PlayStation.Community

2011.09.06. 09:00 Játékteszt
72 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Mi a rák?! Nem fogynak a kimérák!

Ilyet sem pipáltam még! A Platinum Shopban felkapott Avon-zacskós szeretetcsomag a jobbnál-jobb kozmetikumok helyett egy PlayStation Eye-t, egy Move-ot és egy Resistance 3-at rejtett. Martin! Te vagy a legjobb avonlány!

A Resistance sorozat számomra a tipikus konzolos FPS-ek megtestesítője. Igazi trigger-happy cucc – én magam soha sem gondoltam volna, hogy szeretni fogok egy ilyen játékot, de az általam igencsak nagyra tartott második rész jól rám cáfolt. Bitang kampány ordenáré nagy bossokkal, pörgős-zúzós multiplayer, 8 személyes, eltérő kasztokat felvonultató co-op. Megvett kilóra. Az Insomniac-os legényeknek most eljött az alkalom, hogy harmadszorra bizonyítsanak. Vajon sikerül rátenni még egy lapáttal a második részre, vagy csak egy „szimpla” folytatást kapunk, ami a nevével akarja eladatni magát?1957-ben járunk. A gaz kímérákok a föld lakosságának 90%-át ledózerolták. A Project Abraham túlélőjét, Joseph „Hey Joe” Capellit elbocsátották az SRPA kötelékéből, amiért a második rész végén homlokon kínálta Nathan Hale-t egy ólmozott barackkal. Az első dolog, ami feltűnt a régi-új protagonistával kapcsolatban az volt, hogy a második részben ízig-vérig tökös Capelli a harmadik részre egy megkeseredett, sovány figura lett (ez mondjuk érthető, mivel közben feleséggel és gyermekkel áldotta őt meg a sors). Capelli Dr. Malikov kérésére útnak indul New York városába, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen az űrlény inváziónak. Az ő útját izgulhatja végig a játékos ebben a választott nehézségi fokozattól függően 8-10 órás daráldában. A történetről elmondható, hogy tökéletesen illeszkedik a Resistance univerzumba, és egy-két marhaságot leszámítva (amikor hősünk az alien csúcstechnológiát egy puskatus legyintéssel „cselezte” ki, kínomban visítottam) végig érdekes, változatos tud maradni.
Ami magát a játékot illeti, kezdjük a(z) (okkal) leginkább vitatott kérdéssel, a grafikával. Az átkötő jelenetek hol képregényesen megrajzolt képkockák, hol a játék motorjával készült fél-egy perces szösszenetek. Míg előbbiekről elmondható, hogy kellően sötétek és hangulatosak, nos, az utóbbiak…
Kezdődik minden a viaszbábú, föld felett csuszizó karakterekkel. Mintha Madame Tussaud panoptikumában rohangászna az ember fia. Ott vannak még az elmosódott, rondácska textúrák, a néha levegőben lógó hullák és testrészek, nem kevés clipping, valamint a számomra irtó idegesítő és ki nem kapcsolható szemcsés szűrő (egy-két óra játék után már fájt a fejem tőle). Másrészről azonban vannak nagy nyílt terepek, hol meleg, hol rideg színekkel, alig megvilágított, már-már ijesztő sötét helyszínek (mindenki kedvenceivel, a tonnaszámra életünkre törő zombi szerű Grimekkel), illetve olyan apróságok, mint a Dropshipek által felvert por és hajlongó fák, az előttünk zajló pusztulás és pusztítás – jobbról balról placcsan a kíméra trutyi, repkednek a végtagok… Fura kettősség jellemzi a látványt, s mivel az általam tesztelt példány még nem a boltok polcaira szánt végleges verzió volt, bízva-bízom abban, hogy ezeket a dolgokat már kijavították, vagy legalábbis csökkentették a zavaró tényezők jelenletétét az Insomniac programozói.
Furcsa, hogy ezt kell mondjam, de a második rész szerintem sokkal látványosabb volt, valamint az előd helyszínei is jóval markánsabbak voltak.

