PlayStation.Community

2011.07.25. 20:35 Játékteszt
57 hozzászólás
Szerző: Petunia
Értékeld a cikket!
Végre vége…?

Csupán pár hónapot kellett várnunk arra, hogy a tíz éves filmsorozat záró epizódjait elmesélő Halál Ereklyéi I. után a folytatást is magunkhoz vegyük, úgy a moziban, mint az otthoni, interaktívabb szórakozást lehetővé tevő masinákon.
Ami a filmet illeti, az előző felvonással ellentétben az újabb eljövetelt pár napja sikerült megtekintenem 3D-ben. Bár korábban csak hallottam róla, ezúttal testközelből tapasztalhattam meg, hogy a borsosabb jegyár ellenére kőkeményen kasszasikerről van szó, hiszen már egy hétköznap délután ötkor kezdődő vetítésre beülvén sem igen láttunk szabad székeket – és most a Westend nem kicsi termeinek egyikéről beszélek. Annak ellenére (vagy abból kifolyóan?), hogy a Harry Potter univerzum egészét tekintve én inkább csak a játékokhoz értek, a film abszolút bejött, és legalább így a saga végére helyére került bennem néhány szétcsúszott mozaikdarab. Örülök nagyon, hogy a game-et – melynek címe Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2 – egy nappal korábban kaptam meg, így semmi akadálya nem volt a kettő összehasonlításának; ugyan az élmény nagyszerűségét némiképpen megkérdőjelezte a játékadaptációnak még a korábbi résznél is silányabbra sikerült volta.A történet pontosan ott folytatódik, ahol az előző epizódban befejeződött: Harry és barátai tovább keresik a Voldemort elpusztításához szükséges Horcruxokat, mely folyamat természetesen végül a fő-fő gonosz elleni végső csatában kulminálódik. A témaválasztásból kifolyóan a filmben sok látványos, izgalmas és akciódús jelenetet látunk, melyek nélkülözik a monotonitást, és egy percig sem hagyják lankadni a néző figyelmét. Hogy mi csapódik le mindebből a játékban? Mész (futsz) és lősz. Azt is csak pár óráig, az anyag nyúlfarknyi terjedelme miatt. A Halál Ereklyéi I. tesztelése során ugyanezt a kizárólagosságot hoztam fel a stuff egyik leggyengébb tulajdonságaként, mely egyáltalán nem volt jellemző a korábbi Harry Potter játékokra. Szerintem a két game-et nagyjából egy időben készíthették, és a folytatásba csupán pár módosítást raktak bele; ami viszont teljesen biztos, hogy egyik epizódba sem feccöltek túl sok időt és energiát.
Míg a filmben szerintem összesen legfeljebb tíz percig láthatjuk a szereplőket varázspálcával küzdeni, a játék nem is szól másról. A varázslatok applikálása nagyjából az előző epizódban tapasztaltakkal egyezik meg, csak most a Háromszög, Kör, X, Négyzet gombok egyszeri vagy kétszeri megnyomásával választjuk ki őket. A történet előrehaladásával fokozatosan elérhetővé váló típusok sem változtak sokat: a sima lövöldözéssel egyenértékű Stupefy az alap, utána teszünk szert az ellenfél védekező pajzsát széttörő Expelliarmusra, a gépfegyverrel felérő Explusóra, a több opponenset egyszerre kiiktatni képes Impedimentára, a gránátként azonosítható Confringóra és a rosszfiúkat megbénító Petrificus Totalusra. A fejlesztők eredeti elgondolása szerint ezeket egymással váltogatva kellene használni, ugyanis egy idő után az irányításunk alatt álló személy belefárad az adott varázslat megidézésébe. Én úgy találtam, hogy csak a nagyobb pusztító erővel rendelkező bűbájoknál (pl. Confringo) érdemes egy kis szünetet tartani. A harcrendszer összességét tekintve borzalmas. Maradt a korábbi epizódban életre hívott fedezékrendszer, ami igen nehézkesen használható: karakterünk az X-szel bújik be a tereptárgyak mögé, de sokszor ezt nem azonnal teszi, és gyakran ki is mozdul onnan, ami baromi idegesítő tud lenni. Társaink továbbra is vidáman és kitartóan lövik az ellenfeleket tőlünk elválasztó falakat, tereptárgyakat. Ami az opponenseket illeti, ők szokás szerint ugyanannak a néhány altípusnak klónozással szaporított egyedeit képviselik.
A játékmenet egészét tekintve a harcrendszer végül is nem használhatatlan. A gond ott van, hogy az előrehaladáson és a lövöldözésen felül semmi mást nem csinálsz. A Halál Ereklyéi 1-ben implementált, a láthatatlanná tevő köpeny használatával kivitelezhető lopakodás sincs jelen; habár ez a tulajdonság abban sem működött zseniálisan, mégis egy kis változatosságot jelentett. A rejtvények alkalmazása láthatóan meg sem fordult a cucc életre hívóinak fejében. A tökéletesen lineáris előrehaladásnál mindenütt jelenlevő láthatatlanak falak teljességgel lehetetlenné teszik a kijelölt, keskeny útvonalról való letérést. A játék kevés számú értékelhető tulajdonságai közé kell viszont sorolnom a különböző szereplők megszemélyesítésének lehetőségét: Harry-n felül többek között Hermionét, Ront vagy McGonagall tanárnőt is irányíthatjuk. A különböző karakterek által birtokolt speciális tulajdonságok alkalmazására természetesen ne számítsatok, mert mindenki ugyanazokat a varázslatokat képes ugyanazon a tudásszinten applikálni. Ugyancsak a jobb dolgok közé sorolom a fejezetekben gyűjthető tárgyakként összeszedhető karakterjellemzéseket, zenei betéteket és extra kihívás pályákat.

