenleg;)
VETERAN Gamer
69. smallmatthew  PlayStation.Community tag
2011.10.05. 15:32:55
LV2
Válasz 68. Rigel77 üzenetére:
Te tenyleg ennyire meg akarod magyarazni? :D
Ami nekem szeptember elejen jelenik az oktoberben legyen elerheto:)
VETERAN Gamer
68. Rigel77  PlayStation.Community tag
2011.10.05. 14:39:33
LV7
Válasz 66. smallmatthew üzenetére:
Te tényleg ennyire nem érted hogyan működnek a Mulit vállalatok ?
Sony még nem vezette be a fülest az EU piacra , addig a Sony Hungaria sem tud rendelni belőle az Eu központtól. Az ,hogy egy Amerikai Konzolcég vesz 200-300 db és árulja a Eu - és más piacnak azon nincs mit meglepődni. Ezért szerencsésebb ha minden régióban egyszerre vezetik be a terméket . De pl a Ps3 is fél évvel később jött Euba mint a Usa/Japánban .
Ha látsz hivatalos Eu premiert akkortól lehet számítani a hivatalos Magyar árusításra . De beszerezhető és gond nélkül használható pl a Platinum shopból .

A füles egyébként még mindig isten jó. Most már lassan meglesz 1 hete.
67. m1kk4
2011.10.05. 14:02:38
LV1
Válasz 64. martin üzenetére:
vegyélvegyélvegyélvegyélvegyélvegyél XD
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
Super Cane Magic ZERO (PS4, PSN)
2019.11.15. 09:20 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
A kutyafáját!
Képregény - Rozsomák: X Fegyver
2019.11.14. 19:24 Comix
2 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Emberarcú szörnyetegek.
ReadySet Heroes (PS4, PSN)
2019.11.13. 10:25 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Nem mind arany, ami Sony.
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE (PS4)
2019.11.11. 11:11 Játékteszt
36 hozzászólás
Szerző: B_Renato97
Modern hadviselések koronázatlan királya.
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
2019.11.09. 13:29 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Aztán nehogy beletörjön a fullánkod a nagy hancúrozás közepette.
JURASSIC WORLD EVOLUTION (PLAYSTATION 4)
2019.11.07. 12:51 Játékteszt
5 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Őskövület.
Monster Jam: Steel Titans (PS4, PSN)
2019.11.07. 09:36 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: MrZ
Papírszörnyek.
Mozi - Terminátor: Sötét végzet
2019.11.05. 20:55 Cool-Túra
23 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Megrohadt (élő) szövet, elrozsdásodott fémváz.
WWE 2K20 (PS4)
2019.11.05. 07:49 Komment
7 hozzászólás
Szerző: HTB
GLOW - Gigantic Losers of Wrestling.
Erica (PS4, PSN)
2019.11.03. 15:22 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Avagy így játsszunk közösen filmet - magyar felirattal.