A Resistance 3 kapott a sztereoszkopikus 3D megjelenítési módból is. Ezt készülék hiányában nem tudtam kipróbálni, viszont kárpótlásul a közeljövőben egy főoldali cikkben hasonlítjuk majd össze, hogy a legújabb FPS-ek - pl. KZ3, R3, C2 - térhatású megjelenítése hogyan muzsikál egymáshoz viszonyítva!
Amiben viszont ismét remekel (többször igen, mint nem) a játék, az maga a játék. Ugyan a ki nem kapcsolható célzás rásegítés most is fel fog idegesíteni egy pár játékost, de oltári feelinges a tövig nyomva tartott tűzgombbal végigrohanni a csatamezőn. S bár a mesterséges intelligencia kimerül annyiban, hogy a kiméra felénk fordul és lő, a Resistance sorozatról elmondható, hogy soha sem a taktikus harcról, hanem az aprításról szólt (néha azért már tényleg idegesítően hülyék az ellenfelek). Aprításra pedig az arcunkba küldött ellenség mennyiségnek köszönhetően bőven lesz lehetőség. A játék amúgy fix életerőt használ (egyedül a multiplayerben van regenerálódó HP), azt a pályán bőkezűen elszórt zöld vakcinákkal tölthetjük vissza.
Az aprítást könnyíti hatalmas fegyverarzenálunk. Lesznek az előző részekből ismerős gyilkoló eszközeink (a falon átlövést lehetővé tevő Auger, a mesterlövészpuska, a robbanó tölténnyel operáló Magnum, a Bullseye, stb.), de lesznek új kütyüink is. Nekem legjobban a Mutator névre keresztelt puska, amivel mutáns kiméra vírussal löttyinthetjük arcon rosszakaróinkat, valamint a tömegoszlató Atomizer jött be, de lesznek még meglepetések. A fegyverek használatuk során három szinten át fejleszthetőek, érdemes mindegyiket használni és pimpolni, szükség lesz az egyre erősebb arzenálra. A mordályokat a játék bőkezűen osztogatja, nem esik bele abba a hibába, mint sok más termék, hogy a legfainabb puskát a stáblista előtt tíz perccel adja a játékos kezébe, a játék fele után nem sokkal már teljes lesz a fegyverkollekciónk. A gránátok mondjuk furcsára sikerültek, a különféle robbanószereket még a világból is ki tudja hajítani egyenes vonalban a súlylökő Capelli.Nem csak a fegyverek, de ellenségek terén is nagyot alkottak a hegesztőműhelyben. Régi és új arcok keserítik majd életünket. Visszatérnek a Grimek, az alap kímérák és társaik, de utunk során keresztül kell lőjük magunkat a gorilla szerű Brawlereken, lesznek láthatatlan mesterlövészek (sőt, egy egész pálya és épül köréjük, tiszta Predator utánérzés). Ott vannak a fertőzött Leechek, akiket legyengítve bombának használhatunk társaik ellen.
Egyedül a főellenfelek lettek elhanyagolva. A harmadik rész bossai eltörpülnek a második rész gonoszai mellett. (Szó szerint eltörpülnek. Emlékeztek még a Leviathan ellen vívott csatára? Na itt olyan, de még csak hasonló sem lesz.)
Ki szeretnék még térni az egész jól sikerült hitboxra. A játék ügyesen figyeli, hogy hol találtuk el ellenfelünket – ennek tükrében fog miszlikre szakadni áldozatunk. Ha lábon lövöd, megbotlik és sántít, ha a kezét találod le, az szakad le, a fejlövés pedig egy kielégítő cuppanó hanggal és vérsprickolással adja tudtunkra, hogy ügyesen céloztunk.