Az öt-hat óra alatt abszolválható egyjátékos módon felül ezt a csapnivaló szavatosságot próbálják javítani a kihívás szintek és az online többjátékos mód. Mindkettő csak a szenvedés fogalmával azonosítható, hiszen ezekben sincs másról szó, mint a lövöldözés kizárólagosságáról – még fokozottabb szinteken, mint a játékban. Úgyhogy ezeket tényleg csak azon kevés számú játékosnak ajánlom, aki esetleg még nem kapott idegbajt az alap módusz által kínált tartalomtól. A game-mel töltött órák számát valóban megnyújtják, ugyanakkor szürkeállományunk cseppfolyósításához is aktívan hozzájárulnak.
A grafikáról szintén nem tudok jókat írni. Ugyan nem volt a legszerencsésebb ezt az anyagot az LA Noire-ral töltött, hosszú és sok óra után elővenni, hiszen a Rockstar játéka képviseli számomra az eleddig soha, sehol nem látott minőséget, elsősorban a filmszerűség határát már-már át is lépő karakterábrázolás, arcmozgás terén. De bizonyára az ellentétpár tanulmányozása nélkül is feltűnt volna Harry-nek és társainak már az előző felvonásból is ismerős, zombiszerű tekintete és leginkább sima futás közben megcsodálható, hihetetlenül béna mozgása. A helyzet még rosszabb a mellékszereplőknél; példának okáért Ginny Weasley hosszú, vörös haja kelt olyan hatást, mintha gumiból készült volna. A környezetábrázolás esetén valamivel jobb a helyzet, de a mindenhol jelenlévő láthatatlan falak és az olykor ugyanazon textúrát ismétlő tájak nem éppen gyönyörködtetésünket szolgálják. Ahogy az már lenni szokott, a filmektől kapott zenei betéteket nehéz lett volna elrontani, és szerintem a szinkron is elég jól sikerült.
Nehéz ezt az anyagot bárkinek is ajánlanom. Én ugyan már csak azon indíttatásból is végigvittem, hogy az előző Harry Potter játékok után ez se maradjon ki, valamint nem vett el sok időt az életemből (még ha az a pár óra ugye az LA Noire rovására vált is). Ugyanakkor nehéz elképzelnem, hogy a Potter univerzum rajongói sok örömet lelnének a Halál Ereklyéi 2-ben; sőt, mivel ők általában kenik-vágják a dolgokat, bizonyára inkább csak bosszankodnának ezen alacsony minőségű, csupán a film óriási sikeréből profitálni kívánó produktum elnagyolt, innen-onnan kivágott és pontatlanul összefércelt tartalmán.
A mozi végét látva kíváncsi leszek, hogy valóban lezáródott-e a történet, és soha többé semmilyen új Harry Potter sztori nem lát napvilágot, de ha a más címek területén méltán elismert és nagyra becsült EA ebben az esetben jobbat nem képes letenni az asztalra, akkor tényleg nem kéne erőltetni azt, ami nem megy.

