PlayStation.Community

2011.08.16. 13:00 [GC] 2011
68 hozzászólás
Szerző: Foxhound
Értékeld a hírt!
Démoni kaszabolás.

A Ninja Theory kezei közé került Devil May Cry széria újragondolt, jelenleg is fejlesztés alatt álló részének legfrissebb kedvcsináló videójával jelentkezik a játék kiadásáért felelős Capcom. A PlayStation 3-ra (is) jövőre megjelenő anyag Gamescomra szánt trailere kizárólag gameplay jelenetekkel operál, prezentálva a harcot, annak dinamikáját és hangulatát.
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
68. titus6  PlayStation.Community tag
2011.09.07. 23:19:25
LV5
Nem rossz.
67. JeTi  passive aggressive
2011.08.19. 11:55:29
LV20
Nekem nagyon tetszik akkor is.
mert a mustár az sárga ketchup
66. Sanada  Szerkesztő
2011.08.17. 12:05:07
LV4
Válasz 63. cjnin üzenetére:
Az első kérdésedre már régebben megvolt a válasz (legalábbis az én válaszom), de leírom mégegyszer: mert nagy címről van szó, és ez az újabb inkább csak elvesz ebből, de hozzá nem ad. Nem az a baj, hogy más, az a baj, hogy a látottak alapján rosszabb, mint az elöző. És megváltoztatták a központi karaktert, ugye, ami szerintem ritka elbaltázott lépés volt. Hogy ez miért problémás, arról is értekeztem lentebb, fölösleges lenne újból leírnom. Nem gamerek egy elenyésző csoportja puffog a klasszikus Dante elsüllyesztésén, hanem a (volt) fanok min. 80%-a, és kár volt egyéni érdekek miatt így szemenköpni őket. Megérdemli a fan, hogy megkapj,a amit akar, másoknak meg ott van ezer más DMC-klón.

A buddhistás cuccot szerintem igenis indokoltan hoztam fel, a mondanivalóm alátámasztására, nem tom mi a gondod vele. Az aláírásodból következtetve úgy gondoltam talán nem áll tőled messze különböző vallási és filozófiai gondolatrendszerek ismerete, így ha tudod, hogy a buddhista mentalitást veszem alapul, akkor esetleg jobban megérted majd, hogy miért vagyok nyított más véleményének befogadására is. Ráadásul egy mondatnál tovább nem hajtottam ki, éppen csak annyira volt megemlítve, amennyire indokolt volt.

Ó, én nem szívtam mellre, most sem teszem azt, az én meglátásomban mi most csak beszélgetünk. A szellemi lasztázás és a topic offolása nem érdekem, és veled szemben sincsenek negatív érzéseim. Úgyhogy most megyek is az utamra. Béke veled!
65. solid  PlayStation.Community tag
2011.08.17. 10:21:15
LV12
Válasz 64. jime üzenetére:
Erről van szó!
Köszönöm hogy leírtad! :)
"Game has changed"
64. jime  non-alcoholic
2011.08.17. 07:13:35
LV29
Érdekes vélemények:)
Bár azt nem értem miért akarják néhányan ötödször is ugyanazt játékot és főszereplőt látni. Én örülök neki, hogy változások lesznek, az első rész után csak csökkent a színvonal, épp ideje volt más kezekbe adni mielőtt jobban elbarmolták volna.
"wake up, you're dead!"
63. cjnin  PlayStation.Community tag
2011.08.17. 03:27:20
LV10
Válasz 62. Sanada üzenetére:
Ha senki nem kételkedett benne, hogy ez dmc, akkor pölö mért is baj, hogy a dobozon a DMC cím fog vírítani? Nekem ez elég tuti kérdésnek tűnik. Persze utólag meg lehet magyarázni hogy miért is, nem kunszt, csak az olyan... utólagos.
Én meg azt gondolom a jelenségről, amit írtam, mert ez van, ezt látom, olvasom, ennyi (simán benyelnék, szerintem már elégszer bizonyították a játékosok, hogy könnyedén kosárba pakolják szinte ugyanazt, amit előző évben már megvettek - lehet, hogy te vagy én nem, de nem húzunk annyit az átlagon, hogy nagy többségben ne így legyen..). Pont annyira kellett megosztanom, mint bárkinek bármit, hogy példul buddhista szellemiségű vagy. Ezt egyébként elég sokáig tudnám oda-vissza játszani, mert csupa magas labda (részemről is, ha a túloldalon is magam ellen játszanék) nem kell mellre szívni. És most a végén teljesen komolyan is írtam, hogy nem kell.
No mission too hard, No challenge too big
62. Sanada  Szerkesztő
2011.08.17. 01:35:45
LV4
Válasz 59. cjnin üzenetére:
Nem szeretek egy cíkkhez két-háromnál többször kommentelni, mert tényleg el szeretném kerülni annak látszatát, hogy nagyon belelovagolom magam egy adott témába, de mivel úgy érzem ez nekem szól, ezt még felveszem.