A hangokra nem pazarolnék sok szót, a fegyverhangok, a nagyzenekari háttérzene mind-mind nagyon adják, a kimérák nagyokat nyögnek, egyedül Malikov szinkronhangja (és az oroszra egyáltalán nem hasonlító orosz „tudása”) hagyott kívánnivalót maga után – minden más tényleg hozza a kötelezőt, de semmi extra.
A játék Move támogatást is kapott: én Sharp Shooter puska-kiegészítő nélkül nem bírtam a fagyival sokáig a mutogatást, de aki rutinosan kezeli a dildót és szeret vele FPS-eket játszani, az biztosan jól el lesz vele és pontosan használhatja a fura eszközt. Multiplayerben viszont erősen javallott a DS3 használata, a Move ott biztos hátrányt jelent...
...tudniillik a multiplayer most is iszonyat gyorsra és rohanósra sikeredett! Ugyan a maximális létszámot 16-ra csökkentették, de én ezt nem éreztem gondnak. A pályák könnyen kitanulhatóak, de változatosak tudnak maradni – igazi hentelde ez kérem! Killstreakek, megnyitható fegyver szettek és perkek; tud ez mindent, amit egy mai játéknak tudnia kell.
A 8 playeres co-op viszont sajnos kimaradt, helyette viszont van mind on-, mind offline kooperatívan végigjátszható kampány. Neten keresztül, a szoftverhez járó Online Pass aktiválása nélkül ugyan nem volt lehetőségem tesztelni, offline pedig néha beszaggat a vízszintesen osztott képernyő miatt, de alapvetően mindvégig élvezhető marad; az első végigjátszás után megnyíló legnehezebb fokozatnak érdemes például így nekivágni. Elhalálozott társunkat feléleszthetjük, figyelni kell egymásra – egyszóval jó, na!
Jelzem, hogy a multiplayer beszámoló a nyílt béta alapján készült – mivel a végleges online rendszer még a cikk készültének pillanatában is alakítás alatt állt(!) –, részletesebb netes élményekért lásd Martin cikkét!

A Resistance 3 a Sony Computer Entertainment első olyan játéka, mely Online Pass-t tartalmaz, ami a netes játék feltétele. Ez a kód minden új szoftverhez jár. Ha valaki viszont használt példányt vásárol, és az előző tulajdonos már felhasználta a kódot, a PlayStation Store-ból lehet újat vételezni.Furcsa egy teremtés lett a Resistance 3, és a bevezetőre visszautalva, szerintem nem sikerült a kategóriájában szinte tökéletes második rész árnyékából kilépnie. Mégis, egy adrenalindús, pörgős játékot tettek le az asztalra az Insomniac fejlesztői, ami a stílus rajongóinak kötelező vétel. Robbanhatott volna hangosabbat is, de így is egy nagyszerű programhoz van szerencséje a nagyérdeműnek!