(A game tesztpéldányát támogatónk, a Platinum Shop adta kölcsön kipróbálásra. Köszönjük! Online és offline boltjaikban egy halom kiváló Playstation 3 játék vásárolható! Klikk a linkre, böngéssz!)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
57. kovy66  PlayStation.Community tag
2011.12.27. 07:43:30
LV1
Kizárólag a műfaj kedvelőinek .....
56. Sirmartin  PlayStation.Community tag
2011.12.09. 21:33:55
LV1
A film jó volt a játék szar , unalmas a játék kevés benne az izgalom. Aki akar igazi izgalmas Harry Potterrel játszani az szerezze be az 1-et és a 2-őt!!!
55. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.08.08. 21:20:10
LV4
Válasz 51. Petunia üzenetére:
Az Angolt mostanában tanulom, még nagyon hiányos vagyok sajnos, de szépen fejlődök.
L.A. Noire segít majd abba, hogy jobban tudjam :D
(ilyen típusú a Heavy Rain is, ha jól tudom...)
Sajnos most a Red Dead Redemption-t kell újra megvennem, mert eltört a CD. Hosszú szünet után újra játszottam és mikor kivettem a PS3-ból, már egy 2 centis törés ott volt a közepén... :/
De mihamarabb igyekszem a L.A.-t is megszerezni, mert már nagyon érdekel :D
Remény, ami meg nem szégyenít
2011.08.07. 13:24:21
LV21
Asszem ez is kimarad.
53. Drivolis  Felséges Úrnő
2011.07.31. 21:20:53
LV23
Válasz 40. Nathan üzenetére:
a kettovel jol elszorakoztam x)
(⌐■_■)--︻╦╤─ - - - (╥﹏╥) ladyv89
52. Drivolis  Felséges Úrnő
2011.07.31. 21:19:52
LV23
Azert a part 1-2-t lehetett volna egyben kidobni (marmint a jatekot)...ha valakitol ez mar elhangzott, akkor bocsi.
(⌐■_■)--︻╦╤─ - - - (╥﹏╥) ladyv89
51. Petunia  Szerkesztő
2011.07.31. 17:13:04
LV12
Válasz 47. max_metis üzenetére:
Jaja, a zene nagyon jó, annak ellenére, hogy korhű! Van egy-két kedvencem is köztük. :D Igazság szerint egyetlen rádióadó megy, amikor nem az ügy komolyságának megfelelő futam hallható. Profin meg van csinálva, na. :)

Igen, vannak Noire DLC-k (nem tudom, hány), én mindenképp beszerzem majd őket. :)) 50 film reel-t kell összegyűjteni, én ezt a guide-ot használom: http://www.gamesradar.com/f/la-noire-film-ree[...] - legjobb!! :)) Az 50 db gyűjthető tárgy abszolút rendben lenne, de egy ilyen óriási területet ki fog csak ezek miatt átfésülni? Ezt a mókát a Vice City-nél még simán meg lehetett csinálni, az ehhez képest aprócska volt ugye. :) És ott 100 rejtett csomag van. :)