Előbb írtam, hogy szerintem ez egy gémer fórum, ami elvileg arra hívatott, hogy a gémerek kiadják magukból egy helyen azt, amit gondolnak egy adott jelenségről. Jelen pillanatban adott egy népszerű játék folytatása, ahol olyan változtatásokat eszközölnek, ami igenis alapot adhat egy gameres kupaktanácsra, ahol néha némi szembenállásra is sor kerülhet, de ezzel különben nincs semmi baj, míg mindenki megőrzi a tudatosságát (mert ott kezdődik az indulat, ahol a tudatosság véget ér). Szerintem ez a médium erre van kitalálva.
Az, hogy ez a vita számodra érdektelen, csakúgy, mint a játék, oké. Azt, hogy ezt miért kellett megosztanod velünk, ha tényleg így van, és miért nem tudtál egy kattintással továbbálni, azt viszont nem értem.
Egyébként hidd el, létezik az, hogy valaki meg van győződve a saját igazáról, de a végén másnak ad igazat- velem is fordult már elő. Mivel buddhista szellemiségű vagyok, tartózkodom a szélsőségektől és a ragaszkodástól, valamint az egomat sem kívánom kielégíteni, amiben egyébként nem is hiszek.
Azt, hogy a gémerek többsége sima negyedik részt áttupírozott változatát lenyelné ötös cím alatt, kétlem, mintahogy azt is, hogyha más néven jött volna ki a szóban forgó cucc, akkor mindenki heveny DMC-klón! emlegetésbe kezdene. Ha figyeltél, itt sem arról volt szó, hogy ez DMC-e avagy sem, mert ebben senki nem kételkedett, csupán abban, hogy milyen. De ezek kifejtésébe már nem kezdenék bele, ennyit most nem akarok belerakni.

Azt azért egy utolsó jótanácsként megjegyezném-persze ezt is csak teljesen szubjektív módon- hogy csak addig érdemes megmondani a tutit ebben a ropppant laza verbális stílusban, amíg annak a beszéd mondanivalója nem látja kárát. Csók!
61. Greg-T  Kitiltott felhasználó
2011.08.17. 00:08:06
LV2
Egyébként a srácon nem Nero kabátja van?
60. Greg-T  Kitiltott felhasználó
2011.08.17. 00:04:56
LV2
Visszafejlődtünk az előző generációra, vagy ez valami made in china utánzat?
2011-ben nem így kellene kinéznie egy DMC-nek. Szerintem.
Hogy ez Dante vagy nem Dante teljesen mindegy Nero-t is szerettük.
De ez a trailer aláz, és nem pozitív értelemben...
59. cjnin  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 23:22:41
LV10
"Ennek a játéknak ha az lenne a neve, hogy mondjuk "monster apocalypse", nem lenne itt semmi baj. De a dobozon a DMC cím fog vírítani. "

Annyi haszna lenne a beharangozott világvégének, hogy az ehhez hasonló mondatokkal nem találkoznék többet. Nem tehetek róla, de iszonyat unalmasak ezek a viták. És aki már eleve nagyon belelovalja magát, az úgy se fogja objektíven nézni, akármit is mond. Nekem mondjuk ez a mostani se tetszik jobban, mint az előző, de kevésbé se, szóval meglátjuk, érdekel. Ilyenkor lázadnak a fanok, de ha a kedvenc főhősükről hetvenhárom ugyanolyan unalmas bőrt nyúznak le, akkor az általában rendben van.