(A Resistance 3-at partnerünk, a Sony Computer Entertainment Europe küldte meg tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható normál és gyűjtői verzióban támogatónk, a Platinum Shop online és offline üzleteiben. Költsd náluk videojátékra a pénzed és ha lehet említsd meg nekik, hogy PSC olvasó vagy. Köszi.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
72. sayainbarni  PlayStation.Community tag
2012.06.19. 18:11:43
LV2
nagyon jó játék,minden PS3 tulajnak kötelező vétel!
71. martin  Főszerkesztő
2011.09.26. 13:43:33
LV27
Válasz 69. szhunyog üzenetére:
Megérdemelnéd.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
70. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.09.24. 20:15:42
LV28
Válasz 67. RCZ üzenetére:
Ahogy én is.
2011.09.21. 18:41:48
LV1
Válasz 61. martin üzenetére:
Nyomikám te már megint itt okoskodsz?? ps1-esem van,aztán az nem vitte nem toom miért?aztán te tudod e rá a megoldást okostojás?pha még ilyen nyomorékot mint te vagy bazz,a világ nem baszott. Gondolom az életben egy tripla0 vagy aztán itt próbálsz 1 picit erősnek tűnni!vagy nem toom miért próbálsz mindenkit osztani.Ha valami nem tetszik megadom a pontos címem aztán gyere,ide itt ossz engem buzikám!
68. RCZ  PlayStation.Community tag
2011.09.19. 13:28:20
LV2
A jatek nagyon badass!!! A Resi feeling is megvan benne. Eleinte beokadtam a graftol de ahogy halad ugy rant magaval, camp coop-ban meg olyan Istentelen nagy elmeny...huh:)
67. RCZ  PlayStation.Community tag
2011.09.19. 13:27:40
LV2
Válasz 58. mentoloshypo üzenetére:
De jo, h neked nem szamit! Nem kell senkit helyre rakni ocsisajt, mert leirta a velemenyet.
66. Leo69
2011.09.18. 13:37:18
LV4
Holnapra meglesz és vége az unalomnak (+a Kiméráknak... ) :D
Leo
65. kowaru  PlayStation.Community tag
2011.09.16. 15:18:16
LV1
Én szerintem még semmivel nem játszottam egyszerre majdnem hat órát ezen kívül! Nem lehet abbahagyni.Mondjuk annak idején az első részével vettem a gépemet.Nah ennek is olyan tipikus Resi-s hangulata van.Semmihez sem hasonlítható!Már hiányzott mert a második részét kihagytam.
APPLIED ANTI-GRAVITY RESEARCH
2011.09.15. 12:27:16
LV3
Én pont a napokban nyomom a Resistance 2-t és azért ennek jobb a grafikája. A helyenként mosott texturákat örökölte, de azért ha egymás mellé tesszük a két részt ez összességében szebb kb 30%-al.
63. BoroSati  PlayStation.Community tag
2011.09.13. 17:29:51
LV2
Nem bírtam ki míg lemegy az ára. Megrendelve. :)
Nyugi Dagi, nyugi, nem csak foci van a világon!
62. sayainbarni  PlayStation.Community tag
2011.09.12. 09:24:44
LV2
Jónak tünik,majd valamikor karácsony körül veszem,mert jönnek mások amik jobban érdekelnek
61. martin  Főszerkesztő
2011.09.12. 08:54:46
LV27
Válasz 59. szhunyog üzenetére:
Te csak tudod, szerintem géped sincs.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
60. Ragle  PlayStation.Community tag
2011.09.11. 08:29:41
LV5
Válasz 54. Asmodyus üzenetére:
Csinálsz angol accot, felmész Store-ra aktiválod a kódot, utána működik a magyar account alatt is a multi.
Teszthez: Egyértelműen durvább látványt nyújt, mint az előző részei a Resistance-nek. Ez kb az első pálya első perceiben látszik már.
2011.09.10. 14:57:33
LV1
háááát!ennek a játéknak nagyobb a füstje mint a lángja.
58. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.09.08. 19:48:30
LV28
Válasz 57. felix28 üzenetére:
Ha neked csak a grafika számít (gondolom, mert a játék többi tulajdonságát nem véleményezted) akkor tolj Crysis 2-t, de azt is csak pc-n. Jó erős gépen! :)
57. felix28  PlayStation.Community tag
2011.09.08. 12:49:30
LV3
3 fejezetnél járok, de eddig a grafika 2 résszel azonos, söt a 2 rész mintha szebb lenne, ez a grafika red dead-re emlékeztet, recés, mosott texturák
A Fehèr Farkas
56. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2011.09.08. 09:31:45
LV24
Nagyon tetszik a játék...