Az LA Noire-t egyébként jó angoltudás nélkül nem érdemes elkezdeni... de ezt biztosan leírta Fox is a tesztjében. :P :DDDD
Endure and Survive
50. ppeti
2011.07.30. 20:08:00
LV2
Válasz 49. max_metis üzenetére:
Mondjuk abban van igazság hogy nagyon kapkodtak vele ezt nekem is be kell vallanom.
Knights of Frelia
49. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.29. 02:40:56
LV4
Válasz 48. ppeti üzenetére:
A hatos játékból viszont jóval többet kihozhattak volna, és ezért is nem értem, hogy miért nem tették meg, mert egyéttermű volt, hogy (mint epizódokban) az lesz az utolsó Roxforti rész.
Mivel csak egy tárkormány lett a HP6 onnantól csak a gyorsaságra mentek rá és a pénzre.
Remény, ami meg nem szégyenít
48. ppeti
2011.07.28. 16:54:11
LV2
Nem lett valami nagy dobás ez a játék amennyire próbálgattam szóval pénzt nem adnék ki érte. De azért vegyük figyelembe hogy ebben a részben már tényleg minden csak arról szól hogy vagy küzdesz vagy meghalsz. Szóval a készítők nem csodálom hogy nem tudták kihozni azt a régi színvonalat a mostani játékból. Gondoljunk csak bele mégis hogyan csinálhatnánk meg a háború óráiban azt hogy föl alá rohangálunk a Roxfort területén és jókedvűen dumcsizunk. Szóval lehet hogy ez a játék egyáltalán nem lett jó de vegyük figyelembe hogy sokkal több mindent ők sem tudtak kihozni ebből.
Knights of Frelia
47. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.28. 13:54:50
LV4
Válasz 46. Petunia üzenetére:
Részemről is rendben, hogy kevesebb ember/autó van az utcán.
Pl. a Mafia II -nél is negatívumként számították azt, hogy csak 3db. rádió adó van benne, (és többen felhozták, hogy még a Chinatown wars-ban is több van) pedig régen tényleg nem volt nagy választék a csatornák között.
Zenékből pedig van benne úgy tudom rendesen, így nem értem, hogy ezt miért negatívnak állítják be...
Más részről a Mafia II egy kissé fölöslegesen durvára sikeredett tán. (bár a Csehek jól bemutatják Amerikát :D ))

M2-ből elvileg várnék egy GOTY kiadást a sok DLC-k miatt...
Tényleg Noirekának jöttek azóta kiegészítői? (A R* még biztos tud kipréselni magából egy párat:)
Ha jól tudom előrendelőknek járt 2 dlc hozzá.
Vagy az még érvényes? Elvégre itt még rendesen reklámozzák. o.O

A gyönyörűségét elhiszem, hogy csoda szép, a RDR is az lett, csak nem mindig a 'szakadt' környezettet kéne erőltetni... (egyszer, -majd, valamikor, talán, még ebben a világban- kidolgozhatnának egy Párizst, Oroszország valamelyik részét, vagy hasonló környezettet, nem mintha ne tetszene az agyon beépített, betonföldes amerika)
Apropó mennyi darabka film reel van a játékban?
GTA IV 200 galambja után nem lehet lehetetlen, persze R*-ékat ismervén, így látatlanban nem mondok véleményt :D