Mellesleg, ha monster apocalypse lenne a neve, akkor is baj lenne. Mert akkor, akik most azt írják, hogy ez nem dmc, rögtön jönének vele, hogy ez Dante nélküli dmc nyúlás (rögtön dmc lenne, háhá-ááááááááá), satöbbi, jól ismerjük már a két-három lehetséges forgatókönyvet a gamer-viselkedésre.
No mission too hard, No challenge too big
58. solid  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 22:55:54
LV12
Válasz 57. Sanada üzenetére:
Persze, hogyne, én értettem amit írtál, illetve kifejezetten örültem hogy legalább részletesen leírod amit gondolsz, meg az előbb is jelezted hogy ez a Te véleményed, nem pedig az általános igazságosztás igényével kívánsz fellépni... tök jól van ez így, egyetértek Veled!

És mondom, Dante karaktere nekem sem tetszik, de valahogy nem érzem szükségét hogy ezt minden DMC-vel kapcsolatos hírnél minimum 5-ször leírjam... leírhatnám, de minek, elég egyszer megtárgyalni a dolgot.
Meg a karakter témával kapcsolatban: nagyon érdekes az is hogy az emberek jobban kiakadnak azon hogy ha megváltoztatják a főszereplő kinézetét (mondjuk szerintem továbbra sem nevezhető a dolog olyan drasztikusnak, de mindegy...), mint anno a Resi 4 esetében azon hogy a főszereplő kinézetén kívül mindent megváltoztatnak!!! Valahol kicsit még mindig úgy érzem hogy elveszünk a részletekben.

Az MGS2-vel kapcsolatban pedig igazad van, nem ugyanaz a kettő, de Raiden legalább ekkora felháborodást keltett... mégis jó volt.
De ismétlem: számomra ez a Dante körülbelül annyira furcsa, mint Old Snake... szal nem okozott olyan óriási sokkot, csak míg Dante hátrányára változott, addig Old Snake ugyanúgy királyos!!! :)
"Game has changed"
57. Sanada  Szerkesztő
2011.08.16. 22:34:02
LV4
Válasz 55. solid üzenetére:
Én még azért reagálnék az általad írottakra, ha nem bánod. Egyébként ameddig anyázás és bazmegelés nélkül folyik itt az eszmecsere, addig szerintem nem gond ha vannak ellentétes vélemények. Ez egy fórum, jobb esetben mindenkinekek van egy saját egyéni véleménye az épp szóban forgó dologról, lehet itt úgy is kifejteni valamit, hogy nem feltétlenül akarjuk meggyőzni a másikat mindenáron, mert annak a véleménye nem azonos pont a miénkkel.

Szóval MGS2. Én azért nem érzem ezt jó példának, mert ott kicsit más volt a helyzet. Nem Snake-t alakították át, csak bedobtak egy újat, de maga Snake karaktere érintetlen maradt. A DMC négyben jött Nero, és nem volt akkora nyavajgás, mert Dante maradt úgy, ahogy mindenki megismerte, emelett irányíthattad is.

Azt, hogy a Capcom nagyon is tudja mit csinál, kétlem. (személyes meglátás!) Menj föl a youtubra, akármelyik videót megnyitod a mai trailerből, mindenhol azt látod, hogy fele-fele arányban van a like-dislikeok aránya, a commentek meg attól hangosak, hogy a magukat fannak valló emberkék verik az asztalt, hogy ez nem az, amit ők megismertek, és tökönrúgva érzik magukat. Ha ez volt a célja a capcomnak, akkor igen érdekes marketingjuk van, sok szerencsét az eladásokhoz.

Ennek a játéknak ha az lenne a neve, hogy mondjuk "monster apocalypse", nem lenne itt semmi baj. De a dobozon a DMC cím fog vírítani.
És az igazi baj ezzel az, hogy az eddig látottak alapján nemhogy semmit nem fog hozzáadni a neves sorozathoz, hanem még el is vesz belőle.