Viszont a borító elöl, hátul, kívül, belül elég fantáziátlan. Ráadásul csupa szöveg. Tervezhettek volna jobbat. Nekem nem tetszik.
Playstation
55. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.09.08. 00:07:06
LV28
Válasz 51. girgosz üzenetére:
Lehet, hogy nem olyan szép a grafika, viszont sokkal komolyabb mint a 2-ben. A 2. vagy 3. chapterben amikor először harcolunk a romos városban, állandóan fúj a szél, mozgásban van minden és sehol egy Vsinc törés fordulás közben, vagy ilyesmi. Az éjszakai erdős pályánál meg az államat kellett felszedni a padlóról! Nagyon komoly munkát végeztek az Insomniac-os fiúk, minden elismerésem az övéké!
54. Asmodyus  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 23:51:52
LV2
Örülök a Sony Online Pass-os megoldásának, mint magyar account-on játszó player...
Ilyen okos húzással legközelebb akkor találkozzak mikor már lesz magyar store is.
PSN ID: Asmodyus
53. ziedrich  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 23:04:29
LV1
Ez bizony kellene a gyüjteménybe... :) na majd ha megjön a fizu
Az X-edik Gt5 Platina tulajdonos
52. horvath94  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 22:09:09
LV3
Válasz 50. blas üzenetére:
?
PSN ID: horvath94
2011.09.07. 20:38:19
LV5
A grafika nekem sem annyira adja, már az első videóban is fura volt, hogy valahogy gyengébbnek tűnt a 2-nél. Am jó kis játéknak tűnik.
50. blas
2011.09.07. 19:50:49
LV1
Válasz 49. horvath94 üzenetére:
hova vitted ki?
49. horvath94  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 15:46:17
LV3
Válasz 48. KJ_1985 üzenetére:
én csak a kettőt vittem ki hardon, de a superhuman már nem sokban különbözik a hardtól
PSN ID: horvath94
48. KJ_1985  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 13:41:43
LV2
Válasz 47. ConsoleCorner üzenetére:
A hard fokozat se olyan durva, amennyire tapasztaltam. Bevallom nagyobb szopatásokra számítottam, az előző két rész hardon sokkal nehezebb volt(nem is vittem úgy vég őket eddig). De talán majd a superhuman :)
"Felhívom mindenki figyelmét a gyilkolo gépek klán
47. ConsoleCorner  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 11:24:10
LV1
Nem annyira epic mint vártam, de végig kellemes a stuff. A nehézsége ugyanakkor vicces normalon is röhejesen könnyű annyi töltényed és fegyvered van, hogy gyakorlatilag kommandózni nem is nagyon kell csak hentelni.
A frissen nekiugrók alapból hardon kezdjék el...
46. iTis  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 08:16:38
LV3
A zene, a hangok, a látvány teljesen áthozza a érzést. Nálam 10/10 :D
45. Szuchi
2011.09.07. 01:23:19
LV5
Gyerekek ez kurva jó! Nem bírom letenni. Adagolja az akciót 1000el és ráadásul minden félét, és abból is pont eleget. Nekem a graf bejön! Nem egy killzone, de a környezet lehengerlő
"Square Enix"
44. tagor  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 00:26:01
LV3
Válasz 37. KJ_1985 üzenetére:
Fantasztikus a látványvilág, nem tudom mit nézett a tesztelö. Közelébe sincs a második rész ennek.
Időnként teljesen a hatásom alá kerülök.
2011.09.06. 22:39:31
LV1
most akarom :)
42. Tevez11  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 22:01:00
LV23
Kötelező beszerzős játék lett a listámon!
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
41. treck  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 21:57:51
LV6
12. fejezetnél járok, eddig nagyon tetszik! Szerintem mindenben felülmúlja az előző részeket. Méltó folytatás lett. A végéig még változhat, de eddig számomra 9 pont!
PSN ID: oOTRECKOo
40. Kleinedanke  A hobbit
2011.09.06. 21:53:22
LV4
Egyikkel sem játszottam még...
PSN ID: jetiii_HUN
39. noozi  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 21:39:42
LV17
egyébként a Move miért jelentene hátrányt?eddigi online fps ben jónak bizonyult(Socom,Kz3)
PSN ID; No_Ozi_
38. sodji
2011.09.06. 21:26:09
LV3
Negatívum
"A második rész grafikailag többet nyújtott,"

Hmmm,...
Érdekes, én nem így latom,...
Bár való igaz, van pár igen gyenge helyszín, de olyan is akad ami kimondottam kiemelkedő látványt nyújt, még a NAGY KZ3-al is felveszi a versenyt.
PSN ID: sodji www.mta-racing.com www.sbkm.hu
37. KJ_1985  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 20:06:43
LV2
Negatívum
"A második rész grafikailag többet nyújtott,"

őőő...te mit is néztél kedves tesztelő?

"fantáziátlan bossfightok,"

nehéz olyan bossfightot csinálni, ami ne kapná meg ezt a jelzőt, ezért nem igazán értem, miért is említetted ezt meg.

"butuska AI"

Mint az fps-esek 95%-ánál...