-Az a 'legjobb minden játékban, amikor már csak egyetlen egy darab hiányzik valamiből, de már fogalma sincs az embernek róla, hogy hol hagyta ki...
Ó igen, a régi szép idők, amikor még nem volt internetem és úgy gyűjtöttem össze mindent, persze azokon kívül melyeket nem ^^
Bár akkor még kezdőbb voltam, de volt játék melyet csak 5 év után komplitáltam, több éves szünet után x-]
De az is 'jó' mikor nem mutatja a játék, hogy mennyiből mennyit szedtél össze, s hol...
Pl. a Prince of Persia trilógia vagy Uncharted (1) tipikusan ilyenek :D
Az ilyen készítők is azt mondhatják, hogy "annyi baja legyen az embernek, h pár 100 órányi idő elmegy ezekkel a dolgokkal."
Na igen, sokszor gondolkoztam egyes játékoknál azon, hogy hogyan csinálják azt, hogy mindent megtalálnak, felteszik őket a netre többnyire még +segítségekkel, és mindezt megjelenés utáni napokban -_-'
A Redemption-nél rá kerestem arra, hogy hol vannak a kincsek, és lás csodát ott volt mindegyik. (megjelenés után kb. 2 nappal)
Remény, ami meg nem szégyenít
46. Petunia  Szerkesztő
2011.07.28. 11:16:37
LV12
Válasz 45. max_metis üzenetére:
Köszi szépen! :)

LA Noire irányába minden boldog és boldoktalan játékost terelek. Bár nem mindenben tökéletes, szubjektív véleményem a 9,5 pont. Több helyen olvastam, hogy a város enyhe kihaltságát kifogásolják: nos, lévén nem a modern korban játszódó GTAIV-ről beszélünk, részemről érthető, hogy egy nyugodtabb, kisebb forgalmú és kevesebb járókelővel ellátott Los Angelest kapunk. Ami elképesztően hatalmas!!! Én a film reel-ek saját magamtól összeszedésére nem is vállalkoztam, hiszen az év hátralevő felében szeretnék azért mással is játszani. Pedig érdemes lenne szinte minden házat, épületet megnézni, annyira gyönyörű az egész. De hát a R* ebben is mindig is jó volt. :))
Endure and Survive
45. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.27. 23:31:13
LV4
Válasz 44. Petunia üzenetére:
Amúgy nem is mondtam, hogy nagyon jó lett a cikk - játéktól függetlenül is ^^

Bár a HP-hez nem, de a L.A. Noire -hoz viszont meghoztad a kedvem :D
(te sem vagy hétköznapi ám :)
thx ^.^
Remény, ami meg nem szégyenít
44. Petunia  Szerkesztő
2011.07.27. 16:51:56
LV12
Válasz 37. max_metis üzenetére:
Igen, sztem jó lett az LA Noire. Örülök, hogy sikerült ezt a képzetet keltenem vele kapcsolatban végül is. :DD

Vazze, de az az arcmozgás... hát komolyan mondom, nem hinném el, ha nem látnám. Szinte HI-HE-TET-LEN. Cole mostanra elég közel került a szívemhez, részben ennek köszönhetően. :) Persze mindenki más ugyanolyan élő, csak ő végre nem egy börtöntöltelék, mint Tommy Vercetti ugye - bár a gyilkolászásból azért ő is kiveszi a részét derekasan a Street Crime-okban, ott a bűn ellen harcol. :P

Gondolom, vizuális szempontból a következő Uncharted is hasonló lesz, bár az előzőeket még nem nagyon nézegettem az új tévémen...
Endure and Survive
2011.07.27. 16:33:07
LV1
lol jókis játék lehet xDD gondoltam ,h leszedem pcre ,de akkor az se lesz ebből
PSN ID:Dragon6991
2011.07.27. 12:06:04
LV2
ez kimarad az életemből
41. szikla85  PlayStation.Community tag
2011.07.27. 10:29:23
LV14
Válasz 40. Nathan üzenetére:
hát mondjuk a pc-s ps2 HP 2 jó volt (úgy ahogy) ,sőt a pc-s Hp1 is jó volt . Ami nálam szégyenfolt volt a játékban az a harmadik rész volt (PC-n) nem volt semmi olyan,amire azt mondtam,h ezt újra,s újra tolnám.
I'm never asked for this
40. Nathan
2011.07.27. 09:31:21
LV1
mindegyik Hp játék szar volt
2011.07.26. 21:40:20
LV3
Szégyellhetik magukat a készítők,hogy így elcseszték a játékot...A HP játékok színvonalasak voltak,leszámítva ezt az utolsó 2 részt.