Kérlek ne hidd azt, hogy most le akarlak oltani, vagy hogy téged vagy bárki mást meg akarok győzni tűzön-vízen keresztül a saját igazamról. Szerintem intelligens, kultúrált hangnemben lehet vitatkozni emberi kereteken belül, ennek próbáltam most azzal eleget tenni, hogy elmondtam az ÉN érveimet, de nem leszek elutasító ellenvéleményekkel szemben sem, ha jól indokoltak.
56. solid  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 22:07:17
LV12
Amúgy végigolvastam az összes hsz-t és eléggé vicces... úgy értem hogy 54 kommentből két darabról mondható el hogy volt valami értelme:
25. Old_Raiden és 30. SOLDIER. Ennyi, a többi az indokolatlan hisztiből és a saját magát hardcore fannak gondoló, ámde a megjelent részeket a legkevésbé sem ismerő arcok hangos büfögéséből áll.

És nem, nekem sem tetszik az új Dante! De ezen a "sokkon" azt hittem hogy már legalább egy éve túl vagyunk és akkor, amikor a gameplay áll jelen trailerünk középpontjában, nem erről folytatjuk a teljesen céltalan és értelmetlen nyavalygást! Nyilvánítsunk véleményt az - egyébként szerintem tetszetős - játékmenetről/harcrendszerről, vagy kövessük Old_Raiden példáját, aki nemtetszését fejezte ki az ellenfelek kapcsán és nagyon helyesen meg is magyarázta hogy mit látna szívesen, vagy legyen bármi, csak ez a full fölösleges nyálfolyatás mostmár a véget érhetne igazán!
"Game has changed"
55. solid  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 21:56:44
LV12
Válasz 47. Sanada üzenetére:
Ha már éppen az MGS-t hoztad fel példának: a Sons of Liberty annak ellenére hogy a tulajdonképpeni "főszereplő" homlokegyenest más karakter lett, mint akit megismerhettek a rajongók mondjuk az első részben, tökjó játék lett mégis!
De a siránkozás Dante dizájnváltása miatt szerintem messze nem annyira indokolt, mint az MGS2 esetében, Dante itt inkább csak úgy különbözik eddigi kinézetétől, mint mondjuk Solid Snake és Old Snake... úgyhogy a hiszti szerintem messze nem annyira indokolt, mint amennyire itt a legtöbben hiszik!!!

A Ninja Theory meg nem saját szakállára alakítja a dolgokat, ellenőrizetlenül, nem kell azt hinni hogy a Capcom kezei közül kicsúszik az irányítás mint ahogyan itt valaki írta, a Capcom nagyon is tudatosan azzal bízta meg a NT-t, hogy "tessék, itt van a franchise-unk, csináljatok vele valamit, a lényeg hogy újszerű legyen, azt akarjuk hogy vigyétek bele magatokat, a kreativitásokat és ne az eddigi részeket másoljátok szolgamód"... egy sorozat 5. epizódjánál pedig ez egy eléggé racionális megközelítése a dolgoknak. Úgyhogy nem kell aggódni, a Capcom nagyon is tudja hogy mit csinál!
"Game has changed"
2011.08.16. 20:54:30
LV21
A game király, de ez NEM Dante.
53. UV-
2011.08.16. 20:23:05
LV7
Válasz 47. Sanada üzenetére:
Teljesen egyetértek veled. Tökéletesen megfogalmaztad a dolgot. Köszönöm.
It only does everything! id: LU-BU666
52. Sanada  Szerkesztő
2011.08.16. 18:41:26
LV4
Válasz 49. Motoko üzenetére:
Akkor én tévedtem abban, hogy ilyen hardcore fan nincsen (bár mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt, és a rajongók többsége szerintem úgy áll hozzá a dologhoz, ahogy azt leírtam), te pedig abban, hogy hater vagyok. Nem írhatom le teljesen a játékot, hiszen még meg sem jelent, de szkeptikus vagyok, a leírtak pedig az én egyéni meglátásomat tükrözik, nem pedig szentírásként kezelendők.
51. bagman
2011.08.16. 18:37:40
LV11
Válasz 44. Mark üzenetére:
A legjobb demon forma a dmc4-es dreadnaught es szerintem a dmc 5-ig az marad, mivel a feher lesz a haj devil trigger überelhetetlen :]
на здоровье мои друг!
50. vixenne  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 18:36:17
LV7
Gay..... vagy csak metroszexuális?! Még nem döntöttem el teljesen, de hajlok arra, hogy csak szimplán homár.
Tudod vagy nem tudod, hogy a Madár az Ász?!
49. Motoko  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 18:29:23
LV7
Válasz 47. Sanada üzenetére:
Hardcor fan vagyok és a játékkal semmi gond kedve hater.
Lucy az egyetlen igazi Tekken karakter!
48. Craig
2011.08.16. 18:24:46
LV5
Válasz 47. Sanada üzenetére:
Ámen
T h e [吉光] U n o r t h o d o X [空中 遊戯 専門 学校]
47. Sanada  Szerkesztő
2011.08.16. 17:58:51
LV4
Válasz 30. SOLDIER üzenetére:
Attól, hogy te igen szubjektív módon tudod, hogy neked miért tetszik a game, és miért nincs ellene kifogásod, attól még a kritizálók is tudhatják, hogy nekik éppen miért nem adja a játék. El is mondom most neked szerintem(!) mi vele a baj:

Meglátásom szerint azok tudják lenyelni az új Dante-t, akik nem hardcore fanok, csak kedvelik a sorozatot, kölcsönkapták, minden részt egyszer kitoltak, stb., de olyan mélységig soha nem jutottak, hogy mondjuk DMD nehézségen minden pályát kipörgessenek SSS rangra. Vannak ugyanis sorozatok, ahol a központi karakter a maga teljes egészében (megjelenését és stílusát is tekintve) egybeffort az adott címmel, és ha kivennéd, vagy megváltoztatnád, az olyan lenne, mintha a bablevesből kihagynád a babot. Ilyen típusú játék pl. az MGS, a Tomb Raider, és ilyen a DMC is. A rajongó, amikor rajongójává vált egy ilyen típusú játéknak, nem csak magát a játékot szerette meg, annak mondjuk páva grafikáját, vagy játékmenetét, hanem magát a főszereplőt is. Nem tom mit szólna mondjuk a Masa, ha a következő MGS nyugati kézbe kerülne, és Snake benne mondjuk egy szőke, antidohányos, mindenféle lopakodást mellőző valaki lenne. Vagy Petúnia, ha mondjuk a TR átkerülne a Capcomhoz, és Larából mondjuk egy mangás, miniszoknyás kaszabolós valakit csinálnának. Az ilyen változtatások a fannak felérnek egy gyomorbarúgással. (Tom, itt talán nem ilyen mértékű a változtatás, de érted, éppen eléggé belenyúltak Dante karakterébe)

Valahol(valahol...) a Ninja Theory-t is meg tudom érteni: valószínűleg nem akartak szimplán egy új részt kiadni, mi több, ezt valahol megalázónak, rangon alulinak érezték volna, ha pusztán ennyit várnak el tőlűk, ezért gondolták, megváltoztatnak valami fő jellegzetességet, hogy az ő kéznyomuk is igenis jól látható legyen majd a kész produktumban. Megváltoztatták hát Dante-t. Szerintem ők is tisztában voltak vele, hogy ez majd döbbenetet, mi több visszatetszést kelt majd első körben (és valljuk be, reklámnak se rossz a hisztéria), de gondolom úgy voltak vele, hogyha kiadnak pár ütős trailert, akkor majd megnyugszik a nép. Valahol ríszpekt, hogy ezt bevállalták, de ha már ilyen bevállalósak voltak, akkor ezen kívül miért nem mertek magába a játékmenetbe is valami újat bedobni? Miért szarabb a grafika, mint a négyesé?

És végül visszatérve a japán és nyugati fejlesztők közti különbségekre, ami szerintem érezhető lesz a játékon is: az eredeti sorozat tartalmazott tipikusan japános ideákat. Mire gondolok? Pld. az elvont fegyverekre, mint a gitár volt a hármasban, vagy a mindenféle fegyverré átalakuló aktatáska a négyesben. Vagy ott vannak a gizda, japán humort tükröző jelenetek, mint pld. a négyesben Dante és Agnus párbeszéde harc előtt és után. IDE A ROZSDÁS BÖKŐT, hogy ilyenek az újban nem lesznek! Lesz kard, meg kasza, meg Ifrit másolatok, a jelenetek meg tele lesznek azzal, hogy Dante mennyire cool, de bevállalósabb fegyverek meg képsororok nem, ahhoz szerintem az NT túl biztos úton akar haladni majd.