Legközelebb próbáld meg jobban összeszedni a gondolataidat, és próbáld meg mellőzni a közhelyekkel dobálózást.
"Felhívom mindenki figyelmét a gyilkolo gépek klán
36. vbalazs  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 19:39:42
LV3
Nekem is ma jött. Megjelenés előtt 3 nappal ez tetszett :) 5. chapter-ig el is vittem hamarjában, engem meggyőzött, sőt lenyűgözött hangulatilag.
35. Szuchi
2011.09.06. 19:03:07
LV5
Én is épp frissítem.....áááá
"Square Enix"
34. Balee  Devil's Advocate
2011.09.06. 18:42:59
LV12
Ma jött meg, mindjárt kipróbálom. :)
2011.09.06. 18:42:54
LV21
Tuti meglesz, de majd csak ha olcsóbb lesz.
32. sipi79  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 18:03:07
LV1
Szerintem sokkal szebb lett az előzőhöz képest, gyönyörűek a helyszínek de a 3D-s módban viszont eléggé foss a KZ3 durvább.
COD4 RULES!!!!!! PSN ID:sipi79
31. juan31
2011.09.06. 15:47:28
LV2
A gyogyulasi rendszer kiraly (komalom az elsosegelycsomagokat,faszom tele van a fedezekben 1 masodperc alatt regeneralodo fohosokkel).
Am az aim assist nem kikapcsolhato?!??WTF?
30. Noname21  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 15:26:40
LV13
a multi sosem vonzott,a kampányt viszont nagyon bírtam mindkettőbe.teszt meggyőzött hogy nem kell elsietnem a vételt, majd ha lesz rá keret beszerzem.
29. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 15:20:57
LV11
Nocsak, ezek szerint rájöttek hogy nagy hiba volt anno a második részből kihagyni a coop story-t és itt már újra játszhatjuk a történetet haverral, egy plusz pontot máris szerzett nálam, a beszerzése viszont még várat magára...
28. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.09.06. 14:54:37
LV28
Válasz 2. tiNk üzenetére:
Pedig ez olyan mint a p*na. Amíg nem próbálod ki, nem tudod, hogy milyen jó! :) Szerintem tegyél vele egy próbát (max elcseréled utánna) nem fogod megbánni.
27. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.09.06. 14:53:22
LV28
Válasz 4. jime üzenetére:
Én csak pénteken! :( (kabbe... :p)
26. Data_Messa  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 14:40:39
LV3
greenbayel végigvittük és sztem lényegesen jobb mint a 2. rész... dehát ízlések és pofonok :)
Peace & Head Shot! PSN ID: Data_Messa
25. kicccsawo  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 14:15:48
LV13
remek game élvezem minden percét és lényegesen jobb mint a Killzone 3
Kis szakadék-koszodék peremkerületi proligyerek
24. ElijahBaley  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 13:40:49
LV2
Az első rész storyját még split screen végeztük ki egyik haverral, de a második rész eddig a kedvenc, csak az online trófeák hiányoznak belőle, mert nem volt kivel tolni anno online a co-op részt... - Angliában az SE szeptember 9.-én jelenik meg, szóval legjobb esetben is csak köv. hét szerdán ér ide az enyém, kíváncsi vagyok mi lesz a story vége - szándékosan nem olvastam el amúgy a review-t mert nem akarok semmi belsős infót tudni róla - legyen minden meglepi :D....
PSN ID: HaraldHrabovszky
23. ElijahBaley  PlayStation.Community tag
2011.09.06. 13:33:10
LV2
Sajnos az enyém postával jön az UK-ból, de legalább az SE :)
PSN ID: HaraldHrabovszky
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
RESISTANCE 3
Sony
Látványosság:
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Zene / Hang:
Hangulat:
Kiemelkedő
8/10
Pozitívum
Co-op sztori-mód, fejleszthető és változatos fegyverarzenál, sokféle hangulatú pálya, változatos ellenségek, pörgős kompetitív multi
Negatívum
A második rész grafikailag többet nyújtott, fantáziátlan bossfightok, butuska AI

MARTIN BELESZÓL
Ó, az R3! Az idei év egyik legjobb élménye számomra. Jaj, de nagyon élveztem a filmszerű, szomorkás történetet, a végigjátszást és a trófeavadászatot! Tetszettek a hangulatilag teljesen eltérő pályák: a nyomasztó "Silent Hill", a lopakodós éjszakai hegység, a nagy nyitott placcok, a sz*rrá rombolt New York. Alig várom, hogy egy bátor partnerrel a leggyilkosabb nehézségi fokozaton koopban is végigtolhassam, egy küzdelmes platina serleg reményében! Insomniac-ék nagyon eltalálták az ízlésemet!