Az 5 volt a legjobb szerintem a magyar szinkron és a könnyed játékmenete miatt,de a 4el is rengeteget játszottam unokaöcsémmel.
Ami nem pusztít el az erősebbé tesz!
38. Pep  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 21:31:33
LV1
A Phoneix rendje az k...a jó volt annak idején.Na meg magyar szinkronos is volt.
37. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 15:30:03
LV4
Válasz 36. Petunia üzenetére:
Pénz éhesnek persze, hogy mindegyik az, de az EA túl tesz mindegyiken :D
Folyton kiegészítőkre húznak, ha meg nem, akkor kiadnak több rész egy játékból, amikbe lassan, de biztosan bele tesznek olyanokat amiket azelőtt kihagytak.
((Ezt a módszert a Rockstar is csinálja, -Pl. GTA széria- de ők legalább tényleg sokat újítanak és javítanak))
És ahogy már említettem a SONY nem nagyon csinál ilyeneket, hogy több részre osztanak fölöslegesen, sőt elérik, hogy az ember vágyon egy folytatásra.
A R* is és a SONY is egyaránt oda figyelnek a játékaik minőségére.
Alapból a Sims 3 is nagyon tetszene nekem, de beletettek (vagy kihagytak?) egy pár olyan dolgot ami szőrszálhasogató lett x_x

Na ezt kiveséztük :D
Am, akkor a L.A. NOIRE jó lett? :) ahogy hallom tőled :P
Remény, ami meg nem szégyenít
36. Petunia  Szerkesztő
2011.07.26. 14:26:43
LV12
Válasz 33. max_metis üzenetére:
Sztem a Sims 3 is jól sikerült, és az sem véletlen, hogy a Dead Space a cég egyik legjobb játéka. Mindegyiket más fejlesztő készíti, ebben az esetben a kiadójuk közös. A HP-nál nyilván nem is törekedtek "A" kategóriás cucc kiadására. És minden kiadó pénzéhes sztem... :))

Viszont az EA-nál is jobb a Rockstar Games, akiknek olyan örökbecsű alkotásokat köszönhetünk, mint pl. a legutóbbi gyermek, a ZSENIÁLIS LA NOIRE. :)))))))
Endure and Survive
35. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 13:13:09
LV4
Válasz 34. max_metis üzenetére:
Kis bakit vétettem "Jó, én se lehetek egy oldalú"-t akartam írni ^^
Remény, ami meg nem szégyenít
34. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 13:10:56
LV4
Válasz 33. max_metis üzenetére:
Jó én se lehet egy oldalú, mivel az Electronic Arts-nál is sok szerkesztő van, és számomra ahogyan írtam is, minden páratlan számú HP rész tetszett PS2-n, de össz-vissz, tényleg nem teljesítik ki a játékukat az EA-ék.
Még az örök zöld TS2-nél is egy csomó kiegészítőt kiadtak :D
De azokban legalább volt valami, amit a hármas rész veszített...

Na mind1, a lényeg, hogy nem vagyok EA ellenes, elvégre Pl. a Fifa sorozatot is jól megcsinálták. (eddig a legjobb szerintem a 10-es)
Egész egyszerűen az a tény, hogy valahogyan nem jön nekik olyan játék össze, mint amilyeneket a SONY kiad tucat szám...
Remény, ami meg nem szégyenít
33. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 12:38:51
LV4
Válasz 31. Petunia üzenetére:
Igen, de a Sims alkotója Will Wright, aki azóta ott is hagyta az Electronic Arts-t!!!
Jó magam is szerettem a Sims játékokat legfőbb képen a Sims 2-t, ami az egyedüli játékom PC-n. (a kiegészítők, forgatások, egyedi tartalmak miatt PC... ezek nincsenek más játékoknál, így maradtam minden másnál a PlayStation mellet)
Röviden szólva:
A SimCity (1, 2, 3000, 4) és a Sims (1, 2) még Will Wright készítette, azonban ott hagyta az EA-t így a harmadik rész már nem is lett olyan.
Számomra a leges legnagyobb csalódás a Sims 3 volt minden játék között!