Hát így röviden ennyi.
46. ambrus
2011.08.16. 17:44:45
LV7
nagyon jól néz ki!
Tedd,vagy ne tedd,de ne próbáld!
45. Mark  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 16:17:28
LV4
Válasz 43. bagman üzenetére:
De.
Nem láttad? Van devil trigger. Fehér lesz a haja XD
Demon Lord / Dark King
44. Mark  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 16:16:29
LV4
Ebben két jó dolog van:
1. Fekete kabátban van
2. Kasza

Többi nem tetszik benne. Talán PS4-en már normális dmc lesz. De egyáltalán lesz olyan, mint az első és a harmadik?
Emlékszik még vki az első részben a menüben a fegyverválasztást milyen jól megoldották a 3d-s animációval? Lőfegyverek el is sültek mikor kiválasztottad őket. Azóta sem láttam olyat. Meg a végén Mundus harc, az előtt meg a pók, ami skorpió...régi szép idők. Jah, kihagytam a tök jó démon formát...
Demon Lord / Dark King
43. bagman
2011.08.16. 16:09:53
LV11
Ez ugye nem prequel? Mert ha az akkor le is mondhatunk a deviltrigerröl.
на здоровье мои друг!
42. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:53:38
LV11
Az első képet amikor megnéztem azt hittem hirtelen hogy Harry Potter van rajta a piros-fekete Gryffindor talárjában xD
2011.08.16. 15:53:32
LV3
Nekem az első gondolatom: Mitől más ez? Kb ugyanaz első ránézésre, az (általam mindig nagyra becsült) újragondolást nem vélem felfedezni, csak a "húzzunk le erről a névről még egy kis pénzt" hatást. Persze egy perces videóból badarság lenne következtetni, csak ez jutott hirtelen eszembe.
"Wait until they get a load of me!"
40. DarthWhite  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:41:30
LV1
Felkerült a kívánságlistámra ^^
39. CountofHell  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:33:33
LV15
" When the shit hits the fan "
Rodin szavai jutottak eszembe most ennek a trailernek a hatására.
PSN - CountofHell_HUN
38. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2011.08.16. 15:32:03
LV11
Válasz 35. _Nefud_ üzenetére:
Szerintem is frankó!
Please to meet you... Hope you guess my name.
37. Ottto  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:27:30
LV3
ok...
You know who you are!
36. kratos83  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:21:24
LV1
Szerintem meg van minden benne ami a DMC-hez kell: hentelés, lövöldözés meg egy laza karakter.
PSN ID: Bboss83
35. _Nefud_  Az egyik mongol
2011.08.16. 15:16:39
LV12
Válasz 30. SOLDIER üzenetére:
Nekem igy is tetszik :)
He who controls the Spice, controls the universe!
34. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:15:34
LV2
Válasz 31. Motoko üzenetére:
oké most már rájöttem hogy nem a "gyercsakide"-re, hanem a kaszára volt a hangsúly XD
less talk, more screams!
33. Motoko  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:11:28
LV7
És meglehet nézni ezeket az ellenfeleket, rohadt jól néznek ki, nagyon rendben van a cucc.
http://i.imgur.com/jTD4S.jpg
http://i.imgur.com/YeZxc.jpg
Lucy az egyetlen igazi Tekken karakter!
2011.08.16. 15:09:04
LV3
Ezzel a legnagyobb baj az, hogy marha nagy teek vannak benne, d emind üres mint a zsebem. Kietlen az egész, ez így nagyon puritán