Az egész csak egy nagy pénz lehúzásról szól, hogy mindenki online vegye meg egyenként a dolgokat, de maga a játék nagyon hiányos, és nem hozta azt amit a kettes része tudott.
Ergo maga az EA csak egy pénz éhes cég, akikben a legrosszabb, hogy nem a minőségre, hanem a mennyiségre mennek!

A Dead Space-t nem ismerem, de nyilván véletlen sikerült jobban kidolgozniuk mint átlag -minden- játékaikat. -_-'
Remény, ami meg nem szégyenít
32. xerox  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 12:38:24
LV18
kapitulátusz! :D
psn id: zomimi78
31. Petunia  Szerkesztő
2011.07.26. 12:14:24
LV12
Válasz 29. max_metis üzenetére:
De a Dead Space-t igen. Meg a Sims-eket is!
Endure and Survive
30. Petunia  Szerkesztő
2011.07.26. 12:12:38
LV12
Válasz 14. norbifiatal üzenetére:
Ja igen, a Move-ot kihagytam a tesztből - mentségemre szóljon, hogy nem kaptam hozzá Move-ot, bár ezzel nem veszített sokat a játékostársadalom. :)

A köszöneteket minden alkalommal (értsd: jövet és menet egyaránt) tolmácsolom a Platinum Shop felé. És persze Zsolt felé, aki nélkül mindez nem valósulhatott vna meg. SZIP. :P :DDD

LA NOIRE RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Endure and Survive
29. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 11:23:46
LV4
Válasz 26. Norbb üzenetére:
Igen a LEGO tényleg nagyon jó :)
Érződik is, hogy nem az EA adta ki... -_-'
Remény, ami meg nem szégyenít
28. max_metis  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 11:22:39
LV4
Nos az eddigiek alapján eF-O-eS szintű lett a játék. Ez nagy szó :D
De nem is vártam többet, mivel a hatos játékot elszúrták, ami az utolsó lehetősség lett volna a Roxfortot nézvén, gondoltam, hogy a többit se fogják jól megcsinálni.
De ki lepődött meg?!
Elvégre az EA kapta a játékot, így hozzák is a maguk színvonalát!
Minden páratlan számú HP megjelenés egész jóra sikeredett, kivéve az utolsó két részt.
Amúgy mi olyan nagy van a filmben?
Tele olyan jelenettel, amik nem voltak a könyvben, amik meg voltak Kivágva belőle!
Semmi extra, a negyedik filmtől nem tudták normálisan folytatni.
Bár ez nagy részt vonatkozik J.K.-re is...
Remény, ami meg nem szégyenít
27. mariann  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 10:22:08
LV4
A film nekem is nagyon tetszett,és sajnálattal olvasom hogy a játékra nem fordítottak kellő figyelmet.Egy játékban fantázia terén maximum a történet keretei szabhatnak határt,de azon belül sokféle dologgal nyerhették volna el a figyelmünket.
26. Norbb  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 10:13:19
LV13
Válasz 25. cjnin üzenetére:
Lego HP nagyon király kis game.
25. cjnin  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 10:05:24
LV10
Válasz 20. suszi1982 üzenetére:
Azért ilyenkor ki lehetne írni, hogy spoiler, vagy valami.

<--------------------->

Egyébként van olyan HP játék PS3-ra, amit érdemes beszerezni?
No mission too hard, No challenge too big
24. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2011.07.26. 09:55:37
LV13
Csak a profit....

Köszönjük a tesztet! :)
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
23. Slade  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 09:53:57
LV6
Válasz 22. Drivolis üzenetére:
Szerintem már unják a fejlesztők ezt a HP dolgot!
22. Drivolis  Felséges Úrnő
2011.07.26. 09:29:46
LV23
lol, hogy tudnak ebbol egyre xarabbat kihozni?
(⌐■_■)--︻╦╤─ - - - (╥﹏╥) ladyv89
21. Ezio01  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 09:13:50
LV13
csak ha fizetnének érte...
2011.07.26. 08:42:52
LV1
Én is kipróbáltam ezt a játékot, és én is nagyot csalódtam benne. Egyébként a film végében is csalódtam (én nem olvastam a könyvet, így nem tudtam, hogy hogyan fejezik be). Készíthették volna kicsit epikusabbra is tudjuk ki halálát, de mindegy. Szerintem ez a játék még a fanoknak sem való ;)
19. getro2  PlayStation.Community tag
2011.07.26. 01:44:33
LV3
Hát persze, hogy az utolsó résznek kell a lehető legrosszabbnak lennie... :(
18. Duke  Szerkesztő
2011.07.26. 01:22:30
LV10
Válasz 3. Villa üzenetére:
ó, volt néhány két pontos műalkotás is (szám szerint négy darab)
2011.07.26. 00:51:04
LV2
Utoljára a második HP játékkal játszottam PC-n, de abbahagytam, mert nem tudtam egy kicsit se angolul, így elakadtam a vége fele. Ahogy látom, ezt el se fogom kezdeni (ahogy a többit se kezdtem). Pedig a film jó volt, az első jó Harry Potter film a 4. rész óta.
"What is dead may never die..."
16. blountex  PlayStation.Community tag
2011.07.25. 22:54:42
LV5
Egyik játékkal se játszottam a sorozat közül, mivel csak maga a film érdekelt.
PSN ID: blountex_HUN
15. norbifiatal  PlayStation.Community tag
2011.07.25. 21:54:35
LV7
Ja, ne haragudj Petu! Köszönjük a tesztet! :)
"Omae wa mou shindeiru..."
14. norbifiatal  PlayStation.Community tag
2011.07.25. 21:52:49
LV7
Sztem ez a játék nem való azoknak, akik nem a Harry Potter-en nőttek fel. A pontszám jogos, de ez elfogultság kérdése inkább! (Mm hogy ki mennyire az, amikor meghallja, vagy meglátja valamin a HP logót) :D

Nekem 10es, bár nem sokkal jobb, mint a Part 1. Izgibb, az ziher, de vége van, sajna... a Move kompatibilitás viszont nem rossz! Bár szokni kell, az fix! :D
"Omae wa mou shindeiru..."
13. Motoko  PlayStation.Community tag
2011.07.25. 21:47:19
LV7
A filmeket nagyon szeretem, de sose játszanék vele.
Lucy az egyetlen igazi Tekken karakter!
12. seeYOUsoon  PlayStation.Community tag
2011.07.25. 21:16:32
LV5
HP az egyetlen játék-film amin bealszok, nekem ez olyan mint egy altató, már a moziposzterek látványától is ásítózom akaratlanul. végre vége..
..loading, please wait..
11. Woods
2011.07.25. 21:00:23
LV1
Válasz 9. Woods üzenetére:
Fejlesztőknek bőségesen elég(félreértés elkerülése végett).
10. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.07.25. 20:59:53
LV28
Válasz 3. Villa üzenetére:
A Baja azt hiszem 2 pontot kapott annó.
2011.07.25. 20:59:39
LV1
Válasz 4. Misi3333 üzenetére:
Egy kis pénzt kihoztak belőle, pont az ilyen fanoknak mint te és még sokan mások. Nekik ez bőségesen elég. :)
8. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.07.25. 20:59:34
LV28
Na ennek aztán sok értelme van.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 2
Electronic Arts
Látványosság:
Gyenge
Játszhatóság:
Átlagos
Szavatosság:
Gyenge
Zene / Hang:
Hangulat:
Gyenge
3/10
Pozitívum
Csak a muzikális oldal sikerült jól
Negatívum
Minden más rosszul sikerült

MARTIN BELESZÓL
Ez az első HP mozifilm, amit szívesen megnéznék. De lehet, hogy nem érteném...