Mintha a dizájnereknek elfogyott volna az ötlet, hogy mivel is kellene megtölteni az utcákat, stb....
31. Motoko  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:04:43
LV7
Válasz 24. danteneverdie üzenetére:
Tehát volt!
Lucy az egyetlen igazi Tekken karakter!
30. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2011.08.16. 15:02:05
LV11
Vicces látni, hogy már senki sem tudja mit írjon be mint fanyalgás.
"Eddig nem volt kaszája!,, - Ejha, új fegyver und?
"Marionettek jobbak voltak.,, - Alátámasztom, már az egy óta fanyalgok emiatt, mivel egyedül ott voltak a jó kis horror bábuk.
"Minek van ez az odahúzás, lustulunk?,, - Persze, baromi fárasztó odamenni egy ellenfélhez egy videojátékban. Színesíti a harcot, hatalmas gond tényleg.
Stb.
Itt inkább az a gondotok, hogy nem japán a fejlesztő, kész ennyi. Nem kell itt kitalálni minden álldumát. Ha ez egy másik játék lenne, jó páran rá is lennétek kattanva.
Please to meet you... Hope you guess my name.
29. PSti  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 15:01:25
LV5
Ez még mindig nem.
28. noozi  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:57:29
LV17
Fasza.Csak érteném meg mi a szent......... kell remake,előtörténet..fú de nem szeretem ezeket.a finálét úgyis vágja mindenki..nincs benne semmi izgalom.
PSN ID; No_Ozi_
27. jankibaszott  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:55:36
LV3
kurva menő szerintem és még a hangulata is egészen egyedi, bár nekem a 2t idézi eléggé, viszont az új karakterrel én nem vagyok megbékélve, egyelőre legalábbis nem
PSN ID: jankibaszott
26. Craig
2011.08.16. 14:50:05
LV5
fúj
T h e [吉光] U n o r t h o d o X [空中 遊戯 専門 学校]
25. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2011.08.16. 14:46:19
LV21
Nekem az új Dante-val sose volt bajom, de ezek a kis mitugrász, nevetséges ellenfelek nem méltók neki.
Ok , hogy ilyenek is kellenek a játék elejére, de anno a Marionett bábuk hangulatosabbak voltak és jobban illetek a világhoz is.
24. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:45:41
LV2
Válasz 22. Motoko üzenetére:
Spin Swordként ki lehet dobni kasza formában, enny.
less talk, more screams!
23. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:44:23
LV2
Válasz 18. Motoko üzenetére:
3. részben viszont volt Scorpion-féle gyercsakide, Gunslinger Style alatt, rakétavetőnek egy speciális mozgás R1+előre+kör gomb, 1.részben tutti nem volt ilyesmi...
less talk, more screams!
22. Motoko  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:42:13
LV7
Válasz 21. danteneverdie üzenetére:
Sparda fegyvere egyben kasza is volt.
Lucy az egyetlen igazi Tekken karakter!
21. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:40:31
LV2
Válasz 20. danteneverdie üzenetére:
Motokonak akartam válaszolni, bocsi:P
less talk, more screams!
20. danteneverdie  PlayStation.Community tag
2011.08.16. 14:39:37
LV2
Válasz 17. DDkovi üzenetére:
1.részben? biztos vagy benne?

három közel harc fegyver: Force Edge(majd Sparda), Alastor, Ifrit.
négy féle lőfegyver: dupla pisztoly, shotgun, gránátvető, Nightmare-béta
egy víz alatti fegyver: szigony puska
less talk, more screams!
19. Feles  Feles
2011.08.16. 14:37:45
LV14
Dantét leszámítva bejön.
Feles
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
PSC - DOOD! Nyereményjáték
2020.03.01. 23:00 PlayStation.Community
7 hozzászólás
Szerző: martin
Disgaea 4 Complete+ PS4.
NARUTO bajnokságok 2020-ban is
2020.03.01. 12:00 Esemény
3 hozzászólás
Szerző: New129
Szupergyors nindzsák e-sport szintre emelve.
PlatinumShop - befutott a One Punch Man
2020.02.28. 13:23 Komment
0 hozzászólás
Őrületes animebunyó.
PlayStation Community - valami készül...
2020.02.28. 13:04 Komment
14 hozzászólás
Az biztos, hogy 80.
Darksiders Genesis - ma streamelünk!
2020.02.27. 19:59 Stream
1 hozzászólás
A negyedik lovas.